Akkor már nincs szükséged a jogkörömlakkodra, lécci, küldd mán át!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 07. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 07. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
nincs teljes jogköröm:)
Miért nem cselekszel érdemben, Fenség?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 07. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 07. szerda 20:42
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 07. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
willy99 kevésbé érdemi hsz-ek...pl: lovaglás, kvíz szoba, almacicik, ki kívánja a szexet, kelemen anna, kocsis brigitta
De hát Neked már van jogod tenni ellene, nem?
2007. 02. 07. szerda 20:42
willy99 kevésbé érdemi hsz-ek...pl: lovaglás, kvíz szoba, almacicik, ki kívánja a szexet, kelemen anna, kocsis brigitta
hülye topic, hülye indító hsz. kecskesztől
siófok | Nyitotta: kecskesz (2007.02.07 19:51)
dako84 #3 | ma 19:55
az is nagyon király lesz, mikor a topicod veled együtt törlik!!!
zorn #2 | ma 19:53
És akkor mivan inkább Budafok
kecskesz #1 | ma 19:51
nagyon király
siófok | Nyitotta: kecskesz (2007.02.07 19:51)
dako84 #3 | ma 19:55
az is nagyon király lesz, mikor a topicod veled együtt törlik!!!
zorn #2 | ma 19:53
És akkor mivan inkább Budafok
kecskesz #1 | ma 19:51
nagyon király
Tudomásul vettem és nyugtáztam!
A továbbiakban mindenféle jelzésem és/vagy ide beírt észrevételem nélkül homepictures ide beírt (engem ért vagy velem kapcsolatos) hsz-ére az OFF topicban fogok válaszolni!
Elnézést az ide bekerült offjaimért a téma indítójától!
A továbbiakban mindenféle jelzésem és/vagy ide beírt észrevételem nélkül homepictures ide beírt (engem ért vagy velem kapcsolatos) hsz-ére az OFF topicban fogok válaszolni!
Elnézést az ide bekerült offjaimért a téma indítójától!
szerintetek ez mi????? ha nem pontgyártás!
Mivel tágítják a puncit? | Nyitotta: Kuk@.com (2005.04.02 18:57)
Natohadtest #55 | ma 18:28
szerintem a szük puncinál nincs jobb
Natohadtest #54 | ma 18:27
szerintem is jobb a szük punci
Natohadtest #53 | ma 18:26
jaja
Natohadtest #52 | ma 18:25
szerintem neked teljes mértékben igazad van.
Válasz zolika22 üzenetére (43)
Mivel tágítják a puncit? | Nyitotta: Kuk@.com (2005.04.02 18:57)
Natohadtest #55 | ma 18:28
szerintem a szük puncinál nincs jobb
Natohadtest #54 | ma 18:27
szerintem is jobb a szük punci
Natohadtest #53 | ma 18:26
jaja
Natohadtest #52 | ma 18:25
szerintem neked teljes mértékben igazad van.
Válasz zolika22 üzenetére (43)
Bocsi, de ezt nem értem! Komolyan!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 02. 07. szerda 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
nem játszunk admin identitással következőért hopsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 07. szerda 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 07. szerda 17:53
Törölt felhasználó (69371)
én is Tom vagyok! na kiadtam magam! hopsz!!!
én is Tom vagyok! na kiadtam magam! hopsz!!!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 02. 07. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
keresek egy tomot msnre..
javaslom a 618-as hsz-t! szerintem elég a magyarázat! és nem vagyok értelmi fogyatékos! ezt miből szűrted le? szerintem Te nem ismersz engem! vagy zavar, hogy gyorsabb vagyok a spicliskedésben? és én csak a fórum jó működésének elősegítése érdekében szólok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 07. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 07. szerda 15:41
Törölt felhasználó (7767)
Azonnal levágom a fenyegető ujjadat, te aljas besúgó!
(
)
Ismerve Dakó 84 súlyos értelmi fogyatékosságát(bocs Dakó), :)))), a #617 képbeszúrása csak a figyelemfelhívás nyomatékosítása, lévén, hogy "felülírott" erősen vizuális típus is vízfejűségére és angolkórjára tetézetképpen.Érthető???!
Ez is figyelemfelhívás, kéretik érdemben kezelni, zaccos spicli úr!!!
(
)Ismerve Dakó 84 súlyos értelmi fogyatékosságát(bocs Dakó), :)))), a #617 képbeszúrása csak a figyelemfelhívás nyomatékosítása, lévén, hogy "felülírott" erősen vizuális típus is vízfejűségére és angolkórjára tetézetképpen.Érthető???!
szex és sport topic:kutyafing sokatmondó hozzászólása nem tudom folytatja-e máshol....
Azonnal levágom a fenyegető ujjadat, te aljas besúgó!
(
)
Ismerve Dakó 84 súlyos értelmi fogyatékosságát(bocs Dakó), :)))), a #617 képbeszúrása csak a figyelemfelhívás nyomatékosítása, lévén, hogy "felülírott" erősen vizuális típus is vízfejűségére és angolkórjára tetézetképpen.Érthető???!
(
)Ismerve Dakó 84 súlyos értelmi fogyatékosságát(bocs Dakó), :)))), a #617 képbeszúrása csak a figyelemfelhívás nyomatékosítása, lévén, hogy "felülírott" erősen vizuális típus is vízfejűségére és angolkórjára tetézetképpen.Érthető???!
Mivel ellentétben homepictures-sel én ezt a topicot SEM akarom szétoffolni, erre is a válaszom az OFF topicban!
Kérem ismételten az ott leírtak figyelembevételét.
Kérem ismételten az ott leírtak figyelembevételét.
Erre a válaszom (kicsit bővebben) az OFF-ban. Kérem a t. Adminokat, hogy az ottaniakat is figyelembe venni szíveskedjenek.
Na, megjelentek a "K" nénik is itt? Remélem nem hagyják az Adminok!!! Azért itt ne reklámozzák magiukat!!!
Szabri-cica!!!
Szabri-cica!!!
Szabri-cica hozzászólása az "izgató ha a lányokon van háj?" topikban.
Ellentétbe hp-ral, én nem kérem a saját kitiltásomat, cvsak az övét!
Indokaim:
1./ Legelőször ő alkalmazott velem szemben sértő kifejezéseket (hazug disznó, hülye, nem normális, stb.). Így valótlan azon állítása, hogy nem adott erre okot!
2./ Szándékosan, kötözködéseivel és provokációival szét akarta rombolni a KVÍZ topicot.
3./ A többi játékos által felvetett szabályokat önmagára nem vette kötelezőnek.
Szóval úgy gondolom, ha már tilatni kell, akkor csak őt. Ahogy írta, úgyis visszajön a mobil IP-jével. Neki nem gond.
Indokaim:
1./ Legelőször ő alkalmazott velem szemben sértő kifejezéseket (hazug disznó, hülye, nem normális, stb.). Így valótlan azon állítása, hogy nem adott erre okot!
2./ Szándékosan, kötözködéseivel és provokációival szét akarta rombolni a KVÍZ topicot.
3./ A többi játékos által felvetett szabályokat önmagára nem vette kötelezőnek.
Szóval úgy gondolom, ha már tilatni kell, akkor csak őt. Ahogy írta, úgyis visszajön a mobil IP-jével. Neki nem gond.

tom1019