Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 9 10 11 12 13
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#47   2006. 08. 16. szerda 23:11
IceB IceB
Pontossan milyen utohatás lépettt fel nálad?
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 16. szerda 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 13:30
Bocs, azt hiszem rosszul fogalmaztam, azt akartam csak mondani, hogy egy pasi mindig maskepp eli at a helyzeteket mint egy no. A tabletta elsosorban a no szervezeteben tehet kart, de a ferfi ezt nem veszi eszre egybol, nem is teheti. Persze, akinek bejott annak szerencseje van, de mig sajat magam nem probaltam en se hittem el senkinek, pedig tobben mondtak hogy karos, es a vegen megjartam, mert mai napig kezelem az utohatasat. Es a mondani valodbol ugy tunt, mintha azt varnad hogy majd mindenki az aldasos hatasokat fogja kiemelni, a mellekhatasokat meg konnyelmuen fogod fel, mint porkavaras. Lehet hogy felreertettem, vagy nem igy gondoltad, de nekem igy jott le. Ezert lettem picit duhos is, mert a nok sokmindent megtesznek hogy tetszenek, vagy hogy oromet okozzanak, de nem biztos hogy azzal onmaguknak jot tesznek. Meg ha a par meg is egyezik, es egyutt dontik el tablettat, akkor is a lany fogja szedni.
Raadasul sok fugg a nogyogyasztol is, ha nem komoly szakember es nem erdekli a paciense, felir barmit amire rabolintanak hogy ok, holott egy laikus nem ismerheti a gyogyszereket, akkor mar el van rontva az egesz.
Bocs, ha rosszul ernitett. Csak nem szeretnem, ha masoknak is problemaja lenne a tabletta miatt. Mindenesetre erdemes egy komoly orvost keresni, es idotszakitani az informalodasra. Lehet hogy akad mas megoldas is.
#46   2006. 08. 16. szerda 13:30
kisangyalka kisangyalka
Bocs, azt hiszem rosszul fogalmaztam, azt akartam csak mondani, hogy egy pasi mindig maskepp eli at a helyzeteket mint egy no. A tabletta elsosorban a no szervezeteben tehet kart, de a ferfi ezt nem veszi eszre egybol, nem is teheti. Persze, akinek bejott annak szerencseje van, de mig sajat magam nem probaltam en se hittem el senkinek, pedig tobben mondtak hogy karos, es a vegen megjartam, mert mai napig kezelem az utohatasat. Es a mondani valodbol ugy tunt, mintha azt varnad hogy majd mindenki az aldasos hatasokat fogja kiemelni, a mellekhatasokat meg konnyelmuen fogod fel, mint porkavaras. Lehet hogy felreertettem, vagy nem igy gondoltad, de nekem igy jott le. Ezert lettem picit duhos is, mert a nok sokmindent megtesznek hogy tetszenek, vagy hogy oromet okozzanak, de nem biztos hogy azzal onmaguknak jot tesznek. Meg ha a par meg is egyezik, es egyutt dontik el tablettat, akkor is a lany fogja szedni.
Raadasul sok fugg a nogyogyasztol is, ha nem komoly szakember es nem erdekli a paciense, felir barmit amire rabolintanak hogy ok, holott egy laikus nem ismerheti a gyogyszereket, akkor mar el van rontva az egesz.
Bocs, ha rosszul ernitett. Csak nem szeretnem, ha masoknak is problemaja lenne a tabletta miatt. Mindenesetre erdemes egy komoly orvost keresni, es idotszakitani az informalodasra. Lehet hogy akad mas megoldas is.
(Ez egy válasz lumen123 üzenetére (2006. 08. 16. szerda 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 11:02
"Viszont mivel pasi vagy valoszinuleg nem hat meg a dolog" - tudod kicsit ugy erzem magam mint amikor ugy szolnak hozzam hogy szaros karoval az orat a masiknak nem lehet elerni olyan fent hordja...... egyebknet most ott tartunk hogy en jobban felek tole mint o marmint a tablettatol......
#45   2006. 08. 16. szerda 11:02
lumen123 lumen123
"Viszont mivel pasi vagy valoszinuleg nem hat meg a dolog" - tudod kicsit ugy erzem magam mint amikor ugy szolnak hozzam hogy szaros karoval az orat a masiknak nem lehet elerni olyan fent hordja...... egyebknet most ott tartunk hogy en jobban felek tole mint o marmint a tablettatol......
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 15. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 15. kedd 19:18
Nem tudom mit varsz, vagy mit akarsz hallani. Igazad van, mindenkinel maskepp jon le a tabletta, de az hogy esetleg valakinek elmulik a pattanasa, vagy szebb lesz a bore, nem olyan nagy ugy. Mert ennyi a pozitiv hatas. Vagy ha akad meg valami, az se erdekes. Egy trombozis, vagy hormonzavar, pajzsmirigytulmukodes mar nem olyan vicces. Es ez nem nagy porkavaras, hanem teny. Viszont mivel pasi vagy valoszinuleg nem hat meg a dolog, es csak a jo oldalat akarod latni. Probaljatok ki, ha bevalik egeszsegetekre, ha meg nem, akkor majd varhatsz mig a baratnod 100szazalek a regi lesz. Es vannak olyan mellekhatasok is mint a vagy csokkenese. Szoval ez nem kozmetikai termek, amit a pozitiv reklam miatt veszel meg. Ezek hormonok!!!
Egy szo mint szaz, inkabb gondold at a negativ hatasokat mint a pozitivakat, mert a masodik kategoria gyakrabban lep fel, es ne csak a magad oromet nezzed, mert nem rolad van szo, hanem a partneredrol.
#44   2006. 08. 16. szerda 08:18
Valaki aki vad Valaki aki vad
tablettával... eddig bejött:-)
#43   2006. 08. 16. szerda 02:27
X Törölt felhasználó (24620)
ON:
Én nem védekezek, én futok, hogy megmentsem mind az 52 kilómat... :D
#42   2006. 08. 16. szerda 02:26
kösz a tanácsot, de mint láthattad az előző hozzászólásomat eszem ágában sincs.. én még akkor is paráznék, ha a lány tablettázna.. :S
(Ez egy válasz IceB üzenetére (2006. 08. 15. kedd 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 15. kedd 23:20
szerintem is hülyeség a megszakításos védekezés,mert mi van ha maradt valami a vesszömben?Én nem hagyom abba a szexet az elsö orgazmusom után.Gyorsan megmosom a szerszámom,fel a köv. gumi azt mehet a köv. menet , amig a szerszámom birja.Willy gumi nélkül soha ne csináld!!Ez csak jo tanács.:))
#41   2006. 08. 16. szerda 00:39
macskosz macskosz
a védekezés csupán számtani feladat, vagy megoldod vagy nem
#40   2006. 08. 15. kedd 23:57
maxijoe maxijoe
mi kabáttal védekezünk a hideg ellen és chemotoxal a szúnyogok ellen. :)
#39   2006. 08. 15. kedd 23:20
IceB IceB
szerintem is hülyeség a megszakításos védekezés,mert mi van ha maradt valami a vesszömben?Én nem hagyom abba a szexet az elsö orgazmusom után.Gyorsan megmosom a szerszámom,fel a köv. gumi azt mehet a köv. menet , amig a szerszámom birja.Willy gumi nélkül soha ne csináld!!Ez csak jo tanács.:))
#38   2006. 08. 15. kedd 23:12
kisangyalka kisangyalka
Jo, jo, leesett. Ugyber megesik hogy az ember elsore felreolvas valamit.
#37   2006. 08. 15. kedd 23:04
BigJoe23 BigJoe23 VIP
utálom magyarázni a nem jól elsült poénokat...
#36   2006. 08. 15. kedd 23:03
BigJoe23 BigJoe23 VIP
az "a"-t kicsit á-san kellet volna érteni....
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 15. kedd 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 15. kedd 23:00
Na azt megneznem, sex utan felpattan a no es egybol jarja a szambat. Kozben meg szetfolyik.
Es ez ugyan hulye hasonlat, de vannak halak, amelyek arral szemben is tudnak uszni, akkor az a kis spermium is tudhat. Legfeljebb a gyerek szambat jarva jon a vilagra:-I
#35   2006. 08. 15. kedd 23:00
kisangyalka kisangyalka
Na azt megneznem, sex utan felpattan a no es egybol jarja a szambat. Kozben meg szetfolyik.
Es ez ugyan hulye hasonlat, de vannak halak, amelyek arral szemben is tudnak uszni, akkor az a kis spermium is tudhat. Legfeljebb a gyerek szambat jarva jon a vilagra:-I
#34   2006. 08. 15. kedd 22:41
BigJoe23 BigJoe23 VIP
A dél ameikai nők ha nem akarnak gyereket modják védekezésűl: Szambaaa :-D
#33   2006. 08. 15. kedd 20:10
Nah, a sexuális kultúráltságról eszembejut egy-s-más.. rolleyes de mindegy..
Igen, a gumi nekem is szimpatikus, és mint mondtam, nekem kifejezetten szórakoztató volt, mintsem, zavaró/megaláz/ vagy mittoménmi... lányra meg ráerőltetni lényegében soha semmit sem akartam...
De ehhez a megszakításos dologhoz én túl parás lennék, úgyhogy azzal soha nem próbálkoznék (volt bnő meg ezzel kezdte, hoyg tudok-e olyat, ha már nincs nálam gumi (mert még rohadtul nem akartam), miközben tudta, hogy csont szűz vagyok.. :S brr-grr most is rosszul vagyok az emléktől, kellet nekem felidézni, ehh...)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 15. kedd 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 15. kedd 19:53
Nem kell tulizgulnod a dolgot, mert a sex jo meg szep. De elotte azert kell egy megbizhato partner, ugyanakkor a kihuzom dologot sose alkalmazd csak ugy. Foleg nem ha tapasztalatlan vagy, mert a lany jarna meg a legrosszabb esetbe, te pedig a fizeteshez fiatal vagy. En a gumira eskuszom, mert a jominosegu gumi ritkan szakad el, ugyanakkor ved a betegsegektol, mert sok a konnyelmu ember, igy sokan porul jarnak. A tabletta meg karos, es mindenki a sajat felelossegere hasznalja, de foleg nem szabad ranyomni a lanyra.
Tehat ne felj a sextol, az ugyis magatol jon, de adj a biztonsagra!Szerintem ez is resze a sexkulturanak.
#32   2006. 08. 15. kedd 19:53
kisangyalka kisangyalka
Nem kell tulizgulnod a dolgot, mert a sex jo meg szep. De elotte azert kell egy megbizhato partner, ugyanakkor a kihuzom dologot sose alkalmazd csak ugy. Foleg nem ha tapasztalatlan vagy, mert a lany jarna meg a legrosszabb esetbe, te pedig a fizeteshez fiatal vagy. En a gumira eskuszom, mert a jominosegu gumi ritkan szakad el, ugyanakkor ved a betegsegektol, mert sok a konnyelmu ember, igy sokan porul jarnak. A tabletta meg karos, es mindenki a sajat felelossegere hasznalja, de foleg nem szabad ranyomni a lanyra.
Tehat ne felj a sextol, az ugyis magatol jon, de adj a biztonsagra!Szerintem ez is resze a sexkulturanak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 15. kedd 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 08. 15. kedd 19:44
Mellesleg annyi mindent olvasok már a témáról, hogy lassan már csak a kezemmel merek majd "közösülni"...

A gumi elszakad, a tabletta bajt okoz, bárkiben lehet bármilyen betegség, és még csak nem is tudhat róla... ehh...
(nem beszélve arról, hogy a szétműtött csodámmal mernék-e egyáltalán kezdeni valamit.. :S)

F_szverő remete leszek...
#31   2006. 08. 15. kedd 19:51
mia w. mia w.
erről a megszakításos védekezésről jutott eszembe az egyik haverom, aki így "védekezett", amíg pár hónap múlva nem lett baba, meg házasság belőle. .... :)))))
#30   2006. 08. 15. kedd 19:44
Mellesleg annyi mindent olvasok már a témáról, hogy lassan már csak a kezemmel merek majd "közösülni"...

A gumi elszakad, a tabletta bajt okoz, bárkiben lehet bármilyen betegség, és még csak nem is tudhat róla... ehh...
(nem beszélve arról, hogy a szétműtött csodámmal mernék-e egyáltalán kezdeni valamit.. :S)

F_szverő remete leszek...
#29   2006. 08. 15. kedd 19:40
(előrebocsájtom, én még (szinte) teljesen tapasztalataln vagyok)
Nekem ez a kirángatós... ehh... nagyon... mondjam úgy... ijesztő!
Mármint jó, tegyük fel, hogy előtte kikapja.. de már előtte is jön ez-az a hímvesszőből nem? Azokkal a "cseppekkel" mi lesz? :O
#28   2006. 08. 15. kedd 19:18
kisangyalka kisangyalka
Nem tudom mit varsz, vagy mit akarsz hallani. Igazad van, mindenkinel maskepp jon le a tabletta, de az hogy esetleg valakinek elmulik a pattanasa, vagy szebb lesz a bore, nem olyan nagy ugy. Mert ennyi a pozitiv hatas. Vagy ha akad meg valami, az se erdekes. Egy trombozis, vagy hormonzavar, pajzsmirigytulmukodes mar nem olyan vicces. Es ez nem nagy porkavaras, hanem teny. Viszont mivel pasi vagy valoszinuleg nem hat meg a dolog, es csak a jo oldalat akarod latni. Probaljatok ki, ha bevalik egeszsegetekre, ha meg nem, akkor majd varhatsz mig a baratnod 100szazalek a regi lesz. Es vannak olyan mellekhatasok is mint a vagy csokkenese. Szoval ez nem kozmetikai termek, amit a pozitiv reklam miatt veszel meg. Ezek hormonok!!!
Egy szo mint szaz, inkabb gondold at a negativ hatasokat mint a pozitivakat, mert a masodik kategoria gyakrabban lep fel, es ne csak a magad oromet nezzed, mert nem rolad van szo, hanem a partneredrol.
(Ez egy válasz lumen123 üzenetére (2006. 08. 15. kedd 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 15. kedd 09:37
tablettaval kapcsolatban az a baj hogy 100 an mondanak 150 fele dolgot......

kinek jo kinek nem, van akinel poziti mellekhatasok jelentkeznek amirol ugye veletlenul sem esik szo soha.... de ha valakinek negativ melekhatasok jelntkeznek abbol akkora por lesz hogy nem igaz.... confused

... 9 10 11 12 13
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: lumen123 lumen123
Nyitás ideje: 2006. 08. 11. péntek
Üzenetek: 247db
Utolsó üzenet: 2021. 04. 27. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!