(F) FIGYELEM, felhívások (fórumozóknak és adminoknak)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

... 78 79 80 81 82 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1210   2007. 08. 26. vasárnap 20:14
tom1019 tom1019 VIP Admin
csak ezeken a hsz-ken kellene elgondolkoznod! Ha ezt érdemi fórumozásnak tartod, akkor OK!, de a többit bízd az adminok józan itélőképességére!
idézlek a mai hsz-id alapján:

Zolii888 Téma: Mi tud felidegesiteni sex közben | ma 16:06
Nagyon fel tud idegesíteni, mikor a barátnőm megkérdi utánna, hogy jó volt e!

Zolii888 Téma: Szex nyilvános helyeken | ma 16:04
Izgató hatással van a nyilvános hely sokmindenkire, de nem hiszem, hogy nem jobb otthon.....

Zolii888 Téma: Férfi tanga | ma 16:02
A taga legfőképpen női bugyi, és a nőknek is áll a legjobban!

Zolii888 Téma: szopás végig! | ma 16:01
Hihetetlenül jó dolognak tartom az orális szex-et!

Zolii888 Téma: Orális szex vezetés közben? | ma 15:59
Nincs rá szükség! Engem is számtalanszor elkapott a hév, de arra gondoltam, hogy ha belemennék, akkor az oyan megalázó lenne a lány számára!

Zolii888 Téma: perverz pisiszex | ma 15:56
Aki ilyen dolgokra képes, annak valami hiánya lehet az életben, és csak ezzel akarja pótolni!

Zolii888 Téma: Te mivel hódítasz (Hódítási tippeket is írj) | ma 15:55
Rengeteg minden lehet, amivel be tud az ember vágódni egy csajnál! Lehet az pusztán duma, vagy éppen luxus cikkek!

Zolii888 Téma: Valós vagy nem ? Nagy szerszámok | ma 15:53
Az én tapasztalataim szerint nem szükséges hatalmas hímvessző a csúcs eléréséhez, inkább az a fontos, hogy játékos legyen, és a gazdája jól tudja használni!

Zolii888 Téma: Anális szex | ma 15:47
Már én is nagyon várom, hogy kipróbálhassam végre a jelenlegi barátnőmmel! Nekem vannak jó, és rossz emlékeim is az anál szex terén.

Zolii888 Téma: Csajok! Miért nyelitek le, vagy miért nem? | ma 15:43
Én nem tartom fontosnak, hogy lenyeljék a lányok, hiszen nem az a lényeg, és nem azért csinálják! Nem is lehet kötelezni őket, mert az pont elég, amit nyújtanak, és ők hadd döntsék el, hogy mit szeretnének csinálni a ......!
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 17:44
Végülis igaz, hogy nem sokat írok, de ha ez akkora baj, akkor tényleg figyelni fogok arra, hogy bővebben kifejtsem az általam vélt hozzászólásomat! Egyébként meg csak hozzátenném, hogy ha olvasod a hozzászólásokat, akkor magad is rájössz, hogy amiket írnak, az túlcsicsázott hülyeség! Én arra próbáltam törekedni, hogy a lényeget a legrövidebb üzenetbe tömörítsem! De ahogyan tanácsoltad megfigyelem a hozzád hasonló " vén rókák " smile , ( nehogy megharagudj ) válaszait, és megpróbálom én is kifejteni, amit gondolok! Köszi a jótanácsot! És bocs, ha gondot okoztam, csak sehol nincs kiírva, hogy hová mennyit kell írni! Mégegyszer bocsi!
#1209   2007. 08. 26. vasárnap 19:04
MmePrune MmePrune VIP Admin
kedves zolii888!
a fórum nem az a hely, ahol törekedni kellene a lényeg legrövidebb üzenetbe történő tömörítésére...nyugodtan engedd szabadjára ujjaidat, és gépelj be minél több okos, számodra fontos információt a topic címének megfelelően...nem árt ha belenézegetsz az utolsó 20-25 hozzászólásba, hátha még kedved is támad valakivel eszmét cserélni..ha mégsem, akkor pedig semmiképpen ne tartsd vissza magadat, és írj bátran minél többet...amikor belépek és látom, hogy az egyik kategóriában az utolsó 10 hsz közül 8ban zolii888-é az utolsó hsz, akkor azért kétségeim támadnak, hogy valóban mondanivaló is lesz ott, vagy csak egysoros, semmitmondó vélemények várnak rám smile
kérlek, hogy szedd össze magadat, és válj értékes fórumozónkká! isten hozott smile

(mivel kaptál már tiltást, és most ezt is leírtam neked, ezért a következő ilyen vétségedért egy hét tiltás lesz a jutalmad)
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 17:44
Végülis igaz, hogy nem sokat írok, de ha ez akkora baj, akkor tényleg figyelni fogok arra, hogy bővebben kifejtsem az általam vélt hozzászólásomat! Egyébként meg csak hozzátenném, hogy ha olvasod a hozzászólásokat, akkor magad is rájössz, hogy amiket írnak, az túlcsicsázott hülyeség! Én arra próbáltam törekedni, hogy a lényeget a legrövidebb üzenetbe tömörítsem! De ahogyan tanácsoltad megfigyelem a hozzád hasonló " vén rókák " smile , ( nehogy megharagudj ) válaszait, és megpróbálom én is kifejteni, amit gondolok! Köszi a jótanácsot! És bocs, ha gondot okoztam, csak sehol nincs kiírva, hogy hová mennyit kell írni! Mégegyszer bocsi!
#1208   2007. 08. 26. vasárnap 17:44
Zolii888 Zolii888
#1207   2007. 08. 26. vasárnap 17:18
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
köszönjük szépen de ha lehet kimélj meg minket az egysoros semmit mondó dolgaittól,Egy jó tanács,olvasgasd a szerintet érdekesnek talált topicot és esetleg válaszolva kérdésre felvetésre válaszolj,DrAntohy jogosan szólt az adminoknak,vegyél tőle példát hogy kell megfelelő módon fórumozni wave
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 17:02
Nem csak én írtam " egy soros velős hsz " -t!!!!!!!!!!!!!! De ha akarod mindenhová írok neked annyit, hogy el sem fogod tudni olvasni!! Kedves DrAnthony! Ha valami baj van, nekem szólj előtte! Nem régen írok fórumon, és még ki kell tapasztalnom! Te sem úgy kezdted, hogy mindenhová 20 oldal hsz-t írtál! Gondolom én, de ha tévednék, akkor bocs!!!!!!!!!!!
#1206   2007. 08. 26. vasárnap 17:02
Zolii888 Zolii888
Nem csak én írtam " egy soros velős hsz " -t!!!!!!!!!!!!!! De ha akarod mindenhová írok neked annyit, hogy el sem fogod tudni olvasni!! Kedves DrAnthony! Ha valami baj van, nekem szólj előtte! Nem régen írok fórumon, és még ki kell tapasztalnom! Te sem úgy kezdted, hogy mindenhová 20 oldal hsz-t írtál! Gondolom én, de ha tévednék, akkor bocs!!!!!!!!!!!
#1205   2007. 08. 26. vasárnap 10:42
majd figyelek rád, ne szarj be! mf2 nyes wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 08. 26. vasárnap 10:03
felhívnám a fogyelmet magamra! mf1

jah ez OFF! sorry! ennyi idő után belefér!
#1204   2007. 08. 26. vasárnap 10:03
X Törölt felhasználó (69371)
felhívnám a fogyelmet magamra! mf1

jah ez OFF! sorry! ennyi idő után belefér!
#1203   2007. 08. 24. péntek 19:14
DrAnthony DrAnthony
zolii888 egysoros velős hsz-ekkel telebaxta majd' az öszes celeb topict. Lehetne figyelmeztetni őkelmét plz, és a hsz-eket törölni? THX
#1202   2007. 08. 24. péntek 13:18
A gondod megoldását MP admin hatáskörébe utaltam, csak azért vigyázz vele, mert nem olyan könnyen megvesztegethető még a te módszereddel sem, mert van olyan állandó kapcsolata (tudomásom szerint tisztes családanya szerető társsal), aki karbantartsa azt a bizonyos erotikus pontját! nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 12:56
a hipp kötekedésképp nem megfelelő topicba /Kanna/ írt egy negatívumot!

kéretik helyére /negatív szexszimbólumok topic/ tenni!
azt is amit írt! és azt is aki írta!

különben délután 3 tól min 60 órára illegalitásba vonulok!
#1201   2007. 08. 24. péntek 12:56
surdapapa surdapapa
a hipp kötekedésképp nem megfelelő topicba /Kanna/ írt egy negatívumot!

kéretik helyére /negatív szexszimbólumok topic/ tenni!
azt is amit írt! és azt is aki írta!

különben délután 3 tól min 60 órára illegalitásba vonulok!
#1200   2007. 08. 23. csütörtök 12:34
surdapapa surdapapa
kicsit kitolom az orcám és máris azt kell látnom, h nem rám gondolsz? wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 21. kedd 15:52
láttam smile de nem schumi vonta el a figyelmemet...három éjjel három nap ,csak te rólad álmodtam wink ...de most már nem halogathattam tovább...jah...az orális topicokon még gondolkodom, de lehet, hogy maradnak smile
#1199   2007. 08. 22. szerda 13:07
G-Zoltan!

Próbálj meg egy kicsit érdemben is bekapcsolódni és hozzászólni a témákhoz!
Eddig max. pontgyűjtőgető gyanús hsz.-id voltak!
#1198   2007. 08. 21. kedd 15:59
Csak nagyon halkan félve kérdezem worship A puncinyaló verseny az oda való topic? worship
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 21. kedd 15:52
láttam smile de nem schumi vonta el a figyelmemet...három éjjel három nap ,csak te rólad álmodtam wink ...de most már nem halogathattam tovább...jah...az orális topicokon még gondolkodom, de lehet, hogy maradnak smile
#1197   2007. 08. 21. kedd 15:52
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 15:44
Hát a korbács csak csak de a tiltást azt nem kérném,amugy e tevékenységemet figyelem felhivásnak szántam örülök hogy sikerült,az adminok fogadóorájába 3 napja volt felém egy kérésed teljesitetem,a boritékon még jeleztem is,gondoltam hogy sumi kekeckedése elvonta figyelmeteket, worship
#1196   2007. 08. 21. kedd 15:44
Hát a korbács csak csak de a tiltást azt nem kérném,amugy e tevékenységemet figyelem felhivásnak szántam örülök hogy sikerült,az adminok fogadóorájába 3 napja volt felém egy kérésed teljesitetem,a boritékon még jeleztem is,gondoltam hogy sumi kekeckedése elvonta figyelmeteket, worship
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 21. kedd 15:37
sanyisanyi
ugye nem akarsz tiltólistára kerülni? ravasz1 vagy, ami még rosszabb: találkozni a korbácsommal wink

két páros topicba írtad ugyanazt a szöveget...köszönöm az aktivitásodat, de adj időt is a feladatok elvégzésére...meg szabad kezet nekem hehe
#1195   2007. 08. 21. kedd 15:37
sanyisanyi
ugye nem akarsz tiltólistára kerülni? ravasz1 vagy, ami még rosszabb: találkozni a korbácsommal wink

két páros topicba írtad ugyanazt a szöveget...köszönöm az aktivitásodat, de adj időt is a feladatok elvégzésére...meg szabad kezet nekem hehe
#1194   2007. 08. 19. vasárnap 16:11
töröltem az ominózus két hszt, és figyelni fogom a fórumozót...kösz smile
#1193   2007. 08. 19. vasárnap 13:03
DrAnthony DrAnthony
strici666

Nem bizti, hogy ez kéne ide...
#1192   2007. 08. 14. kedd 16:53
Krok486
----------------------------------------------------------------------
vissznéztem legutóbbi hsz-det!
kb. 80%-a semmitmondó pontvadászgyanús megnyilvánulás!
probálj érdemben is bekapcsolódni a témákba, és annak megfelelően fórumozni!
#1191   2007. 08. 13. hétfő 16:23
Kérek mindenkit, hogy a Kovi kategóriájába NE nyissatok ÚJ TOPICOT, csak abban az esetben, ha Kovival, a szerkesztőkkel, vagy a G. Adminokkal megbeszéltétek!

... 78 79 80 81 82 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom1019 tom1019
Nyitás ideje: 2006. 11. 22. szerda
Üzenetek: 2790db
Utolsó üzenet: 2021. 02. 13. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!