A volt barátnőm is élvezte. Sőt valamikor követelte, hogy csak is így élvezhettem el!! A kitátott szája volt a legizgatóbb!)
Nagyon jó hír hogy vannak nők akik bevállalják hogy tudják ezt is élvezni
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2020. 12. 05. szombat 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon tetszene csak sokan nem vállalják fel.
A párom és én rendszeresen műveljük. Olvas az ágyban. Fölé térdelek. a melle és a könyv közé spriccelek. Hetente 1-2 alkalom. Nagyon szeretjük
Nem hogy élvezhető, a világ egyik legizgatóbb dolga
Élvezhető!

Nagyon élvezhető, bátorság!
(Ez egy válasz agi91 üzenetére (2021. 07. 09. péntek 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
élvezhető ápolt egészséges partnerekkel.
élvezhető lehet, főként ha lenne merszem kipróbálni :P
Én szeretem, ha így telespriccelnek szájba, arcra. Szívesen lennék céltábla több pasinak. Nekem élvezet
nekünk a kedvencünk párommal
a címhez szólva : ÉLVEZHETŐ ill ÉLVEZETES

Nem volt benne még részem de szivesen beneveznék ....
Szerintem meg isteni
Engem eléggé felizgat

Tök sokan írják itt hogy megalázó.Miért lenne az?
Bár tudom tök sokan a szopást is annak tartják,ennyi erővel akkor ha nyalom a nőt akkor az megalázó lenne nekem??
szexbe semmi megalázó nincs barátnőm rendszeresen kinyalja a seggem és én is és ő is tök élvezi nyilván ő azt hogy látja rajtam hogy élvezem.De miközben nyal nem gondoltam még arra hogy most ezzel húú de lealázoom
Bár tudom tök sokan a szopást is annak tartják,ennyi erővel akkor ha nyalom a nőt akkor az megalázó lenne nekem??
szexbe semmi megalázó nincs barátnőm rendszeresen kinyalja a seggem és én is és ő is tök élvezi nyilván ő azt hogy látja rajtam hogy élvezem.De miközben nyal nem gondoltam még arra hogy most ezzel húú de lealázoom
Élvezhető. Időnként élvezzük is

Szerintem nagyon is élvezetes s izgató... (női tag)
Nagyon izgató,sokat fantáziálok róla.......