jó is az
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 19. kedd 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 19. kedd 22:04

Törölt felhasználó (799406)

Egy bukakke partyt én is összehoznék az asszonynak....
Egy bukakke partyt én is összehoznék az asszonynak....
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2011. 04. 16. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 16. szombat 19:42

engem nagyon izgat amikor ráélvezek a barátnőm arcára... olyankor annyira beindulok hogy sokkal nagyobbat fröcskölök. a végén lenyalom és csókolózás közben lenyeljük. egyszer voltam igazi bukkake részese, amikor 6an vertük egy lány arcára és szájába...isteni volt...amikor a csurom spermás arcához dörgöltem a makkom... a legjobb szexuális élmnyem volt. meg látni ahogy a haverok fazonraborotvált farka (némelyik igen méretes volt) lövelli ki a forró spermát...
Egy ilyen,buli tutti jó lehet!
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2011. 04. 16. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 16. szombat 19:42

engem nagyon izgat amikor ráélvezek a barátnőm arcára... olyankor annyira beindulok hogy sokkal nagyobbat fröcskölök. a végén lenyalom és csókolózás közben lenyeljük. egyszer voltam igazi bukkake részese, amikor 6an vertük egy lány arcára és szájába...isteni volt...amikor a csurom spermás arcához dörgöltem a makkom... a legjobb szexuális élmnyem volt. meg látni ahogy a haverok fazonraborotvált farka (némelyik igen méretes volt) lövelli ki a forró spermát...
A felszabadult szex terén.
Nem kell hozzá GPS (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 11. hétfő 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 11. hétfő 11:00
Nem kell hozzá GPS (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 11. hétfő 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (787058)

És ezek a lányok hol találhatóak?

Szentendrén
.............
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 11. hétfő 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 11. hétfő 11:00

Törölt felhasználó (787058)

(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 08. péntek 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 08. péntek 17:06

Törölt felhasználó (431581)

Szia,ezen nem sok próbálni való van........az arcára élvezel,és ennyi.
Nekem csomószor véletlenül is sikerült,amikor a punciból kihúzva a hasára szerettem volna spriccelni.
Az én feleségemet nem tuningolja az érzés,de nem is bánja,viszont ismerek olyan nőket akik kifejezetten szeretik érezni ezt is.
Ja és még egy kéretlen tanács............ a hajába ne élvezz bele,na azt egyikük sem szereti!
Nekem csomószor véletlenül is sikerült,amikor a punciból kihúzva a hasára szerettem volna spriccelni.
Az én feleségemet nem tuningolja az érzés,de nem is bánja,viszont ismerek olyan nőket akik kifejezetten szeretik érezni ezt is.
Ja és még egy kéretlen tanács............ a hajába ne élvezz bele,na azt egyikük sem szereti!

"Ja és még egy kéretlen tanács............ a hajába ne élvezz bele,na azt egyikük sem szereti!"
Éppen ezért nem szeretik arcra se. Inkább menjen szájba, de arcra neee. Még véletlen a hajukba megy. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 08. péntek 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 08. péntek 17:06
Éppen ezért nem szeretik arcra se. Inkább menjen szájba, de arcra neee. Még véletlen a hajukba megy. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 08. péntek 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (431581)

Persze. Biztosan élvezhető, van aki birja. Nemrég egy hölgy arcát pakoltuk meg ketten....jol nézett ki és láthatóan nagyon de nagyon élvezte!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 19. szombat 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 19. szombat 13:07

Törölt felhasználó (86984)

Az én páromat nagyon felizgatja a dolog, de élőben még nem próbáltuk.
Üdv mindenkinek.Én is részt bvennék egy ilyen partyban.Jó lehet egy csajnak az arcára élvezni és látni,hogy vastagon beborítja az arcát a geci.
-es miert csak az arcomra?, a szajamba is !!!!
mellesleg nagyon izgi!!!
(Ez egy válasz hhuuu üzenetére (2011. 02. 07. hétfő 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 07. hétfő 12:22
mellesleg nagyon izgi!!!

Lányok!
Ti mit gondoltok róla? Van itt olyan lány aki örülne ha egy tucat pasi élvezne az arcára?
Ti mit gondoltok róla? Van itt olyan lány aki örülne ha egy tucat pasi élvezne az arcára?
Az én páromat nagyon felizgatja a dolog, de élőben még nem próbáltuk.
én ellenék egy 8-9 puncival az arcomon
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 01. 18. kedd 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 18. kedd 17:28

Undorito!Vajon ezek a pasik élveznék,ha az ö arcukra menne a dolog??
Lányok!
Igaz,igaz,akkor olyat aki csak szimplán imádja a sok spermát : )
(Ez egy válasz hhuuu üzenetére (2011. 01. 19. szerda 05:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 19. szerda 05:16

Nem kell hogy a nő perverz legyen. Elég ha normális. Gondolj csak bele: egy pasit sem nevezünk perverznek csak azért mert szereti a sok p.nát!
Nem kell hogy a nő perverz legyen. Elég ha normális. Gondolj csak bele: egy pasit sem nevezünk perverznek csak azért mert szereti a sok p.nát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 19. szerda 02:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 19. szerda 02:18
Törölt felhasználó (758876)

Élvezhető,csak kell hozzá egy perverz nő is,aki szereti a jó sok spermát!
Élvezhető,csak kell hozzá egy perverz nő is,aki szereti a jó sok spermát!
kedves zsuzsika, én eddig nem tudtam, hogy ha beterítem párom arcát, azt pukikának nevezik, de mindegy is a név, aki élvezi annak jó, márpedig nekem bejön nagyon, a csillagom meg türi, mert tudja, hogy nekem jó! sok olyan van amit én sem szeretek, de megteszem neki, mert ő kéri, írhatnék példákat, de az kibeszélése lenne annak ami csak kettőnk dolga. na ezen biztos nem sértődik meg, egyszer, miután réterítettem magom, köhögési roham fogta el, és ahogyan orrán-száján kapkodta a levegőt, bizony felszívta az anyagot az orr likaiba....volt ám nagyon nagy köpködés meg orrfújás! én meg majdnem becsináltam a nevetéstől, ahogyan a fehér mézga csimbókokba jojózott az arcán....hi-hi-hi! most is remegek a röhögéstől, de ezt is szeretem benne, mindig meg tud nevettetni!
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 01. 18. kedd 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 18. kedd 17:28