Apa figyelmébe ajánlom komlehel nevű egyénkét...
(tiltva és radír!
)
(tiltva és radír!

mármint ne tilts! kössz! :) befejeztem mára!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 21:20
Törölt felhasználó (69371)

békén hagylak! de gyanús vagy nekem! :)))
azt hittem számíthatok rád! majd ha tiltasz akkor igen! :) jó éjt Tomika!
békén hagylak! de gyanús vagy nekem! :)))
ez mér üzleti? csak azt mond meg, hogy van e más nick is ugyanazon az IP-n! nem az érdekel, hogy mi a másik nick-je, úgyis tudom hogy ősfórumos! sőt tippem is van! nem élek vissza vele igérem! legalább privibe! lécci!
dako84 #737 | 2007.02.12
és nézzetek már utána, hogy nincs-e véletlenül másik nick neve Petya0x-nek!
Válasz dako84 üzenetére (736)
én ezt a kérdésemet küldtem el neked privibe, és erre várnám a választ nagyon!
és nézzetek már utána, hogy nincs-e véletlenül másik nick neve Petya0x-nek!
Válasz dako84 üzenetére (736)
én ezt a kérdésemet küldtem el neked privibe, és erre várnám a választ nagyon!
Van már!!!Csak szét kell nézni!

milyen pináért? tán szolgáltatást nyújt nektek???
de pontokat nem kaphat pénzért!
de pontokat nem kaphat pénzért!
Nem adok... egyiket sem

Na ez a pontosdi Engem is érdekelne... Eddig csak 3095-öt sikerül össze "harácsolnom"... Nem számoltad el magad? Vagy köbre emelted? Vagy Nekem nem számol jól?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 02. 14. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 19:38

mari18
te komolyan nem érted hogy megszabaditatunk a keményen őssze szedet 3346 pontodtol.
havi vipre hajtasz?
te komolyan nem érted hogy megszabaditatunk a keményen őssze szedet 3346 pontodtol.
havi vipre hajtasz?
ja egyébként szeretném ha reagálnál a privi üzimre! már egy jó pár napja küldtem! és még semmi! léccci!
Ui.: én nem érdemelek ki semmit, csak a tiltást
Ui.: én nem érdemelek ki semmit, csak a tiltást
én azt nem értem hogy van több mint 3000 pontja! nekem furcsa! videót nem küldött be! nem olyan régóta fórumozik, ráadásul tiltva is volt 2-szer, ami amint látod nem volt elég neki! szal kicsit soknak tartom a pontjait! ráadásul az amatőr képek között sem látom a hsz-eit, pedig nekem amelyik tetszik azokra írok egy keveset! az ő nevét sehol nem láttam! szal sokkallom a több mint 3000 pontot! nem az zavar hogy ennyi van neki, hanem az hogy hogyan van ennyi!
hogy van neki ilyen sok? én már egy jó pár hónapja nyomom oszt most vagyok 1600-nál! mondjuk én nem akarok VIP-et váltani, mert nem tudnám kihasználni, csak 512 kbit/s-es netem van!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 02. 14. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 19:38

mari18
havi vipre hajtasz?
havi vipre hajtasz?
mari18
havi vipre hajtasz?
havi vipre hajtasz?
akkor húzd meg a kódok topic-ot!!!
(bezárva!)

(bezárva!)
A hét idiótája.
topic takaritva
topic takaritva
Hu Apa... ez a kenyércimke...kell Nekünk?
Veszekedésszítás a hét idiótája c. topicban.
egyébként Tom tutti, hogy van valaki más a nick mögött, sőt valószínüleg ősfórumozó lehet, azért nem válaszólsz rá itt! nem baj, de privibe mond el légyszíves! szerintem jó a megérzésem!
Ja a mari18 meg leírta most már másodszor, hogy neki is vannak olyan mellei..... stb. ugyanabban a topic-ban. Kérdezem én, ha minden egyes bejelentkezésnél ezt csinálja, hogy minden topic-ban ugyanazt elmondja mint előtte való nap, akkor az érdembeni hsz.?
(igazad van, adunk még neki egy-két kört, hátha változtat a taktikáján, és amennyiben nem, akkor véglegesen tiltjuk!)
(igazad van, adunk még neki egy-két kört, hátha változtat a taktikáján, és amennyiben nem, akkor véglegesen tiltjuk!)
kalvin és ficus egyszavas szarakodásai!
(tilva!)
(tilva!)