felhívom figyelmeteket, hogy a topic címe: FIGYELEM, felhívások (fórumozóknak és adminoknak)! Miért itt vitatkoztok?
Hess a picsába innen ki vitatkozni a megfelelő topicba, mert tiltom az egész bagást, de elsőként a vita indítóját!
Hess a picsába innen ki vitatkozni a megfelelő topicba, mert tiltom az egész bagást, de elsőként a vita indítóját!

Kicsit OFF, de gyakorlatilag a Tankcsapdás srácnak igaza van.

Nekem is Tankcsapda... viszont ha ott mész jobbra aztán le aztán erre arra amarra és előbb utóbb odaérkezel

Hmmm... Csak 3 adminnal vitázik egyszerre... Végül is, miért is ne... Csak ez a makacsság, ez nem tudom, mire jó. Nekem is a linkre a "Tankcsapda kontra No thanx" vidije jön be, de abban sincs szó szopásról. De bizti mindenki más a hülye...
biztos velem van a gond, de nekem még mindig a tankcsapdás és a
zenekar interjú jön be...szóval mondjuk most legyek én az etalon...nem a topicba való a videó...és akkor most tényleg befejeztem a vitát
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 16:12

Törölt felhasználó (7767)

Éppen ezért mondom, kedves Gyapi. Kérlek, kattanj a következő linkre, majd, miután megnézted, töröld a hsz-emmel együtt! OK?
DÍJNYERTES SZOPÁS
DÍJNYERTES SZOPÁS
beírtam a keresőbe...1019 találatot adott ki a mondatra...de ha csak egy van akkor sem várhatjuk el a fórumozótól, hogy rákeressen...vagy tegyél be konkrét cumizós videót, vagy ne tegyél be semmilyet...részemről a vitát lezártam
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 15:51

....Ha meg véletlenül mégsem sikerül megnézned itt, akkor keress rá az idézett lapon a 'Úgy tudok szopni, hogy teljesen mindig lemegy a torkomon' kifejezésre...ÜdvKatinka
Gyapikám, a fórumkategória és topic címe: Fórum \ Erotikus és szex képek, videók \Cumizás, tehát nemcsak képek, de videók is ide tartozhatnak, és bizony a csajszi keményen leszopta a kapott DÍJAT . Talán Te nem azt nézted, de én ezzel együtt passzolok, még a végén letiltatom magam... További kellemes időtöltést! ÜdvKatinka
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 16:22

Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Megnéztem többször.Nem szopja le se a mikrofont,se senkit.Tehát amit belinkeltél valoban nem a cumizás topic-ba valo!Ha viszont van képed melyel a "cumizás topicot" tudod gazdagitani ill.szinesebbé tenni azt örömmel várjuk!
Megnéztem többször.Nem szopja le se a mikrofont,se senkit.Tehát amit belinkeltél valoban nem a cumizás topic-ba valo!Ha viszont van képed melyel a "cumizás topicot" tudod gazdagitani ill.szinesebbé tenni azt örömmel várjuk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 16:12

Éppen ezért mondom, kedves Gyapi. Kérlek, kattanj a következő linkre, majd, miután megnézted, töröld a hsz-emmel együtt! OK?
DÍJNYERTES SZOPÁS
DÍJNYERTES SZOPÁS
DÍJNYERTES SZOPÁS (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 16:07
DÍJNYERTES SZOPÁS (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Kedves Katicikám CUMIZÁS!

Kedves Katicikám CUMIZÁS!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 16:02

Videó, Gyapikám!

Videó, Gyapikám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 16:00

VIP
Admin

Én is megnéztem,de nem találtam rá utalo képet mely azt tudatta volna velem amiért a topc nyilt!
Én is megnéztem,de nem találtam rá utalo képet mely azt tudatta volna velem amiért a topc nyilt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 15:51

....Ha meg véletlenül mégsem sikerül megnézned itt, akkor keress rá az idézett lapon a 'Úgy tudok szopni, hogy teljesen mindig lemegy a torkomon' kifejezésre...ÜdvKatinka
hát akkor pláne nem állja meg a helyét ott, hiszen mint mondod, örökké változik a link...juj de kár...pedig nekem annyira szimpatikus a dorina
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 15:26

Betettem a poénokhoz...De azt hiszem, tudom, mi fog ezzel is történni: ahogy a juj.hu-n újabb videók kerülnek fel, úgy változik meg a linkjük a régebbieknek, mivel az újak "öröklik" a régebbiek linkjeit. Most még megnézheted ott!
Nem lehet menteni, mert a lap minden jogot fenntart! :(

Nem lehet menteni, mert a lap minden jogot fenntart! :(
rottene forumozozonak 24.órás stop and go-t javaslok a kedvenc leszbi képek a netröl cimü topic-ban tett kimagaslo szintü hsz-eiért,pontgyüjtögetéseiért!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 15:04

nah...bocs...akkor nem egyet néztünk meg...nálam a tankcsapdás pasi cikizte a kis
zenekart
tedd be a nappaliba lécci, és megnézem újra

kkarii-nak 24 órás Stop and go-t javaslok képes topic rövid semmit mondo hsz-ekkel valo összeronditása miat ill.Admin figyelmeztetésének semmibe vételéért!
Betettem a poénokhoz...De azt hiszem, tudom, mi fog ezzel is történni: ahogy a juj.hu-n újabb videók kerülnek fel, úgy változik meg a linkjük a régebbieknek, mivel az újak "öröklik" a régebbiek linkjeit. Most még megnézheted ott!
Nem lehet menteni, mert a lap minden jogot fenntart! :( (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 15:04

Nem lehet menteni, mert a lap minden jogot fenntart! :( (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)

nah...bocs...akkor nem egyet néztünk meg...nálam a tankcsapdás pasi cikizte a kis
zenekart

huszka.....
szétbarmolt két tucat topicot...
szétbarmolt két tucat topicot...

zenekart
tedd be a nappaliba lécci, és megnézem újra (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 15:00

tedd be a nappaliba lécci, és megnézem újra (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Pedig, ha meghallgattad a riportot, az is pontosan a férfifallosz leszopásáról szól, csak éppen szemléltető eszközként használt a csajszi egy szopással elnyert trófeát(mégsem várható el a riportertől, hogy az anyag sikere érdekében bedobja a "sajátját"! Vagy igen?).És nagyon ott volt, mint a topic címében szereplő "videók" egyike!(valamilyen szmájli)
Pedig, ha meghallgattad a riportot, az is pontosan a férfifallosz leszopásáról szól, csak éppen szemléltető eszközként használt a csajszi egy szopással elnyert trófeát(mégsem várható el a riportertől, hogy az anyag sikere érdekében bedobja a "sajátját"! Vagy igen?).És nagyon ott volt, mint a topic címében szereplő "videók" egyike!(valamilyen szmájli)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 13:52

katicika...kitöröltem a cumizás topicból a hszedet...az a topic a férfi fallosz leszopásáról szól, amit te belinkeltél az meg nem...egyébként nagyon ott volt a riport, talán, ha beraknád a tankok topicba, vagy a poénok közé