Sziasztok!
Egyik Balatoni nyaralásunk alkalmával már volt benne részem,egy átmulatott,pezsgőzős éjszakán,a biliárd parti tétje én lettem,vesztett a férjem,frenetikus és maradandó élmény volt mindenki számára,szívesen átélném újra,meg újra.
Egyik Balatoni nyaralásunk alkalmával már volt benne részem,egy átmulatott,pezsgőzős éjszakán,a biliárd parti tétje én lettem,vesztett a férjem,frenetikus és maradandó élmény volt mindenki számára,szívesen átélném újra,meg újra.
Hölgyek miért élvezitek ha a férjetek jelenlétében más férfival vagytok? : ) engem ez a téma nagyon foglalkoztat, mert pl én imádom ha egy hölgyet kényeztethetek férje jelenlétében és a férj meg élvezi hogy a párja élvez : )
én készen állok erre, de 57 vagyok. Értelmiségi, közepesnek mondható szerszámmal...Nem független.
(Ez egy válasz srác33 üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 07:23
sok Nő ábrándozik, vagy párjuk de kevés párnál valósul meg. akik "mertek" róla beszélni és keresnek is azoknál meg elrotják az olyanok akinek csak a szájuk jár és az utolsó pillanatban meggondolják magzkat, így aki komolyan keres párokat azt nem mindig veszik komolyan....
Pedig csodálatos dolgok ezek, az érzelem a vágyak játéka!
sok Nő ábrándozik, vagy párjuk de kevés párnál valósul meg. akik "mertek" róla beszélni és keresnek is azoknál meg elrotják az olyanok akinek csak a szájuk jár és az utolsó pillanatban meggondolják magzkat, így aki komolyan keres párokat azt nem mindig veszik komolyan....Pedig csodálatos dolgok ezek, az érzelem a vágyak játéka!
Én például még a gondolatra is beizgulok, hogy egy idegen faszi nyalja dugja előttem az asszonyt, aki kéjesen sikongat..
Egyetértek!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 23. csütörtök 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 23. csütörtök 15:44
Törölt felhasználó (1016002)
Szivesen kenyeztetnek holgyet a ferje jelenleteben
valamiert izgatonak tartom
valamiert izgatonak tartom
Engem már többször dugtak a férjem jelenlétében. Imádom a szituációt...., plána, ha jó nagy és vastag a kuki!
minket is izgat én a férj vagyok,nem bánnám aztsem ha minden hétvégére jutna idegen pasi főleg vastag farku
mi többször csináltuk, hogy 3asban szexetünk. imádom mikor egy igazán nagyfarkú srá hátulról dugja a páromat, én pedig erre verem a farkam. imádom hallani a nyögdécselését, és az izzó tekintetét nézni, miközben elélvez és a szemembenéz.sajnos az én farkamtól nem tud elmenni - nagyobb méretet kedvel.én orálisan vagy vibrivel tudom csak kielégíteni
imadom mikora parom csokolgat puszilgat mikor tovog lokik belem a nagy faszt vanmikor megis harapom remellem mais lessz reszunkbenne ha lessz 1 vastag nagyfarku jelentkezo !'!?
Dugnám ha lehet
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 27. vasárnap 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 27. vasárnap 08:54
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 27. vasárnap 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (974612)
minket is izgat én a férj vagyok,nem bánnám aztsem ha minden hétvégére jutna idegen pasi főleg vastag farku
lehet igen
(Ez egy válasz indi11 üzenetére (2015. 09. 27. vasárnap 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
szivesen részt vennék egy nő, asszony dugásában a férje előtt nagyon izgat a dolog és engem nem zavar a helyzet, sőt szeretem ha az asszony mással is dug és ott van a férj is, ő is élvezettel nézi.
Ennél már csak egy jobb dolog van......, ha ketten dugnak a férjem előtt!
Az a baj, hogy benned sem érett meg, csak gondolatilag. Ha ott lennél az adott helyzetben, akkor meg lehet zavarna a férj, vagy a pár férfi tagja. (sajnos van tapasztalat....) "Én így, meg úgy", aztán mikor eljön, akkor meg: "Nem lehetne inkább csak kettesben, mert mégis zavar a férj jelenléte?" Még picit érleld magadban és olvass itteni emberek tapasztalataiból, mert a pasiktól sokat tanulhatsz!
Én is attól féltem, hogy zavarni fog a jelenléte. Az elején egy kicsit idegen volt a dolog, hiszen amikor ketten dugtuk az asszonykát, igen közel voltunk mi is egymáshoz. Szerencsére hamar túltettem rajta magam, hiszen a férj is heteró volt, mint én. Nem kellett attól tartanom, hogy betámad.
A lényeg, hogy mindegyik résztvevőnek érettnek kell lennie erre. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 29. kedd 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 29. kedd 10:21
A lényeg, hogy mindegyik résztvevőnek érettnek kell lennie erre. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 29. kedd 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1101822)
Az a baj, hogy benned sem érett meg, csak gondolatilag. Ha ott lennél az adott helyzetben, akkor meg lehet zavarna a férj, vagy a pár férfi tagja. (sajnos van tapasztalat....) "Én így, meg úgy", aztán mikor eljön, akkor meg: "Nem lehetne inkább csak kettesben, mert mégis zavar a férj jelenléte?" Még picit érleld magadban és olvass itteni emberek tapasztalataiból, mert a pasiktól sokat tanulhatsz!
Így igaz, csak a jelenlévők többsége nem érett meg erre, sem a helyzetre. Sokak csak ábrándoznak, gondolatban "persze én vagyok a tuti pasi", de élesben éretlen bennük a dolog. Tapasztalatom, hogy 3 pasiból 2 bizti, nincsen fogalma, hogy mi is a hármas szépsége, csak azt látják, hogy végre nem kell otthon a monitor előtt csinálni magának, vagy a közösségi wc-be
(Ez egy válasz plasticman64 üzenetére (2015. 09. 29. kedd 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 29. kedd 14:37
(Ez egy válasz plasticman64 üzenetére (2015. 09. 29. kedd 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is attól féltem, hogy zavarni fog a jelenléte. Az elején egy kicsit idegen volt a dolog, hiszen amikor ketten dugtuk az asszonykát, igen közel voltunk mi is egymáshoz. Szerencsére hamar túltettem rajta magam, hiszen a férj is heteró volt, mint én. Nem kellett attól tartanom, hogy betámad.
A lényeg, hogy mindegyik résztvevőnek érettnek kell lennie erre.
A lényeg, hogy mindegyik résztvevőnek érettnek kell lennie erre.
Tapasztalatom, hogy 3 pasiból 2 bizti, nincsen fogalma, hogy mi is a hármas szépsége, csak azt látják, hogy végre nem kell otthon a monitor előtt csinálni magának, vagy a közösségi wc-be
Ejj... ilyen gonosz... és mégis mennyire optimista is egyben. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 22. vasárnap 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 22. vasárnap 22:54
Ejj... ilyen gonosz... és mégis mennyire optimista is egyben. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 22. vasárnap 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Így igaz, csak a jelenlévők többsége nem érett meg erre, sem a helyzetre. Sokak csak ábrándoznak, gondolatban "persze én vagyok a tuti pasi", de élesben éretlen bennük a dolog. Tapasztalatom, hogy 3 pasiból 2 bizti, nincsen fogalma, hogy mi is a hármas szépsége, csak azt látják, hogy végre nem kell otthon a monitor előtt csinálni magának, vagy a közösségi wc-be
Ezeket az aranyokat nem tudom, hogy mennyire realisak. En mar tobb parnal is voltam kiegeszito szerepben, tudom hol a helyem es tudom, hogy mirol szol a dolog. Voltam mar szemtanuja viszont olyannak is, amikor ketten mentunk egy parhoz es a masik srac leblokkolt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 22. vasárnap 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 22. vasárnap 22:54
Szia nem ezt gondolom, hanem tapasztalat. Nem általánosítok, hanem átélt, meg nem élt dolgot írtam.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 11. 23. hétfő 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 23. hétfő 07:54
Tapasztalatom, hogy 3 pasiból 2 bizti, nincsen fogalma, hogy mi is a hármas szépsége, csak azt látják, hogy végre nem kell otthon a monitor előtt csinálni magának, vagy a közösségi wc-be
Ejj... ilyen gonosz... és mégis mennyire optimista is egyben.
Ejj... ilyen gonosz... és mégis mennyire optimista is egyben.
Jó is ez. Már mi is próbáltuk

mara38

luketmi
Jamie Hummer