Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 10 11 12 13
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#27   2006. 08. 15. kedd 19:06
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Az én nőm ne védekezzen, haggyon mindent! :-)
#26   2006. 08. 15. kedd 19:04
zeb68 zeb68
Hát mi sem védekezünk, idöben kirántás aztán rárántás)))
#25   2006. 08. 15. kedd 09:37
lumen123 lumen123
tablettaval kapcsolatban az a baj hogy 100 an mondanak 150 fele dolgot......

kinek jo kinek nem, van akinel poziti mellekhatasok jelentkeznek amirol ugye veletlenul sem esik szo soha.... de ha valakinek negativ melekhatasok jelntkeznek abbol akkora por lesz hogy nem igaz.... confused
#24   2006. 08. 14. hétfő 12:57
BlackKnight BlackKnight
Csatlakozom. De mi a helyzet, az elő váladékkal? az is tartalmazhat spermát...
egy haverom megszívta így...
#23   2006. 08. 13. vasárnap 18:38
BigJoe23 BigJoe23 VIP
eggyetértek
#22   2006. 08. 13. vasárnap 16:31
yody yody VIP
Mi a tükör-vödör módszert alkalmazzuk!Ismeritek?
Mindegy elmondom.
Én egy vézna alacsony csávó vagyok a párom viszont egy magas nagydarab csaj.Nágykézláb szokott állni,én meg hátulról adom neki,de csak úgy érem el ha egy vödörre állok.Ő meg egy tükörrel figyeli az arcomat,és amikor kezd torzulni az arcom kirúgja alólam a vödröt! He-he.
Hát ez a tükör-vödör módszer! nyes wave
#21   2006. 08. 12. szombat 21:45
psyho psyho
Esetleg a Nuva ring gyűrű ? Asszem ez a neve.Elég jónak tartják...
#20   2006. 08. 12. szombat 19:56
ezerjó ezerjó
Lányok kérlek beneteket ne szedjétek a tabletát nemjó hatásal van aszervezetetekre.
#19   2006. 08. 12. szombat 19:51
X Törölt felhasználó (43029)
Ha Te megtaláltad a megfelelőt akkor szerencsésnek mondhatod magad!
De ne itélkezz mások felett.Nem tudom mennyi idős vagy,vagy mióta szedsz tablettát,de ne hidd azt hogy pár hónap alatt alakulnak ki a mellékhatások(persze van ami rövid időn belül),mellékhatás nem csak az lehet hogy megnő a súlya Valakinek,mint említették már elöttem,trombózis is lehetséges.
Valamelyik topicban már említettem hogy a nemi vágyat is erősen tudja csökkenteni(tapasztalat),és nem egy fajta tablettát próbálnak ki azok akik ezt állítják.Csak hát ugye ismrejük be amit kisangyalka is említett,az bizony nem tesz jót senkinek sem ha havonta változtatjuk a gyógyszereket.
#18   2006. 08. 12. szombat 19:07
kisangyalka kisangyalka
Hat igen, nem altam meg szo nelkul hogy valaki konnyelmuen iteletet mondjon, mikozben igenis sok lanynak nem tesz jot a tabletta, csak ezt nem ismerik el azok,akiknek semmi gondja nincs vele. A pasik meg mar egyaltalan ne szoljanak bele hogy a partneruk szedje e vagy sem, mert az o szervezetuk mas, es nincs kiteve ilyen hatasoknak. A kesobbiekre is kell szerintem gondolni, nem csak a pillanatni sexnek orvendezni, mert azt meg lehet oldani maskepp is, meg a mellekhatasokat nem olyan egyszeru kiheverni.
De mindenki tapasztalja ki maganak. Ha megeri a par csepp elvezetert felvallalni a kovetkezmenyeket, akkor rajta.
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 08. 12. szombat 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 12. szombat 16:41
bocsi,kesöbb olvastam csak,latom megelöztel eljen wave
#17   2006. 08. 12. szombat 16:41
Doctorbalu Doctorbalu
bocsi,kesöbb olvastam csak,latom megelöztel eljen wave
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 12. szombat 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 12. szombat 16:19
Attol hogy neked esetleg semmi bajod, nem szukseges durvan fogalmaznod. Valaki nem lesz a tablettatol csak ugy dagadt, hogy a szavaiddal eljek. Rengeteg egyeb faktor is kozre jatszik. Es nem csak ilyen mellekhatasa van a dolognak. A sogornomnek pl. verrog keletkezett a lababan, es volt vele problemaja. Pedig nem cigizik, nem iszik. Ez benne is van a tajekoztatoban mint esetleges mellekhatas. Szoval nem csak ugy van a tablettal hogy beveszem, es minden szep. 90szazaleknak semmi baja, de aki a maradekba tartozik, az megerzi a mellekhatasok aldasos mivoltat. Es tudod, nem hiszem, hogy olyan jo valtogatni a gyogyszereket, mert az se tesz jot a szervezetnek hosszu tavon. Tehat ha neked semmi bajod tole, akkor ne is itelkezz masok felett, amig nem tudod milyen az!
#16   2006. 08. 12. szombat 16:40
Doctorbalu Doctorbalu
ez azert nem pont igy van,sajnos nincs annyi gyogyszer,h meg lehetne talalni a megfelelöt!
es mint minde gyogyszernek,az antibebi-tablettanak is komoly mellekhatasai vannak!
ha vlki dohanyzik,nem kene szednie,ha elmult 30eves nem kene szednie,etc.
a melyvenas trombozis,mint egyik mellekhatas sajnos nagyon is gyakori!
#15   2006. 08. 12. szombat 16:19
kisangyalka kisangyalka
Attol hogy neked esetleg semmi bajod, nem szukseges durvan fogalmaznod. Valaki nem lesz a tablettatol csak ugy dagadt, hogy a szavaiddal eljek. Rengeteg egyeb faktor is kozre jatszik. Es nem csak ilyen mellekhatasa van a dolognak. A sogornomnek pl. verrog keletkezett a lababan, es volt vele problemaja. Pedig nem cigizik, nem iszik. Ez benne is van a tajekoztatoban mint esetleges mellekhatas. Szoval nem csak ugy van a tablettal hogy beveszem, es minden szep. 90szazaleknak semmi baja, de aki a maradekba tartozik, az megerzi a mellekhatasok aldasos mivoltat. Es tudod, nem hiszem, hogy olyan jo valtogatni a gyogyszereket, mert az se tesz jot a szervezetnek hosszu tavon. Tehat ha neked semmi bajod tole, akkor ne is itelkezz masok felett, amig nem tudod milyen az!
#14   2006. 08. 12. szombat 16:14
kisangyalka kisangyalka
Hat nezd, bocs hogy szoltam, de nalam problemat okozott. Rengeteg keszitmeny letezik es egy noi szervezet se egyforma, szoval kinel hogy. A tobbseg akiket ismerek meg van elegedve, viszont akadtak masok is akik panaszkodtak. Benne van a pakliban. De nem hinnem, hogy egy pasi objektivan tudja ertekelni a dolgot, mert az esetleges mellekhatasok nem nala lepnek fel, egyebkent meg nem mindenki szol a parjanak, meg ha tudja is hogy nem teljesen jo neki az a tabletta.
(Ez egy válasz lumen123 üzenetére (2006. 08. 12. szombat 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 12. szombat 15:15
csak nem ertem hogy annak a60 millio nonek miert jo ez? ha gondot csinla vagy nehany szelsoseges esetben problema lep fel az egy dolog de sose mondjak oda hogy a problema melett 400ezren szedik es semmi bajuk
#13   2006. 08. 12. szombat 15:41
toratoratora toratoratora VIP
szia! mi találtunk egy egész jó készítményt, PHARMATEX-nek hívják, több változata van.: tabletta,kúp, krém és tampon. az aktus elött kell felhelyezni a hüvelybe, teljessen hormonmentes, nem kerül a vérkeringésbe. a spermákat bénitja meg, tönkreteszi a farkincájukat,így nem tudnak elúszni a petéig. én 4 éve ezt használom, még sose hagyott cserben. remélem tudtam segíteni!!
(Ez egy válasz lumen123 üzenetére (2006. 08. 11. péntek 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 11. péntek 17:29
engem foleg az erdekelne hogy ki hogyan vedekezik a terhesseg ellen? mivel az amator kepek 99% a ovszer nelkul keszul de hat mindenki fogamzasgatlot szed vagy mivan? esetleg mindenki kapki miskat jetszik?
#12   2006. 08. 12. szombat 15:15
lumen123 lumen123
csak nem ertem hogy annak a60 millio nonek miert jo ez? ha gondot csinla vagy nehany szelsoseges esetben problema lep fel az egy dolog de sose mondjak oda hogy a problema melett 400ezren szedik es semmi bajuk
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 12. szombat 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 12. szombat 13:42
Akkor imadozz, hogy a baratnod a szerencsesek egyike legyen akinek a tabletta nem csinal gondot. En orultem hogy egy ev alatt kihevertem a mellekhatasokat. Szoval jol gondoljatok at.
#11   2006. 08. 12. szombat 13:42
kisangyalka kisangyalka
Akkor imadozz, hogy a baratnod a szerencsesek egyike legyen akinek a tabletta nem csinal gondot. En orultem hogy egy ev alatt kihevertem a mellekhatasokat. Szoval jol gondoljatok at.
(Ez egy válasz lumen123 üzenetére (2006. 08. 12. szombat 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 12. szombat 09:52
eddig mi is most kivancsi vagyok a bnom most akor szedni tabit.....
#10   2006. 08. 12. szombat 10:00
ezerjó ezerjó
A gyogyszert meg a spirált nem tartom jó dolognak mert természetelenes. Bármi más megoldás elfogadható.
#9   2006. 08. 12. szombat 09:52
lumen123 lumen123
eddig mi is most kivancsi vagyok a bnom most akor szedni tabit.....
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 11. péntek 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 11. péntek 23:32
Sziplan gumival - megiscsak jobb mint a kihuzom ha erkezem megoldas
#8   2006. 08. 11. péntek 23:32
kisangyalka kisangyalka
Sziplan gumival - megiscsak jobb mint a kihuzom ha erkezem megoldas

... 10 11 12 13
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: lumen123 lumen123
Nyitás ideje: 2006. 08. 11. péntek
Üzenetek: 247db
Utolsó üzenet: 2021. 04. 27. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!