igyekszem a dolgomat végezni, mert valóban az is a feladatom, hogy normális mederben tartsam a fórum témáit,
de ne feledd, hogy én is csak egy egyszerű fórumozó vagyok a sok-sok user közül,
aki a magánvéleményét és beleviszi a témákba!
van egy szarkasztikus és cinikus beütésem, stílusom, ezt nem is vitatom,
de allergiás vagyok arra, ha dicsérnek, mert nem tudok védekezni ellene, csak a támadások ellen!
ergo: nehogy megsértődj a poénos célzásomtól, valóban egy kicsit lökött vagyok, de sokan így szeretnek, ill. sokan így utálnak (viszont egyenlőre túlsúlyban vannak a "szeretőim" és addig nyugodt vagyok, és a lelkiismeretem is tiszta, mint a patyolat!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 21:43
de ne feledd, hogy én is csak egy egyszerű fórumozó vagyok a sok-sok user közül,
aki a magánvéleményét és beleviszi a témákba!
van egy szarkasztikus és cinikus beütésem, stílusom, ezt nem is vitatom,
de allergiás vagyok arra, ha dicsérnek, mert nem tudok védekezni ellene, csak a támadások ellen!
ergo: nehogy megsértődj a poénos célzásomtól, valóban egy kicsit lökött vagyok, de sokan így szeretnek, ill. sokan így utálnak (viszont egyenlőre túlsúlyban vannak a "szeretőim" és addig nyugodt vagyok, és a lelkiismeretem is tiszta, mint a patyolat!)

Törölt felhasználó (92795)

Kedves Tom!Hogy te mit szeretsz az a te ügyed!Hogy ki nyalja a segged az is a te ügyed! De a topicban a rendcsinálás szintén a te ügyed!Csak ezt köszöntem meg,de úgy látom tényleg van valami beütésed
Azért köszi!!!

Azért köszi!!!

kennyx
A Kovi téma offolása miatt 1 nap pihit kér
(Csak zárójelben: írási stílusa alapján max 12 éves).
(kivonódott a forgalomból!)
A Kovi téma offolása miatt 1 nap pihit kér
(Csak zárójelben: írási stílusa alapján max 12 éves).
(kivonódott a forgalomból!)
a jövőben külön figyelmeztetés, indoklás nélkül minden oda nem illő hszt törölni fogok az alábbi topicból:
Izgat ha megdugják a feleségemet
Azért picit nekem is igazam volt a múltkor ugye?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 09:58

a jövőben külön figyelmeztetés, indoklás nélkül minden oda nem illő hszt törölni fogok az alábbi topicból:
nagyon fontos, és klassz dolgokat írtál a témáról, sajnálom, hogy már nem írsz a topicba
én amiatt pöccentem be, hogy úszítottátok egymást egy másik fórumozóval szemben...a fórumozóink különbözőek, más a stílusuk, miért ne tehetné fel a kérdéseit vadasz65? mert esetleg mások provokatívnak gondolják? vagy nem akarnak rá válaszolni?
lehet elkerülni, hárítani, kitérően válaszolni, nem tudomást venni róla, megkérni, hogy ne legyen ennyire provokáló...de kiutálni valakit a fórumról, mert nem tetszenek a kérdései?? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 10:23

én amiatt pöccentem be, hogy úszítottátok egymást egy másik fórumozóval szemben...a fórumozóink különbözőek, más a stílusuk, miért ne tehetné fel a kérdéseit vadasz65? mert esetleg mások provokatívnak gondolják? vagy nem akarnak rá válaszolni?
lehet elkerülni, hárítani, kitérően válaszolni, nem tudomást venni róla, megkérni, hogy ne legyen ennyire provokáló...de kiutálni valakit a fórumról, mert nem tetszenek a kérdései?? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (231830)

Azért picit nekem is igazam volt a múltkor ugye?
Ok, erre vigyázni fogok, ez így van. Ha megbántottalak, kérlek ne haragudj!
tompeca
Kedvenc punci-képek a netről(CSAK KÉPEK!)
#1351 | ma 09:35
Hát ezek szebbnél-szebbek,kár hogy csak épben vannak!!
többször volt már figyelmeztetve, egyszerűen nem érti meg, hogy CSAK KÉPEK! kérem a tíltását!
(tiltva 1 hétre -re és a felesleges hsz-i törölve)
Kedvenc punci-képek a netről(CSAK KÉPEK!)
#1351 | ma 09:35
Hát ezek szebbnél-szebbek,kár hogy csak épben vannak!!
többször volt már figyelmeztetve, egyszerűen nem érti meg, hogy CSAK KÉPEK! kérem a tíltását!
(tiltva 1 hétre -re és a felesleges hsz-i törölve)
lalalalalajuqghfuierh
a képes topicokat végigoffolta!
(lerendezve! :tom)
a képes topicokat végigoffolta!
(lerendezve! :tom)
farock86
Vicc topic
#3011 | ma 11:14
ezért a beszólásért kérem a szigorú tiltását!
(megtörtént :tom)
Vicc topic
#3011 | ma 11:14
ezért a beszólásért kérem a szigorú tiltását!
(megtörtént :tom)
KÉPES topicoknál!
a képeken lévő feltűnő "reklám" elérhetőséget (feliratokat) vagy vegyétek le a képekről, vagy törölve lesznek!
(apróbb, nem feltűnő feliratok maradhatnak, de lehetőleg ne idegen szexhonlap elérhetőség legyen!)
a képeken lévő feltűnő "reklám" elérhetőséget (feliratokat) vagy vegyétek le a képekről, vagy törölve lesznek!
(apróbb, nem feltűnő feliratok maradhatnak, de lehetőleg ne idegen szexhonlap elérhetőség legyen!)
A Beküldött videók amatőr szekciójában van egy videó, mely ma 16-án került fel az 1638-as sorszám alatt, "PARTY VAN" címmel!
Gyanúsan fiatalkorúak szereplők!
Kérem az oldal jó hírnevének megőrzése céljából Töröljétek!
köszi
T-A-M
(megtörtént! kimoderálva az egyértelműen kiskorú szereplők miatt!)
Gyanúsan fiatalkorúak szereplők!
Kérem az oldal jó hírnevének megőrzése céljából Töröljétek!
köszi
T-A-M
(megtörtént! kimoderálva az egyértelműen kiskorú szereplők miatt!)
Angi-Miki
válogatás nélkül teszi be mindenhová a hírdetését. a topic címe nem érdekli, valószínű nem is értelmezi. gondolom egy figyelemfelhívó tíltás helyreteszi.
(egy hetet kapott tőlem, ez azért már durva volt : vazelinator)
válogatás nélkül teszi be mindenhová a hírdetését. a topic címe nem érdekli, valószínű nem is értelmezi. gondolom egy figyelemfelhívó tíltás helyreteszi.
(egy hetet kapott tőlem, ez azért már durva volt : vazelinator)
az Izgat ha megdugják a feleségem topicba idegen sex honlapot reklámoz:
#3948-as hsz 11:53-kor igazifaszinickkel
(elboronálva a problem! :tom)
#3948-as hsz 11:53-kor igazifaszinickkel
(elboronálva a problem! :tom)
jólettvón tom
nem vagyok olyan ember,
kicsit ismersz?.
kétfajta topic-ot nyitok,
egyik ami önnfentartó,
a másik,amit mi tartunk fent.
ezt te is nagyon jól tudod.
(ja tom! én,én nem vagyok írígy.mert az rossz tanácsadó
)
nem vagyok olyan ember,
kicsit ismersz?.
kétfajta topic-ot nyitok,
egyik ami önnfentartó,
a másik,amit mi tartunk fent.
ezt te is nagyon jól tudod.
(ja tom! én,én nem vagyok írígy.mert az rossz tanácsadó

most nem azé de már korábban is észrevettem, hogy nevezett: öregszem[víájpí]ADMIN a képes topicokban ismétel... sajnos túl jó a memóriám, és már bánt...
elnézést a megemlítés miatt, tudom bant kapok mert beszóltam
ez bizony előfordul kedves dako84, amint láthattad nagyon sok képet töltök fel, utána azonnal törlöm a gépemről, sajnos mégis előfordulhat. bánt? szerintem téged nem ez bánt, amióta fórumozok ez a harmadik beszólásod felém (nekem is jó a memóriám) és lassan már megszokom. ezért bannt kapnál? ugyan, miért? hiszen tudjuk, te egy kedves, jóindulatú és igazmondó user vagy.
köszönöm egyébként az észrevételed, jobban fogok ezentúl ügyelni ne fordulhasson elő. jelezd is mindig ha ismétlést látsz, nem szeretném ha emiatt mentális problémáid lennének.
a téma részemről OFF, ha még van hozzáfűznivalód akkor megteheted a dühöngőben! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 20. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 09:22
köszönöm egyébként az észrevételed, jobban fogok ezentúl ügyelni ne fordulhasson elő. jelezd is mindig ha ismétlést látsz, nem szeretném ha emiatt mentális problémáid lennének.
a téma részemről OFF, ha még van hozzáfűznivalód akkor megteheted a dühöngőben! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 20. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

most nem azé de már korábban is észrevettem, hogy nevezett: öregszem[víájpí]ADMIN a képes topicokban ismétel... sajnos túl jó a memóriám, és már bánt...
nincs semmi hozzáfűzni valóm
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 20. szombat 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 09:59

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

ez bizony előfordul kedves dako84, amint láthattad nagyon sok képet töltök fel, utána azonnal törlöm a gépemről, sajnos mégis előfordulhat. bánt? szerintem téged nem ez bánt, amióta fórumozok ez a harmadik beszólásod felém (nekem is jó a memóriám) és lassan már megszokom. ezért bannt kapnál? ugyan, miért? hiszen tudjuk, te egy kedves, jóindulatú és igazmondó user vagy.
a téma részemről OFF, ha még van hozzáfűznivalód akkor megteheted a dühöngőben!
a téma részemről OFF, ha még van hozzáfűznivalód akkor megteheted a dühöngőben!
libero
a képes topicokban szövegel, kitöröltem, újra beírja a kommentjeit.
MANNHEIM
ugyanaz, képes topicot offolja
kérem a figyelmeztető tíltását!
elintézve:prune
a képes topicokban szövegel, kitöröltem, újra beírja a kommentjeit.
MANNHEIM
ugyanaz, képes topicot offolja
kérem a figyelmeztető tíltását!
elintézve:prune
aktafali tiltását kéri a somogy megyei társkeresökben!Szerintem imbecil egy kicsit
Addig fagyiztam.

elintéztem...fagyiztál? akkor most már nyalhatsz is
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 23. kedd 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 23. kedd 19:25

Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

aktafali tiltását kéri a somogy megyei társkeresökben!Szerintem imbecil egy kicsit
Addig fagyiztam.