Amikor szopja a farkad, rakd mellé a vibrátort is.
Ha a vibrátort is úgy szopja mint a farkad, akkor elég nagy esélye van annak hogy szeretné, de nem meri neked elmondani. (Ez egy válasz kopaszquki üzenetére (2012. 09. 03. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 03. hétfő 14:06
Ha a vibrátort is úgy szopja mint a farkad, akkor elég nagy esélye van annak hogy szeretné, de nem meri neked elmondani. (Ez egy válasz kopaszquki üzenetére (2012. 09. 03. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
mi is csináljuk, most már azt mondhatom rendszeresen egy vibri segítségével. Általában kettőt egy lyukba, illetve előjátéknak ő szopik én pedig a vibrivel dolgozom a puncikáját, közben pedig nyalom.
Mind a ketten nagyon élvezzük, de engem még jobban izgat a gondolat, hogy milyen lenne egy igazival.
Ő egyelőre elzárkózik ettől, mondván hogy ő senki mást nem kíván.
A kérdésem az lenne, hogy vajon előbb-utóbb ki szeretné próbálni hármasban is, vagy valószínűleg megmaradunk a "dublőrnél"?
Főleg olyan hölgyek véleményére lennék kíváncsi, akik hasonló úton jutottak el a megvalósításhoz.
Előre is köszi!
mi is csináljuk, most már azt mondhatom rendszeresen egy vibri segítségével. Általában kettőt egy lyukba, illetve előjátéknak ő szopik én pedig a vibrivel dolgozom a puncikáját, közben pedig nyalom.
Mind a ketten nagyon élvezzük, de engem még jobban izgat a gondolat, hogy milyen lenne egy igazival.
A kérdésem az lenne, hogy vajon előbb-utóbb ki szeretné próbálni hármasban is, vagy valószínűleg megmaradunk a "dublőrnél"?
Főleg olyan hölgyek véleményére lennék kíváncsi, akik hasonló úton jutottak el a megvalósításhoz.
Előre is köszi!
Sziasztok,
Előre is köszi!
Előre is köszi!
Teljes mértékben igazat adok neked.Ha a párod igényli és te igazán boldoggá akarod tenni,olyan élvezetben részesíteni amire nagyon sok nő vágyik de nagyon kevés éli meg.Akkor csakis a NŐ élvezete számit.Akinek fenntartásai vannak,ne is vágjon bele.Mert nagy csalódásban lehet része.
Nincs nagyobb élmény annál amikor látod a párod arcán a kéjt a gyönyört az élvezetet.
A két farok egy punciba,a NŐK kiváltsága ,csak nekik és csak róluk szóljon.
De ezt nagyon nehéz kivitelezni.Azt azért tudni kell,hogy ebben a felállásban a punci nagyon szűk,nagyon forró.
Lehetsz bármilyen tapasztalt,kitartó,itt bizony nehéz jól teljesíteni.
A párom az első alkalom után,némi pihegés,nasi,kávé után ezt súgta a fülembe.Huuuu,ezt megtudnám szokni.
Férfitársaim,csak javasolni tudom,akinek a párja erre igényt mutat,ne mulasszák el.
De vigyázat,függővé teheti a párunkat. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 31. péntek 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 31. péntek 19:11
Nincs nagyobb élmény annál amikor látod a párod arcán a kéjt a gyönyört az élvezetet.
A két farok egy punciba,a NŐK kiváltsága ,csak nekik és csak róluk szóljon.
De ezt nagyon nehéz kivitelezni.Azt azért tudni kell,hogy ebben a felállásban a punci nagyon szűk,nagyon forró.
Lehetsz bármilyen tapasztalt,kitartó,itt bizony nehéz jól teljesíteni.
A párom az első alkalom után,némi pihegés,nasi,kávé után ezt súgta a fülembe.Huuuu,ezt megtudnám szokni.
Férfitársaim,csak javasolni tudom,akinek a párja erre igényt mutat,ne mulasszák el.
De vigyázat,függővé teheti a párunkat. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 31. péntek 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797680)

Ezt a dolgot azok a hetero pasik élvezik akiknek számit a nő!
Kit érdekel ha esetleg egy másik farokhoz ér a miénk ha a lány önkivületi állapotban éli át a gyönyöröket.
Mi még csak enyém + müfarokkal csináltuk de jo volt látni és hallani ahogy bnőm élvez 2 percenként.
Kit érdekel ha esetleg egy másik farokhoz ér a miénk ha a lány önkivületi állapotban éli át a gyönyöröket.
Mi még csak enyém + müfarokkal csináltuk de jo volt látni és hallani ahogy bnőm élvez 2 percenként.
Egy ismerős - aki nem barát - szokott részt venni közös szexelésben párommal és velem. Igen számít a nő!! Párom rettenetesen élvezi. Talán fontos, hogy nem közeli barátról vagy ismerősről van szó. Jó darabig közösen kényeztetjük majd amikor már folyamatosan nedvedzik akkor kezdjük a dupla behatolást. Párom pinája tág, általában farkam mellé még két kisebb műszerszám is befér, így a dupla sem okoz gondot. Ha mindkettő benne van akkor nagy nyögések közepette csattog köztünk - páromon van néhány kiló fölösleg . Ha lehet egyszerre élvezünk bele, de ez ritkán sikerül. A duplára való vágyódás miatt ilyenkor kicsivel később megismételjük. Sokkal izgalmasabb mert tele van lőve.
rátapintottál a lényegre
egy igazival még sokkal izgatóbb!!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 31. péntek 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 31. péntek 19:11

már nagyon ki akarjuk probálni
Tegnap este a nem kicsi vibrátor mellé sikerült bedugnom a sajátomat is, csak sajnos nem bírtam túl sokáig, ma este újra megpróbáljuk.
Észre sem lehet venni a másik pasi jelenlétét,ha a csajra figyelsz!
Szex hevében,van,hogy a zacsik is össze csattannak,de semmi gond vele,pedig én is hetero vagyok!
Szex hevében,van,hogy a zacsik is össze csattannak,de semmi gond vele,pedig én is hetero vagyok!

Nekem ez olyan hírtelen jött először, hogy nem is tudtam belegondolni, hogy most mit is fogok csinálni. Persze egy pillanatra megrökönyödtem, de aztán tényleg jó volt, mert a lány élvezte. Után minden alkalommal csináltuk kb másfél éven keresztül. Aztán másik párnál is. Nem kell félni tőle, a lányra kell koncentrálni.

Heteró mivoltomból adódóan először tartottam ettől a dologtól. De aztán legnagyobb meglepetésemre igazából nem is éreztem, hogy ketten vagyunk a punciban. Engem ebben a helyzetben is az csigázott leginkább, hogy a lány(ok) nagyon élvezték.

Igaz,hogy ez ketten egy lyukban rovat, de milyen ketten két lyukban ???- egy nőben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 30. csütörtök 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 30. csütörtök 17:10
Törölt felhasználó (796481)

Abban biztos lehetsz hogy mit nő mint férfi számára jó csodás érzés és felejthetetlen
már nagyon ki akarjuk probálni mi is
Abban biztos lehetsz hogy mit nő mint férfi számára jó csodás érzés és felejthetetlen
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 30. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 30. csütörtök 15:36
Törölt felhasználó (105041)
VIP

Furcsa lehet. Talán még ki is próbálnám.
Furcsa lehet. Talán még ki is próbálnám.
Olyan mint a dohányzás, hiába szoktál le róla, mindig fel tudod idézni, milyen jól esett.....
Próbáltam! Imádtam...
Aki megízleli hamar rászokik! Csodás élmény!

igen jóóóó sőt szuper . . . . . . amelyik nő kipróbálja az tuti rákap
Csodálatosvolt az én barátnőmnek is.Hatalmasakat élvezett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 28. kedd 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 28. kedd 11:10

Én barátnőm is nemrég tapasztalta meg milyen 2 farok a punciban igaz csak egy műfarokkal az enyém mellett.
Kb 5 perc alatt volt 2 nagy orgazmusa.Most már beszélgettünk rola hogy még egy igazi kellene.
Remélem hamar összejön és egyszerre 2 en dughatjuk.
Kb 5 perc alatt volt 2 nagy orgazmusa.Most már beszélgettünk rola hogy még egy igazi kellene.
Én barátnőm is nemrég tapasztalta meg milyen 2 farok a punciban igaz csak egy műfarokkal az enyém mellett.