engem is néha
és tök jó
és tök jó
Ja ja. Profi masszőr, aki szívesen masszírozná a hölgytagot. Viszonzás nélkül na de ha kapna valami jutalmat az jó lenne. Mindenkinek profi helye van és mindezt ingyen csinálná. Ja és ha lehet az első masszázst a férj nélkül csinálná, persze csak azért hogy a hölgy fel tudjon oldódni. Nem baj ez csak kicsit vicces.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 24. vasárnap 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 24. vasárnap 12:28
Törölt felhasználó (3112072)
VIP
Hozzáértő masszőr??
))) itt 10ből 8 csávó masszőr
))) kurva vicces néha ez az oldal
)
))) itt 10ből 8 csávó masszőr
))) kurva vicces néha ez az oldal
)
Csak a férj jelenlétében vállalok bármit is. Ez alap.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 29. péntek 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 29. péntek 07:05
Törölt felhasználó (104575)
Ja ja. Profi masszőr, aki szívesen masszírozná a hölgytagot. Viszonzás nélkül na de ha kapna valami jutalmat az jó lenne. Mindenkinek profi helye van és mindezt ingyen csinálná. Ja és ha lehet az első masszázst a férj nélkül csinálná, persze csak azért hogy a hölgy fel tudjon oldódni. Nem baj ez csak kicsit vicces.
ez egy szuper dolog
Ezt mi is csináljuk a páromm.al
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 19. kedd 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1474922)
oh
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 19. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1474922)
címhez kapcsolódan irom ami a fórum cime is - engem is szoktak így dugni
a férjem jelenlétében, persze ilyenkor a férjem a pár női tagját dugja
van amikor egymás előtt zajlik, de van hogy külön helyiségben-
a férjem jelenlétében, persze ilyenkor a férjem a pár női tagját dugja
van amikor egymás előtt zajlik, de van hogy külön helyiségben-
Nejemet is sokszor dugják előttem. Imádom, de ő is ha közben rámnézhet
Csodálatos ÉLMÉNY lehet!Irigylem azokat a Párokat,akiknél ez működik...!!!
Sziasztok.Én is benne lennék,ha engem is alaposan megkefélne egy fiatal srác,a férjem előtt.Mindkettőnket izgat az ilyesmi.
Sziasztok!nalunk meg nem volt ilyen!most jött el az idő hogy lehetne egy olyan hpar az életünkben hogy a par ffi tagja a ferjem előtt szeretkezne velem!illetve vagy egy jokepu intelligens ffi!kicsit valogatos vagyok ilyen teren!nem mindenkivel es minden áron!
Szia ha még ez az ajánlat fentartható én elfogadnám a kíhívást :-*) !!!!
(Ez egy válasz lajos75b üzenetére (2021. 05. 12. szerda 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 12. szerda 15:32
Sziasztok.Én is benne lennék,ha engem is alaposan megkefélne egy fiatal srác,a férjem előtt.Mindkettőnket izgat az ilyesmi.
Sziasztok!nekünk most lesz az első alkalom ezen a teren!már varjuk izgatottan az első randit!több mint 100ffibol választott a felesegem!bár igaz es nem szeretnék senkit megbántani de olyan silány ffiak is jelentkeztek mint jokepu intelligens ffi hogy felesegem csak nevetett rajtuk!még 58eves is volt közöttük!ja és valamelyik meg pénzt is ajánlott!amit természetesen nem fogadtuk el!látom ez az oldal tele van tényleg sok masszőrrel!bár igaz nejem eléggé valogatos es azt a bizonyos lecet eléggé foltette!de igaza volt!
(Ez egy válasz lajos75b üzenetére (2021. 05. 12. szerda 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha valaki 50 éven felüli ,már ki kell dobni az már nem férfi?? Én is 53 vagyok korban hozzám illő nők, és párok hölgy tagalyinak is mind 10-15 évvel fiatalabb pasi kell. Látszik a videókon és a képeken is.
(Ez egy válasz kéjlavina üzenetére (2021. 05. 17. hétfő 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 17. hétfő 07:52
Szia ha még ez az ajánlat fentartható én elfogadnám a kíhívást :-*) !!!!
engem is néha
nehéz ügy------ nekem is ajánlanak rendszeresen bizonyos összegeket
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 18. kedd 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 18. kedd 05:56
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 18. kedd 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4550812)
Sziasztok!nekünk most lesz az első alkalom ezen a teren!már varjuk izgatottan az első randit!több mint 100ffibol választott a felesegem!bár igaz es nem szeretnék senkit megbántani de olyan silány ffiak is jelentkeztek mint jokepu intelligens ffi hogy felesegem csak nevetett rajtuk!még 58eves is volt közöttük!ja és valamelyik meg pénzt is ajánlott!amit természetesen nem fogadtuk el!látom ez az oldal tele van tényleg sok masszőrrel!bár igaz nejem eléggé valogatos es azt a bizonyos lecet eléggé foltette!de igaza volt!
Csak szólj ha bármikor kedved lenne hozzá... Megduglak alaposan a férjed előtt, hogy lássa mennyire élvezed a farkam.
Sziasztok! Nekunk is van allando hazibaratunk
Simán!

mara38

ASD