Ez nem kötözködés! És nem is neked szólt! Részemről befejeztem!
Olvasd el a topic címét!
Szerintem ebbe beletartozik, ha felhívom valakinek a figyelmét valamire! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 16:48
Szerintem ebbe beletartozik, ha felhívom valakinek a figyelmét valamire! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak nagyon finoman és óvatosan: Az Adminok kifejezetten kérték, h itt, ebben a topicban CSAKIS és KIZÁRÓLAG figyelemfelhívás legyen, semmi off, ezért kérlek benneteket, ne hergeljétek őket. Vigyétek át ezt az off-ba sztem.
Csak nagyon finoman és óvatosan: Az Adminok kifejezetten kérték, h itt, ebben a topicban CSAKIS és KIZÁRÓLAG figyelemfelhívás legyen, semmi off, ezért kérlek benneteket, ne hergeljétek őket. Vigyétek át ezt az off-ba sztem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 16:46
Törölt felhasználó (69371)

De legalább lezárom a mondatom, és értelmesen írok! És a felkiálltó jel nyomatékosítást is jelent! Azzal meg ne foglalkozz, hogyha ilyet szóváteszek, ha nem tetszik az ADMIN-oknak majd szólnak vagy tiltanak! Már úgysem sok kell hozzá! Úgyhogy örülhetsz!
De legalább lezárom a mondatom, és értelmesen írok! És a felkiálltó jel nyomatékosítást is jelent! Azzal meg ne foglalkozz, hogyha ilyet szóváteszek, ha nem tetszik az ADMIN-oknak majd szólnak vagy tiltanak! Már úgysem sok kell hozzá! Úgyhogy örülhetsz!
Szerintem mi mi mind egy szinten vagyunk a GG szintjén.
mit sértek meg?
hejesirasbul mintig is jo vótam! igy zavar egy kicit! de aki vele egy szinten van, anak nem tünik fel!
Nelegyé má ijen szigoru.Nekem szimpi.(nevagy te magyar tanár.Vagy talán még is)
Fúú ez a mari18!
Ez most vagy direkt csinálja vagy tényleg analfabéta?!
Helyesírás: 1
Fogalmazás: 1
Minden hsz.-ét azzal kezdi, hogy: sziasztok szerintem
Minden hsz.-ét azzal fejezi be, hogy: üdv mindenkinek
Az agyam kezdem eldobni! Most nem tudom eldönteni, hogy direkt csinálja-e vagy konkrétan nem 100%-os!
Ez most vagy direkt csinálja vagy tényleg analfabéta?!
Helyesírás: 1
Fogalmazás: 1
Minden hsz.-ét azzal kezdi, hogy: sziasztok szerintem
Minden hsz.-ét azzal fejezi be, hogy: üdv mindenkinek
Az agyam kezdem eldobni! Most nem tudom eldönteni, hogy direkt csinálja-e vagy konkrétan nem 100%-os!
Nekem is csinálja ezt néha ha amatőr vagy napi csak sorozatra akarok szavazni. Néha már 5-6 szavazat után kiírja ezt. Ilyenkor nekem szokott segíteni, ha kilépek a GG-ről, visszalépek, írok egy hsz-t a fórumba vagy valamelyik videóhoz, és megint enged szavazni. Próba-szerencse.
Érdekelne, hogy meddig tart ez a kiírás?
SZAVAZATOD ÉRVÉNYTELEN!
Túlzásba vitted a dolgot! :)
Jelenleg szavazási TILTÓLISTÁN vagy!
Mert az az igazság, hogy nem csak én használom a gépet, és mindanyiunknak kiírja. Pedig más néven jelentkezünk be.
SZAVAZATOD ÉRVÉNYTELEN!
Túlzásba vitted a dolgot! :)
Jelenleg szavazási TILTÓLISTÁN vagy!
Mert az az igazság, hogy nem csak én használom a gépet, és mindanyiunknak kiírja. Pedig más néven jelentkezünk be.
Ötvenbanist nyalaztam rea.A peteteer eddig meghozta.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 10. szombat 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 18:50

Törölt felhasználó (7767)

Webkamerás munka!!! | Nyitotta: Webcamwork (2007.02.05 23:21)
The DanDeR #2 | ma 18:46
webcam sex a legjobb!!!!!!
Webcamwork #1 | 2007.02.05
Webkamerás munkára keresünk fiatal 18 év feletti csinos lányokat. Hasonló területen szerzett tapasztalat előny, de nem feltétel.Érdeklődni: 06/30/(kimoderálva)
(a topic törölve!)
Webkamerás munkára keresünk fiatal 18 év feletti csinos lányokat. Hasonló területen szerzett tapasztalat előny, de nem feltétel.Érdeklődni: 06/30/(kimoderálva)
(a topic törölve!)
Webkamerás munka!!! | Nyitotta: Webcamwork (2007.02.05 23:21)
(a topic törölve!)
(a topic törölve!)
amatör lányok | Nyitotta: tomszi79 (2007.02.10 12:02)
(a topic lezárva!)
(a topic lezárva!)
még valami! Tom ment egy privi!
vasniki nem érti mit mondunk neki! megy sorba! nem nézz vissza, hogy esetleg mit reagáltak a hsz.-eire! mert nem is érdekli! tiltsd és kész!
(tiltólistán!)
(tiltólistán!)
vasniki egy-két szavas hsz.-ek sorozata!
Szexis vad lányok közös nyaralása | Nyitotta: katám (2007.02.10 07:05)
dako84 #2 | ma 08:18
van erre több partner kereső topic is! 4-es gabalyodások, hárman párban, stb.... nézz szét mielőtt új topicot nyitsz!
alul összes téma ---> Ctrl+F ---> keresett szó
Válasz katám üzenetére (1)
katám #1 | ma 07:05
Sziasztok.Hozzám és barátnömhöz hasonló vad,szexmániás,utazni szeretö lányokat keresünk közös élményekhez.Kocsi van ha lehet Hajdu megyei legyetek.Szerintem nem fogunk unatkozni.
(topic lezárva!)
dako84 #2 | ma 08:18
van erre több partner kereső topic is! 4-es gabalyodások, hárman párban, stb.... nézz szét mielőtt új topicot nyitsz!
alul összes téma ---> Ctrl+F ---> keresett szó
Válasz katám üzenetére (1)
katám #1 | ma 07:05
Sziasztok.Hozzám és barátnömhöz hasonló vad,szexmániás,utazni szeretö lányokat keresünk közös élményekhez.Kocsi van ha lehet Hajdu megyei legyetek.Szerintem nem fogunk unatkozni.
(topic lezárva!)
homepictures
DrAnthony[VIP]
off topic szoba meg a dühüngő ott cseszgethetitek egy mást...
mivel régi tagok vagytok ezért elbirálás ilyenkor hosszadlamas remélve hogy elintézitek egymástközt. de nem...
mostanatol tiltás EGY IDŐRE.
szerintem egyikőtőtkkel sincs kivétel mert nem fogjuk el dőnteni a vitát kikezdte.
DrAnthony[VIP]
off topic szoba meg a dühüngő ott cseszgethetitek egy mást...
mivel régi tagok vagytok ezért elbirálás ilyenkor hosszadlamas remélve hogy elintézitek egymástközt. de nem...
mostanatol tiltás EGY IDŐRE.
szerintem egyikőtőtkkel sincs kivétel mert nem fogjuk el dőnteni a vitát kikezdte.
pink képek topic #865-ös kép ill annak a helyét légyszi törölje valaki.köszönöm.
(kitörölve!)
(kitörölve!)