Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#67   2006. 08. 17. csütörtök 15:59
kisangyalka kisangyalka
:-DSzerintem egy baba valahol ajandek, mert hat annyi mindenkinek nem lehet, es valaki azt mondta,hogy a babak sokszor kivalasztjak mikor akarna jonni. A kislanyod ugylatszik azt a napot valasztotta.
Mondjuk nekem nem is jutott eszembe hogy esetleg reklamalni akartal. :-)De igaza van, az a ciklus is becsapos neha. Szerencsere nem mindig
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (43029)
2006. 08. 17. csütörtök 15:55
Mielött kapok a fejemre,hozzá teszem,hogy persze nem gond hogy anno baba lett az akcióból,sőt..:-)
#66   2006. 08. 17. csütörtök 15:55
kisangyalka kisangyalka
Na azert az nem ugy van, hogy hanyatt vagom magam es akkor ram lehet elvezni:-)Azt ki kell erdemelni
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 15:49
Én szeret(nék) hasra élvezni, de nejem mostanában már semmit sem enged..nyalást se...
Rád lehetne élvez(ked)ni?
#65   2006. 08. 17. csütörtök 15:55
X Törölt felhasználó (43029)
Mielött kapok a fejemre,hozzá teszem,hogy persze nem gond hogy anno baba lett az akcióból,sőt..:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 15:45
Ezzel kicsit vitáznék,illetve nem értek vele teljes mértékben egyet!Szintén tapasztalat.
Nekem az második terhességem úgy kezdődött hogy a pirosnapok utáni második napon voltunk együtt a kedves párommal,ma már 8 és fél éves a lánykám.Mindig rendszeres 28 napos ciklusaim voltak,akkor....ma már nem annyira:-(Tehát hiába rendszeresek a ciklusok,nem mindig jön be a papirforma.
Én azt mondom,hogy amíg nincs stabil kapcsolat(netán házasság) addig a gumi a legbiztonságosabb védekezési mód.
#64   2006. 08. 17. csütörtök 15:54
kisangyalka kisangyalka
Persze, sehol sincs 100szazalek biztonsag, es nem is azt mondtam hogy gumi nelkul szamolgasson barki is. Hanem azt akartam mondani, hogy ha az ember gumit hasznal, es esetleg a ciklus kozepen kicsit jobban figyel, hogy meg veletlenul se legyen baleset, akkor elegge biztonsagban van. Sajna tenyleg elofordulhat hogy havi utan osszejon a baba, de azert ez se altalanos eset, nalatok a termeszet akaratosabb volt:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 15:45
Ezzel kicsit vitáznék,illetve nem értek vele teljes mértékben egyet!Szintén tapasztalat.
Nekem az második terhességem úgy kezdődött hogy a pirosnapok utáni második napon voltunk együtt a kedves párommal,ma már 8 és fél éves a lánykám.Mindig rendszeres 28 napos ciklusaim voltak,akkor....ma már nem annyira:-(Tehát hiába rendszeresek a ciklusok,nem mindig jön be a papirforma.
Én azt mondom,hogy amíg nincs stabil kapcsolat(netán házasság) addig a gumi a legbiztonságosabb védekezési mód.
#63   2006. 08. 17. csütörtök 15:49
Valaki aki vad Valaki aki vad
Én szeret(nék) hasra élvezni, de nejem mostanában már semmit sem enged..nyalást se...
Rád lehetne élvez(ked)ni?
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 15:30
Nem ismerlek, csak elobb olvastam egy hozzaszolasodat. Es nem nyujtogattam a nyelvem:-)En mondjuk kedvelem az ilyen jatekokat, es neha kicsit felpezsditi a dolgokat. Persze, sok no nem szereti, en is tudom, es nekem is vannak dolgok amit nem szeretek, sajna ez tipusfuggo.
Es attol fuggetlenul ugy gondolom, hogy egy hazassag azert megiscsak ad egyfajta szabadsagot. En biztos ki tudnam hasznalni:-)))
Lehet hogy parodat csak kicsit gyozkodni kell, sok nonek vannak kimondatlan gatlasai, es ha szoba kerul, talan van ra megoldas is. Ugyan nem tudom mennyire nyitott a parod, de lehet hogy csak kis biztatasra van szuksege.
#62   2006. 08. 17. csütörtök 15:45
X Törölt felhasználó (43029)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 15:02
senki nem mukodik igy mint egy atomora. De azert egy normalis ciklus kinel hogyan 28-35nap koze befer. Ugyebar a lanyoknak illete tudniuk atlagban milyen ciklusuk. A megtermekenyitheto idoszak meg valahol a felenel van. Igy ha elotte meg utana par napot az ember csak nyugiban sexel, nem valoszinu hogy a gumi elszakadjon. Persze ha az ember nem hordja mar a zsebeben vagy 100eve. A parazasrol meg csak annyit, kinovi az ember. a test hamarabb kesz van a sexre mint a lelek, de egy ido utan ez osszehangolodik, es a sex atkerul egy teljesen mas megvilagitasba. Ha meg az ember turgorcsol, annal tobb eselyt ad a hibazasra. Szoval nyugodtan kell szerintem hozzaallni a dologhoz.
#61   2006. 08. 17. csütörtök 15:30
kisangyalka kisangyalka
Nem ismerlek, csak elobb olvastam egy hozzaszolasodat. Es nem nyujtogattam a nyelvem:-)En mondjuk kedvelem az ilyen jatekokat, es neha kicsit felpezsditi a dolgokat. Persze, sok no nem szereti, en is tudom, es nekem is vannak dolgok amit nem szeretek, sajna ez tipusfuggo.
Es attol fuggetlenul ugy gondolom, hogy egy hazassag azert megiscsak ad egyfajta szabadsagot. En biztos ki tudnam hasznalni:-)))
Lehet hogy parodat csak kicsit gyozkodni kell, sok nonek vannak kimondatlan gatlasai, es ha szoba kerul, talan van ra megoldas is. Ugyan nem tudom mennyire nyitott a parod, de lehet hogy csak kis biztatasra van szuksege.
(Ez egy válasz john james üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 15:22
wink smile Egyem a lelked! De jól informált vagy! wave circling crazya wink heureka eljen
Vagy olvasol (mármint engem a topic-okban), vagy ismersz... heureka
Igen feleségem van. De 3 gyerekünk van már! wow1 wave
Na, és akkor innen kezdve elkezdhetnék mesélne neked az én ISZONYATOSAN nagy problémáimról...
Azoknak az a lényegük, hogy a dimenziók hiába nyílnak meg, ha CSAK előttem nyiladoznak a feleségem előtt nem, vagy csak alig.
Mint pl. a testre élvezés.
Úgyhogy hiába nyújtogatod a nyelved, nem minden csaj élvezi, max elviseli.
Jaaaj, ha belegondolok az összehasonlításom alapát képző volt barátnő sóhajának hangjaiba...
eljen
#60   2006. 08. 17. csütörtök 15:22
john james john james
wink smile Egyem a lelked! De jól informált vagy! wave circling crazya wink heureka eljen
Vagy olvasol (mármint engem a topic-okban), vagy ismersz... heureka
Igen feleségem van. De 3 gyerekünk van már! wow1 wave
Na, és akkor innen kezdve elkezdhetnék mesélne neked az én ISZONYATOSAN nagy problémáimról...
Azoknak az a lényegük, hogy a dimenziók hiába nyílnak meg, ha CSAK előttem nyiladoznak a feleségem előtt nem, vagy csak alig.
Mint pl. a testre élvezés.
Úgyhogy hiába nyújtogatod a nyelved, nem minden csaj élvezi, max elviseli.
Jaaaj, ha belegondolok az összehasonlításom alapát képző volt barátnő sóhajának hangjaiba...
eljen
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 15:04
De neked feleseged van, nem?Igy az ember egesz nyugisan jatszhat:-)sot szerintem ha az ember hazas teljesen mas dimenziok nyilnak meg, mert total szabad lehetsz.
Egyebkent meg szerintem a csajok is elvezik ha rajuk elveznek. Latvanyos:-P
#59   2006. 08. 17. csütörtök 15:19
kisangyalka kisangyalka
Meg igy utolag szolva, a guminal szerintem gyakrabban esik meg hogy lecsuszik, mint hogy elszakadjon, amit viszont ha a pasi itt-ott ellenoriz hogy jo helyen van, nem okozhat nagy gondot:-)
#58   2006. 08. 17. csütörtök 15:18
X Törölt felhasználó (24620)
Hát, ha úgy vesszük, már kezdtem anno, dee... hm... egy másik topicabn le van írva, hogy mit-s hogyan...
Ugye van a népmese amikor a ány jött is meg nem is, hozott ajándékot, meg nem is, ruhában is volt, meg nem is...
Hát én most szűz is vagyok meg nem is nyes
Nah, szóval kaptam egy új szüzességet, ha úgy vesszük, sőt, még az előzőt sem vesztetem el teljesen... vicces mi? (bár haverok nem értették, hogy tudok mindezen nevetni)

Nah, szóval gumit szeressük, kifejezetten mókásnak találom, tehát nincs vele bajom...
(Ez egy válasz john james üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 15:11
Az utóbbi gondolatokban egyet értek angyalkával, de ha rám hallgatsz, gumival fogod kezdeni.
Több okból is javaslom, saját tapasztalat alapján is.
Mindjárt itt vannak a különböző betegségek. Írtál volt a "már csak magammal merek szexelni" dolgoról. Ha csinálod - ami nem baj!! - előfordulhat, hogy utána nem tudsz éppen tisztálkodni, vagy előtte kezet mosni. A gumival a lányt, az esetleges fertőzéseidtől (amikről talán nem is tudsz (gomba))is véded.
Véded magad is.
Lelkileg is biztonságot ad. >>> nem szakad az olyan könnyen. vagy tudod mit? vegyél magadnak, otthon húzd fel és próbáld meg elszakítani. Ha sikerül, megismered milyen érzés az amikor már csak a tövén tekergődzik, mint egy péniszgyűrű. Ha nem sikerül... azt csinálsz amit akarsz..:)
#57   2006. 08. 17. csütörtök 15:11
john james john james
Az utóbbi gondolatokban egyet értek angyalkával, de ha rám hallgatsz, gumival fogod kezdeni.
Több okból is javaslom, saját tapasztalat alapján is.
Mindjárt itt vannak a különböző betegségek. Írtál volt a "már csak magammal merek szexelni" dolgoról. Ha csinálod - ami nem baj!! - előfordulhat, hogy utána nem tudsz éppen tisztálkodni, vagy előtte kezet mosni. A gumival a lányt, az esetleges fertőzéseidtől (amikről talán nem is tudsz (gomba))is véded.
Véded magad is.
Lelkileg is biztonságot ad. >>> nem szakad az olyan könnyen. vagy tudod mit? vegyél magadnak, otthon húzd fel és próbáld meg elszakítani. Ha sikerül, megismered milyen érzés az amikor már csak a tövén tekergődzik, mint egy péniszgyűrű. Ha nem sikerül... azt csinálsz amit akarsz..:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 08. 17. csütörtök 14:48
No igen, de őszintén szólva én ettől is paráznék (jó, mitől nem)... Állítólag nem minden nő működik úgy mint az atomóra... :S
#56   2006. 08. 17. csütörtök 15:04
kisangyalka kisangyalka
De neked feleseged van, nem?Igy az ember egesz nyugisan jatszhat:-)sot szerintem ha az ember hazas teljesen mas dimenziok nyilnak meg, mert total szabad lehetsz.
Egyebkent meg szerintem a csajok is elvezik ha rajuk elveznek. Latvanyos:-P
(Ez egy válasz john james üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 14:59
Mi a megszakítást játszuk most. Azért írom, hogy most, mert mindig van valami aktuális heppem. Ez most éppan az, hogy nagyon bírom, amikor a testére "fröccsenek" és ott "csillogok", "folydogálok". finom
#55   2006. 08. 17. csütörtök 15:02
kisangyalka kisangyalka
senki nem mukodik igy mint egy atomora. De azert egy normalis ciklus kinel hogyan 28-35nap koze befer. Ugyebar a lanyoknak illete tudniuk atlagban milyen ciklusuk. A megtermekenyitheto idoszak meg valahol a felenel van. Igy ha elotte meg utana par napot az ember csak nyugiban sexel, nem valoszinu hogy a gumi elszakadjon. Persze ha az ember nem hordja mar a zsebeben vagy 100eve. A parazasrol meg csak annyit, kinovi az ember. a test hamarabb kesz van a sexre mint a lelek, de egy ido utan ez osszehangolodik, es a sex atkerul egy teljesen mas megvilagitasba. Ha meg az ember turgorcsol, annal tobb eselyt ad a hibazasra. Szoval nyugodtan kell szerintem hozzaallni a dologhoz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 14:48
No igen, de őszintén szólva én ettől is paráznék (jó, mitől nem)... Állítólag nem minden nő működik úgy mint az atomóra... :S
#54   2006. 08. 17. csütörtök 14:59
john james john james
Mi a megszakítást játszuk most. Azért írom, hogy most, mert mindig van valami aktuális heppem. Ez most éppan az, hogy nagyon bírom, amikor a testére "fröccsenek" és ott "csillogok", "folydogálok". finom
#53   2006. 08. 17. csütörtök 14:48
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 13:32
En a gumimra szavazok, mert eddig nem volt vele gondom. Persze abbol is mindig a szamomra legjobb minosegunek veltet vesszuk, egyebkent meg csak par nap az amikor a no terhes lehet, amit ki lehet egyszeruen szamolni, igy olyankor legfeljebb jobban odafigyel az ember, es nem csinal mindenfele vad dolgokat:-)Nalam ez mar jo par eve bevalt modszer...
#52   2006. 08. 17. csütörtök 13:32
kisangyalka kisangyalka
En a gumimra szavazok, mert eddig nem volt vele gondom. Persze abbol is mindig a szamomra legjobb minosegunek veltet vesszuk, egyebkent meg csak par nap az amikor a no terhes lehet, amit ki lehet egyszeruen szamolni, igy olyankor legfeljebb jobban odafigyel az ember, es nem csinal mindenfele vad dolgokat:-)Nalam ez mar jo par eve bevalt modszer...
(Ez egy válasz psyho üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 09:21
S most hogyan védekezel ?
#51   2006. 08. 17. csütörtök 10:34
Hehe, lehet,hogy félreértettük egymást :D
A lányok elől nem kell szaladnom (nem nagyon üldöznek shakehead ).
Én a testi épségem megőrzésére gondoltam...
De tény, hogy még egy olyan lánnyal nem akarok összekerülni, amelyiknél legelső a szex...
(Ez egy válasz IceB üzenetére (2006. 08. 16. szerda 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 23:13
Ne legyél gyáva nyúl Willy!!Az elsö pár alkalommal még kicsit nehézkessen fog menni a szex,de majd belejössz.
#50   2006. 08. 17. csütörtök 09:21
psyho psyho
S most hogyan védekezel ?
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 16. szerda 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 23:30
Pl. idegeimet tonkre tette, ideges voltam es feszult, mindenen bogtem. Nem lehetett hozzamerni. Nem kivantam a sexet, es nem is izgultam fel semmin. Folszedtem par kilot, amit sok lany csak kifogasnak tart, pedig altalaban a vizhaztartast dobja at a tabletta, ezert ugytunik mintha par kilo menne fel. Nalam le se ment, mert voltak egyeb egeszsegugyi tenyezok is, ami ossze vissza kutyultak mindent. Aztan volt olyan hogy pajzmirigy tultermeles, marmint egy idoben sokat kellett erolkodnie, hogy rendesen elvegezze feladata, szerintem ez is csak a tablettaval fugghet ossze, mert elotte nem volt gondom.
A sogornomnel viszont trombozist csinalt, ami sulyos esetben halalt okozhat. O viszont csak elajult es par hetig korhazban volt. Utana meg sokaig fajt a laba. Mondjuk nekem ennyire extrem nem volt szerencsere. De sokaig tartott nalam is, mig ujra elvezni tudtam az egyuttletet, illetve jol estek a simogatasok, mert mar olyan rosszul voltam, hogy kepes lettem volna kitenni a paromat, csakhogy ne erjen hozzam. Mindez fel ev tablettazas utan. Hamar kellet volna abbahagynom, csak nem voltam vele tisztaban mi is van. Es meg legalabb egy evig szuksegem volt, hogy teljesen visszaterjen minden a regi kerekvagasba.
Most lehet hogy amit mondtam, masoknak majd tulzasnak fog tunni, vagy csak kifogasoknak, de en igy eltem meg, ez a tapasztalatom, es biztos hogy megegszer nem kezdenek bele.
#49   2006. 08. 16. szerda 23:30
kisangyalka kisangyalka
Pl. idegeimet tonkre tette, ideges voltam es feszult, mindenen bogtem. Nem lehetett hozzamerni. Nem kivantam a sexet, es nem is izgultam fel semmin. Folszedtem par kilot, amit sok lany csak kifogasnak tart, pedig altalaban a vizhaztartast dobja at a tabletta, ezert ugytunik mintha par kilo menne fel. Nalam le se ment, mert voltak egyeb egeszsegugyi tenyezok is, ami ossze vissza kutyultak mindent. Aztan volt olyan hogy pajzmirigy tultermeles, marmint egy idoben sokat kellett erolkodnie, hogy rendesen elvegezze feladata, szerintem ez is csak a tablettaval fugghet ossze, mert elotte nem volt gondom.
A sogornomnel viszont trombozist csinalt, ami sulyos esetben halalt okozhat. O viszont csak elajult es par hetig korhazban volt. Utana meg sokaig fajt a laba. Mondjuk nekem ennyire extrem nem volt szerencsere. De sokaig tartott nalam is, mig ujra elvezni tudtam az egyuttletet, illetve jol estek a simogatasok, mert mar olyan rosszul voltam, hogy kepes lettem volna kitenni a paromat, csakhogy ne erjen hozzam. Mindez fel ev tablettazas utan. Hamar kellet volna abbahagynom, csak nem voltam vele tisztaban mi is van. Es meg legalabb egy evig szuksegem volt, hogy teljesen visszaterjen minden a regi kerekvagasba.
Most lehet hogy amit mondtam, masoknak majd tulzasnak fog tunni, vagy csak kifogasoknak, de en igy eltem meg, ez a tapasztalatom, es biztos hogy megegszer nem kezdenek bele.
(Ez egy válasz IceB üzenetére (2006. 08. 16. szerda 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 23:11
Pontossan milyen utohatás lépettt fel nálad?
#48   2006. 08. 16. szerda 23:13
IceB IceB
Ne legyél gyáva nyúl Willy!!Az elsö pár alkalommal még kicsit nehézkessen fog menni a szex,de majd belejössz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 16. szerda 02:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 02:27
ON:
Én nem védekezek, én futok, hogy megmentsem mind az 52 kilómat... :D

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: lumen123 lumen123
Nyitás ideje: 2006. 08. 11. péntek
Üzenetek: 247db
Utolsó üzenet: 2021. 04. 27. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!