Nem tudom mi a jó a műben.
félve? miért? úgy meg lehet markolászni h ihaj
nem kell félni tőle...
(Ez egy válasz pozsonyitamas üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 15. csütörtök 23:00

nekem az igazi jobban bejön, persze lehessen jól megmarkolni, egy szilikonnal töltött cicit azért csak félve fogdos az ember
nekem az igazi jobban bejön, persze lehessen jól megmarkolni, egy szilikonnal töltött cicit azért csak félve fogdos az ember
Az a jobb, amelyik kéznél van.
szerintem undorito az amin látszik, hogy tulzottan mű.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 14. szerda 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 14. szerda 18:18
Törölt felhasználó (20803)

még csak nem is szép, annyira mű.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 14. szerda 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Megdumáltál!!!

nekem ha döntenem kéne akkor a sajátom:))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 14. szerda 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 14. szerda 18:26
Törölt felhasználó (62015)

picit halszeműre sikeredett a melle,persze lehet h direkt

Éppen ezért ha most kellene döntenem az IGAZIIIII!!!!
picit halszeműre sikeredett a melle,persze lehet h direkt

hát veled sem kötnék életbiztosítást komám! :)))
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 03. 14. szerda 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 14. szerda 17:28

Én egyszer pecázás közben levágtam magamról egy szemölcsöt (bibi) egy nádlevéllel. Az jó éles. Utána egy jó óráig folyt belőle a vér. Az alkaromon volt, én lógattam a kezem, hogy ne vérezzem össze a ruhám. Egy idő után már az egész kézfejem csupa vér volt, az ujjaimról csöpögött le. Direkt nem töröltem le, hagytam megalvadni, míg végül elált. Szép látvány volt, majdhogynem izgató. Egy ideig piros pötty volt a nyoma, ma már egyáltalán nem látható semmi.
Ha normális helyen és körülmények között szedeted le akkor automatikusan szövettanra küldik...
Én egyszer pecázás közben levágtam magamról egy szemölcsöt (bibi) egy nádlevéllel. Az jó éles. Utána egy jó óráig folyt belőle a vér. Az alkaromon volt, én lógattam a kezem, hogy ne vérezzem össze a ruhám. Egy idő után már az egész kézfejem csupa vér volt, az ujjaimról csöpögött le. Direkt nem töröltem le, hagytam megalvadni, míg végül elált. Szép látvány volt, majdhogynem izgató. Egy ideig piros pötty volt a nyoma, ma már egyáltalán nem látható semmi.
szia! az anyajegyet teljes egészében távolítják el utána nincs mi elrákosodjon,akkor nagy az elrákosodás veszélye amíg ezek megvannak figyelni kell nem-e nőtt a mérete vagy a színe nem változott esetleg, akkor azonnal meg kell nézetni!én ezért szabadultam meg tőlük mert egyrészt nagyon nem tetszett meg féltem h elkezdenek változni. mint írtam ez 5éve volt nekem semmi problémám nem lett belőle csak előnye lett....
a legjobb egyébként jó szakorvoshoz fordulni ezekkel,sztem nagyon megéri.
a legjobb egyébként jó szakorvoshoz fordulni ezekkel,sztem nagyon megéri.
CSAK IS AZ IGAZI,SZILIKONOSAL EGYSZER VOLT DOLGOM,HÁT FÉLTEM HOGY KIDURRANAK BR...,
értem...akkor szikével kellett?:(
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 23:22
Törölt felhasználó (21812)

Ja értem. Hát azok az ormótlan dinnyék tényleg borzasztóak.
(Nekem olyan anyajegyet kellett leszedni, amit nem lehet lézerrel.)
(Nekem olyan anyajegyet kellett leszedni, amit nem lehet lézerrel.)
Ja értem. Hát azok az ormótlan dinnyék tényleg borzasztóak.
(Nekem olyan anyajegyet kellett leszedni, amit nem lehet lézerrel.) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 22:15
(Nekem olyan anyajegyet kellett leszedni, amit nem lehet lézerrel.) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem az anyajegyeket lézerrel szedték le 5éve semmi nyoma nem maradt!!!!
az orvossal kapcsolatban nem a hegekre gondoltam hanem ezekre a nagy szilikonförmedvényekre
az orvossal kapcsolatban nem a hegekre gondoltam hanem ezekre a nagy szilikonförmedvényekre

csak 1 példa anyukámat 6x-vagy 7x műtőtték az elmúlt 3 évben vágták már szegényemet mindenhol ott voltam mikor most nemrég visszament kontrollra a dokihoz,ő is azt mondta nagyon ritka h vkinek ilyen gyorsan és szépen gyógyúljon a seb,ezt (is) tőle örököltem:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 22:15

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 20:40

Törölt felhasználó (21812)

Van, amikor valóban az orvos cseszi el, de olyan is van, amikor a nő bőre hajlamos az ilyen hegek kialakulására.
Amikor anyajegyet műtöttek le rólam, mondták, hogy előfordulhat, hogy csúnya heg lesz rajtam.
Szakirodalom:
"A normális hegek mellett gyakran találkozunk túlburjánzó, rendellenesen gyógyuló hegekkel, mint a hipertrófiás heg és keloid, melyeket egymástól néha nagyon nehezen lehet megkülönböztetni. Megjelenésüket tekintve hasonlóak, de a hipertrófiás heg biológiailag jobb indulatú, a heg kimetszése után szépen gyógyul. A keloid viszont egy folyamatában le nem zárt sebgyógyulásnak tekinthető, amely heg újbóli kimetszése esetén hasonló, de immár nagyobb kiterjedésű heggel fog gyógyulni kivéve, ha nem alkalmazunk azonnal valami kiegészítő kezelést. A keloid képződésre való hajlam egyénenként, testtájékonként, valamit az életkorral változik."
teljes cikk
Csak azoknak az orvosoknak törjük el a kezét, akik tényleg hibáztak.
Amikor anyajegyet műtöttek le rólam, mondták, hogy előfordulhat, hogy csúnya heg lesz rajtam.
Szakirodalom:
"A normális hegek mellett gyakran találkozunk túlburjánzó, rendellenesen gyógyuló hegekkel, mint a hipertrófiás heg és keloid, melyeket egymástól néha nagyon nehezen lehet megkülönböztetni. Megjelenésüket tekintve hasonlóak, de a hipertrófiás heg biológiailag jobb indulatú, a heg kimetszése után szépen gyógyul. A keloid viszont egy folyamatában le nem zárt sebgyógyulásnak tekinthető, amely heg újbóli kimetszése esetén hasonló, de immár nagyobb kiterjedésű heggel fog gyógyulni kivéve, ha nem alkalmazunk azonnal valami kiegészítő kezelést. A keloid képződésre való hajlam egyénenként, testtájékonként, valamit az életkorral változik."
teljes cikk
Csak azoknak az orvosoknak törjük el a kezét, akik tényleg hibáztak.