Ezt én is kipróbálnám ha találnék egy baválalós párt. Írjatok
Sziasztok! Erre keresek párt. írjatok
Szeretnék az egyik vagy a másik lenni csinos punciban!

Hát nagyon jó lehet. Az biztos.
Sosem próbáltam még. Mindig vágyom rá hogy egyszerre mozogni valakivel egy pinában. Lehet hamar spriccelnék,
Ha valaki átélte már ezt az érzést szívesen írogatok vele ebben a témában priviben. Izgat a téma.

Mi is imádjuk ha a nagy vibri és a párom farka egyszerre benne van a puncimban.
Nagyon szeretjük. Jó pár évvel ezelőtt tatai klubban, több hónapos gyakorlás után tökélyre fejlesztettük: hármas multiorgazmus
. Sajnos a srác már nem tudjuk merre van. Nincs kontakt.

Nagyon izgató párom es vibri egyszerre puncimba.
Nagyon izgi főleg ha mindketten oda is élveznek!

Baszki tanuljatok már meg helyesen írni! Ékezetet, vesszőt tessék használni! Helyesen...
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2019. 12. 14. szombat 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Még mindig keresek erre vevő párt!

Nem nagyon van jelentkező!
Én benned lennék a pároddal
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2019. 12. 14. szombat 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Csak megerősiteni tudom,hogy isteni érzés amikor ketten vannak a punimban.A férjem és a szexpartnerem nagyon ki tud tölteni, Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Ez az utobbi idoben kerult elo. En almodozom rola regota, de a parom elzarkozott, igy nem eroltettem. Par honapja azonban hirtelen megvaltoztatta a hozzaallasat es sikerult becsempeszni a lompost egy kissebb dildo melle. Azota fantazialunk rola, hogy a gangbang heveben esetleg elesben is megtortenik.
Jelentkezem!
Sziasztok !
Szívesen ismerkednék veletek ! (Ez egy válasz béta8417 üzenetére (2006. 08. 15. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 15. kedd 22:36
Szívesen ismerkednék veletek ! (Ez egy válasz béta8417 üzenetére (2006. 08. 15. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem sem kell túl nagy luk hozzá. A punci tágul a szerszám meg enged egy kicsit. A legvastagabb része meg egyébként sincs benn.
Sziasztok !
Nagyon izgalmas sexi pár vagytok !
PÁr képet megnézhetnék szívesen kényeztetném a hölgyet !
Puszi (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 31. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 31. csütörtök 12:28
Nagyon izgalmas sexi pár vagytok !
PÁr képet megnézhetnék szívesen kényeztetném a hölgyet !
Puszi (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 31. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4129572)

A legjóbb mi nagyon szeretjük jelenkezök?
Nagyon tuti lehetett. Szívesen beszállnék hozzád.
(Ez egy válasz IdősVörös üzenetére (2019. 12. 13. péntek 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 13. péntek 23:36

Sziasztok. Üdv mindenkinek! Idősebb hölgy vagyok. Többször próbáltam már 2 az 1 Ben, mindenki élvezte az adott pillanatot, főleg én. 3 farok ellenteresen mozgoztt a puncimban. Beteljesül az orgazmus mindhármunknak és egyszerre durranjon be mindengyik farok a puncimba. Mindenkinek ajánlom aki elfantazialt a dolgon