Jó szervezés és diszkréció kérdése, hiszen több emberes történet. Közhelyes, de sok embernek sok elfoglaltság jöhet közbe. Tehát fő alapszbály, hogy legyen sok meghívott, s akkor abból többen is jönnek el. A diszkréció pedig azért fontos, mert lehet olyan, aki nem szeretné, ha mások tudnák, hogy élvezi a sexnek ezt a különlegesebb - perverznek annyira nem mondanám - ágát. Másik fő alapszabály, hogy az csinálja, aki tényleg élvezi (a pasik és a középpontba levő hölgy/hölgyek is). Ha valaki undorítónak találja, nyilván nem fog eljönni egy ilyen összejövetelre. Ezen elvek mentén - tapasztalataim szerint - szervezhető a jó bukkake!
Én imádom,adni!!!!
Én sajnos még nem voltam ilyen buliban, de nagyon izgat a dolog, hogy többen 1 csaj arcára verjük.
Kipróbálnám szívesen
Kipróbálnám szívesen
Nekünk igen és nagyon élvezte
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 30. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 30. csütörtök 21:20
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 30. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851979)
Én imádnám ha páromat egyszerre több pasi spermázná össze vagy tenné a szájában. Sajna még nem jött össze.
Szerintem ha egy nő kellően fel van izgulva akkor imádja.Párom például akkor vevő rá, ha ittunk egy kis
al
, akkor kb kéri, hogy spermafürdő legyen vagy épp lenyeli.Józanul meg inkább távolságtartó.
alf
ko alf
ho alf
lt
Én imádnám ha páromat egyszerre több pasi spermázná össze vagy tenné a szájában. Sajna még nem jött össze.
A-A nem lehet
Nem akarunk magunknak konkurens túl jelentkezést
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 29. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1357202)
Mert milyenek? Mesélj.
Mert milyenek? Mesélj.
(Ez egy válasz Pinkk424 üzenetére (2016. 06. 29. szerda 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Pinkk424 üzenetére (2016. 06. 29. szerda 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy milyenek ezek a debreceni párok...
Akkor kérlek ne fossz meg bennünket az élménytől és írd meg a történéseket!
(Ez egy válasz Pinkk424 üzenetére (2016. 06. 21. kedd 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ki válogatja össze a csapatot?
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2016. 06. 21. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha jó a csapat akkor nagyon élvezetes!!
Nos igen piszkosul
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2016. 06. 21. kedd 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2016. 06. 21. kedd 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Nos élvezted?
(Ez egy válasz Pinkk424 üzenetére (2016. 06. 19. vasárnap 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ennek is két oldala van . Én azért szívesen nézem a varázslatos ajkakon kicsurranó spermát . A hölgyek egy része vevő rá csupán . Szerencsés , akinek ilyen partnere van .
Remélem,hogy élvezhető
De majd holnap megmondom
De majd holnap megmondom
én sokszor verem a párom arcára.egyszer viszont volt része egy igazi bukkakébe is
Néhány hónappal ezelőtt volt szerencsém egy bukkake partyhoz. Délelőtt jelezte itt egy fórumtárs, hogy este lenne egy party, egy-két üzenet, telefon a hölggyel, és este már négyen álltunk előtte. Az arca, haja, de még a padló is tele volt a spermánkkal. Ha valaki még nem próbálta, tegye meg, hatalmas!
Nekem meg szokta engedni a barátnőm úgy hogy oldalra fordítja a fejét. Ő inkább arcra szereti nem szájba. Húsvétkor szokta kapni a hajába is
hmmmm azt megoldhatjuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 25. hétfő 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 25. hétfő 08:01
Törölt felhasználó (791046)
Én igencsak bírnám,ha egy csomó pasi körbeállna,és az arcomra élvezne,de úgy,hogy vastagon beterítsen a geci,jöhetne a számba,hajamra,mindegy,csak ragadjak alatta,közbe a puncimra is verhetnék...hmmmm de imádnám!!!!!

rakija

cicuska40
Vicky