de szerencsére megjelentek a kémek a sasfészekben, és...
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 01. 16. péntek 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 16. péntek 16:23

Egy "sasmadár" szállt a "Jelenlétiíves" szobába és idegen oldalt linkelt be....

kedvesférfi teleszórta a társkereső topicokat, ráadásul a Caps Lockot elfeledte kikapcsolni.
egy kis figyelmeztető tíltás nem fog ártani neki.
töröltem a caps lockos hszeit..egyelőre nem tiltottam, olyan kedves férfi
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 18. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 18. vasárnap 19:38

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

kedvesférfi teleszórta a társkereső topicokat, ráadásul a Caps Lockot elfeledte kikapcsolni.
Prune! te most a szívedre hallgatsz vagy az eszedre? nem is tudtam, hogy egy kedves férfi levesz a lábadról..
hogy mik vannak?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 18. vasárnap 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 18. vasárnap 21:45
hogy mik vannak?

töröltem a caps lockos hszeit..egyelőre nem tiltottam, olyan kedves férfi

van harmadik alternatíva is? mondjuk hallgathatnék a pinámra is
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 18. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 18. vasárnap 21:53

VIP
Admin

Prune! te most a szívedre hallgatsz vagy az eszedre? nem is tudtam, hogy egy kedves férfi levesz a lábadról..
hogy mik vannak?
hogy mik vannak?

kéremszépen az adminkodás nem a kurficolásról szól, ilyenkor feledd el mi leledzik a lábad között.
szégyentelen, és még te voltál a szerelmem és a példaképem ------------> ne keress mentem tibetbe!
szégyentelen, és még te voltál a szerelmem és a példaképem ------------> ne keress mentem tibetbe!

Prune kisasszony felhívom becses figyelmedet egy nagyon aktív fórumozótársunkra, lehet gg rekordot fog felállítani semmitmondó hsz..-eivel a a szex szokások kategóriában. Az ő neve nem kedves férfi hanem: madmaximum
valami őrjöngő és a maximumon pörög...
(1 nap figyelmeztető tiltás + pontgyűjtögetős hsz-inek törlése :tom)
valami őrjöngő és a maximumon pörög...

(1 nap figyelmeztető tiltás + pontgyűjtögetős hsz-inek törlése :tom)
ricso28 reklámozza saját magát, emígyen:
"SZIASZTOK VAROM MINDEN INTIM ES EGYEB PIERCINGELTETNI VAGYO EMBEREK LELENTKEZESET CIM BP /.../ RICSO"
a Társkeresés rovatban, de "csak" 4 topikban.
(a szolgáltatási reklám törölve + 1 hetes tiltás a jutalma: tom)
"SZIASZTOK VAROM MINDEN INTIM ES EGYEB PIERCINGELTETNI VAGYO EMBEREK LELENTKEZESET CIM BP /.../ RICSO"
a Társkeresés rovatban, de "csak" 4 topikban.

(a szolgáltatási reklám törölve + 1 hetes tiltás a jutalma: tom)
juhaszagica itt hirdeti magát, valószínű nem tudja ez itt tilos!
egy figyelmeztető tíltást kérek neki.
végeztem vele...ne végezzek valami mással is?
prune

pruneeee! inkább azt mondanád, köszönöm kedves Sam nagyon éber vagy dicséretképpen ma este leszoplak....
legalább ilyen reakcióra vagy akcióra - már nem is tudom -számítottam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 29. csütörtök 19:42
legalább ilyen reakcióra vagy akcióra - már nem is tudom -számítottam.

VIP
Admin

juhaszagica itt hirdeti magát, valószínű nem tudja ez itt tilos!
prune

Kérjük adja meg jelszavát!
Örökzöld téma ez, korábban már született erről több bejegyzés különböző fórumokon.
Időről időre előfordul, hogy megpróbálják valamilyen trükkel kicsalni felhasználóinktól a postafiókhoz tartozó jelszavakat. Az alábbiakban közölt levél is egy ilyen alkotás, méghozzá a jobbak közül való. Nem hemzseg a helyesírási hibáktól, törekszik az arculati elemek használatára…stb. Sajnos ennél sokkal ócskább trükköknek is sokan áldozatul esnek, ezért tartjuk fontosnak, hogy ismét felhívjuk a jelenségre a figyelmet, és megismételjük: a [freemail] csapata soha nem kéri el a jelszavadat!
Átverő levél kezdete:
“Tisztelt freemail felhasználó!
2008. december 27-én eddig ismeretlen személyek feltörték a jelszavakat is tartalmazó központi adatbázist és onnan jogosulatlanul felhasználói neveket és jelszavakat töltöttek, illetve töröltek le.
A hibát sikerült rövid időn belül elhárítanunk, de a további visszaélések megakadályozása, az adatforgalom, valamint felhasználóink biztonsága érdekében regisztrált felhasználóink figyelmét is fel kell hívnunk a sajnálatos eseményre.
Előzetes ellenőrzésünk során azt tapasztaltuk, hogy az Ön freemail postafiókja is érintett lehet.
Ezért kérjük küldjön vissza egy üres levelet a fenti adminisztrációs címre, felhasználói nevét és jelszavát “Témaként” megjelölve, helykihagyás nélkül.
Pl. felhasználói név: freemail, jelszó: freemail - Téma:freemailfreemail
Rövid időn belül, miután regisztrációját ellenőriztük, visszajelzést küldünk az ellenőrzés eredményéről.
Ha a kért adatokat 10 napon belül nem küldi vissza, postafiókját a rendszer biztonsága érdekében meg kell szüntetnünk!
Minden felhasználónkat szeretnénk figyelmeztetni arra, hogy jelszavát titkosan kezelje, és a freemail webmaster-hírlevélen kívül másnak azt saját biztonsága érdekében ne adja ki!
A szolgáltatással kapcsolatos kérdéseivel és technikai problémáival mindenki továbbra is forduljon bizalommal online ügyfélszolgálatunkhoz, ahol a rendszer üzemeltetői a lehetőségekhez mérten igyekeznek segítséget nyújtani.
Sok sikert és jó kommunikálást kívánunk!
Üdvözlettel:
[origo] Zrt”
Örökzöld téma ez, korábban már született erről több bejegyzés különböző fórumokon.
Időről időre előfordul, hogy megpróbálják valamilyen trükkel kicsalni felhasználóinktól a postafiókhoz tartozó jelszavakat. Az alábbiakban közölt levél is egy ilyen alkotás, méghozzá a jobbak közül való. Nem hemzseg a helyesírási hibáktól, törekszik az arculati elemek használatára…stb. Sajnos ennél sokkal ócskább trükköknek is sokan áldozatul esnek, ezért tartjuk fontosnak, hogy ismét felhívjuk a jelenségre a figyelmet, és megismételjük: a [freemail] csapata soha nem kéri el a jelszavadat!
Átverő levél kezdete:
“Tisztelt freemail felhasználó!
2008. december 27-én eddig ismeretlen személyek feltörték a jelszavakat is tartalmazó központi adatbázist és onnan jogosulatlanul felhasználói neveket és jelszavakat töltöttek, illetve töröltek le.
A hibát sikerült rövid időn belül elhárítanunk, de a további visszaélések megakadályozása, az adatforgalom, valamint felhasználóink biztonsága érdekében regisztrált felhasználóink figyelmét is fel kell hívnunk a sajnálatos eseményre.
Előzetes ellenőrzésünk során azt tapasztaltuk, hogy az Ön freemail postafiókja is érintett lehet.
Ezért kérjük küldjön vissza egy üres levelet a fenti adminisztrációs címre, felhasználói nevét és jelszavát “Témaként” megjelölve, helykihagyás nélkül.
Pl. felhasználói név: freemail, jelszó: freemail - Téma:freemailfreemail
Rövid időn belül, miután regisztrációját ellenőriztük, visszajelzést küldünk az ellenőrzés eredményéről.
Ha a kért adatokat 10 napon belül nem küldi vissza, postafiókját a rendszer biztonsága érdekében meg kell szüntetnünk!
Minden felhasználónkat szeretnénk figyelmeztetni arra, hogy jelszavát titkosan kezelje, és a freemail webmaster-hírlevélen kívül másnak azt saját biztonsága érdekében ne adja ki!
A szolgáltatással kapcsolatos kérdéseivel és technikai problémáival mindenki továbbra is forduljon bizalommal online ügyfélszolgálatunkhoz, ahol a rendszer üzemeltetői a lehetőségekhez mérten igyekeznek segítséget nyújtani.
Sok sikert és jó kommunikálást kívánunk!
Üdvözlettel:
[origo] Zrt”

Itt hívom fel nyomatékosan Angi-Miki figyelmét arra,hogy ha nem veszik még egyszer tudomásul a társkeresés szabályait,nem oda illő helyekre másolják a hirdetésüket állandóan.Tiltásukat kérem 1 hétre!
Angi-Miki!Felhívásom,figyelmeztetésem ellenére újból másolgatták a BI hirdetésüket a mai nap folyamán a HETERO társkeresőkbe.Tom indítsd kérlek az 1 hetes csendes pihit.Köszönöm!
(1 hetes tiltás OK! :tom)
(1 hetes tiltás OK! :tom)
Mert szerintem rossz helyen hirdettél.
gm2
szétoffolta az összes társkereső topicot, de még folytatja!
kérem a tíltását!
(erre már nem tudok rákeresni, "időtúllépés" miatt, sajnálom! :tom)
szétoffolta az összes társkereső topicot, de még folytatja!
kérem a tíltását!
(erre már nem tudok rákeresni, "időtúllépés" miatt, sajnálom! :tom)
freak1234
végigoffol sok topicot!
egyszerűen nevetséges, hogy egy user végig offolja a gg fórumát és nem lehet rákeresni a nevére
részemről itt hagytam abba, ennyi volt.
nem tudom mi motívál benneteket, de valószínű rossz úton jártok.
ezt beillesztem a fejlesztés topicba is, de ha figyeltek, egyre több admin hagyja el a hajót.....
(1 hónapos tiltás kapott, idegen honlapok belinkelése miatt, és az offolásokért! :tom)
végigoffol sok topicot!
egyszerűen nevetséges, hogy egy user végig offolja a gg fórumát és nem lehet rákeresni a nevére
részemről itt hagytam abba, ennyi volt.
nem tudom mi motívál benneteket, de valószínű rossz úton jártok.
ezt beillesztem a fejlesztés topicba is, de ha figyeltek, egyre több admin hagyja el a hajót.....
(1 hónapos tiltás kapott, idegen honlapok belinkelése miatt, és az offolásokért! :tom)
gurbehud
nagyon rászolgált a végleges tíltásra! csúcs amit művel.
(azonnal VÉGLEGES tiltást kapott a vírusos játéklinkje miatt! :tom)
nagyon rászolgált a végleges tíltásra! csúcs amit művel.
(azonnal VÉGLEGES tiltást kapott a vírusos játéklinkje miatt! :tom)
xxxxxxxxxxxxxx.atw.hu Ilyet szerintem még nem láttatok!
(kimoderálva + hsz-ek törlése + ismét végleges tiltás! -semmi értelme, ne erőlködj!- :tom)
(kimoderálva + hsz-ek törlése + ismét végleges tiltás! -semmi értelme, ne erőlködj!- :tom)

noosemania
szerintem az ápolók szabin vannak! vagy elgurult a gyógyszer, de már nem is szabad ezen csodálkozni...
szerintem az ápolók szabin vannak! vagy elgurult a gyógyszer, de már nem is szabad ezen csodálkozni...
killerboy
saját bevallása szerint 16 éves! (Maszti ki hány éves korában kezdte?)
(végleges tiltás, 2 év múlva várjuk vissza a felhasználót! :tom)
saját bevallása szerint 16 éves! (Maszti ki hány éves korában kezdte?)
(végleges tiltás, 2 év múlva várjuk vissza a felhasználót! :tom)