egyértelműen az igazi, inkább legyen egy kicsit kisebb de az természetes legyen!
Hogy szilikont símogassak? Legyen akármilyen inkább, de igazi. kkraiitól pedig azt kérdezem, hogy miért kellene egy anyukának szülés után "mellkorrekciót" csinálni? Gondolod, annyira tönkreteszi a melleit a szülés? Szerintem téves megfigyelés.
szerintem egy igazi természetes mellnél nincs kellemesebb méég ha kicsi is...
Szánalmasak ! Nem mondom ,hogy szűlés után ne csináltasson egy mell korrekciót,de ez már undorító.
Még jó hogy izmos felsőtestet nem csinálnak.
Még jó hogy izmos felsőtestet nem csinálnak.
egy vékony gizdaság ekkora lufikkal?
nemsokára eljön az idő, mikor ez ciki lesz!
nemsokára eljön az idő, mikor ez ciki lesz!
a műmájer dolgoktól kiráz a hideg. műmelleket max 40-en felül.
A legjobb az igazi mell ha kicsi,közepes,nagy tökmind1 akkor is természetes és ettől szép!
Ráadásul a természetesnek wannak a legjobb formái amitől még izgatóbb a cici!
Nm ítélem el azt akinek mű melle wan csak tudjon mértéket tartani mert ugye itt is a megalománia tombol ha wki műmellet megy csináltatni....
Ráadásul a természetesnek wannak a legjobb formái amitől még izgatóbb a cici!
Nm ítélem el azt akinek mű melle wan csak tudjon mértéket tartani mert ugye itt is a megalománia tombol ha wki műmellet megy csináltatni....
én is az igazi híve vagyok. nekem mindenben a természetes szépség az ász, úgyhogy szilikon

A szilikon mell esetleg látványosságnak jó de hosszú távon -főleg ha jó nagy- nem biztos, hogy előnyös viselőjének. A természetes mellek híve vagyok még ha kicsik is. Számomra egyformán imponzáns tud lenni kicsi, nagy egyaránt.
Szerény véleményem szerint az eredetinek nincs párja!!!
A szilikon csak mutatos!
Na jo kivánatos is ! es egészséges?
A szilikon csak mutatos!
Na jo kivánatos is ! es egészséges?
Persze,hogy az eredeti.Akármilyen jó sebész lehet élethüet nem tud csinálni.Az alsó három képen is borzasztó ronda csöcsök vannak,mert azokra nem lehet mondani,hogy mell!!!! Nincs párja a formás egykezesnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha nem tévedek eredeti ez is ő
(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 01:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 26. hétfő 01:47

Nekem egyébként a tetkója tetszik. Csak henna vagy valódi tetkó?
Nekem egyébként a tetkója tetszik. Csak henna vagy valódi tetkó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 23. péntek 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 16:45
Törölt felhasználó (62015)
VIP

alacsony,155cm, 1300cc-s implantátumai vannak....szilikonimádatban túltesz rajtam pedig az nem könnyű

Lesz a jövő héten:))
(Ez egy válasz ocsoa üzenetére (2007. 03. 23. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 13:56

Van fenn fotó a kikerekítlsre váró körteformáidról?
Esetleg megszavaztathatnáda jónépet arról, hogy valóban szükség van-e arra a kis korrekcióra.
Esetleg megszavaztathatnáda jónépet arról, hogy valóban szükség van-e arra a kis korrekcióra.
alacsony,155cm, 1300cc-s implantátumai vannak....szilikonimádatban túltesz rajtam pedig az nem könnyű

Van fenn fotó a kikerekítlsre váró körteformáidról?
Valószínüleg elég alacsony, kistermetű, bár szépen kidolgozott a csaj. De valószínű, állandóan hasra esik mert a szilikoncicik elhúzzák:)) Nekem ugyan 118 a mellbőségem, de a körte formát jobban ki szeretném kerekíttetni. Végül is van műkörmöm is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 23. péntek 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 07:40
Törölt felhasználó (62015)
VIP

ez már nagyon nem szép sztem,a mellei szinte már az egész nőt eltakarják

ez már nagyon nem szép sztem,a mellei szinte már az egész nőt eltakarják

Sok alszent... majd mindenki a termeszetesre szavaz megis a Playboyra csorgatja a nyalat...
Csak az igazi az igazi!