Angi-miki megérett egy nagy figyelmeztetésre,mert a társkeresö topicot állandoan szétzilálják a pontvadász gyanus hirdetésükkel.Idáig csak töröltem ahova nem odaillö volt,de mostmár elég!
Az oda nem illö hirdetéseket töröltem.
(1 hetes tiltás ment nekik! :tom)
Az oda nem illö hirdetéseket töröltem.(1 hetes tiltás ment nekik! :tom)
track44
egysorosaival kimondottan pontvadász!
és folytatja a képes topicokban is.
(1 hetes tiltás ment neki! :tom)
egysorosaival kimondottan pontvadász!
és folytatja a képes topicokban is.
(1 hetes tiltás ment neki! :tom)
surdapapa
A Szexi színésznőcskék... topicban előadottak miatt pihenőt kérek a részére.
(kiscit el fogulatlanabul/objektiveben! elég a moderálás/figyelmeztetés, a többi a dühöngöbe, ezért nem támogatom! vazelinátor.)
A Szexi színésznőcskék... topicban előadottak miatt pihenőt kérek a részére.
(kiscit el fogulatlanabul/objektiveben! elég a moderálás/figyelmeztetés, a többi a dühöngöbe, ezért nem támogatom! vazelinátor.)
cod egy icipicit pontgyűjtő gyanús a semmitmondó hsz-ekkel...
(figyelmeztető tiltást kapott + hsz-i és pontjai törlése: vazelinátor.)
(figyelmeztető tiltást kapott + hsz-i és pontjai törlése: vazelinátor.)
hy blidiab hozzászolásait töröljétek légyszi és tiltsátok is mert lehurrog mindenki és trágárkodik köszi sziasztok
bocs blizdiab a pontos név
(megtaláltam az amtör kategóriában, kapott egy hetet, eltávolítottam az összes hszét : vazelinator)
(megtaláltam az amtör kategóriában, kapott egy hetet, eltávolítottam az összes hszét : vazelinator)
Akkor még pontosítsunk:
blizdiab névvel user-t a fórumon nem találtam.
Kérlek, jelöld meg a helyet (Fórum, Kismalac, Amatőrök, stb.), hogy hol helytelenkedik. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 06. szombat 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 06. szombat 12:33
blizdiab névvel user-t a fórumon nem találtam.
Kérlek, jelöld meg a helyet (Fórum, Kismalac, Amatőrök, stb.), hogy hol helytelenkedik. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 06. szombat 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (47103)
VIP
bocs blizdiab a pontos név
rudolfhes1970
Teleszemetelt egy rakás topicot a reklámval.
Tiltását és hsz-enek törlését kérem.
(1 napos figyelmeztető tiltás + hsz-i törlése! :tom)
Teleszemetelt egy rakás topicot a reklámval.
Tiltását és hsz-enek törlését kérem.
(1 napos figyelmeztető tiltás + hsz-i törlése! :tom)
Yakuza_18
Reklámozás és fölösleges topicnyitás miatti tiltását kérem.
(1 hét tiltás! :tom)
Reklámozás és fölösleges topicnyitás miatti tiltását kérem.
(1 hét tiltás! :tom)
Angi-Miki Továbra is teszi ádáz tevékenységét a társkeresöben,megint jó szándékbol töröltem,és csak ott hagytam ahova való a hirdetésük.Meg is van a hála.Vagy nekem szól vagy neked Tom.Innentöl tegyél belátásod szerint!
(1 hét tiltás a jutalma, bárkinek is szánta! :tom)
(1 hét tiltás a jutalma, bárkinek is szánta! :tom)
Nemtudom, jó helyre irok-e, de volna egy kis gondom.
Tegnap a Telt alkatuak társkeresö rovatba betettem egy hirdetést, és most nem találom.
Elrontottam valamit vagy nem jó helyre irtam?
Vagy valami más ok miatt lett törölve?
Segitsetek lécci, h mit rontottam el.
Köszönöm
Tegnap a Telt alkatuak társkeresö rovatba betettem egy hirdetést, és most nem találom.
Köszönöm
ha nem tettél bele mailcímet, akkor lehetséges, hogy a kategóriaadmin törölte
(Ez egy válasz YvetteBaby üzenetére (2008. 12. 10. szerda 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 10. szerda 18:30
Nemtudom, jó helyre irok-e, de volna egy kis gondom.
Köszönöm
Köszönöm
Köszönöm szépen a választ,ez lehetett a bibi,elfelejtettem megadni az e-mail cimem.
Illetve nem is akartam igy nyilvánosan,de ha eza feltétel itt, akkor megirom ugy.
Köszike (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 10. szerda 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 10. szerda 19:39
Illetve nem is akartam igy nyilvánosan,de ha eza feltétel itt, akkor megirom ugy.
Köszike (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 10. szerda 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ha nem tettél bele mailcímet, akkor lehetséges, hogy a kategóriaadmin törölte
A 69-es képes topicot törlésre jelöltem,Sanyi017 VÉGLEGES TILTÁSÁT KÉRNÉM!Indokom még megnézhetö a 69-es topicban.
egyelőre maradjon, mert lehet nem az ő hibája
tovább küldtem a fórum szülő atyának, megnézi (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 13. szombat 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 13. szombat 18:37
tovább küldtem a fórum szülő atyának, megnézi (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 13. szombat 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin
A 69-es képes topicot törlésre jelöltem,Sanyi017 VÉGLEGES TILTÁSÁT KÉRNÉM!Indokom még megnézhetö a 69-es topicban.
A "szeki25" user hsz-einek nézzetek utána plíz, off-olgat itt: http://www.goldengate.hu/forum/topic531
elintéztem, tenksz:prune
elintéztem, tenksz:prune
erkman
hirdetést tett be több topicba, bár gondolom tudja, hogy nem szabad..
( 1 hét tiltás a moderálást igénylő felhasználó "jutalma"!) :tom
hirdetést tett be több topicba, bár gondolom tudja, hogy nem szabad..
( 1 hét tiltás a moderálást igénylő felhasználó "jutalma"!) :tom
Felhívnám a figyelmet az Amatőr videó kategóriában: Pisti100 által beküldött "Jól megkapja a kiscsaj" cím alatt futó videón, jól láthatóan 18 év alattiak szerepelnek!
Jó volna az oldal hírneve és színvonala érdekében eltávolítani!
(intézkedés #2406-os történt :tom)
jogos!
én is így láttam!
a szerkesztőség végleges moderálási döntéséig a videót zároltam!
kösz a figyelemfelhívást!
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 12. 15. hétfő 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 15. hétfő 16:41
én is így láttam!
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 12. 15. hétfő 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Felhívnám a figyelmet az Amatőr videó kategóriában: Pisti100 által beküldött "Jól megkapja a kiscsaj" cím alatt futó videón, jól láthatóan 18 év alattiak szerepelnek!
Hát drága Bará-tom, erre egy mondattal tudok reagálni, ahogy a kisebbségi, amikor bírkózógépnek gondolta a falból kiálló vezetéket, ami jól megb*szta: -Gyos Vagy G*ci! "
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 12. 15. hétfő 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 15. hétfő 17:02
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 12. 15. hétfő 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
jogos!
én is így láttam!
én is így láttam!

tom1019

gabonya
Danielle