igazi vagy szilikon mell ! melyik a jobb ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#287   2007. 02. 04. vasárnap 14:33
X Törölt felhasználó (62015) VIP
én tuti nem akarok senkit meggyőzni h nekem van igazam,nem is lehet mert ez csak vélemény. én azt nem szeretem mikor 1kalap alá vesznek azokkal akiknek a szilikon a mindenük és szó szerint Ms.Plasztik a becenevűk....amikor a:"ja,neked szilikonmelled van akkor olyan vagy mint Kelemen Anna?" és hasonló baromságok...megmondom nincs szilikonszám és nem is lesz mert nem vagyok kacsa,nem lesz műhajam mert az enyém még képes nőni,nem lesz műkörmöm mert az eredeti is olyan erős h így is mki műkörömnek nézi,a sminkről pedig annyi a véleményem h 1kis szájfénynél meg 1kis szempillaspirálnál csak nagyon ritkán használok többet,amúgy meg pl. edzésnél semmi smink nincs rajtam...akinek jó így annak jó,akinek nem,az nem néz rám.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:22
bocsánat,én is elfogadom mindenki véleményét,ha nem tetszik,akkor is. nekem jobban tetszenek a "természetesebb" lányok. mondjuk azért nem árt,ha nem olyan szőrös mint én:D meg az ápolatlanság sem egyenlő a természetességgel. az biztos,hogy pl a sport/testépítéstől eltűnnek a zsírszövetek,márpedig a cicik abból vannak. már akinek nem szilikonból... worship smile
#286   2007. 02. 04. vasárnap 14:32
yanee84 yanee84
naturalista azért nem vagyok...
#285   2007. 02. 04. vasárnap 14:28
yanee84 yanee84
köszönöm b.meg... láttam már lógó mellet. nekem egyáltalán nem tetszik az 50kgs nő 95ös mellbőséggel. a barátnőmé még nagyobb,de nem is 50kg... és képzeld,lehet,hogy az övé se áll a legfeszesebben!!! de szeretem,jó vele a szex is,és nem hányom el magam ha ránézek,képzeld el! és akkor se fogom,ha szül x darab gyereket! olyan hihetetlen? persze megint én nem bírok fölfogni semmit! és különben is,ha elvégzem az egyetemen a gépészmérnök képzést,akkor gyere légyszíves és állj modellt az új melltartó kifejlesztéséhez! én nem próbababákra meg fotomodellekre tervezném a melltartót,hanem NŐKRE... de csak nyugodtan szapulj, nagy pina...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:19
jól van barátom, akkor másképpen magyarázom: én csak 34 éves vagyok, két gyereket szoptattam, sajnos genetikailag sem feszesek a melleim, és ezen a sport, az úszás sem sokat változtat, mert tudod a mellet tartó izom hiába erős, ha a mell zsírszövetei nem feszülnek pattanásig...és hozzá még a fasza kis fogyókúrák...szóval legyen, lógjon a nagy mellem a világba, de ti barom férfiak arra nem vagytok képesek, hogy egy normális melltartót tervezzetek, mert tudod nektek az etalon az 50 kg -s nő 95ös mellbőséggel (szerintem neked még arról sincs fogalmad, hogy mit jelent a 95C )...és fogalmad sincs mit jelent, hogy a melltartó fél centis csipkepántja a húsodba vág, mert egyébként mindenre jó a MELLTARTÓ, csak arra nem, hogy tartson...és nehogy azt gondold, hogy ideges vagyok, ahhhhh....nem!
csak én voltam, aki megvédett téged, te kis naturalista pöcs:)és képtelen vagy felfogni, hogy mit mondok neked...érted???????
#284   2007. 02. 04. vasárnap 14:22
yanee84 yanee84
bocsánat,én is elfogadom mindenki véleményét,ha nem tetszik,akkor is. nekem jobban tetszenek a "természetesebb" lányok. mondjuk azért nem árt,ha nem olyan szőrös mint én:D meg az ápolatlanság sem egyenlő a természetességgel. az biztos,hogy pl a sport/testépítéstől eltűnnek a zsírszövetek,márpedig a cicik abból vannak. már akinek nem szilikonból... worship smile
#283   2007. 02. 04. vasárnap 14:20
kuklukszklán kuklukszklán VIP
Semmit elmondtam ill leirtam a véleményem,meg a párom véleményét!Nem vagyunk egyformák ami nem is baj.Különvéleményen vagyunk és kész!
#282   2007. 02. 04. vasárnap 14:19
MmePrune MmePrune VIP
jól van barátom, akkor másképpen magyarázom: én csak 34 éves vagyok, két gyereket szoptattam, sajnos genetikailag sem feszesek a melleim, és ezen a sport, az úszás sem sokat változtat, mert tudod a mellet tartó izom hiába erős, ha a mell zsírszövetei nem feszülnek pattanásig...és hozzá még a fasza kis fogyókúrák...szóval legyen, lógjon a nagy mellem a világba, de ti barom férfiak arra nem vagytok képesek, hogy egy normális melltartót tervezzetek, mert tudod nektek az etalon az 50 kg -s nő 95ös mellbőséggel (szerintem neked még arról sincs fogalmad, hogy mit jelent a 95C )...és fogalmad sincs mit jelent, hogy a melltartó fél centis csipkepántja a húsodba vág, mert egyébként mindenre jó a MELLTARTÓ, csak arra nem, hogy tartson...és nehogy azt gondold, hogy ideges vagyok, ahhhhh....nem!
csak én voltam, aki megvédett téged, te kis naturalista pöcs:)és képtelen vagy felfogni, hogy mit mondok neked...érted???????
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:12
és így most neki jobb lett? mert szerintem nem lett sokkal jobb, így se lett fiatalabb a néni,soványabb se,max nem úgy lógnak a cicijei. de ennyi idősen szerinted mit számít?
#281   2007. 02. 04. vasárnap 14:15
nem meggyőzni akarunk én legalábbis nem,elfogadom a véleményed és leírtam az enyémet.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:14
látom egyedül maradtam a véleményemmel,senkit se tudok meggyőzni, és senki sem tud engem meggyőzni. erre halad a világ és én senki vagyok ahoz hogy ezt megváltoztassam. úgyhogy tegyen mindenki úgy,ahogy jónak látja...
#280   2007. 02. 04. vasárnap 14:15
yanee84 yanee84
ezzel mit akarsz kifejezni?
#279   2007. 02. 04. vasárnap 14:14
yanee84 yanee84
látom egyedül maradtam a véleményemmel,senkit se tudok meggyőzni, és senki sem tud engem meggyőzni. erre halad a világ és én senki vagyok ahoz hogy ezt megváltoztassam. úgyhogy tegyen mindenki úgy,ahogy jónak látja...
#278   2007. 02. 04. vasárnap 14:14
SZERINTEM TE FORDÍTVA ÜLSZ A LOVON!
#277   2007. 02. 04. vasárnap 14:13
X Törölt felhasználó (7767)
Fenség, a nappali ebek harmincadján!!!!! Emilke méne hezzád! :))))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:10
bocs, itt a jó link:

lógó mell
#276   2007. 02. 04. vasárnap 14:12
yanee84 yanee84
és így most neki jobb lett? mert szerintem nem lett sokkal jobb, így se lett fiatalabb a néni,soványabb se,max nem úgy lógnak a cicijei. de ennyi idősen szerinted mit számít?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:10
bocs, itt a jó link:

lógó mell
#275   2007. 02. 04. vasárnap 14:10
MmePrune MmePrune VIP
bocs, itt a jó link:

lógó mell
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:08
lógó mell

nézz be ide és akkor megérted miről beszélek
mellesleg:)
#274   2007. 02. 04. vasárnap 14:09
nekem is azt mondta a doki ilyen mellizmot még nem látott nyes nyes nyes
#273   2007. 02. 04. vasárnap 14:09
Pont így van vele a párom is bármilyen felsőt fel tud venni!Nekem is jó volt a régi mell de azért ez teljessen más és én annak örülök,hogy ő most igazán boldog lett!És azt mondta ha ezt tudta volna,hogy ilyen akkor már rég megcsináltatta vola!
#272   2007. 02. 04. vasárnap 14:08
MmePrune MmePrune VIP
lógó mell

nézz be ide és akkor megérted miről beszélek
mellesleg:)
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:02
valamilyen szinten van fogalmam róla. ezért nem is hiszem,hogy egy férfinak az szexuálisan aktív korában olyan elborzasztó látványt nyújtana,még akkor sem,ha az történetesen már 2-3 gyereknek adott fincsi táplálékot. csupán azért zavar,mert egyre többen gondolják,hogy a külső oly nagyon sokat számít,és erre ilyen nagyon mesterséges eszközökkel segítenek rá,többnyire elég ízléstelenül sajnos.
#271   2007. 02. 04. vasárnap 14:08
yanee84 yanee84
én sem mondtam,hogy ugyanolyan maradhat! az idő mindenképp kifog rajta! de szerintem ez nem egy olyan nagy szörnyűség,amin műtétileg kéne segíteni,hiúságból,vagy nem is tudom miért...
#270   2007. 02. 04. vasárnap 14:08
ezt írtam le a #281-es hsz-ben:))
#269   2007. 02. 04. vasárnap 14:04
neked fogalmad sincs a női mellről.Amatör lányok3485 az asszony 35 éves 1 gyerek van tényleg edzett folyamatossan nem hagyta el magát 4 év után azt mondta minden hiába!!Elmentünk a dokihoz megnézte,majd megműtötte!Mütét után a doki azt mondta maga a mellizma gyönyörű! Nem azzal volt a gond,hanem a mirigyállományal!
#268   2007. 02. 04. vasárnap 14:04
Egyetértek, nem is azt mondom h aki szült az csináltassa meg a melleit sokan nem is fogják mert nekik jó úgy ahogy van,vagy mert fél a műtéttől,vagy nem fontos neki,vagy nincs rá pénze....stb.én csak a saját nevemben beszélhetek,nekem a sok edzéstől eltüntek a melleim.nem sok maradt belőlük,elötte közepes nagyságú volt olyan pont tenyérbe passzoló.nekem nem tetszett h nincs mellem ezért megcsináltattam és tök jó érzés h bármilyen felsőt felveszek szépen mutat mert kitölti a ruhát.....nekem nagyon tetszik 1percre se bántam meg, a páromnak tetszett előtte is de bizony ezeket is nem semmi örömmel fogdozza....a lényeg,magam miatt csináltattam meg,nekem tetszik.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:54
ok,de vannak sokan,akiknek nem ez a fontos,hogy 40 évesen nem ugy néznek ki mint 20 évesen! vannak akik ehhelyett pl gyereket nevelnek és dolgoznak. ha csak nem beteg,vagy balesetes és nem hagyta el magát,akkor nem lesz szörnyű a melle,meg különben is,mi pasik se fiatalodunk!

... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Gaz2 Gaz2
Nyitás ideje: 2006. 07. 30. vasárnap
Üzenetek: 527db
Utolsó üzenet: 2021. 04. 28. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!