Nos, baromira unalmas tény, hogy a fórumban mindaddig minden ok, heppy és nyugi, amíg Katicika és "barátai" (a sűrűn gyártott nicjeivel együtt) meg nem jelenik, és a szart el nem kezdi/k keverni-kavarni, gyúrni-facsarni, és mindenféle idétlen formára alakítani stb.
Mivel egyre több normális fórumozó társunknak "bántja" eme tevékenysége/gük a szemét, na meg az, hogy a szex helyett folyamatosan offolja/ják a többi topic nagy részének a normális működését,
ezért felszólítom a "szenvedő" alanyt, hogy MA 0:00 órától hagyjon fel ezen tevékenységével,
és ismételten és nyomatékosan felszólítom a renitens nicnevet, hogy próbáljon mindenhez és mindenkihez NORMÁLISAN viszonyulni, ha a jövőben is a fórum aktív tagja kíván maradni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 21:31
Mivel egyre több normális fórumozó társunknak "bántja" eme tevékenysége/gük a szemét, na meg az, hogy a szex helyett folyamatosan offolja/ják a többi topic nagy részének a normális működését,
ezért felszólítom a "szenvedő" alanyt, hogy MA 0:00 órától hagyjon fel ezen tevékenységével,
és ismételten és nyomatékosan felszólítom a renitens nicnevet, hogy próbáljon mindenhez és mindenkihez NORMÁLISAN viszonyulni, ha a jövőben is a fórum aktív tagja kíván maradni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Ha esetleg abban tudsz segíteni, hogy a jópofik gyüjteménye ne csak harmadrészben, jobbra lent jelenjen meg, nagyon hálásak lennénk Neked.

Ha esetleg abban tudsz segíteni, hogy a jópofik gyüjteménye ne csak harmadrészben, jobbra lent jelenjen meg, nagyon hálásak lennénk Neked.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 21:20

olyannyira megy, hogy ha kiderül Katicika érintettsége, akkor megy utána!

olyannyira megy, hogy ha kiderül Katicika érintettsége, akkor megy utána!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 20:37

Semmi gond, Regina Terra Nemo. Örültem, hogy segíthettem. De remélem tudod, h ezen álreged feltehetően ismét megy a süllyesztőbe???
Semmi gond, Regina Terra Nemo. Örültem, hogy segíthettem. De remélem tudod, h ezen álreged feltehetően ismét megy a süllyesztőbe???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 20:25
Törölt felhasználó (7767)

Tényleg érdekes, erre még nem figyeltem fel!
Kösz, hogy felhívtad rá a figyelmemet, kedves doki.Jövök nálad kézzel-lábbal s egy jéghideg sörrel, ha majd Barataria kormányzójaként regnálsz póri fejünk felett!
És ismételten felhívom a figyelmet , hogy az ikonbeszúrásnál a jópofik jobbra eltolódva jelennek meg, így nehézkesebbé válik a beszúrásuk.

Tényleg érdekes, erre még nem figyeltem fel!
Kösz, hogy felhívtad rá a figyelmemet, kedves doki.Jövök nálad kézzel-lábbal s egy jéghideg sörrel, ha majd Barataria kormányzójaként regnálsz póri fejünk felett!
És ismételten felhívom a figyelmet , hogy az ikonbeszúrásnál a jópofik jobbra eltolódva jelennek meg, így nehézkesebbé válik a beszúrásuk.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 16:50

Thengu újra megjelent, Thengoo néven...
És milyen furcsa, Katicika kézzel lábbal hadakozott, hogy nem az ő álrege, és láss csodát, pont amikor szóváltásba kerülök Katicikával, pont akkor jelenik meg... Milyen furcsa...
És milyen furcsa, Katicika kézzel lábbal hadakozott, hogy nem az ő álrege, és láss csodát, pont amikor szóváltásba kerülök Katicikával, pont akkor jelenik meg... Milyen furcsa...
Thengu újra megjelent, Thengoo néven...
orult2
képes topicba ne írj, mert úgyis törölni fogom
képes topicba ne írj, mert úgyis törölni fogom

Észrevételed jogos (a címeknél nem árt a pontoság, mert esetleg félreérthető is lehet), ezért kijavítottam (érdekes, hogy eddig ez nekem, de másoknak sem tűnt fel, valszeg nem volt annyira irritáló!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 13:23
Törölt felhasználó (75419)

Vki Admin,ne hari,nem szoktam figyelni a helyesírást fórumon,de topikcímben ez most vmiért irritálni kezdett,hogy "álati kitőrések"...nem lehetne átírni?
pussz nektek

pussz nektek
Vki Admin,ne hari,nem szoktam figyelni a helyesírást fórumon,de topikcímben ez most vmiért irritálni kezdett,hogy "álati kitőrések"...nem lehetne átírni?
pussz nektek

pussz nektek
Question:
Ha atutaltam a lovet 1, azaz egy darab media megtekintesere, akkor azt a fajlt mar akarhanyszor megnezhetem?
Es, miutan megtortent az atutalas, altalanossagban mi jellemzo, mennyi ido utan erkezik meg a jelszo?
Mert mar legalabb fel oraja utaltam es meg semmi.
Elore is tenksz a valaszokert
Ha atutaltam a lovet 1, azaz egy darab media megtekintesere, akkor azt a fajlt mar akarhanyszor megnezhetem?
Es, miutan megtortent az atutalas, altalanossagban mi jellemzo, mennyi ido utan erkezik meg a jelszo?
Mert mar legalabb fel oraja utaltam es meg semmi.
Elore is tenksz a valaszokert

a problémád, kérésed ill. javaslatod nem ide való!
írj a lap alján a szerkesztőknek (e-mail küldés az ügyfélszolgálatra!) (Ez egy válasz Bartek üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 15:58
írj a lap alján a szerkesztőknek (e-mail küldés az ügyfélszolgálatra!) (Ez egy válasz Bartek üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudom hova írjam de gondoltam itt elfér: jó lenne ingyen teljes filmeket letölteni. Pl lenne régi filmek közül heti 1 vagy 1 teljes film összevágva fél v 1 órában ilyesmi ha erre több esély van. Csak ennyi.

Nem tudom hova írjam de gondoltam itt elfér: jó lenne ingyen teljes filmeket letölteni. Pl lenne régi filmek közül heti 1 vagy 1 teljes film összevágva fél v 1 órában ilyesmi ha erre több esély van. Csak ennyi.

Észrevettem
De kárpótoltam a munkád sok képpel.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 03. vasárnap 22:38

elintéztem, de törölnöm kellett két hszedet a képes topicból

Ismételten és nyomatékosan FELHÍVOM minden fórumozótársunk figyelmét, hogy a fórumban nem a helyesírási és gépelési hibákat kell véleményezni vagy fikázni (gúnyolni), hanem ezzel szemben ÉRDEMI hozzászólásokat és véleményeket várunk!
(természetesen a szép magyarsággal fogalmazó és pontos helyesírással való fórumozóknak hozzászólásai mindig egyben az erényeik közé sorolandók, de mint említettem, a tartalom sokkal fontosabb szempont a fórum alapvető szempontjai szerint!)
(természetesen a szép magyarsággal fogalmazó és pontos helyesírással való fórumozóknak hozzászólásai mindig egyben az erényeik közé sorolandók, de mint említettem, a tartalom sokkal fontosabb szempont a fórum alapvető szempontjai szerint!)
elintéztem, de törölnöm kellett két hszedet a képes topicból
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 03. vasárnap 22:30

Törölt felhasználó (75419)

Akos nevezetű egyén belerondít minden topikba,állítsátok gyorsan le!

Akos nevezetű egyén belerondít minden topikba,állítsátok gyorsan le!

TÜKRÖS topicnál:
Szoni ) #29 | ma 20:36
"Csak egy foto...nincs tüköhttp://www.abload.de/img/dance01txh.jpgr............" (hsz-det töröltem!)
Válasz DrAnthony[VIP] üzenetére (ma 20:26)
----------------------------------------------------------------------
Szoni! Ez volt az utolsó baszakodásod mára! Ezután tiltás megy!
Szoni ) #29 | ma 20:36
"Csak egy foto...nincs tüköhttp://www.abload.de/img/dance01txh.jpgr............" (hsz-det töröltem!)
Válasz DrAnthony[VIP] üzenetére (ma 20:26)
----------------------------------------------------------------------
Szoni! Ez volt az utolsó baszakodásod mára! Ezután tiltás megy!
lac_400v
Téma: Koleszos csajok képei | ma 19:01
"egy fasz elég lenne nektek?"
---------------------------------------------------------------
FIGYELMEZTETLEK!
Képes topicokba, csak képek és semmi durva hozzászólás máshol sem!
(amennyiben még egyszer látlak hasonló hsz-ket produkálni, akkor nem csak a mostani 2 db hsz-det fogom törölni, hanem tiltani is foglak!)
Téma: Koleszos csajok képei | ma 19:01
"egy fasz elég lenne nektek?"
---------------------------------------------------------------
FIGYELMEZTETLEK!
Képes topicokba, csak képek és semmi durva hozzászólás máshol sem!
(amennyiben még egyszer látlak hasonló hsz-ket produkálni, akkor nem csak a mostani 2 db hsz-det fogom törölni, hanem tiltani is foglak!)

Ok! megbocsizom összes bűneidet, de annak "ára van"...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 03. vasárnap 20:16

Lehet h. provokált.. aláírom.. mivel már csak a hült helyét láttam ezért nem tudom mit írt...
Apaaaaa... nem vagyok szőőőőkeeee
Nem védőügyvédet játszom csak szóltam na...
Apaaaaa... nem vagyok szőőőőkeeee

Nem védőügyvédet játszom csak szóltam na...