most mi van? hova lett a hsz.-em! nem fogok az összes hsz.-nél jelezni! ha nem a hsz.-szel van gondom, hanem azzal, hogy pontvadász gyanús a delikvens, akkor azt miért ne írhatnám ide??? most egy hsz.-t jelzek a megfelelő helyen, abból még nem biztos, hogy tudjátok, hogy az miért ment az a jelzés! válaszólj Tomika, és utána törölheted!!!
Kedves adminok!
A teljes tiltórendszer órákon belül kész lesz, addig türelmeteket kérem.
Felhívnám a figyelmeteket a címkéző szolgáltatásra, már működik, lehet címkézgetni! :)
A teljes tiltórendszer órákon belül kész lesz, addig türelmeteket kérem.
Felhívnám a figyelmeteket a címkéző szolgáltatásra, már működik, lehet címkézgetni! :)

Tom! Itt is jelzem hogy megent 2x ment kép a tökéletes nők topicba!Csak tudnám miért!
homi a Tuning és a szép fenekek topicban is direkt szándékosan vitát szít! ez már egy jó ideje megy, és kezd a tököm tele lenni vele! mindenbe beleköt amit írok! és direkt ki akarja belőlem hozni azt, hogy olyat írjak, ami miatt tiltanak! kérem rendezzétek le, mert bosszantó! már többször is felhívtátok a figyelmét, de nem veszi a lapot!
Koszi megpróbálom álítani a tűzfalat !!!
picikuki, no71, benjee2 kéretik nagyobb figyelmet!!!
Sziasztok
Tud nekem valaki segíteni abban hogy eddig megtudtam nézni a kismalac és amatör videókat de most rákattintok a képre bejön az ablak és azt irja ki, hogy a lap nem megjeleníthető. Mi nics jól beállítva a gépemen? Tud nekem valaki segíteni? Előre is köszi
Tud nekem valaki segíteni abban hogy eddig megtudtam nézni a kismalac és amatör videókat de most rákattintok a képre bejön az ablak és azt irja ki, hogy a lap nem megjeleníthető. Mi nics jól beállítva a gépemen? Tud nekem valaki segíteni? Előre is köszi
Na jó, tisztázzunk valamit:
1.) Flame-elni nem kéne, személyeskedést máshol intézzétek.
2.) Hozzászólásokat a Hozzászólás jelzése gombbal KELL jelezni. Egyéb jelzéseket (nem megfelelő topik, stb.) lehet itt jelezni, minden más törölve lesz ezután innen, és ennek megfelelően nem igazán toleráljuk, azaz következmények lesznek.
Pont.
1.) Flame-elni nem kéne, személyeskedést máshol intézzétek.
2.) Hozzászólásokat a Hozzászólás jelzése gombbal KELL jelezni. Egyéb jelzéseket (nem megfelelő topik, stb.) lehet itt jelezni, minden más törölve lesz ezután innen, és ennek megfelelően nem igazán toleráljuk, azaz következmények lesznek.
Pont.
FELHÍVOM MINDENKI FIGYELMÉT: a jövőben vitás ügyeket az off topicban intézzetek...aki más topicban teszi, annak a hsz-eit törölni fogom

seggig ér a nyelved öreg! és te beszélsz nekem! fújj! vedd észre magad komolyan!
ez figyelem felhívás volt, mint az is, hogy Szoni cica a Tom1019 szobában kötekszik, és vitát akar kezdeményezni!
ez figyelem felhívás volt, mint az is, hogy Szoni cica a Tom1019 szobában kötekszik, és vitát akar kezdeményezni!
tisztelt mindenki,igazat senkinek adni nem akarok,talán ha javasolhatnám hogy a fórum oldalain megjelenő irásokatt 3szor átolvasuk majd utána válaszolunk.én nekem pl igy jobb hisz van időm a másik mondanivalóján gondolkodni,és meg próbálok érdembben hozzászolni,
énsem viccelek
atol hogy még nem irok neki után nézek de te meg fejezd be a cseszegetést és kész
admin nem a forum elitje, ő csak felválata hogy fentartaj a rendet,attol még ugyan olyan forumozo...
atol hogy még nem irok neki után nézek de te meg fejezd be a cseszegetést és kész
admin nem a forum elitje, ő csak felválata hogy fentartaj a rendet,attol még ugyan olyan forumozo...
nem gondolod hogy nem kéne cseszegetin?
te meg tényleg szándékosan magyarázol be olyat, amit még csak véletlenül sem gondolok!
különben is a 1114-ben volt egy kérdésem, amire nem válaszoltak, pedig voltak itt közben a fórumon! vagy lehet csak látják, hogy már megint a hülye vamzer, AVH-s, besúgó, seggnyaló, dedós dako84 írt, akkor ne is foglalkozzunk vele! lehet így van, sőt! de nem baj! akkor tiltsanak! úgyis ezt szeretnéd! minden megnyílvánulásodból ez jön le! de nem baj, nem érdekel!
különben is a 1114-ben volt egy kérdésem, amire nem válaszoltak, pedig voltak itt közben a fórumon! vagy lehet csak látják, hogy már megint a hülye vamzer, AVH-s, besúgó, seggnyaló, dedós dako84 írt, akkor ne is foglalkozzunk vele! lehet így van, sőt! de nem baj! akkor tiltsanak! úgyis ezt szeretnéd! minden megnyílvánulásodból ez jön le! de nem baj, nem érdekel!
azért is ide teszem, mert senki nem baszik rá!!!
Cumizás 1709 db ma 16:56 maszerk
Szex utáni mondatok 227 db ma 16:55 maszerk
MASZTI (ki hány éves korában kezdte?) 287 db ma 16:52 maszerk
Anális sex! 363 db ma 16:47 maszerk
ovszerek 30 db ma 16:46 maszerk
Mivel tágítják a puncit? 137 db ma 16:46 maszerk
Szex a liftben!!!! 24 db ma 16:44 maszerk
+ még egy két topicban!
Cumizás 1709 db ma 16:56 maszerk
Szex utáni mondatok 227 db ma 16:55 maszerk
MASZTI (ki hány éves korában kezdte?) 287 db ma 16:52 maszerk
Anális sex! 363 db ma 16:47 maszerk
ovszerek 30 db ma 16:46 maszerk
Mivel tágítják a puncit? 137 db ma 16:46 maszerk
Szex a liftben!!!! 24 db ma 16:44 maszerk
+ még egy két topicban!
először egy kérdés:
amikor a felkiáltójelekre kattintok, és feljön a kérdés, hogy: Biztos, hogy jelezném szeretném-e, akkor mikor az igenre megyek, egy felkiálltó jel csillagban jelenik meg. ez jelentheti azt, hogy ti adminok nem kapjátok meg a jelzésem???
másik:
qli csak nem hagyja abba, csak nézzétek meg, jeleztem ott ahol kell, de lehet az amit az előzőekben leírtam, amiatt esetleg nem kapjátok meg.
freakshow szintén, pedig talán ő már tiltva is volt!
amikor a felkiáltójelekre kattintok, és feljön a kérdés, hogy: Biztos, hogy jelezném szeretném-e, akkor mikor az igenre megyek, egy felkiálltó jel csillagban jelenik meg. ez jelentheti azt, hogy ti adminok nem kapjátok meg a jelzésem???
másik:
qli csak nem hagyja abba, csak nézzétek meg, jeleztem ott ahol kell, de lehet az amit az előzőekben leírtam, amiatt esetleg nem kapjátok meg.
freakshow szintén, pedig talán ő már tiltva is volt!
tisztelt gg,és adminok,ez a fórumrend számomra tökéletesen jó,amenyiben ezt a szinvonalas fórumot fenttudjátok tartani abban az esetben biztos vagyok benne hogy sok értelmes ember értelmes gondolatokatt tud cserélni ill bizonyos témákban véleményt cserélni.további jó munkát
SAJÁT VÉLEMÉNYEM:
-látogatóink többsége azért jön ide, hogy tapasztalatot cseréljen, véleményeket olvasson, tanuljon a hozzászólásokból...
-kikapcsolódni járnak ide, ezért látunk nagyon sok humoros hozzászólást is...
-isten őrizz, hogy bárki petőfi verset írjon bárhova is a versek topicon kívül
-pár hozzászólás erejéig elnézzük az egy-két szavas reakciókat, de ha valakinek ennyi a véleménye, hogy "király" meg "szerintem nem", meg "nagyon jó képek", akkor arra senki nem kiváncsi, nem ad ötletet vele, nem nyújt segítséget, egyszerűen széttördeli intelligens emberek társalgását
a levél írójának pedig javaslom, hogy ha mindenképpen élni akar szólási szabadságának jogával, akkor írja meg az összes topicról a véleményét, szigorúan egy szónyi mennyiségben, topic címével feltüntetve(kedvemért ne írjon litániát)és küldje el a borítékomra...ha stilisztikailag ellenőriztem kiadom könyv formájában
-látogatóink többsége azért jön ide, hogy tapasztalatot cseréljen, véleményeket olvasson, tanuljon a hozzászólásokból...
-kikapcsolódni járnak ide, ezért látunk nagyon sok humoros hozzászólást is...
-isten őrizz, hogy bárki petőfi verset írjon bárhova is a versek topicon kívül
-pár hozzászólás erejéig elnézzük az egy-két szavas reakciókat, de ha valakinek ennyi a véleménye, hogy "király" meg "szerintem nem", meg "nagyon jó képek", akkor arra senki nem kiváncsi, nem ad ötletet vele, nem nyújt segítséget, egyszerűen széttördeli intelligens emberek társalgását
a levél írójának pedig javaslom, hogy ha mindenképpen élni akar szólási szabadságának jogával, akkor írja meg az összes topicról a véleményét, szigorúan egy szónyi mennyiségben, topic címével feltüntetve(kedvemért ne írjon litániát)és küldje el a borítékomra...ha stilisztikailag ellenőriztem kiadom könyv formájában
személy szerint nem feltétlenül értek egyet...aki topicot nyitott valószínűleg a saját stílusát vitte a címbe, vagy egyszerűen megkülönböztette a többitől...nagyon zavar vizuálisan? ha igen,van egy javaslatom, hogy mit nézegesss