olyannyira megnyugodtam, hogy már nem marcangolom a tökeimet!
na a qli már lett figyelmeztetve korábban is, és még mindig itt van! akkor ne csodálkozzatok, hogy állandóan ide írok! most is nézzétek meg miket írkál! látom mennyire hatékony a rendszer! vazi merre van? ő legálabb rég kibaszta volna!
KÖSZÖNÖM A KOREKT FELVILÁGOSITÁST,TOVÁBBRA IS MARADOK A FÓRUMOZÓK KÖZT.ÉRTELMES EMBEREKEL SZIVESEN CSERÉLEK NÉZETETT.A TOVÁBBIAKBAN JÓ MUNKÁT KIVÁNOK.
nem kell, nem vagyok én itt senki! csak mondtam mi a helyzet!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 24. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
TISZTELT DAKO84 ÉN KÉREK ELNÉZÉST.RÉSZEMRŐL A TÉMA LEZÁRVA
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 24. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 24. szombat 12:56
Törölt felhasználó (69371)

Én betartom a rendet, de qrvára rá sem baszik senki arra, ha ott jelzem! még mióta az új fórum van, akárhányszor jeleztem azon a szaron, soha nem történt semmi! ennyit a helyes működésről, és tiltsanak nyugodtan, mert ebből a szempontból szarabb lett az új fórum, bár átláthatóbb azt elismerem! te meg eleve mindent elvetsz amit írok, ezen nem is csodálkozom! persze, nincs rendes hsz.-om, mivel tegnap se nagyon voltam fenn, 9 pontot biztos bezsebeltem! vááúúú! micsoda pontvadászat!
sanyikám te meg fejezd be, mert nem neked címeztem, hanem qli-nak és rima-nak! te vetted magadra, amiből nekem más jön le! ha veled lenne bajom, akkor leírnám hidd el! a kérdésed meg nem tudom mi volt, mert nem nekem címezted, de nem is érdekel!
sanyikám te meg fejezd be, mert nem neked címeztem, hanem qli-nak és rima-nak! te vetted magadra, amiből nekem más jön le! ha veled lenne bajom, akkor leírnám hidd el! a kérdésed meg nem tudom mi volt, mert nem nekem címezted, de nem is érdekel!
NEM HISZEN EZEK SZEMÉLYES ADATOK!HANEM AZT HOGY AZ ADMINOKNAK A FÓRUMON MI ADOLGA MILYEN SZEREPET TÖLTENEK BE,TÖBB ISMERŐSÖM AKINEK AJÁNLOTAM A GOLDEN GATET SZÓBAN ÉS MEGLÁTOGATTÁK A LAPOTT A "SZÓVAL"TALÁLKOZTAK DE HOGY EZEK KIK?
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 03. 24. szombat 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 24. szombat 12:57

De mégis mit szeretnél hallani? Neveket, életkort, pontos lakcímet? :)
De igenis "rábaszunk" a jelzett hozzászólásokra, úgyhogy felesleges itt panaszkodni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 24. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 24. szombat 12:56

Én betartom a rendet, de qrvára rá sem baszik senki arra, ha ott jelzem! még mióta az új fórum van, akárhányszor jeleztem azon a szaron, soha nem történt semmi! ennyit a helyes működésről, és tiltsanak nyugodtan, mert ebből a szempontból szarabb lett az új fórum, bár átláthatóbb azt elismerem! te meg eleve mindent elvetsz amit írok, ezen nem is csodálkozom! persze, nincs rendes hsz.-om, mivel tegnap se nagyon voltam fenn, 9 pontot biztos bezsebeltem! vááúúú! micsoda pontvadászat!
De mégis mit szeretnél hallani? Neveket, életkort, pontos lakcímet? :)
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 24. szombat 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 24. szombat 12:52

a kérdésemet hogy kik az "ADMINOK"komolyan gondoltam hisz az ismertető tájékosztatóban még csak utalás sincs,előre köszönöm a poén mentes korekt tájékoztatást.
a kérdésemet hogy kik az "ADMINOK"komolyan gondoltam hisz az ismertető tájékosztatóban még csak utalás sincs,előre köszönöm a poén mentes korekt tájékoztatást.
vaj nincs a fülem mögött csak szeretném ha nyiltan és egyenesen fogalmaznál,mert aki igy ir az nem egy egyenes ember mifelénk sunyi alaknak hivják,amugy feltettem egy koreket kérdést arra vártam választ,
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 24. szombat 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 24. szombat 11:35

téged nem említettelek, de látom magadra vetted, szóval vaj van a füled mögött! tudod kinek nem inge, az nem veszi magára! te magadra vetted, azaz be is ismerted!

téged nem említettelek, de látom magadra vetted, szóval vaj van a füled mögött! tudod kinek nem inge, az nem veszi magára! te magadra vetted, azaz be is ismerted!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 24. szombat 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 24. szombat 11:06

ha a kérdésemre célzol akkor fejsd ki nyiltan és ne célozgas,
a kérdést komolyan gondoltam,a poén azt értem,nos?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 23. péntek 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 21:00

a fiú adminok csúnya nagy szőrös emberek, akik minden rosszul fórumozó lányt megdugnak...a lányadminok szépek, mint a királylányok, és minden rosszul fórumozó fiút leszopnak

ha a kérdésemre célzol akkor fejsd ki nyiltan és ne célozgas,
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 24. szombat 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 24. szombat 10:59

qli, rima, már nagyon gyanúsak + még egy-kettő delikvens! nem az új fórum miatt írnak 1-2 szavas hsz.-t! legyen vége az elnézésnek! :)
qli, rima, már nagyon gyanúsak + még egy-kettő delikvens! nem az új fórum miatt írnak 1-2 szavas hsz.-t! legyen vége az elnézésnek! :)
Marha gyorsan elkezdek rosszul fórumozni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 23. péntek 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 21:00

a fiú adminok csúnya nagy szőrös emberek, akik minden rosszul fórumozó lányt megdugnak...a lányadminok szépek, mint a királylányok, és minden rosszul fórumozó fiút leszopnak

(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 23. péntek 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 20:54

elnézést tudatlanságomért. kik az adminok?előre is köszi a felvilágositást
elnézést tudatlanságomért. kik az adminok?előre is köszi a felvilágositást

folyamaban a globális kész már most tisztáztatja tom nekem holnapra igérte vissza...
utána meg csinálom a finomitást és egyszerűsitést a forumra.. lassan de alposan meg lesz..
utána meg csinálom a finomitást és egyszerűsitést a forumra.. lassan de alposan meg lesz..