én tuti nem akarok senkit meggyőzni h nekem van igazam,nem is lehet mert ez csak vélemény. én azt nem szeretem mikor 1kalap alá vesznek azokkal akiknek a szilikon a mindenük és szó szerint Ms.Plasztik a becenevűk....amikor a:"ja,neked szilikonmelled van akkor olyan vagy mint Kelemen Anna?" és hasonló baromságok...megmondom nincs szilikonszám és nem is lesz mert nem vagyok kacsa,nem lesz műhajam mert az enyém még képes nőni,nem lesz műkörmöm mert az eredeti is olyan erős h így is mki műkörömnek nézi,a sminkről pedig annyi a véleményem h 1kis szájfénynél meg 1kis szempillaspirálnál csak nagyon ritkán használok többet,amúgy meg pl. edzésnél semmi smink nincs rajtam...akinek jó így annak jó,akinek nem,az nem néz rám.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:22

bocsánat,én is elfogadom mindenki véleményét,ha nem tetszik,akkor is. nekem jobban tetszenek a "természetesebb" lányok. mondjuk azért nem árt,ha nem olyan szőrös mint én:D meg az ápolatlanság sem egyenlő a természetességgel. az biztos,hogy pl a sport/testépítéstől eltűnnek a zsírszövetek,márpedig a cicik abból vannak. már akinek nem szilikonból...

naturalista azért nem vagyok...
köszönöm b.meg... láttam már lógó mellet. nekem egyáltalán nem tetszik az 50kgs nő 95ös mellbőséggel. a barátnőmé még nagyobb,de nem is 50kg... és képzeld,lehet,hogy az övé se áll a legfeszesebben!!! de szeretem,jó vele a szex is,és nem hányom el magam ha ránézek,képzeld el! és akkor se fogom,ha szül x darab gyereket! olyan hihetetlen? persze megint én nem bírok fölfogni semmit! és különben is,ha elvégzem az egyetemen a gépészmérnök képzést,akkor gyere légyszíves és állj modellt az új melltartó kifejlesztéséhez! én nem próbababákra meg fotomodellekre tervezném a melltartót,hanem NŐKRE... de csak nyugodtan szapulj, nagy pina...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:19

jól van barátom, akkor másképpen magyarázom: én csak 34 éves vagyok, két gyereket szoptattam, sajnos genetikailag sem feszesek a melleim, és ezen a sport, az úszás sem sokat változtat, mert tudod a mellet tartó izom hiába erős, ha a mell zsírszövetei nem feszülnek pattanásig...és hozzá még a fasza kis fogyókúrák...szóval legyen, lógjon a nagy mellem a világba, de ti barom férfiak arra nem vagytok képesek, hogy egy normális melltartót tervezzetek, mert tudod nektek az etalon az 50 kg -s nő 95ös mellbőséggel (szerintem neked még arról sincs fogalmad, hogy mit jelent a 95C )...és fogalmad sincs mit jelent, hogy a melltartó fél centis csipkepántja a húsodba vág, mert egyébként mindenre jó a MELLTARTÓ, csak arra nem, hogy tartson...és nehogy azt gondold, hogy ideges vagyok, ahhhhh....nem!
csak én voltam, aki megvédett téged, te kis naturalista pöcs:)és képtelen vagy felfogni, hogy mit mondok neked...érted???????
csak én voltam, aki megvédett téged, te kis naturalista pöcs:)és képtelen vagy felfogni, hogy mit mondok neked...érted???????
bocsánat,én is elfogadom mindenki véleményét,ha nem tetszik,akkor is. nekem jobban tetszenek a "természetesebb" lányok. mondjuk azért nem árt,ha nem olyan szőrös mint én:D meg az ápolatlanság sem egyenlő a természetességgel. az biztos,hogy pl a sport/testépítéstől eltűnnek a zsírszövetek,márpedig a cicik abból vannak. már akinek nem szilikonból...

Semmit elmondtam ill leirtam a véleményem,meg a párom véleményét!Nem vagyunk egyformák ami nem is baj.Különvéleményen vagyunk és kész!
jól van barátom, akkor másképpen magyarázom: én csak 34 éves vagyok, két gyereket szoptattam, sajnos genetikailag sem feszesek a melleim, és ezen a sport, az úszás sem sokat változtat, mert tudod a mellet tartó izom hiába erős, ha a mell zsírszövetei nem feszülnek pattanásig...és hozzá még a fasza kis fogyókúrák...szóval legyen, lógjon a nagy mellem a világba, de ti barom férfiak arra nem vagytok képesek, hogy egy normális melltartót tervezzetek, mert tudod nektek az etalon az 50 kg -s nő 95ös mellbőséggel (szerintem neked még arról sincs fogalmad, hogy mit jelent a 95C )...és fogalmad sincs mit jelent, hogy a melltartó fél centis csipkepántja a húsodba vág, mert egyébként mindenre jó a MELLTARTÓ, csak arra nem, hogy tartson...és nehogy azt gondold, hogy ideges vagyok, ahhhhh....nem!
csak én voltam, aki megvédett téged, te kis naturalista pöcs:)és képtelen vagy felfogni, hogy mit mondok neked...érted??????? (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:12
csak én voltam, aki megvédett téged, te kis naturalista pöcs:)és képtelen vagy felfogni, hogy mit mondok neked...érted??????? (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

és így most neki jobb lett? mert szerintem nem lett sokkal jobb, így se lett fiatalabb a néni,soványabb se,max nem úgy lógnak a cicijei. de ennyi idősen szerinted mit számít?
nem meggyőzni akarunk én legalábbis nem,elfogadom a véleményed és leírtam az enyémet.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:14

látom egyedül maradtam a véleményemmel,senkit se tudok meggyőzni, és senki sem tud engem meggyőzni. erre halad a világ és én senki vagyok ahoz hogy ezt megváltoztassam. úgyhogy tegyen mindenki úgy,ahogy jónak látja...
ezzel mit akarsz kifejezni?
látom egyedül maradtam a véleményemmel,senkit se tudok meggyőzni, és senki sem tud engem meggyőzni. erre halad a világ és én senki vagyok ahoz hogy ezt megváltoztassam. úgyhogy tegyen mindenki úgy,ahogy jónak látja...
SZERINTEM TE FORDÍTVA ÜLSZ A LOVON!
Fenség, a nappali ebek harmincadján!!!!! Emilke méne hezzád! :))))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
és így most neki jobb lett? mert szerintem nem lett sokkal jobb, így se lett fiatalabb a néni,soványabb se,max nem úgy lógnak a cicijei. de ennyi idősen szerinted mit számít?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
bocs, itt a jó link:
lógó mell (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
lógó mell (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem is azt mondta a doki ilyen mellizmot még nem látott

Pont így van vele a párom is bármilyen felsőt fel tud venni!Nekem is jó volt a régi mell de azért ez teljessen más és én annak örülök,hogy ő most igazán boldog lett!És azt mondta ha ezt tudta volna,hogy ilyen akkor már rég megcsináltatta vola!
lógó mell
nézz be ide és akkor megérted miről beszélek
mellesleg:) (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:02
nézz be ide és akkor megérted miről beszélek
mellesleg:) (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)

valamilyen szinten van fogalmam róla. ezért nem is hiszem,hogy egy férfinak az szexuálisan aktív korában olyan elborzasztó látványt nyújtana,még akkor sem,ha az történetesen már 2-3 gyereknek adott fincsi táplálékot. csupán azért zavar,mert egyre többen gondolják,hogy a külső oly nagyon sokat számít,és erre ilyen nagyon mesterséges eszközökkel segítenek rá,többnyire elég ízléstelenül sajnos.
én sem mondtam,hogy ugyanolyan maradhat! az idő mindenképp kifog rajta! de szerintem ez nem egy olyan nagy szörnyűség,amin műtétileg kéne segíteni,hiúságból,vagy nem is tudom miért...
ezt írtam le a #281-es hsz-ben:))
neked fogalmad sincs a női mellről.Amatör lányok3485 az asszony 35 éves 1 gyerek van tényleg edzett folyamatossan nem hagyta el magát 4 év után azt mondta minden hiába!!Elmentünk a dokihoz megnézte,majd megműtötte!Mütét után a doki azt mondta maga a mellizma gyönyörű! Nem azzal volt a gond,hanem a mirigyállományal!
Egyetértek, nem is azt mondom h aki szült az csináltassa meg a melleit sokan nem is fogják mert nekik jó úgy ahogy van,vagy mert fél a műtéttől,vagy nem fontos neki,vagy nincs rá pénze....stb.én csak a saját nevemben beszélhetek,nekem a sok edzéstől eltüntek a melleim.nem sok maradt belőlük,elötte közepes nagyságú volt olyan pont tenyérbe passzoló.nekem nem tetszett h nincs mellem ezért megcsináltattam és tök jó érzés h bármilyen felsőt felveszek szépen mutat mert kitölti a ruhát.....nekem nagyon tetszik 1percre se bántam meg, a páromnak tetszett előtte is de bizony ezeket is nem semmi örömmel fogdozza....a lényeg,magam miatt csináltattam meg,nekem tetszik.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:54

ok,de vannak sokan,akiknek nem ez a fontos,hogy 40 évesen nem ugy néznek ki mint 20 évesen! vannak akik ehhelyett pl gyereket nevelnek és dolgoznak. ha csak nem beteg,vagy balesetes és nem hagyta el magát,akkor nem lesz szörnyű a melle,meg különben is,mi pasik se fiatalodunk!