Kérem az idézőjelbe tett hsz-részlet törlését a
"demonstráció a moderálási elvek ellen az oldalon!" topikban, mert emberi méltóságomba gázolónak tartom :
"Esetleg olyan adminokat szeretnél mint a szarkeverő Katicika (aki azonnal odaugrik ahol feszültséget szimatól) és 2-3 nicneves slepjét sem gondolhatod komolyan"
"demonstráció a moderálási elvek ellen az oldalon!" topikban, mert emberi méltóságomba gázolónak tartom :
"Esetleg olyan adminokat szeretnél mint a szarkeverő Katicika (aki azonnal odaugrik ahol feszültséget szimatól) és 2-3 nicneves slepjét sem gondolhatod komolyan"
ROLI 2 sumákol!!!
Ezt teszem.És hangsúlyozottan kérem az idézett rész törlését! És elvárom, ebben a bazinagy demokráciában, hogy az én véleményemet is cenzúrázatlanul, tiltással való fenyegetőzések, csúfolódások, "leszarkeverő katicikozások" nélkül fogadd! Elvégre szólásszabadság lenne. Veled semmi bajom, csak az előítéleteid, igazságtalan "nekemugrásaid" bántanak néha, de azok nagyon! Szép napot neked is!
KOLESZOS CSAJOK KÉPEI ? Szép fenekek avagy jó seggek:
ROLI 2
ROLI 2
nos...bevallom töredelmesen, ha lenne ott is admini jogom, már töröltem volna...nem tudok írott szabályról, de talán amely viccek a vallási, nemzetiségi és etnikai kisebbségek jogait durván sértik, azok kerülendők...és ez az volt az én véleményem szerint
Én javasoltam neki, hogy írjon ide emiatt, mert nem szeretném ha a drágámat törölnék! És volt már hasonló vicc! Másrészt a legtöbb viccben ott vannak a rendőrök, szőkenők, cigányok, zsidók, skótok, stb. Ezek elég sok jogot sértenek mind! A vicc egyébként jó!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 20. szombat 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 10:17

nos...bevallom töredelmesen, ha lenne ott is admini jogom, már töröltem volna...nem tudok írott szabályról, de talán amely viccek a vallási, nemzetiségi és etnikai kisebbségek jogait durván sértik, azok kerülendők...és ez az volt az én véleményem szerint
igen, igazad van, több csoport kerül gúny tárgyává a viccekben, és valószínűleg egyik sem veri a seggét a földhöz a boldogságtól...de beláthatod te is, hogy ezen vallási kisebbség az említett viccben elég durván lett megsértve...ismert okok miatt...azért nem hiszem, hogy ezért tiltanák babra-t:):):):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 20. szombat 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 10:21
Törölt felhasználó (69371)

Én javasoltam neki, hogy írjon ide emiatt, mert nem szeretném ha a drágámat törölnék! És volt már hasonló vicc! Másrészt a legtöbb viccben ott vannak a rendőrök, szőkenők, cigányok, zsidók, skótok, stb. Ezek elég sok jogot sértenek mind! A vicc egyébként jó!
kérem,töröljétek a "2007 farsangi bál..."c-ű topic'ból sowy634,Audry643,more648as hozzászólását....nemhiszem,h. ezek "csak úgy kicsúsztak" volna az ujjaik közül
kérdés topic! ADMIN kuksizd meg! Szerinted?
Lajos 23! A Idegeimre megy! Minden hozzá szólása: szerintem jók, szerintem nem, szerintem szerintem! 10 hsz. nél tuti befejezi! Ez már pontgyüjtés! ADMIN-ok hol vagytok?
HAHÓ ADMINOK!!! Geb25 és Lajos23 ugyanazt a taktikát csinálják! Semmitmondó hsz.-ok 10 db-ig. Nagyon érdekes szerintem! Az én figyelem felhívásomra sosem reagál egyik ADMIN sem? Nem akarok szarkeverő lenni ne nagyon bosszantó!
pepe2006 is aprít a kétszavas hsz.-eivel! Mi van veletek ADMIN-ok! Hol vagytok? Vagy szóljak valami régi tagnak, hogy Ő is figyelmeztessen titeket?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 20. szombat 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 12:55

HAHÓ ADMINOK!!! Geb25 és Lajos23 ugyanazt a taktikát csinálják! Semmitmondó hsz.-ok 10 db-ig. Nagyon érdekes szerintem! Az én figyelem felhívásomra sosem reagál egyik ADMIN sem? Nem akarok szarkeverő lenni ne nagyon bosszantó!
momentán magamat látom itt, de én csak téma admin vagyok:) nincs teljes hatásköröm...a többiek gondolom egyéb irányú elfoglaltságaik miatt nincsenek jelen:) de majd egyszercsak utol éri az adminok keze a pepe féléket
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 20. szombat 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 14:22

pepe2006 is aprít a kétszavas hsz.-eivel! Mi van veletek ADMIN-ok! Hol vagytok? Vagy szóljak valami régi tagnak, hogy Ő is figyelmeztessen titeket?
Valaki bassza ki innen ezt a Lajos23-at a picsába!
Nem vagytok itt ADMIN-ok, minden a feje tetejére áll! Csináljatok már rendet! Az Istenért! Egyre többen vadásznak a pontokra, csupa-csupa hülye hsz-szel!
Neked néha nem kéne egy kis xanax? Vagy egy jó kis sex
Na jó.. vicceltem jó h. szólsz csak 7vége lehet adminok is pihiznek..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 20. szombat 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 15:33

Valaki bassza ki innen ezt a Lajos23-at a picsába!
Egy köcsög a: 808-as amatör lány sorozat! topicban: seedot2

Seedot2 is egy fackalap úgy látom!
Yah, szex az már kellene, mert ingerült vagyok mostanában!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 20. szombat 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 17:46

Yah, szex az már kellene, mert ingerült vagyok mostanában!

Neked néha nem kéne egy kis xanax? Vagy egy jó kis sex
Na jó.. vicceltem jó h. szólsz csak 7vége lehet adminok is pihiznek..

Yoo hogy itt vagy! Söpörjük már ki a férgesét! Egész nap az ideg megölt!
pontvadászok! Vááá!
(Ez egy válasz triznyak1313 üzenetére (2007. 01. 20. szombat 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 17:48

Egy köcsög a: 808-as amatör lány sorozat! topicban: seedot2

nah, fiúk vegyetek vissza! attól mert te többször berakod a felhívást, attól még nem varázsolódik elő az admin...amint megérkezik béke lesz és szeretet:):):):):)
mellesleg te sem voltál túl toleráns a pink punci topicban
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 20. szombat 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 17:51

Yoo hogy itt vagy! Söpörjük már ki a férgesét! Egész nap az ideg megölt!
pontvadászok! Vááá!