Nekünk is volt és nagyon jó,Kb vagy 6-7 alkalom.
Írigykedem!
(Ez egy válasz betti111 üzenetére (2021. 02. 28. vasárnap 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Megvolt, élveztük

Sosem probáltam! De nagyon izgatja a fantáziám...egy pinába két fasz..
Ne hagyd ki ha lesz rá alkalmad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 28. vasárnap 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 28. vasárnap 11:41

Törölt felhasználó (4496512)

Nagyon kipróbálnám. Szendvics már volt, ilyen még nem. Még.
Nagyon kipróbálnám. Szendvics már volt, ilyen még nem. Még.
Az egyik legjobb dolog a szexben. Én nagyon szeretem.
Biztos kellemes és izgalmas érzés.
Szerintem is nagyon kellemes! Kicsit nehéz összehozni, még akkor is, ha mindenki akarja, de ha bent van egyszerre a kettő, isteni ind a három félnek!

Törölt felhasználó (4402432)
VIP

Engem is nagyon izgatna, akár a puncimban, akár a popsimban, szívesen kipróbálnám!

VIP

Engem is nagyon izgatna, akár a puncimban, akár a popsimban, szívesen kipróbálnám!

VIP

Nem sokszor de szerencsére volt részünk benne! Nagyon élveztük mindhárman! Jó lenne átélni újra
Sosem próbáltam még !!! Mindig vágyom rá hogy egyszerre mozogni valakivel egy pinában. Lehet hamar spriccelnék. Ha valaki átélte már ezt az érzést szívesen írogatok vele ebben a témában priviben. Izgat a téma. Írjatok nyugodtan, kivel hogy történt meg az első ilyen kaland.
Egyenlöre nem volt meg. Vibràtorral probàlkoztunk règebben, inkàbb kevesebb mint több sikerrel, nem hoztàk tüzbe az uj dolgok. Viszont a pènisz köpeny megvàsàrlàsa ota ez egycsapàsra megvàltozott. Teljesen bezsong a vastag himtagoktol es tesztelni akarja a hatàrait. Minèl nagyobb farkat szeretne magàban tudni. Mar a vibràtorra is ràhuzzuk a köpenyt. Beszèlt is rola, hogy kivancsi rà milyen amikor egyszerre ketten dugattyuznak benne.
Nálunk eddig háromszor jött össze,eszméletlen izgalmas,hatalmas élvezet volt, a páromnak simán bement a kettő,biztos hogy még lesz folytatása.
Na erről is beszéltünk, erre viszont nyitott a párom. Igazából azt mondja, hogy maga a tudat izgatja nagyon, illet e kíváncsi rá milyen érzés amikor teljesen szétfeszul. Azt mondta, hogy ezt mindenképpen szeretné átélni. Ha adódik még parcsere, vagy esetleg hármas, akkor tuti kiprobaljuk
Sosem próbáltam még !!! Mindig vágyom rá hogy egyszerre mozogni valakivel egy pinában. Lehet hamar spriccelnék. Ha valaki átélte már ezt az érzést szívesen írogatok vele ebben a témában priviben. Izgat a téma. Írjatok nyugodtan, kivel hogy történt meg az első ilyen kaland.

Annyira perverz hogy már izgató!