töröljétek a pletykalap 35ös képet nem tudom,hogy de ez ment fel köszi
Nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 06. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 06. kedd 16:08

Törölt felhasználó (69371)

ezzel a topic-kal mi a helyzet???
Szeretitek a chatsexet??? | Nyitotta: gm2 (2007.02.28 23:06)
upsz...bocs, lehet nem megfelelő helyre írtam de fogalmam sincs melyik topicba írhattam volna..elnézést még 1x...
én csak azt szeretném kérdezni hogy miért nem tudom modosítani az adatlistámban a nevet?
mert mostmár a párom érdeklődését is felkeltette a goldenezés...és ugy gondultunk 1ütt forumoznánk..lehetséges???
köszi...
mert mostmár a párom érdeklődését is felkeltette a goldenezés...és ugy gondultunk 1ütt forumoznánk..lehetséges???
köszi...
gyors voltál! mint mindenben!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 06. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 06. kedd 20:12

Törölt felhasználó (69371)

Tomika!
bobyxx jelentkezik katapultálásra!!!
Tomika!
Nem zártad be!
ezzel a topic-kal mi a helyzet???
Szia ! Nincs idöm tovabb jelentkezgetni,mentem a dogomra....

Szep napot mindenkinek!

Szep napot mindenkinek!

tegyetekfelegyellenőrzőprogramotésnincsvita!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 23:55

Ugye nem gondolod komolyan, hogy te oktatsz ki magyar helyesírásból és nyelvtanból????? Te, aki sokszor (megmagyarázván nem magyar gondolkodásoddal) szörnyű helyesírással és bűn nyelvtannal rondítod tele a topicokat? A "helyeseben" pedig (ha már itt tartunk): helyesebBen, két "b"-vel.
Tehát magyar nyelvtanból nagyon kérlek, te ne oktass ki engem, mert pont tőled áll legtávolabb annak helyes használata. Egyébként meg ha tudnád értelmezni: ha csak akkor jöHETNE vissza (akkor és csakis akkor), ha leszopja tom-ot, akkor feltehetően (azt nem megtevén) nem jöHETNE vissza, mert nem teljesítette a visszakerülésének feltételét, tom leszopását.
Tehát nem elég, hogy te, aki csak ugatod a magyar nyelvtan, leszólsz, ráadásul tök feleslegesen, mert egyszerűen nem értetted, mit akarok írni. A "nem jöhetne" a visszakerülésének engedélyezésénmek negálását jelenti. A "nem jönne vissza" viszont kívülálló körülményektől független, csak Katicika döntésétől függő visszajövetelt jelent.
Érted már, vagy magyarázzam el jobban???
Tehát magyar nyelvtanból nagyon kérlek, te ne oktass ki engem, mert pont tőled áll legtávolabb annak helyes használata. Egyébként meg ha tudnád értelmezni: ha csak akkor jöHETNE vissza (akkor és csakis akkor), ha leszopja tom-ot, akkor feltehetően (azt nem megtevén) nem jöHETNE vissza, mert nem teljesítette a visszakerülésének feltételét, tom leszopását.
Tehát nem elég, hogy te, aki csak ugatod a magyar nyelvtan, leszólsz, ráadásul tök feleslegesen, mert egyszerűen nem értetted, mit akarok írni. A "nem jöhetne" a visszakerülésének engedélyezésénmek negálását jelenti. A "nem jönne vissza" viszont kívülálló körülményektől független, csak Katicika döntésétől függő visszajövetelt jelent.
Érted már, vagy magyarázzam el jobban???
Ugye nem gondolod komolyan, hogy te oktatsz ki magyar helyesírásból és nyelvtanból????? Te, aki sokszor (megmagyarázván nem magyar gondolkodásoddal) szörnyű helyesírással és bűn nyelvtannal rondítod tele a topicokat? A "helyeseben" pedig (ha már itt tartunk): helyesebBen, két "b"-vel.
Érted már, vagy magyarázzam el jobban??? (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Érted már, vagy magyarázzam el jobban??? (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
A helyes középut

" nem jöhetne vissza Katicika-Anna." -helyeseben:
Nem jönne.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 23:42
Nem jönne.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)

OFF: Sry, de nem tudom kihagyni: Sztem ha ezen múlna, akkor soha többet nem jöhetne vissza Katicika-Anna.
OFF: Sry, de nem tudom kihagyni: Sztem ha ezen múlna, akkor soha többet nem jöhetne vissza Katicika-Anna.
Most hirtelen megijedtem h. megint rossz ajtón jöttem be

A nappali az legyen is pörgös... Tudod.. mint annó a munkahelyi chat.. mivel van olyan munkahely ahol nem lehet chatelni...
Tom légy szi a cumis topicból a DUPLIKÁLT KÉPEM TÖRÖLD ÉS BOCSI (törölve az egyik!)
Szörös Punci Képek!!! | Nyitotta: dzsigolo (2005.03.16 19:50)
táncosboy #636 | ma 16:53
táncosboy #635 | ma 16:50
nagyom jók
tudom még csak kettő, de lehet lesz több is! vazi kettő után is tilt! :)
(figyelmeztetve a fórumozó!)
táncosboy #636 | ma 16:53
táncosboy #635 | ma 16:50
nagyom jók
tudom még csak kettő, de lehet lesz több is! vazi kettő után is tilt! :)
(figyelmeztetve a fórumozó!)
zöldek fórumozó egy jó pár topicban 2-3 szóban a képeket dícséri, érdemi hsz mentesen!
Ezt én is megfigyeltem, pl. a nappali. Be kéne vezetni, hogy félóránként 2percet legyen nyitva...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 07:26

Apa! Figyi: a fórum lényege végülis mi? Mert most míg tiltásom feloldására vártam.. bizony bizony volt időm végigolvasni pár topic 7végei termését.. Némely igencsak chatbe megy át...