csak ezeken a hsz-ken kellene elgondolkoznod! Ha ezt érdemi fórumozásnak tartod, akkor OK!, de a többit bízd az adminok józan itélőképességére!
idézlek a mai hsz-id alapján:
Zolii888 Téma: Mi tud felidegesiteni sex közben | ma 16:06
Nagyon fel tud idegesíteni, mikor a barátnőm megkérdi utánna, hogy jó volt e!
Zolii888 Téma: Szex nyilvános helyeken | ma 16:04
Izgató hatással van a nyilvános hely sokmindenkire, de nem hiszem, hogy nem jobb otthon.....
Zolii888 Téma: Férfi tanga | ma 16:02
A taga legfőképpen női bugyi, és a nőknek is áll a legjobban!
Zolii888 Téma: szopás végig! | ma 16:01
Hihetetlenül jó dolognak tartom az orális szex-et!
Zolii888 Téma: Orális szex vezetés közben? | ma 15:59
Nincs rá szükség! Engem is számtalanszor elkapott a hév, de arra gondoltam, hogy ha belemennék, akkor az oyan megalázó lenne a lány számára!
Zolii888 Téma: perverz pisiszex | ma 15:56
Aki ilyen dolgokra képes, annak valami hiánya lehet az életben, és csak ezzel akarja pótolni!
Zolii888 Téma: Te mivel hódítasz (Hódítási tippeket is írj) | ma 15:55
Rengeteg minden lehet, amivel be tud az ember vágódni egy csajnál! Lehet az pusztán duma, vagy éppen luxus cikkek!
Zolii888 Téma: Valós vagy nem ? Nagy szerszámok | ma 15:53
Az én tapasztalataim szerint nem szükséges hatalmas hímvessző a csúcs eléréséhez, inkább az a fontos, hogy játékos legyen, és a gazdája jól tudja használni!
Zolii888 Téma: Anális szex | ma 15:47
Már én is nagyon várom, hogy kipróbálhassam végre a jelenlegi barátnőmmel! Nekem vannak jó, és rossz emlékeim is az anál szex terén.
Zolii888 Téma: Csajok! Miért nyelitek le, vagy miért nem? | ma 15:43
Én nem tartom fontosnak, hogy lenyeljék a lányok, hiszen nem az a lényeg, és nem azért csinálják! Nem is lehet kötelezni őket, mert az pont elég, amit nyújtanak, és ők hadd döntsék el, hogy mit szeretnének csinálni a ......!
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 17:44
idézlek a mai hsz-id alapján:
Zolii888 Téma: Mi tud felidegesiteni sex közben | ma 16:06
Nagyon fel tud idegesíteni, mikor a barátnőm megkérdi utánna, hogy jó volt e!
Zolii888 Téma: Szex nyilvános helyeken | ma 16:04
Izgató hatással van a nyilvános hely sokmindenkire, de nem hiszem, hogy nem jobb otthon.....
Zolii888 Téma: Férfi tanga | ma 16:02
A taga legfőképpen női bugyi, és a nőknek is áll a legjobban!
Zolii888 Téma: szopás végig! | ma 16:01
Hihetetlenül jó dolognak tartom az orális szex-et!
Zolii888 Téma: Orális szex vezetés közben? | ma 15:59
Nincs rá szükség! Engem is számtalanszor elkapott a hév, de arra gondoltam, hogy ha belemennék, akkor az oyan megalázó lenne a lány számára!
Zolii888 Téma: perverz pisiszex | ma 15:56
Aki ilyen dolgokra képes, annak valami hiánya lehet az életben, és csak ezzel akarja pótolni!
Zolii888 Téma: Te mivel hódítasz (Hódítási tippeket is írj) | ma 15:55
Rengeteg minden lehet, amivel be tud az ember vágódni egy csajnál! Lehet az pusztán duma, vagy éppen luxus cikkek!
Zolii888 Téma: Valós vagy nem ? Nagy szerszámok | ma 15:53
Az én tapasztalataim szerint nem szükséges hatalmas hímvessző a csúcs eléréséhez, inkább az a fontos, hogy játékos legyen, és a gazdája jól tudja használni!
Zolii888 Téma: Anális szex | ma 15:47
Már én is nagyon várom, hogy kipróbálhassam végre a jelenlegi barátnőmmel! Nekem vannak jó, és rossz emlékeim is az anál szex terén.
Zolii888 Téma: Csajok! Miért nyelitek le, vagy miért nem? | ma 15:43
Én nem tartom fontosnak, hogy lenyeljék a lányok, hiszen nem az a lényeg, és nem azért csinálják! Nem is lehet kötelezni őket, mert az pont elég, amit nyújtanak, és ők hadd döntsék el, hogy mit szeretnének csinálni a ......!
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Végülis igaz, hogy nem sokat írok, de ha ez akkora baj, akkor tényleg figyelni fogok arra, hogy bővebben kifejtsem az általam vélt hozzászólásomat! Egyébként meg csak hozzátenném, hogy ha olvasod a hozzászólásokat, akkor magad is rájössz, hogy amiket írnak, az túlcsicsázott hülyeség! Én arra próbáltam törekedni, hogy a lényeget a legrövidebb üzenetbe tömörítsem! De ahogyan tanácsoltad megfigyelem a hozzád hasonló " vén rókák "
, ( nehogy megharagudj ) válaszait, és megpróbálom én is kifejteni, amit gondolok! Köszi a jótanácsot! És bocs, ha gondot okoztam, csak sehol nincs kiírva, hogy hová mennyit kell írni! Mégegyszer bocsi!

kedves zolii888!
a fórum nem az a hely, ahol törekedni kellene a lényeg legrövidebb üzenetbe történő tömörítésére...nyugodtan engedd szabadjára ujjaidat, és gépelj be minél több okos, számodra fontos információt a topic címének megfelelően...nem árt ha belenézegetsz az utolsó 20-25 hozzászólásba, hátha még kedved is támad valakivel eszmét cserélni..ha mégsem, akkor pedig semmiképpen ne tartsd vissza magadat, és írj bátran minél többet...amikor belépek és látom, hogy az egyik kategóriában az utolsó 10 hsz közül 8ban zolii888-é az utolsó hsz, akkor azért kétségeim támadnak, hogy valóban mondanivaló is lesz ott, vagy csak egysoros, semmitmondó vélemények várnak rám
kérlek, hogy szedd össze magadat, és válj értékes fórumozónkká! isten hozott
(mivel kaptál már tiltást, és most ezt is leírtam neked, ezért a következő ilyen vétségedért egy hét tiltás lesz a jutalmad) (Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 17:44
a fórum nem az a hely, ahol törekedni kellene a lényeg legrövidebb üzenetbe történő tömörítésére...nyugodtan engedd szabadjára ujjaidat, és gépelj be minél több okos, számodra fontos információt a topic címének megfelelően...nem árt ha belenézegetsz az utolsó 20-25 hozzászólásba, hátha még kedved is támad valakivel eszmét cserélni..ha mégsem, akkor pedig semmiképpen ne tartsd vissza magadat, és írj bátran minél többet...amikor belépek és látom, hogy az egyik kategóriában az utolsó 10 hsz közül 8ban zolii888-é az utolsó hsz, akkor azért kétségeim támadnak, hogy valóban mondanivaló is lesz ott, vagy csak egysoros, semmitmondó vélemények várnak rám

kérlek, hogy szedd össze magadat, és válj értékes fórumozónkká! isten hozott

(mivel kaptál már tiltást, és most ezt is leírtam neked, ezért a következő ilyen vétségedért egy hét tiltás lesz a jutalmad) (Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Végülis igaz, hogy nem sokat írok, de ha ez akkora baj, akkor tényleg figyelni fogok arra, hogy bővebben kifejtsem az általam vélt hozzászólásomat! Egyébként meg csak hozzátenném, hogy ha olvasod a hozzászólásokat, akkor magad is rájössz, hogy amiket írnak, az túlcsicsázott hülyeség! Én arra próbáltam törekedni, hogy a lényeget a legrövidebb üzenetbe tömörítsem! De ahogyan tanácsoltad megfigyelem a hozzád hasonló " vén rókák "
, ( nehogy megharagudj ) válaszait, és megpróbálom én is kifejteni, amit gondolok! Köszi a jótanácsot! És bocs, ha gondot okoztam, csak sehol nincs kiírva, hogy hová mennyit kell írni! Mégegyszer bocsi!

köszönjük szépen de ha lehet kimélj meg minket az egysoros semmit mondó dolgaittól,Egy jó tanács,olvasgasd a szerintet érdekesnek talált topicot és esetleg válaszolva kérdésre felvetésre válaszolj,DrAntohy jogosan szólt az adminoknak,vegyél tőle példát hogy kell megfelelő módon fórumozni
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 17:02

Nem csak én írtam " egy soros velős hsz " -t!!!!!!!!!!!!!! De ha akarod mindenhová írok neked annyit, hogy el sem fogod tudni olvasni!! Kedves DrAnthony! Ha valami baj van, nekem szólj előtte! Nem régen írok fórumon, és még ki kell tapasztalnom! Te sem úgy kezdted, hogy mindenhová 20 oldal hsz-t írtál! Gondolom én, de ha tévednék, akkor bocs!!!!!!!!!!!
Nem csak én írtam " egy soros velős hsz " -t!!!!!!!!!!!!!! De ha akarod mindenhová írok neked annyit, hogy el sem fogod tudni olvasni!! Kedves DrAnthony! Ha valami baj van, nekem szólj előtte! Nem régen írok fórumon, és még ki kell tapasztalnom! Te sem úgy kezdted, hogy mindenhová 20 oldal hsz-t írtál! Gondolom én, de ha tévednék, akkor bocs!!!!!!!!!!!
majd figyelek rád, ne szarj be!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 10:03

Törölt felhasználó (69371)

felhívnám a fogyelmet magamra!
jah ez OFF! sorry! ennyi idő után belefér!

felhívnám a fogyelmet magamra!

zolii888 egysoros velős hsz-ekkel telebaxta majd' az öszes celeb topict. Lehetne figyelmeztetni őkelmét plz, és a hsz-eket törölni? THX
A gondod megoldását MP admin hatáskörébe utaltam, csak azért vigyázz vele, mert nem olyan könnyen megvesztegethető még a te módszereddel sem, mert van olyan állandó kapcsolata (tudomásom szerint tisztes családanya szerető társsal), aki karbantartsa azt a bizonyos erotikus pontját!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 12:56

a hipp kötekedésképp nem megfelelő topicba /Kanna/ írt egy negatívumot!
kéretik helyére /negatív szexszimbólumok topic/ tenni!
azt is amit írt! és azt is aki írta!
különben délután 3 tól min 60 órára illegalitásba vonulok!
a hipp kötekedésképp nem megfelelő topicba /Kanna/ írt egy negatívumot!
kicsit kitolom az orcám és máris azt kell látnom, h nem rám gondolsz?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 15:52

láttam
de nem schumi vonta el a figyelmemet...három éjjel három nap ,csak te rólad álmodtam
...de most már nem halogathattam tovább...jah...az orális topicokon még gondolkodom, de lehet, hogy maradnak

G-Zoltan!
Próbálj meg egy kicsit érdemben is bekapcsolódni és hozzászólni a témákhoz!
Eddig max. pontgyűjtőgető gyanús hsz.-id voltak!
Próbálj meg egy kicsit érdemben is bekapcsolódni és hozzászólni a témákhoz!
Eddig max. pontgyűjtőgető gyanús hsz.-id voltak!
Csak nagyon halkan félve kérdezem
A puncinyaló verseny az oda való topic?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 15:52

láttam
de nem schumi vonta el a figyelmemet...három éjjel három nap ,csak te rólad álmodtam
...de most már nem halogathattam tovább...jah...az orális topicokon még gondolkodom, de lehet, hogy maradnak

láttam
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 15:44

Hát a korbács csak csak de a tiltást azt nem kérném,amugy e tevékenységemet figyelem felhivásnak szántam örülök hogy sikerült,az adminok fogadóorájába 3 napja volt felém egy kérésed teljesitetem,a boritékon még jeleztem is,gondoltam hogy sumi kekeckedése elvonta figyelmeteket,

Hát a korbács csak csak de a tiltást azt nem kérném,amugy e tevékenységemet figyelem felhivásnak szántam örülök hogy sikerült,az adminok fogadóorájába 3 napja volt felém egy kérésed teljesitetem,a boritékon még jeleztem is,gondoltam hogy sumi kekeckedése elvonta figyelmeteket,
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 15:37

sanyisanyi
ugye nem akarsz tiltólistára kerülni?
vagy, ami még rosszabb: találkozni a korbácsommal
két páros topicba írtad ugyanazt a szöveget...köszönöm az aktivitásodat, de adj időt is a feladatok elvégzésére...meg szabad kezet nekem

két páros topicba írtad ugyanazt a szöveget...köszönöm az aktivitásodat, de adj időt is a feladatok elvégzésére...meg szabad kezet nekem

sanyisanyi
vagy, ami még rosszabb: találkozni a korbácsommal

töröltem az ominózus két hszt, és figyelni fogom a fórumozót...kösz

strici666
Nem bizti, hogy ez kéne ide...
Nem bizti, hogy ez kéne ide...
Krok486
----------------------------------------------------------------------
vissznéztem legutóbbi hsz-det!
kb. 80%-a semmitmondó pontvadászgyanús megnyilvánulás!
probálj érdemben is bekapcsolódni a témákba, és annak megfelelően fórumozni!
----------------------------------------------------------------------
vissznéztem legutóbbi hsz-det!
kb. 80%-a semmitmondó pontvadászgyanús megnyilvánulás!
probálj érdemben is bekapcsolódni a témákba, és annak megfelelően fórumozni!
Kérek mindenkit, hogy a Kovi kategóriájába NE nyissatok ÚJ TOPICOT, csak abban az esetben, ha Kovival, a szerkesztőkkel, vagy a G. Adminokkal megbeszéltétek!