Üdv! Elsősorban a lányokat kérdezném, ki miért érzi megalázónak? Az előző barátnőm engedte rendszeresen hogy az arcára élvezzek, a mostani megalázónak tartja, és ha a szájába élvezek sem nyeli le. Miért lenne ez megalázó neki?
Sziasztok! Egyetértek az itt többek által is leírt gondolatokkal. A bukkake egy sajátos ága a sex világának. Olyan, mint a marcipán. Vagy szereti valaki, vagy nem. Átmenet nincs. Úgy gondolom az itt hozzászólók kedvelik ezt a műfajt. A tapasztalatokkal egyetértek, ismerem a problémákat, sajátosságokat. 4 alkalommal szerveztem, s valóban nem könnyű, de nem is lehetetlen. Mi lenne, akik ebbe a fórumba írunk összehoznánk egy alkalmat a másik hasonló tartalmú blog !bukkakebés gangbang szervezés) tagjaival? Feltételezhető, hogy aki ide és oda is ír komolyan gondolja, van tapasztalata.
Szia! A gyönyörű sűrű-bundás punidra spriccelnék!
(Ez egy válasz katona1245 üzenetére (2019. 12. 02. hétfő 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezen abszolút nem is csodálkozom, én még dobnék is a perselybe, csak szimplán azért, hogy nézzelek közben
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 01. vasárnap 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 01. vasárnap 05:03

Törölt felhasználó (4222642)

Én nagyon izgatónak találom, a párom pedig imádja nézni.... :P
Lényegét tekintve, minden egyes intim helyzetnek a szexuális kultúra adja az alapját. Ez a definíció pedig sajnos igencsak sok embernél hiánycikknek tekinthető, és már nem is rendelhető.

Én is nagyon imádom ha jól beterítenek a pasik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 01. vasárnap 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 01. vasárnap 05:03
Törölt felhasználó (4222642)

Mindig a nő dönt, ha Ő szeretné és élvezi is, akkor nem undorító. A férfiak - többsége - pedig értelemszerűen/feltehetőleg élvezik az ilyen szituációt. Az undorító az, ha a nő nem akarja semmiképp, de a párja vagy a férje erőszakosan rábeszéli. És a résztvevő férfiaknak sem szabad visszaélni a helyzetükkel. Mindez persze az én egyéni véleményem erről a témáról.

Engem is izgatnál, benne vagy a fantáziáim között
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 02. hétfő 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 02. hétfő 17:42
Törölt felhasználó (4244182)
VIP

Úgy látom nem csak engem fantáziál ez a dolog

Úgy látom nem csak engem fantáziál ez a dolog

Mikor és hol lesz bukkake buli? Érdekelne nagyon.
Isteni föleg ha lelehet nyalni
Nagyon elvezetes. Imadom mikor tele van spermaval a párom arca, teste

Izgató,főleg ha lenyeli.
Jelentkezem szívesen
(Ez egy válasz katona1245 üzenetére (2019. 09. 23. hétfő 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is nagyon imádom!
Szerettem az ilyen hozzá állású lányokat mint Te!

jo is az
Szerintem is nagyon élvezetes!