Apa! Figyi: a fórum lényege végülis mi? Mert most míg tiltásom feloldására vártam.. bizony bizony volt időm végigolvasni pár topic 7végei termését.. Némely igencsak chatbe megy át...

Látod vazze.. Téged akart csőbe vagy nem is tudom mire húzni Apa... aztán Én szaladtam bele
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 04. vasárnap 13:53

Törölt felhasználó (7767)
VIP

Az "Intézkedések..." szoba ismét nyitva! Talán csapda gyanánt müködik mostanában, mint Vénusz légycsapója?!
Szegény Moncy már megjárta, pedig felhívás ment azonnal a részéről itt...( Moncy #923 )
Vazikám, ne légy túl kegyetlen!

Szegény Moncy már megjárta, pedig felhívás ment azonnal a részéről itt...( Moncy #923 )

Tudom és igazad van de az is rossz ,hogy mindenki harap mindenre.
Eféle megnyilvánulásokért tiltás jár most megusztad

piramis001
belepiszkított a megyémbe!
belepiszkított a megyémbe!

78. 80.ennyi
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 04. vasárnap 14:07

engem nem zavarsz kicsikém
intézkedések 79# vazi tollából

Oké bocs Mme de már villogtattam a karmaimat
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (7767)
VIP

Az "Intézkedések..." szoba ismét nyitva! Talán csapda gyanánt müködik mostanában, mint Vénusz légycsapója?!

engem nem zavarsz kicsikém
intézkedések 79# vazi tollából
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 04. vasárnap 13:59

A kedvedért is eltünök 24 órára de ami vétlen és véletlen azt nem kell úgy melre szívní szivi

A kedvedért is eltünök 24 órára de ami vétlen és véletlen azt nem kell úgy melre szívní szivi
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)

ajánlom nézegesd az intézkedéseket kicsit lejjebb is...és gyorsan használd ki az irogatást...amíg vazi nem zárja be a topicot...és vele likvidál 24 órára téged

ajánlom nézegesd az intézkedéseket kicsit lejjebb is...és gyorsan használd ki az irogatást...amíg vazi nem zárja be a topicot...és vele likvidál 24 órára téged
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)

bocs ciceger
(tiltva!)
(tiltva!)
cicinger puncinyalás
Apa! Engem meg a Intézkedésekből lécci.. nyitva volt az ajtó hát tudod milyen kis kíváncsi fáncsi vagyok nem bírtam ki h. ne írjak
Dako meg h. ne válaszoljon

Dako meg h. ne válaszoljon

Bármelyik Admin légyszíves, ha látsz, akkor a Kelemen Annából töröld már ki a 1428-as hszem. A legutolsó hszem. Nincs kedvem vitázni, csak azért. Köszönöm!
(kérésedre, utlag, de törölve!)
(kérésedre, utlag, de törölve!)
yah egyébként jó duma! minden pontvadásznak ilyenek lesznek a kibúvói! hát de csak azé írtam, mert nem ment ez meg az! figyeljétek meg erre fognak rászokni!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 03. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 19:39
Törölt felhasználó (69371)

GAbesz231 #741 | ma 16:46
Muszály vagyok ide be irni mert nem tudok fimeket letölteni. Ezér most irogatok minden hova.
talán tájékozódnia kellene, hogy a VIP-es filmeket nem adják ingyen! sok topic-ba belöki a sajár egyéni problémáját!
Muszály vagyok ide be irni mert nem tudok fimeket letölteni. Ezér most irogatok minden hova.
talán tájékozódnia kellene, hogy a VIP-es filmeket nem adják ingyen! sok topic-ba belöki a sajár egyéni problémáját!
GAbesz231 #741 | ma 16:46
nyitva az intézkedések topic!!!

A figyelemfelhívásom mindig korrekt: most is.
Segítenék én, csakhát, sajna, az eszközeim korlátozottak... :)Felhívom a figyelmedet: Kellemes hétvégét!