Én is beállnék,így egy hatalmas gruppent összehozhatnánk.

én is bármikor csatlakozom hozzátok
goldcati....Mi tart vissza, hogy hármasban dugjatok? Ha nincs harmadik és szeretnétek valakit, akkor én is benne lennék!
irjatok!

Nem hiszem, hogy belankadnék...
Szerencsére ilyen még nem fordult elő velem. (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 16. csütörtök 12:18

Szerencsére ilyen még nem fordult elő velem. (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Nekem nagy vágyam hogy a férjem jelenlétében dugjanak, de ha mindhárman csináljuk, akkor minden ok, ha a férjem csak nézi.. az urak belankadnak.Most mi van akkor??

Nekem nagy vágyam hogy a férjem jelenlétében dugjanak, de ha mindhárman csináljuk, akkor minden ok, ha a férjem csak nézi.. az urak belankadnak.Most mi van akkor??

goldcati... Engem a férjem jelenlétében dugnak
ha gondolod, írj és hátha elmondhatod majd te is ezt
akár négyesben is

nem tudom... én nem lankadtam be...
Talán azért, mert a párommal ketten kényeztettük a lányt?
És ugye míg én benne voltam a lányban, a párom a punciját nyalta.
Mindeközben a lány párja "mozizott"
Én legalábbis nem vettem magamon észre a lankadás jeleit... (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Talán azért, mert a párommal ketten kényeztettük a lányt?

És ugye míg én benne voltam a lányban, a párom a punciját nyalta.
Mindeközben a lány párja "mozizott"

Én legalábbis nem vettem magamon észre a lankadás jeleit... (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!

Sajnos megvolt ez a próbálkozás, többször is. Nem jön be. :(
Nálunk sajnos ez sem segített.
(Ez egy válasz bangmywife üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 16. csütörtök 13:17

Nálunk is történt már ilyen, én csak nézni szoktam az akciót és amikor a srácnak nem ment a dolog tiz percre magukra hagytam őket a feleségemmel. Aztán mikor visszamentem a feleségem puncijába már tövig benne volt a srác kőkemény farka. Próbáljátok ki, szerintem működni fog!
Nálunk is történt már ilyen, én csak nézni szoktam az akciót és amikor a srácnak nem ment a dolog tiz percre magukra hagytam őket a feleségemmel. Aztán mikor visszamentem a feleségem puncijába már tövig benne volt a srác kőkemény farka. Próbáljátok ki, szerintem működni fog!
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!

Sziasztok!

merre laktok?
Sziszike, belehuztál, minden fórumhoz hozzászólsz?
Na persze nem tilos ám

Igen. a férj jelen volt csak észnél nem.Nem tudom, ez már inkább megcsalás és így nem olyan izgi,hanem szomorú.Sorry.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 22. hétfő 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 22. hétfő 12:14
Törölt felhasználó (165067)

Az én esetem úgy lenne találó ha a barátom felesége irná ide...
Igaz a barátom nem tud még róla és remélem nem is tudja meg... Ugyanis úgy aludt, hogy ágyúval sem lehetett volna felébreszteni (az alkohol hatása). Tehát mi is történt: Közös kirándulás, panzióban szállás, későig dumáltunk éppen abban a szobában amelyikben ők aludtak, szóba kerűlt sok minden, a szex, nevetgélés, még egy-két pohár bor, haver elalszik... Mindketten éreztük a hölgyeménnyel, hogy vibrál a levegő. Néhány "véletlen" egymáshozérés, pár félő pillantás a haverre a részéről és én akkor ijedtem meg a szó szoros értelmében, hogy most mi lesz. Ráhajtotta a fejét a vállamra, hogy mennyire álmos..., és már nem volt visszaút... Ahogy belehatoltam éreztem, hogy nem kell sok és igy nagyon hamar el is mentem az izgalomtól, ezt be kell vallanom. Őt utána kézzel tudtam sajnos már csak kielégiteni, de akkorát élvezett hogy a számmal kellett betapasztanom a száját, hogy nehogy tényleg felébressze Peti barátomat. Már-már fuldokolt ő is. Szóval érdekes helyzet volt. Bocs ha ez itt OFF de talán belefér ide.

Az én esetem úgy lenne találó ha a barátom felesége irná ide...
Igaz a barátom nem tud még róla és remélem nem is tudja meg... Ugyanis úgy aludt, hogy ágyúval sem lehetett volna felébreszteni (az alkohol hatása). Tehát mi is történt: Közös kirándulás, panzióban szállás, későig dumáltunk éppen abban a szobában amelyikben ők aludtak, szóba kerűlt sok minden, a szex, nevetgélés, még egy-két pohár bor, haver elalszik... Mindketten éreztük a hölgyeménnyel, hogy vibrál a levegő. Néhány "véletlen" egymáshozérés, pár félő pillantás a haverre a részéről és én akkor ijedtem meg a szó szoros értelmében, hogy most mi lesz. Ráhajtotta a fejét a vállamra, hogy mennyire álmos..., és már nem volt visszaút... Ahogy belehatoltam éreztem, hogy nem kell sok és igy nagyon hamar el is mentem az izgalomtól, ezt be kell vallanom. Őt utána kézzel tudtam sajnos már csak kielégiteni, de akkorát élvezett hogy a számmal kellett betapasztanom a száját, hogy nehogy tényleg felébressze Peti barátomat. Már-már fuldokolt ő is. Szóval érdekes helyzet volt. Bocs ha ez itt OFF de talán belefér ide.

Szia! Elnézést kérek, de a VIP tagságomat még nem érvényesítették. Folymatban van és irok, csak azért volt az a rövid megjegyzés, hogy vagyok!!

(nem társkereső rovat, ill. topic!)

folyt. Lényegre térve az öreg tényleg nem szűkölködött. Hangulatos mediterrán jellegű kecó. Szó szót követett, nyilvánvaló lett hogy a pasi mit akar, szexet, naná, nézni részt venni benne fotózni, csak ugy ott legyen körülötte a nép és ő élvezze a helyzetet. Nme nagyon akartam belemenni, zavart hogy mi lehet ebben a csavar. Ne volt csavar, neki ez volt a perverziója és megtehette anyagilag. Hát maradtunk, mivel mi pasik nem nagyon értettünk szót igy nagyrészt a lakással voltunk elfoglalva egy pár sört felbontottunk hamar a fejembe is szállt a 40 fokban, közben néha néha meglestem Vivcsit az öreggel. Egyértelmű volt hogy fűzi de nem bántam, gondoltam legyen szerencséd hátha valamit megenged. beültünka kerti jakuzziba élveztük a luxust közben fél szemmel láttam hogy az öreg simogatja Vivcsi combját, tudtam mire megy kia játék, a farkam kezdett felállni, Tomi kérdezte hogy hagyom?? Mondtam hogy hagyom nem nagyon történt semmi. Vivcsi kijött és megkérdezte mit szólnék ha az öregnek táncolna egyet, sztriptíz és majd meglátjuk, mondtam oké ha akarja megyünk megnézzük, ő ránk bízta. Kimásztunk, tök vizesen be a bőr kanapéra tetszett a dolog, Vivcsi meg belekezdett, nagyon izgatónak találtam amit csinált tök profinak tünt. Csak bikinis táncrol votl szó de én kértem hogy vegyen le valamit, hagy lássunk többet, közben már mindenkia farkát markolászta. Belement Vivcsi lassan levetett mindent,a tánc végére szépen elment mindenki anélkül hogy megérintettük volna, de nekem már a gondolat a fejemben volt, hogy mi lenne ha innen tovább lépnénk, a környezet pazar a pasi kulturált és elég potens. Megbeszéltük hogy estefelé visszajövünk és folytatjuka dolgot. Vivcsi azt mondta hogy csak azt igérte az öregnek hogy bulizni jövünk, mert olyat beszélt nek, hogy este mások is várhatók, semmi nem kötelező de kötetlenül bulizhatunk. Alig vártam az estét....
Igen. A lényeg ez, hogy nagyon őszintének kell lenni egymáshoz. Elmondani mi volt jó, mi nem, mert egy-egy ilyen esemény ha szeretjük a párunkat, akkor mindig többről is szól, mint a "csak szex". Különösen igaz ez a nőkre, ahol legtöbbször érzelmek is kapcsolódnak az aktushoz. Fontos ezért, hogy "rend" legyen a pár mindkét tagjának érzelemvilágában, hogy őszintén és mélyen szeressék egymást, mert a futó kaland érzelmi kilengéseit is együtt kell megoldani.
(Ez egy válasz piki1 üzenetére (2009. 06. 01. hétfő 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 01. hétfő 02:08

Sziasztok!Nálunk még nem történt meg a hármas,csak egy kis előjáték,egyebek hiányába,de most megtörtént amit írtál.Majdnem sírva mondta a párom,hogy érez a srác iránt valamit,és ezt az érzést amit éreztem, akkor,ezt nem lehet leírni.Annyira egy belsőséges,mély jó érzés fogott el,hogy az felülmúl mindent,szeretetet,szerelmet,mindent!!Ez a hármas dolog tényleg olyanoknak való akik őszintén szeretik egymást és teljesen megbíznak a másik félbe.És ez abszolút nem csak a szexről szól,inkább az őszinte mélyből jövő érzésekről.........
Sziasztok!Nálunk még nem történt meg a hármas,csak egy kis előjáték,egyebek hiányába,de most megtörtént amit írtál.Majdnem sírva mondta a párom,hogy érez a srác iránt valamit,és ezt az érzést amit éreztem, akkor,ezt nem lehet leírni.Annyira egy belsőséges,mély jó érzés fogott el,hogy az felülmúl mindent,szeretetet,szerelmet,mindent!!Ez a hármas dolog tényleg olyanoknak való akik őszintén szeretik egymást és teljesen megbíznak a másik félbe.És ez abszolút nem csak a szexről szól,inkább az őszinte mélyből jövő érzésekről.........
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 04. 28. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 28. kedd 17:45

Az átszeretés kérdése egy érdekes témakör. Természetes, hogy előfordul,amikor az újdonság varázsa elbűvöl valakit. A szerelmet nem lehet "befolyásolni", az jön, ha akarja az ember, ha nem. Ami biztos, hogy egy őszinte mély szeretet, egy biztonságos stabil kapcsolat győztesen jön ki belőle. Vegyes érzés, mikor a karjaidban zokogja a párod, hogy másba szerelmes, de téged szeret, és téged akar, és te vagy a legfontosabb neki. Ha ilyenkor adsz egy csókot a könnyes szemére, és megnyugtatod, hogy te is őt szereted a legjobban, akkor hirtelen azt veszed észre, hogy a mástól lopott szerelem is a te kapcsolatodat edzi még erősebbre.
Kérdés a lányokhoz, a testvér-topicról (Izgat, ha a feleségemet dugják):
VAN-E ÉRZELMI KAPCSOLAT KÖZTED ÉS AZ ALKLAMI SZEX PARTNER KÖZÖTT, AMIKOR MEGDUG A FÉRJED ELÖTT?
VAN-E ÉRZELMI KAPCSOLAT KÖZTED ÉS AZ ALKLAMI SZEX PARTNER KÖZÖTT, AMIKOR MEGDUG A FÉRJED ELÖTT?