Klimpírozás, ha emlékeim nem csalnak, akkor szarul, vagy, hamisan való zongorázást jelent, ami jelen esetben, természetesen átvitt értelemben gépelést jelent, tehát honnan irsz???
pedofil pedagógus:-)
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 15:08
A hugom pedagógus, Én meg pedogógus és a különbség csak annyi, hogy Én szeretem a gyerekeket...
Remélem kielégítő voltam...
és mégis meddig várjak rá?
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 14:49
Én csak szimplán rommákefélnélek, amikor a legnedvesebb vagy...
Hölgyeim, csak sorjában!
Na kié legyek először???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Na kié legyek először???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Rám nem kell sokáig...már ha még lenne kedved hozzám...
Van egy 5letem...először Te Vianna-val, én Szilvácskával, utána csere!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
én már kinőttem a versenyzős korból...
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ha neked utánam még lesz erőd és kedved... nos akkor én elsüllyedek szégyenemben
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 15:17
Van egy 5letem...először Te Vianna-val, én Szilvácskával, utána csere!
ÁLLok elébe:-)
Még akkor is, ha utánad már fel sem ÁLLok:-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 15:19
Még akkor is, ha utánad már fel sem ÁLLok:-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ha neked utánam még lesz erőd és kedved... nos akkor én elsüllyedek szégyenemben
Miért?
Olyan nagyétkű vagy?
Olyan nagyétkű vagy?
Mutasd magad!
lehet:-(
MI is elmegyünk?
MI is elmegyünk?
Ááá...kellemes délutánt nagy farkakat!
pussy
pussy
Na pont erre gondoltam, először a hölgyek végezzenek egymással, és ha már megunták egymás nyalókájának a nyalókázását, akkor adok nekik egy fasza jégkrémpálcikát levezetésképpen, majd szabadonválasztott program keretében, mégegyszer kinyalom őket, ha már eddig vártak rám...
[#b uck]
[#b uck]
minimális megszoritások a topickban
kettő
nincs politika
nincs nemzetiségi dolgok
többi mehet
szerintem
itt baszogathasátok egymást
néha azért majd bemásolom ide ezt a hozzá szolást
kettő
nincs politika
nincs nemzetiségi dolgok
többi mehet
szerintem
a megfolytom a főnökömet mehet?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 19:39
minimális megszoritások a topickban
kettő
nincs politika
nincs nemzetiségi dolgok
többi mehet
szerintem
kettő
nincs politika
nincs nemzetiségi dolgok