Izgat ha rá nyomulnak barátnőmre /feleségemre (NEM Társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső topic! Csak élménybeszámolók!

Ha izgat a látvány, hogy szórakozóhelyen, vagy egyéb helyeken látványosan rányomulnak a párodra, ezzel kapcsolatos történeteket írjatok meg

Az eddigi hozzászólások

... 17 18 19 20 21 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#361   2022. 06. 12. vasárnap 07:19
X Törölt felhasználó (4673067)
Hàt èrdekes tèma , sajnis eddig csak haver flörtölt stb pàrommal volt is ez az de sajnos tul mulya
#362   2022. 06. 28. kedd 17:26
TheThreesome TheThreesome
Van akit nem?
A hétvégén beszéltük meg, hogy elmegyünk valamelyik pubba, de külön. Kíváncsi leszek ki kezd ki a nejemmel. Remélem lesz legalább egy bátor férfi akit az se zavar ha utána haza visszük))
#363   2022. 07. 03. vasárnap 12:33
migabi migabi
Soha nem gondoltam volna,hogy esetleg érdekelheti efféle játék a párom,de az utóbbi időben azt vettem rajta észre,hogy tetszik neki ha megnézik a férfiak.Próbálom biztatni,hogy legyen bátrabb mert jól néz ki de egyenlőre ez is nagy dolognak számít tőle.Remélem ha továbbra is türelmesen egyengetem a közös szexuális utunkat,megélhetünk szép élményeket együtt.Kíváncsi lennék van-e valaki hasonló helyzetben esetleg kicsit "előrébb" jár.Ki,hogyan biztatja a feleségét?
#364   2022. 07. 08. péntek 19:47
Nemetpar69 Nemetpar69
Jo lenne nagyon smile smile
#365   2022. 07. 12. kedd 09:55
X Törölt felhasználó (4039912)
Engem is izgat ez. De úgy is, hogy valaki felszedte mikor munkaügyben utazik külföldre. Ő ne tudja, hogy én tudok róla, de a pasi beszámoljon nekem mindenről wink
#366   2022. 07. 12. kedd 13:17
adrenalin adrenalin
Huh, ez izgi lehetett.....
Többször előfordult?
(Ez egy válasz Nyuszicicus üzenetére (2022. 05. 27. péntek 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 27. péntek 06:12
Pedig van ilyen pár, hidd el. wink Mi is voltunk már buliban, mikor külön váltunk és messziről figyeltem, ahogy ismeretlen pasi oda ült a Párom mellé beszélgetni, aztán elvitte táncolni, kicsivel később már a fenekét fogta, miközben smároltak. Nem zavartam meg Őket, nagyon izgató volt a szitu. Lassan újra el kellene mennünk bulizni egy jót... finom
#367   2022. 08. 07. vasárnap 18:19
X Törölt felhasználó (4679230)
Sziasztok,
Engem nagyon felizgatott amikor a feleségem azzal jött haza hogy xy akit én is ismerek, megdicsérte a gyönyörű hatalmas melleit... és tudom hogy ez Neki is jólesett smile
#368   2022. 09. 30. péntek 13:40
IgB7. IgB7.
Régebben baromira féltékeny lett volna, de most felizgatna. Pl egy buliban úgy, hogy távolról meg is tudjam figyelni smile
#369   2022. 09. 30. péntek 14:28
szodoma szodoma
Játszani a gondolattal, vagy megélni azért nem ugyanaz. Ha a rányomuláson túl, bekövetkezik az együttlét mit vált ki? A partnerek igényeinek kölcsönös kielégítése mit fog kiváltani párunkból? Mi lesz a legtöbb férfiban lapuló egoizmussal és birtoklási vággyal? Bár sokakat izgat, de ezt kevesen élik meg. No és még kevesebben élik túl. felkialtas De ha tápláljuk az egymás iránti szeretet és csodálat érzését, és mindkettőnket ugyan úgy vonz a téma, akkor ebből sok izgalamas szituáció kerekedhet.
#370   2022. 09. 30. péntek 15:10
X Törölt felhasználó (1108392)
Engem ez jó ideje mozgat és úgy vagyok vele, hogy nekem az csak jó ha jó a másiknak. Ma délután jön hozzám egy barátnőm. Szép magas szőke lány. Szexelni fogunk, ki akarunk rúgni a hámból. Nem szívesen megnézném ahogy más is felhúzza a lányt. Ki tudja, lehet ma erre megyünk rá. smile
#371   2022. 10. 01. szombat 12:22
Duckling Duckling
Sziasztok! Nálunk is él ez a fantázia, és sok éves swinger múlt után úgy éreztük, izgalmasabb lenne ezt felöltözve is kipróbálni. Úgyhogy néhány hete lementünk a Glory-ba, ahol így első alkalommal rögtön két nagyon kellemes élményt szereztünk egyetlen éjszaka alatt. Megvolt az izgalom, a feleségem flörtölt, jött a pasi, beszélgetés, ismerkedés, első érintések, csókcsata, stb. Az első pasival még ott helyben zavartunk le egy gyors menetet, de arra kellett jutnunk, hogy az a környezet elég hervasztó nekünk, úgyhogy a második szerencséssel már házon kívül, egy kényelmesebb helyszínen folytattuk.
Tegnap este nem jártunk ennyi szerencsével, de azért volt 1-2 próbálkozás. Ma újra megyünk, és a feleségem nagyon várja a jóképű 30-40-es férfiak bátor közeledését.
#372   2022. 10. 01. szombat 15:49
X Törölt felhasználó (4674336)
Mivel pasit keresünk harmadiknak, nem zavar, ha a páromat egy másik férfi is kényezteti -sőt...
Az sem zavarna, ha egy szórakozóhelyen, keresnénk egy srácot és elhoznánk magunkhoz.
De írok egy ellenpéldát:
Pár hónapja új autót vettünk Anitának. Többször voltunk az eladónál, aki egy harmincas, átlagos fickó, kitérdesedett mackónadrággal, kinyúlt pólóban. Szóval nem egy nagy szám csávó.
Pár héttel később, Anita elmondta, hogy a srác, egész hétvégén próbálkozott nála, próbálta fűzni őt, hiába utasította el többször is. Hétfőn, már ott tartott, hogy küldjön magáról meztelen képeket. -na ekkor szólt nekem.
Mit mondjak. Izgató volt számomra. Annyira, hogy autóba ültem és egy rohadt nagy pofont adtam a gyereknek. Más egy hármas, és más egy zaklató hülyegyerek.
#373   2022. 10. 01. szombat 16:04
1sexmániás 1sexmániás
vigyor0
#374   2022. 10. 02. vasárnap 09:42
MILF-shooter MILF-shooter
Hogy alakult végül az este? Ismét a Glory-ban voltatok?
(Ez egy válasz Duckling üzenetére (2022. 10. 01. szombat 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 01. szombat 12:22
Sziasztok! Nálunk is él ez a fantázia, és sok éves swinger múlt után úgy éreztük, izgalmasabb lenne ezt felöltözve is kipróbálni. Úgyhogy néhány hete lementünk a Glory-ba, ahol így első alkalommal rögtön két nagyon kellemes élményt szereztünk egyetlen éjszaka alatt. Megvolt az izgalom, a feleségem flörtölt, jött a pasi, beszélgetés, ismerkedés, első érintések, csókcsata, stb. Az első pasival még ott helyben zavartunk le egy gyors menetet, de arra kellett jutnunk, hogy az a környezet elég hervasztó nekünk, úgyhogy a második szerencséssel már házon kívül, egy kényelmesebb helyszínen folytattuk.
Tegnap este nem jártunk ennyi szerencsével, de azért volt 1-2 próbálkozás. Ma újra megyünk, és a feleségem nagyon várja a jóképű 30-40-es férfiak bátor közeledését.
#375   2022. 10. 02. vasárnap 11:53
Duckling Duckling
Igen, de nem volt szerencsénk. Beszéltünk néhány sráccal, de nem volt meg a kölcsönös szimpátia.
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2022. 10. 02. vasárnap 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 02. vasárnap 09:42
Hogy alakult végül az este? Ismét a Glory-ban voltatok?
#376   2022. 10. 02. vasárnap 12:22
X Törölt felhasználó (4679797)
Szerintem teljesen jogos és egyet értek veled! Azért az ha izgat ha valaki megdugja a feleségem az nem feltétlenül izgat ha valaki akaratán kívül meg erőszakolja. Ki lett sarkítva.... de azért van különbség virtuális flört és egyoldalú zaklatás között is.
(Ez egy válasz Duckling üzenetére (2022. 10. 02. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 02. vasárnap 11:53
Igen, de nem volt szerencsénk. Beszéltünk néhány sráccal, de nem volt meg a kölcsönös szimpátia.
#377   2022. 10. 07. péntek 10:56
Ma este a Pascal bisztróban teszünk egy próbát.
#378   2022. 10. 09. vasárnap 11:23
Duckling Duckling
Sikerrel jártatok?
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 10. 07. péntek 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 07. péntek 10:56
Ma este a Pascal bisztróban teszünk egy próbát.
#379   2022. 10. 10. hétfő 05:45
Dehogy, senki nem jött. Pedig nagyon izgatna egy ilyen szitu
(Ez egy válasz Duckling üzenetére (2022. 10. 09. vasárnap 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 09. vasárnap 11:23
Sikerrel jártatok?
#380   2022. 10. 10. hétfő 06:26
GameOver8 GameOver8
Lehet lemaradtam valamiről, de mi volt a terv?
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 10. 10. hétfő 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 10. hétfő 05:45
Dehogy, senki nem jött. Pedig nagyon izgatna egy ilyen szitu

... 17 18 19 20 21 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2014. 04. 08. kedd
Üzenetek: 452db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 17. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!