Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A téma szorosan kapcsolódik a szex hármasban felálláshoz, de mégis más, mert ebben az esetben férjről és feleségről van szó.
A bizalomnak mind két fél részéről kölcsönösnek kell lennie, mint ahogyan a közös szex élvezetének is!
Miért is csinálják?
Mik a tapasztalatok?
Meddig érdemes művelni, illetve
abba lehet e hagyni minden következmény nélkül?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 39 40 41 42 43 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#148   2009. 05. 19. kedd 20:19
X Törölt felhasználó (13138)
Mondanám hogy gyere de nem ilyen egyszerű smile
#147   2009. 05. 18. hétfő 23:22
zoli74 zoli74
Én szívesen mennék,voltam már 3-asban,szerintem rohadt izgi
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 25. szombat 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (78357)
2009. 04. 25. szombat 13:32
Csak kiváncsiságból:
A párom 45.... az átlagnál egy kicsit jobb,,.Ki jönne megdugni a jelenlétemben?
Ja, és ez nem kamu! ! !
#146   2009. 05. 15. péntek 14:44
X Törölt felhasználó (13138)
Engem is de mi igy szeretjük wink
#145   2009. 04. 30. csütörtök 15:58
LifeStyle LifeStyle
Szia!
Ennyire rá vagy kattanva h két pasival sexelj ? gondolom jó lehet... mert én is akarom két csajjal. De kapcsolatban azért más a helyzet szerintem. ott azért más az a "kisajátítás". Birtoklási vágy meg bennünk van igen, kibe jobban valakibe kevésbé....
#144   2009. 04. 29. szerda 19:50
baxi4 baxi4
Bocs, de szerintem senki sem kapcsolatot szeretne a feleségének adni, hanem egy nyeles vibrit aminek még teste is van! ( én is!!!)
#143   2009. 04. 29. szerda 14:49
virageniko77 virageniko77
elég hülye vagy hogy,a férjed jelenlétében dugnak.Bár egyesek ezt izgatónak találják.

(1. senkit NE hülyézz! 2. egy kattintással jelezni tudod, hogy kinek válaszolsz! így félreérthető vagy!) .tom ejnye1
#142   2009. 04. 29. szerda 10:40
lyuk78 lyuk78
Ez szerintem a vágy vonalán múlik. Ha a férfit és a nőt is izgatja a kapcsolatban ,akkor jó és csinálják semmi gond.De ha csak az egyik felet akkor abból gabalyodás lesz. Az egyik mindig így szexelne mert nincsen kielégítve ez a vágya ,a másik meg meg akarja adni neki mert szereti ,de nem tudja hiszen szereti. Ha nem izgatja akkor ő nem is fogja érteni és megérteni teljes mértékben ezt a dolgot. Ha szeret miért akar mással szexelni,, a másik oldalon meg ha szeret miért nem tudja megadni nekem lesz ???? Sosem lesz vége.Vagy megcsalás vagy veszekedés ,vagy egy életen át tartó vágy lesz ebből.

Érdekes módon lassan azt veszem észre ,hogy a férfiak többségét izgatja ez a dolog, vagy csak többet írnak róla mint a nők !!! Persze gondolom több a férfi társ egy szexoldalon, lehet ez magyarázza a dolgot smile
#141   2009. 04. 29. szerda 10:10
ahham ahham
Hehe smile azok, de mindenki másképpen gondolkozik, és ez szerintem így van rendjén. Egy kapcsolatban az egyik legfontosabb dolog h mindent eltudjanak mondani egymásnak a felek, még ha ilyen dologról is van szó és megtudják beszélni, az még szebb ha a megvalósításig is eljutnak smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 29. szerda 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2009. 04. 29. szerda 09:05
hát, - érdekes dolgok - wow3 rolleyes wow2 wow2
#140   2009. 04. 29. szerda 09:05
X Törölt felhasználó (29760)
hát, - érdekes dolgok - wow3 rolleyes wow2 wow2
#139   2009. 04. 28. kedd 21:35
harmadik harmadik
"mástól lopott szerelem is a te kapcsolatodat edzi még erősebbre. "

Ez nagyon igaz! Ha így tud valaki gondolkodni, annak nem kell tartani a hármastól! Bizonytalanoknak ajánlott ezt megszívlelni!
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 04. 28. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 28. kedd 17:45
Az átszeretés kérdése egy érdekes témakör. Természetes, hogy előfordul,amikor az újdonság varázsa elbűvöl valakit. A szerelmet nem lehet "befolyásolni", az jön, ha akarja az ember, ha nem. Ami biztos, hogy egy őszinte mély szeretet, egy biztonságos stabil kapcsolat győztesen jön ki belőle. Vegyes érzés, mikor a karjaidban zokogja a párod, hogy másba szerelmes, de téged szeret, és téged akar, és te vagy a legfontosabb neki. Ha ilyenkor adsz egy csókot a könnyes szemére, és megnyugtatod, hogy te is őt szereted a legjobban, akkor hirtelen azt veszed észre, hogy a mástól lopott szerelem is a te kapcsolatodat edzi még erősebbre.
#138   2009. 04. 28. kedd 17:45
videkipar videkipar
Az átszeretés kérdése egy érdekes témakör. Természetes, hogy előfordul,amikor az újdonság varázsa elbűvöl valakit. A szerelmet nem lehet "befolyásolni", az jön, ha akarja az ember, ha nem. Ami biztos, hogy egy őszinte mély szeretet, egy biztonságos stabil kapcsolat győztesen jön ki belőle. Vegyes érzés, mikor a karjaidban zokogja a párod, hogy másba szerelmes, de téged szeret, és téged akar, és te vagy a legfontosabb neki. Ha ilyenkor adsz egy csókot a könnyes szemére, és megnyugtatod, hogy te is őt szereted a legjobban, akkor hirtelen azt veszed észre, hogy a mástól lopott szerelem is a te kapcsolatodat edzi még erősebbre.
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 04. 26. vasárnap 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 26. vasárnap 11:09
Hölgyek, őszintén megírnátok, hogy ki akarta ezt így - ki ment bele a férje-barátja-párja...stb kedvéért és ki bánta - illetve nem bánta meg?
Esetleg van olyan Köztetek, aki "átszeretett" valamelyik partnerébe?
Mivel a fentiek alapján a kapcsolatok 8 különböző csoportba sorolhatók, érdekes lenne a statisztika...
#137   2009. 04. 28. kedd 17:27
videkipar videkipar
Ez nem vagányság kérdése, hiszen, aki szereti a párját megpróbál bármit megadni neki, hogy az még boldogabb legyen. Az való igaz, hogy sokakban erősebb az önzés ettől, hogy képesek legyenek erre, vagy nem szeretik hozzá eléggé a párjukat. Nem véletlen, hogy rengeteg párkapcsolatban a megcsalás kérdése központi téma. És a kérdés, miszerint jobb-e titokban ? Nem hinném. Márpedig az alternatíva tulajdonképpen ez. Azok a nők, akik szeretnék kipróbálni másokkal is a szexet a férjükön kívül, azok ki is fogják azt próbálni. Ami a férjen múlik, az csupán annyi, hogy eldöntheti, szeretné, ha titok maradna ez előtte, vagy szívesebben megosztja a párjával ezeket az élményeket is. Nálunk is volt egy-két kaland, és mi inkább megosztjuk egymással, mintsem, hogy titokban a másik háta mögött éljük ki a vágyainkat. Nincs olyan férfi vagy nő, aki ne vágyna a szexre időnként a párján kívül mással is. Elég szomorú, ha ezt titokban kell tartani. A feleségem a legjobb NŐ. Senkire nem cserélném el, de ehhez hogy velem és csak velem maradjon még a legrejtettebb gondolataiban is, nem elég kizárólag a testi vágyait kielégíteni, hanem MINDENT meg kell neki adni, amit csak megadhatok. Vannak olyan dolgok, amit csak másokon keresztül tudunk megadni a párunknak, de ezeket is tőlünk kapja, ha szívből adjuk. Goldcati, én ajánlom a pasidnak, próbálja meg, hogy megajándékoz azzal, amiről te is tudod, hogy önzetlen, és csak igaz szerelemből lehet adni, mert adni jobb, mint kapni. Az biztos, hogy a kapcsolatotok mélyebb és őszintébb lesz ezután, mint amiről valaha is álmodni mernétek.
#136   2009. 04. 28. kedd 11:28
kandurmarci kandurmarci
Az se rossz végülis, ha nincs jelen a "birtokolni mindenáron a nőt" fedőnevű férj, erről is lehetne beszélni, tippeket adni és kapni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 28. kedd 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (19792)
2009. 04. 28. kedd 10:39
hehe smile csak arra kell egy olyan topik, hogy "Engem nem a férjem jelenlétében dugnak "
#135   2009. 04. 28. kedd 10:39
X Törölt felhasználó (19792)
hehe smile csak arra kell egy olyan topik, hogy "Engem nem a férjem jelenlétében dugnak "
#134   2009. 04. 27. hétfő 22:58
Nyúlmedve Nyúlmedve
Egyetértek.
Egy érett nő már tudja, mit várhat el, és hogy mit tud Ő adni.
De szerintem nem az miatt történik, mert "társat akar", hanem inkább az élettapasztalat meglétéből következik.
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 04. 26. vasárnap 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 26. vasárnap 21:05
Ha szabadna bele szólnom más egy érett nö és megint más egy 20 as leányka mindkettönek megvan a maga varázsa most merre billenjen a mérleg ezt ember ell nem dönti.Kinek mi jön be aki fiatalon is már hülye picsa volt gondolom az érett nö létére se lessz jobb hacsak a ? jel mindig ott van.A másik az érett nö társat akar többnyire ezért belead apait anyait a fiatal meg csak szórakozik.Én nem tudnék dönteni,Minden barátomnak csak azt ajánlom,hogy tuti szép lánnyal ne kezdjen egy kicsit legyen csúnyácska na nem bün rondára gondolok.De azok legalább hálásak itt csak arra szerettem volna kitérni,hogy voltam egy két csajszival aki simán lehetne akármilyen fotó model tényleg jó test jó alak aztán várja a csodát egyszóval az ágyban nudlit se ért.
#133   2009. 04. 27. hétfő 17:05
gorbesrac gorbesrac VIP
Érdekes amit írsz. Azt gondolná az ember, hogy ha a hölgynek volt már része benne akkor nem nagyon kell nógatni. Na jó Te nem is írtál ilyet. wink A képeket (nem tudom aktuálisak-e) elnézve azért a harmadiknak se lehet rossz sora.
Az biztos, hogy ketten több élvezetben lehet részesíteni a hölgyet mint egyedül.
(Ez egy válasz tzl üzenetére (2009. 04. 27. hétfő 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 27. hétfő 11:40
Én imádom nézni, amikor a jelenlétemben dugják a feleségem. Sajnos sokkal ritkábban kerül rá sor, mint ahogy szeretném, de mostanában talán megint érik a dolog, kicsi párom egyre gyakrabban emlegeti a hármast. Remélem, hamarosan ismét realizáljuk a dolgot, mert számomra nincs is annál izgatóbb, mint amikor látom, ahogy valaki megkívánja a feleségem, amikor látom, hogy a párom megkíván egy idegen testet és aztán beleadnak apait-anyait és élvezik egymást. Egy darabig nézem, aztán beszállok (van, hogy csak a második menetbe, az elsőt meghagyom nekik kettesben) és élvezem, hogy a feleségem olyat kap, amit egyedül fizikai képtelenség megadnom neki.
#132   2009. 04. 27. hétfő 15:25
X Törölt felhasználó (19792)
úgy gondoltam én is smile ))

(ne cseteljetek, csak a témához, a többit priviben!) :tom ejnye1
#131   2009. 04. 27. hétfő 11:54
siemens béla siemens béla
amiről itt szó van az nem a megcsalásról szól.
a jelenlétemben sexel a nejem abban hola megcsalás????
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 04. 26. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 26. vasárnap 21:20
Nem e én az esküvömön megcsaltam a nejem.
#130   2009. 04. 27. hétfő 11:40
tzl tzl
Én imádom nézni, amikor a jelenlétemben dugják a feleségem. Sajnos sokkal ritkábban kerül rá sor, mint ahogy szeretném, de mostanában talán megint érik a dolog, kicsi párom egyre gyakrabban emlegeti a hármast. Remélem, hamarosan ismét realizáljuk a dolgot, mert számomra nincs is annál izgatóbb, mint amikor látom, ahogy valaki megkívánja a feleségem, amikor látom, hogy a párom megkíván egy idegen testet és aztán beleadnak apait-anyait és élvezik egymást. Egy darabig nézem, aztán beszállok (van, hogy csak a második menetbe, az elsőt meghagyom nekik kettesben) és élvezem, hogy a feleségem olyat kap, amit egyedül fizikai képtelenség megadnom neki.
#129   2009. 04. 27. hétfő 11:01
téglalány téglalány VIP
És erre még büszke is vagy? Szép mondhatom......
Témához: Semmiképp nem lennék képes a címben foglatatott eseményre...De ti tudjátok... lookaround
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 04. 26. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 26. vasárnap 21:20
Nem e én az esküvömön megcsaltam a nejem.

... 39 40 41 42 43 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: mara38 mara38
Nyitás ideje: 2006. 11. 12. vasárnap
Üzenetek: 948db
Utolsó üzenet: 2023. 09. 08. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!