"Mi úgy, hogy a végén szájba, testre"....felhívom a figyelmedet a végén szóra, mert ha valaminek van vége, akkor van eleje, tehát az eleje vélhetően a punciban volt...imádom az eszedet, amit a farkadban hordasz:D:D:D:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 06. péntek 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Hmmm...végülis az előnedvtől is becsúszhat egy baba....
Imádnád a farkamat is, ha a puncidban hordanád:-P (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 08:47
Imádnád a farkamat is, ha a puncidban hordanád:-P (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)

"Mi úgy, hogy a végén szájba, testre"....felhívom a figyelmedet a végén szóra, mert ha valaminek van vége, akkor van eleje, tehát az eleje vélhetően a punciban volt...imádom az eszedet, amit a farkadban hordasz:D:D:D:D:D:D:D:D
Hm. védelezni? Volt egyszer egy csajom aki tabit szedett. Így is összejött a baba.. Sztem nimdegy hogy védékezel mert aminek jönni kell az jönni fog:D
KIZÁROM az asszonyt az utcára!!!
utánna nekilátok a kutyámnak.....ehhh-e-e-e-

utánna nekilátok a kutyámnak.....ehhh-e-e-e-

sajos csak gumi --- jobb félni mint pofára esni alapon...
Szerintem a legjobb módszer még mindíg a tabi.
De kinek mi nemigaz ?
De kinek mi nemigaz ?
szigorú önmegtartóztatással :)
az ilyenek nem is érdemlik meg, hogy legyen kivel....
(Ez egy válasz p3rv3r22 üzenetére (2006. 10. 07. szombat 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyfatter szerint a legbiztosabb védekezés a lankadt farok.De nem volt igaza.A jó nők mindig kibabráltak velem.MINT mindenben a nőnek kell döntenie helyesen!Ha fél a terhességtől,1szerre 3 modon egyűtt,ha kell!
Vigyázunk is... bár házasok vagyunk, úgyhogy nagy égés nem lenne, ha gyerek akarna jönni. :-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 07:40

na csak vigyázz barátom...egy darabig mi is így csináltuk...most két és fél éves az eredménye:D:D:D
Gumiban dugni olyan mint kívülről nyalogatni a lekvárosüveget. De az tény, hogy tablettával a legjobb védekezni, mert akkor semmi nincs köztetek.
gumiban borzasztó, hálisten a barátnőm szed vmi antibébi tablttát
Én foggal és körömmel, de a párom mindig erősebbnek bizonyul.
Jah, a gumi meg elég nagy anyagi megterhelés is. :-o
Exemmel naponta 3-4 gumit használtunk el. Namármost ez forintban most mennyi is? Most egy doboz gumi valami 400 forint... Láttam már többért is...
Exemmel naponta 3-4 gumit használtunk el. Namármost ez forintban most mennyi is? Most egy doboz gumi valami 400 forint... Láttam már többért is...
Az én nőm ne védekezzen, nekem haggyon mindent :-D
1, attól függ, mennyi gumi megy el...
2, több olyan eset is volt, hol másodpercre pontosan betartottak mindent a szedéssel kapcsolatban, mégis..
Theodor: ~550 Ft-ért 10db-os is van!
2, több olyan eset is volt, hol másodpercre pontosan betartottak mindent a szedéssel kapcsolatban, mégis..
akkor nem tartottak be mindent a szedessel kapcsolatban!a tabletta 98%-os biztonsagot nyujt!a 2% a rossz idöben ill. elfelejtve bevett esetek szama!
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 23:47

1, attól függ, mennyi gumi megy el...
en utoljara 3ezer5ert vettem asszem 10darabosat!ennek ugy 2eve!
meg mindig coitus interruptus (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 18:29
meg mindig coitus interruptus (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (336449)

Jah, a gumi meg elég nagy anyagi megterhelés is. :-o
Milyen gumi volt az ????
Namármost 98% biztonság, 2% a nem megfelelő használat! Ez azt feltételezi, hogy ha kizárjuk a nem megfeelő használatot, akkor 100%. Végülis nem azt mondm, hogy nem lehet, nem velem és nem is közeli ismerőssel történt, csak halloattam... :( szóval igazad van! ;) (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 23:55
Namármost 98% biztonság, 2% a nem megfelelő használat! Ez azt feltételezi, hogy ha kizárjuk a nem megfeelő használatot, akkor 100%. Végülis nem azt mondm, hogy nem lehet, nem velem és nem is közeli ismerőssel történt, csak halloattam... :( szóval igazad van! ;) (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)

en utoljara 3ezer5ert vettem asszem 10darabosat!ennek ugy 2eve!
meg mindig coitus interruptus
meg mindig coitus interruptus
asszem Beate Uhse xxl vagy vlmi ilyesmi,1ik sex-shop sajat markaja(13,70euro), akkor meg nem letezett a durex kingsize vagy minek hivjak,amiota meg van,nem kell :-D!persze nem azert,mert sex sincs,csakhat a coitus interruptus tökeletesen megfelel,ha az ember tud kicsit szamolni;-)!
ja,az antibebi-tablettanak (attol függöen,h milyen keszitmeny: 2fazisu,3fazisu,mini,etc.)a Pearl Indexe 0,1 es 2között van,ami azert alakul ki,mert vlki nem helyesen hasznalja(legalabbis mi igy tanultuk farmakologian meg anno), a coitus interruptuse meg kb. 26,forrastol függöen! (Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 23:57
ja,az antibebi-tablettanak (attol függöen,h milyen keszitmeny: 2fazisu,3fazisu,mini,etc.)a Pearl Indexe 0,1 es 2között van,ami azert alakul ki,mert vlki nem helyesen hasznalja(legalabbis mi igy tanultuk farmakologian meg anno), a coitus interruptuse meg kb. 26,forrastol függöen! (Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Milyen gumi volt az ????
Namármost 98% biztonság, 2% a nem megfelelő használat! Ez azt feltételezi, hogy ha kizárjuk a nem megfeelő használatot, akkor 100%. Végülis nem azt mondm, hogy nem lehet, nem velem és nem is közeli ismerőssel történt, csak halloattam... :( szóval igazad van! ;)
Namármost 98% biztonság, 2% a nem megfelelő használat! Ez azt feltételezi, hogy ha kizárjuk a nem megfeelő használatot, akkor 100%. Végülis nem azt mondm, hogy nem lehet, nem velem és nem is közeli ismerőssel történt, csak halloattam... :( szóval igazad van! ;)