(F) FIGYELEM, felhívások (fórumozóknak és adminoknak)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#241   2007. 01. 19. péntek 18:04
Sonkás Sonkás
Már kértem az 567-es törléset és bocs mindenkitől
#242   2007. 01. 19. péntek 18:05
DrAnthony DrAnthony VIP
Ok én nem haragszom, tudom, h nem rosszindulat vezérelt, poénnak indult, de sajna nem esett. NP.
#243   2007. 01. 19. péntek 18:19
DrAnthony DrAnthony VIP
Olvasgattam Zombiee és MM4 vitáját... Megmondom őszintén (Ponyvaregényes beszólást mellőzni kérem!), hogy korrekt és jó döntést hoztál tom. Mindketten hibásak voltak valahol, talán ezért nem is kell egyik mellett sem állást foglalni.

Nekem is volt már 1-2 vitám itt, s minden esetben ilyen korrekt módon oldottátok meg.

Köszönöm mindannyiónk nevében. worship
#244   2007. 01. 19. péntek 18:28
X Törölt felhasználó (69371)
én is tettem fel korábban hasonló képet,de nem ennyire brutál, ha gondolod moderáld azt is!
#245   2007. 01. 19. péntek 18:30
az 539-es az! (kérésre kimoderálva: tomadmin)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 01. 19. péntek 18:28
én is tettem fel korábban hasonló képet,de nem ennyire brutál, ha gondolod moderáld azt is!
#246   2007. 01. 19. péntek 18:35
X Törölt felhasználó (38040)
Köszönöm:D
#247   2007. 01. 19. péntek 19:25
MM4 MM4
Én elhiszem, hogy vannak az embernek szimpatikusabb és kevésbé szimpatikus emberek. Azt is elhiszem, hogy szemedben nem én vagyok a pozitív hős.
Mindamellett úgy gondolom, hogy teljes mértékben igazam volt akkor is, ha némiképp pszichopata támadásokat kellett elviselnem miatta. Ha te nem így gondolod hát szíved joga, ezzel nem vitatkozom.
Örülök, hogy újra nyitottátok a topicot, de szerintem urasabb és nagyvonalúbb lett volna mindenkivel, különösen velem szemben, ha zombi barátunk és hát, hogy semmi ne legyen féloldalú az én hozzászólásaimat törlitek.
Rettenetesen visszafogtam magam tudni illik. Végtére senki nem szereti, ha azokat a szavakat vágják a fejéhez, amiket én kaptam. Arról, ne haragudjatok még se tehetek, ha valaki zsigerileg antiszociális. Egy darabig, pontosan két-három hozzászóláson keresztül jó poénnak tartottam a hergelését, hátha rádöbben a hülyeségére, de megbántam. Azt kell azonban mondanom, hogy nevezett nick vagy személy sorsa fölött csak szánalmat érzek.

Ha kitiltotok, hát ki leszek tiltva!

Tisztelettel:MM4
#248   2007. 01. 19. péntek 19:28
MM4 MM4
A vitáknak, márpedig többnyire van értelme!
#249   2007. 01. 19. péntek 19:31
DrAnthony DrAnthony VIP
Bakker, nem tudnád befogni a szád? Ez TÉNYLEG kellett??? Mindenki lehiggadt, mindenki megnyugodott, topic újraindítva, Zombiee megnyugodott, nem basztat tovább téged, offolás befejezve, az Admink kifejezetten kéri, hogy KUSS!, de nem bírod ki, ha nem kavarod megint be a szart. Csak hogy a tiéd legyen az utolsó szó. Ja, és most Te vagy az, aki mocskolódsz:
"pszichopata", "valaki zsigerileg antiszociális", "nevezett nick", "szánalmat érzek".

Mindenki be akarja fejezni, te meg csak hergeled a hangulatot. Na, ez a szánalmas nekem.

(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2007. 01. 19. péntek 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 19:25
Én elhiszem, hogy vannak az embernek szimpatikusabb és kevésbé szimpatikus emberek. Azt is elhiszem, hogy szemedben nem én vagyok a pozitív hős.
Mindamellett úgy gondolom, hogy teljes mértékben igazam volt akkor is, ha némiképp pszichopata támadásokat kellett elviselnem miatta. Ha te nem így gondolod hát szíved joga, ezzel nem vitatkozom.
Örülök, hogy újra nyitottátok a topicot, de szerintem urasabb és nagyvonalúbb lett volna mindenkivel, különösen velem szemben, ha zombi barátunk és hát, hogy semmi ne legyen féloldalú az én hozzászólásaimat törlitek.
Rettenetesen visszafogtam magam tudni illik. Végtére senki nem szereti, ha azokat a szavakat vágják a fejéhez, amiket én kaptam. Arról, ne haragudjatok még se tehetek, ha valaki zsigerileg antiszociális. Egy darabig, pontosan két-három hozzászóláson keresztül jó poénnak tartottam a hergelését, hátha rádöbben a hülyeségére, de megbántam. Azt kell azonban mondanom, hogy nevezett nick vagy személy sorsa fölött csak szánalmat érzek.

Ha kitiltotok, hát ki leszek tiltva!

Tisztelettel:MM4
#250   2007. 01. 19. péntek 19:39
Ne haragudj doki, de részben igaza van! Minden fórumon így van. Vannak emberek akik többet megengedhetnek maguknak. És az olyan embert akinek egy kicsit is nagyobb az önérzete, azt nem hagyja nyugodni, ha őt hibáztatják! Sajnos én is jártam így! És bár megszerettem azt a fórumot egy ilyen vita miatt kértem, hogy töröljenek onnan. Sajnos ez van! Az ADMIN is ember és hozzá is vannak akik közelebb állnak! Félre értés ne essék nem Zombiee@ akarom bántani! De megértem MM4-et!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 19. péntek 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 19:31
Bakker, nem tudnád befogni a szád? Ez TÉNYLEG kellett??? Mindenki lehiggadt, mindenki megnyugodott, topic újraindítva, Zombiee megnyugodott, nem basztat tovább téged, offolás befejezve, az Admink kifejezetten kéri, hogy KUSS!, de nem bírod ki, ha nem kavarod megint be a szart. Csak hogy a tiéd legyen az utolsó szó. Ja, és most Te vagy az, aki mocskolódsz:
"pszichopata", "valaki zsigerileg antiszociális", "nevezett nick", "szánalmat érzek".

Mindenki be akarja fejezni, te meg csak hergeled a hangulatot. Na, ez a szánalmas nekem.

#251   2007. 01. 19. péntek 19:44
DrAnthony DrAnthony VIP
Részben valóban igaza van, mert Zombiee valóban nem szép túl jelzőkkel illette. Ez TÉNY. Ne is keressük a ki rúgott először a másikba, ki volt az ok, ki az okozat, nincs értelme. Annyi a bajom, hogy ez egy NAGYON eldurvult dolog volt. Én is vesztem már össze itt 1-2 emberrel, de megmaradtunk valami minimális kultúra szintjén.

De ha BEFEJEZŐDÖTT, akkor legyen úgy. Senki, se MM4, se Zombiee ne hergelje újra az indulatokat. Ez volt a bajom. Mindenki kezdett megnyugodni, hogy befejeződött a dolog, elcsitultak a hullámok, de sajna úgy vélem, MM! újra hergelte őket.
Korrekt és tisztességes hsz-edért becsüllek, remélem te is érted, mi bántott engem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 01. 19. péntek 19:39
Ne haragudj doki, de részben igaza van! Minden fórumon így van. Vannak emberek akik többet megengedhetnek maguknak. És az olyan embert akinek egy kicsit is nagyobb az önérzete, azt nem hagyja nyugodni, ha őt hibáztatják! Sajnos én is jártam így! És bár megszerettem azt a fórumot egy ilyen vita miatt kértem, hogy töröljenek onnan. Sajnos ez van! Az ADMIN is ember és hozzá is vannak akik közelebb állnak! Félre értés ne essék nem Zombiee@ akarom bántani! De megértem MM4-et!
#252   2007. 01. 19. péntek 20:02
MM4 MM4
Nézd nem érdekel az egész, de egyszerűen bánt az, hogy senki nem érdekel az, hogy mi volt, hogy volt. Csak ne legyen vita.

Hát szerettem ide járni. Bizonyára hiányozni is fog, de én kérem, hogy töröljetek.

Így jártam!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 19. péntek 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 19:44
Részben valóban igaza van, mert Zombiee valóban nem szép túl jelzőkkel illette. Ez TÉNY. Ne is keressük a ki rúgott először a másikba, ki volt az ok, ki az okozat, nincs értelme. Annyi a bajom, hogy ez egy NAGYON eldurvult dolog volt. Én is vesztem már össze itt 1-2 emberrel, de megmaradtunk valami minimális kultúra szintjén.

De ha BEFEJEZŐDÖTT, akkor legyen úgy. Senki, se MM4, se Zombiee ne hergelje újra az indulatokat. Ez volt a bajom. Mindenki kezdett megnyugodni, hogy befejeződött a dolog, elcsitultak a hullámok, de sajna úgy vélem, MM! újra hergelte őket.
Korrekt és tisztességes hsz-edért becsüllek, remélem te is érted, mi bántott engem.
#253   2007. 01. 19. péntek 20:09
DrAnthony DrAnthony VIP
Figyu, ne így intézd el. Nincs igazad, hogy senkit nem érdekel, hogy mi volt, hogy volt. Hidd el, visszapörgettem az egészet, és minden ehhez kapcsolódó dolgot átolvastam. Igenis érdekel, hogy mi történt, és igenis, ha olvasol, láthatod, hogy bizonyos szinten többen is észrevették Zombiee nem túl szép szavait. Ha észrevetted, azért többen is finoman a védelmükbe vettek.

Tudod, egy-egy fórum márcsak így működik, sajnos... Vannak "régi" emberek, tagok, akik többet engdehetnek meg maguknak, és ezt néha jobban is tolerálják az Adminok. Én is elértem egy szintet, és gyakran nekem is többet engednek meg, mint másnak. Nem túl pozitív ez a kivételezettség, de ez is egy KÖZÖSSÉG, ahol óhatatlanul, kikerülhetetlenül előkerülnek és felépülnek ilyen és ehhez hasonló hatalmi rendszerek.

Ezért nem kell lelépned. Eddig szerintem értelmes és hasznos tagja voltál ennek a fórumnak, több jó és érdekes hsz-szel gazdagítottad a topic-okat.

Fogd fel úgy, hogy front van. Agresszívebbek, sértődékenyebbek vagyunk... Aludj erre egyet, mert ezért felesleges lehúznod magad bukott sz@rként a klotyón... Meg akkor végeredményben beismered végleges vereséged...

Itt ebben a balhéban senki nem győzött, nem győzhetett. Felejtsük el a sérelmeinket, és nyissunk tiszta lappal. A legkorrektebb pedig az lenne, ha Zombiee baráti jobbot nyújtana és elnézést kérne (veled együtt!) a sértegetésekért.

Aludj erre egyet!
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2007. 01. 19. péntek 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 20:02
Nézd nem érdekel az egész, de egyszerűen bánt az, hogy senki nem érdekel az, hogy mi volt, hogy volt. Csak ne legyen vita.

Hát szerettem ide járni. Bizonyára hiányozni is fog, de én kérem, hogy töröljetek.

Így jártam!
#254   2007. 01. 19. péntek 20:11
Elnézésedet kérem Tom! Figyelj MM4! A 376-os hsz-ben nam azért írtam le az én korábbi történetem, mert aszerint kell cselekedned! Én megértelek, ezt le is írtam! Senki nem akarja, hogy töröljenek! Felnőttek vagyunk! Lépjünk túl a dolgokon! Én is vitáztam veled, ha emlékszel, de túl tettem magam rajta. Pedig hasonlóan gondolkodtam akkor én is, mint most Te! Szerintem foglalkozzunk azzal, hogy minnél jobbá tegyük ezt a fórumot! Együtt! Én kb. november óta írogatok és nagyon megkedveltem a fórumot! Szerintem egy vita miatt nem kell ezt csinálni! Gondold meg! Bocsánat Tom, amiért offoltam! worship worship
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2007. 01. 19. péntek 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 20:02

Így jártam!
#255   2007. 01. 19. péntek 20:16
MmePrune MmePrune VIP Admin
annyit tennék hozzá, hogy a régi emberekkel szembeni tolerancia abból fakad, hogy ismerik őket, tudják a hátsó szándékuk pozitív voltát:)(huh, ez hülye mondat lett, de értitek, ugye?)
tényleg butaság lenne itt hagynod minket, tehát ne tedd smile smile smile
és tényleg front van, ma mindenki mindenkire orrol, duzzog, sértődik, beszól stb...pedig ma van janis joplin születésnapja, aki többek között azt mondta: szeress szenvedélyesen! irány az ágy mindenkinek finom
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 19. péntek 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 20:09
Figyu, ne így intézd el. Nincs igazad, hogy senkit nem érdekel, hogy mi volt, hogy volt. Hidd el, visszapörgettem az egészet, és minden ehhez kapcsolódó dolgot átolvastam. Igenis érdekel, hogy mi történt, és igenis, ha olvasol, láthatod, hogy bizonyos szinten többen is észrevették Zombiee nem túl szép szavait. Ha észrevetted, azért többen is finoman a védelmükbe vettek.

Tudod, egy-egy fórum márcsak így működik, sajnos... Vannak "régi" emberek, tagok, akik többet engdehetnek meg maguknak, és ezt néha jobban is tolerálják az Adminok. Én is elértem egy szintet, és gyakran nekem is többet engednek meg, mint másnak. Nem túl pozitív ez a kivételezettség, de ez is egy KÖZÖSSÉG, ahol óhatatlanul, kikerülhetetlenül előkerülnek és felépülnek ilyen és ehhez hasonló hatalmi rendszerek.

Ezért nem kell lelépned. Eddig szerintem értelmes és hasznos tagja voltál ennek a fórumnak, több jó és érdekes hsz-szel gazdagítottad a topic-okat.

Fogd fel úgy, hogy front van. Agresszívebbek, sértődékenyebbek vagyunk... Aludj erre egyet, mert ezért felesleges lehúznod magad bukott sz@rként a klotyón... Meg akkor végeredményben beismered végleges vereséged...

Itt ebben a balhéban senki nem győzött, nem győzhetett. Felejtsük el a sérelmeinket, és nyissunk tiszta lappal. A legkorrektebb pedig az lenne, ha Zombiee baráti jobbot nyújtana és elnézést kérne (veled együtt!) a sértegetésekért.

Aludj erre egyet!
#256   2007. 01. 19. péntek 20:17
a ne tedd MM4nek szól:):):):):)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 19. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 01. 19. péntek 20:16
annyit tennék hozzá, hogy a régi emberekkel szembeni tolerancia abból fakad, hogy ismerik őket, tudják a hátsó szándékuk pozitív voltát:)(huh, ez hülye mondat lett, de értitek, ugye?)
és tényleg front van, ma mindenki mindenkire orrol, duzzog, sértődik, beszól stb...pedig ma van janis joplin születésnapja, aki többek között azt mondta: szeress szenvedélyesen! irány az ágy mindenkinek finom
#257   2007. 01. 19. péntek 20:18
DrAnthony DrAnthony VIP
Ugye nem baj, ha nem az ágy felé indulok? Vár rám egy üveg 12 éves Jim Beam... nyes nyes nyes nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 19. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 01. 19. péntek 20:16
#258   2007. 01. 19. péntek 20:21
Szerintem ne írjunk többet ebben a témában ide, mert a "front" miatt az ADMIN-ok kivágnak minket, mint macskát......szükségre!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 19. péntek 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 20:18
Ugye nem baj, ha nem az ágy felé indulok? Vár rám egy üveg 12 éves Jim Beam... nyes nyes nyes nyes
#259   2007. 01. 19. péntek 20:44
na, úgy látom mindenki megfogadta janis tanácsát és szenvedélyesen szeret(kezik) vigyor2 vigyor2 vigyor2 vagyis nem látom sajna, de remélem:)
#260   2007. 01. 19. péntek 21:11
YXKCOBRA fórumozó lehet gyanús!!! Néha kezdem azt érezni, hogy....vagyok!

... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom1019 tom1019
Nyitás ideje: 2006. 11. 22. szerda
Üzenetek: 2790db
Utolsó üzenet: 2021. 02. 13. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!