Szerintem nagyon szexi. Sajnos nem volt benne részem. Anno olyan volt hogy haverokkal masztiztunk, körbe alltunk egy salátás tálat, es mindenki beleverte. Mit ne mondjak, jól osszegyult a sperma
engem nagyon felizgatott. Egyrészt maga az, hogy mások előtt masztizom, másrészt volt egy kettő igen mutatos farok is köztük. Nameg amikor spricceltek... Na az nagyon szexi látvány

Nekem sajna egyszer volt ehezz szerencsém. 5-en voltunk pasik. Csak cumi, és hokizás a hölgyre. Semmi sex. Nagyon izgató volt férfi szemmel is az egész szitu. Szerintem mindenki így gondolta, mert 2x élvezett el mindenki. Ennyi spermát azelőtt, csak filmben láttam.
Isteni érzés volt ahogy a másik pasitól gecis szájával bekapta a farkam, ahogy éreztem a forró ragacsos száját... ahh... Nem is ragozom tovább, mert kezdek elkerülni az emlékekben....

Nekem sajna egyszer volt ehezz szerencsém. 5-en voltunk pasik. Csak cumi, és hokizás a hölgyre. Semmi sex. Nagyon izgató volt férfi szemmel is az egész szitu. Szerintem mindenki így gondolta, mert 2x élvezett el mindenki. Ennyi spermát azelőtt, csak filmben láttam.
Isteni érzés volt ahogy a másik pasitól gecis szájával bekapta a farkam, ahogy éreztem a forró ragacsos száját... ahh... Nem is ragozom tovább, mert kezdek elkerülni az emlékekben....

Le is szoktam nyalni
Imadom tele elvezni a Párom arcát. Főleg mikor tobben verjük rá
Pasi fantàzia főleg.szeretek arcra èlvezni de nekünk pasiknak ez többet jelent.
Az en kicsi felesegem nem ijedos. Kimondottan szereti erezni ahogy a forro cseppek celba ernek. Egy igazi tomeg bukkake, amiben csak a spricceles a lenyeg, az nem hiszem hogy kedvere valo lenne, de az hogy a cicijere hasara, szajaba elveznek mikozben valaki dugja az igen.
Üdv! Elsősorban a lányokat kérdezném, ki miért érzi megalázónak? Az előző barátnőm engedte rendszeresen hogy az arcára élvezzek, a mostani megalázónak tartja, és ha a szájába élvezek sem nyeli le. Miért lenne ez megalázó neki?
Sziasztok! Egyetértek az itt többek által is leírt gondolatokkal. A bukkake egy sajátos ága a sex világának. Olyan, mint a marcipán. Vagy szereti valaki, vagy nem. Átmenet nincs. Úgy gondolom az itt hozzászólók kedvelik ezt a műfajt. A tapasztalatokkal egyetértek, ismerem a problémákat, sajátosságokat. 4 alkalommal szerveztem, s valóban nem könnyű, de nem is lehetetlen. Mi lenne, akik ebbe a fórumba írunk összehoznánk egy alkalmat a másik hasonló tartalmú blog !bukkakebés gangbang szervezés) tagjaival? Feltételezhető, hogy aki ide és oda is ír komolyan gondolja, van tapasztalata.
Szia! A gyönyörű sűrű-bundás punidra spriccelnék!
(Ez egy válasz katona1245 üzenetére (2019. 12. 02. hétfő 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezen abszolút nem is csodálkozom, én még dobnék is a perselybe, csak szimplán azért, hogy nézzelek közben
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 01. vasárnap 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 01. vasárnap 05:03

Törölt felhasználó (4222642)

Én nagyon izgatónak találom, a párom pedig imádja nézni.... :P
Lényegét tekintve, minden egyes intim helyzetnek a szexuális kultúra adja az alapját. Ez a definíció pedig sajnos igencsak sok embernél hiánycikknek tekinthető, és már nem is rendelhető.

Én is nagyon imádom ha jól beterítenek a pasik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 01. vasárnap 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 01. vasárnap 05:03
Törölt felhasználó (4222642)

Mindig a nő dönt, ha Ő szeretné és élvezi is, akkor nem undorító. A férfiak - többsége - pedig értelemszerűen/feltehetőleg élvezik az ilyen szituációt. Az undorító az, ha a nő nem akarja semmiképp, de a párja vagy a férje erőszakosan rábeszéli. És a résztvevő férfiaknak sem szabad visszaélni a helyzetükkel. Mindez persze az én egyéni véleményem erről a témáról.

Engem is izgatnál, benne vagy a fantáziáim között
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 02. hétfő 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 02. hétfő 17:42
Törölt felhasználó (4244182)
VIP

Úgy látom nem csak engem fantáziál ez a dolog

Úgy látom nem csak engem fantáziál ez a dolog

Mikor és hol lesz bukkake buli? Érdekelne nagyon.
Isteni föleg ha lelehet nyalni
Nagyon elvezetes. Imadom mikor tele van spermaval a párom arca, teste