támogatom, jó ötlet!
az új fórumban lehetne ilyen! (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 02. 13. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 17:51
az új fórumban lehetne ilyen! (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 02. 13. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem lehetne megoldani, hogy csak bizonyos hozzászolás után lehessen topikot nyitni? Pl. valakinek van 100 hozzászolása akkor nyithat új topikot, igy talán elkerülhető lenne, hogy olyanokat nyissanak ami már van mert ahoz el kell tölteni pár napot itt és talán átnézik a forumot.
Nem lehetne megoldani, hogy csak bizonyos hozzászolás után lehessen topikot nyitni? Pl. valakinek van 100 hozzászolása akkor nyithat új topikot, igy talán elkerülhető lenne, hogy olyanokat nyissanak ami már van mert ahoz el kell tölteni pár napot itt és talán átnézik a forumot.
társkeresés nincs őn céluan csak megyékbe tőmőrülve kivétel az egyébb más speciális keresők pl pár, lesbi, msn, stb. de itt sem engedhető meg az egyedi forum téma egy valakinek a társkeresője
ja ez nem számít duplikálásnak? újra aktívan spicliskedek! :)))
seXXX !!! Csongrád megyében! | Nyitotta: manhu2000 (2006.05.03 22:04)
seXXX !!! Csongrád megyében! | Nyitotta: manhu2000 (2006.05.03 22:04)
akkor küldtem privit, meg tegnap is más ügyben!
(arra válaszoltam, a mostanit meg majd olvasom!)
(arra válaszoltam, a mostanit meg majd olvasom!)
Kedves Tom!
utána néznél a 737-es kérdésemnek!
utána néznél a 737-es kérdésemnek!
A szexipár azt hiszem a szószoros értelmében pontokat gyüjt. De legalább ezt nyiltan teszi.
(valentin napra tiltva!)
(valentin napra tiltva!)
és nézzetek már utána, hogy nincs-e véletlenül másik nick neve Petya0x-nek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 20:25
Törölt felhasználó (69371)

elnézést, hogy szólok, de behatolás történt a topic szobában! újra duplikálás vírus van jelen!
sexvideochat topic! (törölve!)
ATTENTION
DANGER
ATTENTION
DANGER

elnézést, hogy szólok, de behatolás történt a topic szobában! újra duplikálás vírus van jelen!
ATTENTION
DANGER
ATTENTION
DANGER

A magam részéről ezt megértettem, a későbbiekben így fogok eljárni. Köszönöm.
Írj nyugodtanm kedves Adamka, senki nem tör az életedre! :)Felhívom a figyelmedet a téged megszólítók igen-igen erős, impulziv természetére, elhamarkodott itélethozatalára:)))), amiből egyenesen következik, hogy már régen megbánták, hogy horgas szemmel néztek rád.
(Ez egy válasz Adamka007 üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 16:29

DrAnthony[VIP],Dako84!
Bocsánat ha úgyéreztétek elrontottam a topicotokat.
Higgyétek el semmi bajom Veletek, nem azért csináltam hogy legyenek pontjaim.
Törölhetitek az összeset nem érdekel, csak írni akartam a képekre.
Még egyszer bocsi.
Akár tilthattok is de nem akarok senkivel sem konfliktust, inkább nem jövök többet fórumozni.
Még 1* bocs!
És ezt most teljesen komolyan gondoltam.
Még egyszer bocsi.
Akár tilthattok is de nem akarok senkivel sem konfliktust, inkább nem jövök többet fórumozni.
Még 1* bocs!
DrAnthony[VIP],Dako84!
Még egyszer bocsi.
Még 1* bocs!
Még egyszer bocsi.
Még 1* bocs!
adamka007 sztem is megérdemelne egy rövid tiltást, mert már tom, te is rászóltál, én is figyelmeztettem, de továbbra is baszarintja a topicokat, most speciel az enyémet.
Mint a Pink topic indítója (és tán témaadminja) kérem adamka007 tiltását egy kis időra. Köszönöm. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 16:09
Mint a Pink topic indítója (és tán témaadminja) kérem adamka007 tiltását egy kis időra. Köszönöm. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)

tom1019[VIP][ADMIN] #5588 | ma 16:02
megjöttél kis "pontvadászkám"
na csak ügyesen és érdemben hsz-elj!!!
Válasz Adamka007 üzenetére (5587)
Tudod Tom én rájöttem és már írtam is, hogy egy pontvadász soha nem néz vissza abba topic-ba amibe beleírt, így hiába figyelmezteti akárki! Rásem baszik, hisz nem azért jön ide!
(ment egy privi)
Tudod Tom én rájöttem és már írtam is, hogy egy pontvadász soha nem néz vissza abba topic-ba amibe beleírt, így hiába figyelmezteti akárki! Rásem baszik, hisz nem azért jön ide!
(ment egy privi)
tom1019[VIP][ADMIN] #5588 | ma 16:02
(ment egy privi)
(ment egy privi)
ne foglalkozz velük
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 20:33

Meg kell, hogy mondjam, hogy összeesküvés van ellenem! Már olyan emberek is nekem esnek akik csak pár napja fórumoznak! Pedig egy rossz szót nem szóltam hozzájuk! A sejtésem az, hogy a háttérben komoly privi üzenet által gerjesztett összeesküvés van! Mert ez már roppant gyanús, hogy mindenki nekem esik! Vamzerolnak, gestapoznak, avhznak, spiccliznek és már lassan ok nélkül! Meg kérem a fórumozókat, akik benne vannak ebbe, hogy fejezzék be!
Vagy akkor szóljanak, hogy takarodjak a búbánatba!
Meg kell, hogy mondjam, hogy összeesküvés van ellenem! Már olyan emberek is nekem esnek akik csak pár napja fórumoznak! Pedig egy rossz szót nem szóltam hozzájuk! A sejtésem az, hogy a háttérben komoly privi üzenet által gerjesztett összeesküvés van! Mert ez már roppant gyanús, hogy mindenki nekem esik! Vamzerolnak, gestapoznak, avhznak, spiccliznek és már lassan ok nélkül! Meg kérem a fórumozókat, akik benne vannak ebbe, hogy fejezzék be!
Tisztelt ADMIN-ok! (senki más véleménye most nem érdekel)
Többen jelezték felém, hogy túl sűrűn írok ebbe a topic-ba, figyelemfelhívás gyanánt. Szerintem jól gondolom azt, hogy ez a topic azért jött létre, mert az ADMIN-ok ezt nézik meg szinte legelsőnek, hogy milyen rendellenességeket jeleztek a fórumozók. És miért baj az, hogy én jelzem az esetleges gyanús alakokat és a duplikált topic nyitásokat? Sajnálom ha én veszem észre leghamarabb! Megérteném fórumozó társaim felháborodását abban az esetben, ha ezekkel a hsz.-eimmel csak pontgyűjtés lenne a célom, de tudjátok, hogy nem az! Más is ugyanúgy szól ezek miatt, akkor tényleg nem értem mi a baj!? Tudom más jellegű hsz.-eim is vannak, azokért megérteném a felháborodást, de a többiért nem! És pont azok az emberek szólnak nekem, akik már rajta lettek kapva valamin! Szerintem félnek, hogy rájövök valamire! Több olyan ember szólt rám aki több nick néven is volt fennt, és olyanok akik néha szeretnek egy-két pontot levadászni! Szóval ezért én nem adok az Ő véleményükre, mert pont ezért zavarja az őket, hogy észre veszem a dolgokat és jelentem. Mert biztos előfordul veletek, ADMIN-okkal, hogy valami felett elsiklotok, de ha nyoma van ebbe a topic-ba, akkor nagy valószínűséggel cselekedtek!
Kérdésem: Amennyiben titeket ADMIN-okat zavar az én figyelemfelhívásom, akkor kérem jelezzétek! De ezt csakis a fórum működéséért csinálom!
Többen jelezték felém, hogy túl sűrűn írok ebbe a topic-ba, figyelemfelhívás gyanánt. Szerintem jól gondolom azt, hogy ez a topic azért jött létre, mert az ADMIN-ok ezt nézik meg szinte legelsőnek, hogy milyen rendellenességeket jeleztek a fórumozók. És miért baj az, hogy én jelzem az esetleges gyanús alakokat és a duplikált topic nyitásokat? Sajnálom ha én veszem észre leghamarabb! Megérteném fórumozó társaim felháborodását abban az esetben, ha ezekkel a hsz.-eimmel csak pontgyűjtés lenne a célom, de tudjátok, hogy nem az! Más is ugyanúgy szól ezek miatt, akkor tényleg nem értem mi a baj!? Tudom más jellegű hsz.-eim is vannak, azokért megérteném a felháborodást, de a többiért nem! És pont azok az emberek szólnak nekem, akik már rajta lettek kapva valamin! Szerintem félnek, hogy rájövök valamire! Több olyan ember szólt rám aki több nick néven is volt fennt, és olyanok akik néha szeretnek egy-két pontot levadászni! Szóval ezért én nem adok az Ő véleményükre, mert pont ezért zavarja az őket, hogy észre veszem a dolgokat és jelentem. Mert biztos előfordul veletek, ADMIN-okkal, hogy valami felett elsiklotok, de ha nyoma van ebbe a topic-ba, akkor nagy valószínűséggel cselekedtek!
Kérdésem: Amennyiben titeket ADMIN-okat zavar az én figyelemfelhívásom, akkor kérem jelezzétek! De ezt csakis a fórum működéséért csinálom!
duplikálás! van olyan topic ami ezzel foglalkozik.
kívánom az anyósom | Nyitotta: men27 (2007.02.11 16:13)
kívánom az anyósom | Nyitotta: men27 (2007.02.11 16:13)
duplikálás! van olyan topic ami ezzel foglalkozik.
SZERINTETEK HOL LEHET PÁROKKAL ISMIZNI A NETEN | Nyitotta: zozo1024 (2007.02.11 17:00)
(volt nincs!)
SZERINTETEK HOL LEHET PÁROKKAL ISMIZNI A NETEN | Nyitotta: zozo1024 (2007.02.11 17:00)
(volt nincs!)
Én csak jót akartam (most tényleg), h nehogy az orrotokra koppintsanak. A magam részéről ennyi volt.