surdipapi!
ne offold a topicot, ez nem figyelemfelhívás, hanem jótékonykodás (nem ide való!)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 14:55
ne offold a topicot, ez nem figyelemfelhívás, hanem jótékonykodás (nem ide való!)

tom!
jó tett helyéb jót várj!
hagytam neked szuvenyírt!!!
de még ez is a Tiéd:
jó tett helyéb jót várj!
de még ez is a Tiéd:

tom!
jó tett helyéb jót várj!
de még ez is a Tiéd:
jó tett helyéb jót várj!
de még ez is a Tiéd:

hehe én meg azt hittem, h szégyenled amit velem tettél!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 12:21

tudod, hogy imádlak titeket, és az is igaz, hogy én offoltam, amikor beírtam a vezetéses szopásra a választ, de azért oldottam a vibrimmel
de! tényleg ne hülyéskedjük szét a topicokat, mert káosz lesz belőle
ráadásul már kezd alakulni egy kis rend

tudod, hogy imádlak titeket, és az is igaz, hogy én offoltam, amikor beírtam a vezetéses szopásra a választ, de azért oldottam a vibrimmel
ráadásul már kezd alakulni egy kis rend
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 12:16

ja!
te törölted a segédeszközből?
mert akkor bocsi, de még 1* betettem!
mert akkor bocsi, de még 1* betettem!
ja!
mert akkor bocsi, de még 1* betettem! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
mert akkor bocsi, de még 1* betettem! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
surdi és sonkás! ne offoljatok, mert

Mán több napja jött a citromra...onnan kiírtam..majd
megnéztem...majd káromkodtam 1 keweset...nincs wírus...pusszantalak...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 11:24
megnéztem...majd káromkodtam 1 keweset...nincs wírus...pusszantalak...

és akkor most nézd meg nem vírust töltöttél-e le az oldal megnyitásakor!

és akkor most nézd meg nem vírust töltöttél-e le az oldal megnyitásakor!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 29. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is kaptam...megnéztem...wmi játék gyagyaság...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 18:14

Törölt felhasználó (57011)

Bocs!
Nem tudtam hova kell írni,nem nyitottam meg az oldalt,nem tudom mi van benne.
De tök jó ,hogy az ember csak figyelmeztetni szeretné a többieket és még ő van meggyanusítva.
De tök jó ,hogy az ember csak figyelmeztetni szeretné a többieket és még ő van meggyanusítva.
Bocs!
De tök jó ,hogy az ember csak figyelmeztetni szeretné a többieket és még ő van meggyanusítva. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 27. szerda 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 23:39
De tök jó ,hogy az ember csak figyelmeztetni szeretné a többieket és még ő van meggyanusítva. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 27. szerda 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (57011)

Sziasztok!
Aú72 től kaptam a GoldenGate-en keresztül egy érdekes üzenetet :
A húgom és a barátnőm szex közben és én lefotóztam őket a képeket itt találod : http://***.php?uid=25256
A linket nem nyitottam meg,valoszinűnek tartom,hogy spam.Szerintem érdemes a tagtól számonkérni.
(a jövőben az ügyfélszolgálatnak írj, bár szerintem teljesen felesleges, mert kicsit olyan érzésem támadt, mintha ezt a linket te reklámoznád
mmeprune)
A húgom és a barátnőm szex közben és én lefotóztam őket a képeket itt találod : http://***.php?uid=25256
A linket nem nyitottam meg,valoszinűnek tartom,hogy spam.Szerintem érdemes a tagtól számonkérni.
(a jövőben az ügyfélszolgálatnak írj, bár szerintem teljesen felesleges, mert kicsit olyan érzésem támadt, mintha ezt a linket te reklámoznád

baráTom!
ezt neked hoztam!
kiemelem Neked a lényeget belőle!
willy87 #7488 | 2007.06.26
Mondd hogy nem igaz!
MONDD HOGY NEM! Utállak titeket! Utállak, utállak! Brühühühüüüü...
Egyébként az volt a kérdésem, hogy mit kivánNÁl (tehát feltételes módban) egy hullócsillagtól.
Én nem vagyok annyira babonás. Mondjuk ha feketemacska idul elém, akkor nekifutok, hátha el tudom rúgni jó messzire, mielőtt még átmenne előttem...
ezt neked hoztam!
kiemelem Neked a lényeget belőle!
willy87 #7488 | 2007.06.26
Mondd hogy nem igaz!
MONDD HOGY NEM! Utállak titeket! Utállak, utállak! Brühühühüüüü...
Egyébként az volt a kérdésem, hogy mit kivánNÁl (tehát feltételes módban) egy hullócsillagtól.
Én nem vagyok annyira babonás. Mondjuk ha feketemacska idul elém, akkor nekifutok, hátha el tudom rúgni jó messzire, mielőtt még átmenne előttem...
Sziasztok!
mmeprune)

majd neki el mesélem de általában ö mindig tudja miért rugom segbe
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 27. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 15:02

áá ne csináld már tom.
Priviben.Légyszi.Nem fogom beírogatni sehova,se semmi.Sőt majd megpróbálok rajta nem nevetni
.
Elolvasom,törlöm és már el is felejtettem.
Priviben.Légyszi.Nem fogom beírogatni sehova,se semmi.Sőt majd megpróbálok rajta nem nevetni

Elolvasom,törlöm és már el is felejtettem.
áá ne csináld már tom.
.
Elolvasom,törlöm és már el is felejtettem. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 26. kedd 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 23:40

Elolvasom,törlöm és már el is felejtettem. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 26. kedd 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)

ne nevess más "kárán", mert téged is tilthatunk!
a kérdésedre: szakmai titok!

ne nevess más "kárán", mert téged is tilthatunk!
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 26. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 22:36

hehe.Tiltottátok Flipperöcsit
??
Adminok!Jól tettétek,nem azért írok,hogy vitatkozzak,de konkrétan mi volt az utolsó csepp a pohárban?Megírná nekem valamelyik admin?(akár priviben is ha ilyet a fórumba nem szabad)

Adminok!Jól tettétek,nem azért írok,hogy vitatkozzak,de konkrétan mi volt az utolsó csepp a pohárban?Megírná nekem valamelyik admin?(akár priviben is ha ilyet a fórumba nem szabad)
hehe.Tiltottátok Flipperöcsit
??

tom vagy valaki Admin!!! Elb@sztam a Forgatókönyv Pályázat - A FORGATÁS topic címét, javítsa ki valaki, lécci!! ("Pályzat" van írva "Pályázat" helyett).
Szilva! Tom!
kicsúsztam a 10 percből a nappali 7420-as hsz-em utolsó előtti, nemzetiségre vonatkozó szavát töröljétek!
Köszi!
(ja-ja, megoldva! tom)
kicsúsztam a 10 percből a nappali 7420-as hsz-em utolsó előtti, nemzetiségre vonatkozó szavát töröljétek!
Köszi!
(ja-ja, megoldva! tom)
mano100 és krops !
Érdemben szóljatok hozzá a fórumhoz, mert eddigi hsz-tek pontgyüjtögető gyanúsak!
Amennyiben folytatjátok, akkor tiltva lesztek, és semmitmondó hsz-teket törölni fogom!
Érdemben szóljatok hozzá a fórumhoz, mert eddigi hsz-tek pontgyüjtögető gyanúsak!

Amennyiben folytatjátok, akkor tiltva lesztek, és semmitmondó hsz-teket törölni fogom!
Ezért nem érdemes honlapokat betenni, mert akaratlanul is félreértéseket okozhat, és még az adminokat is megtévesztheti!
A honlapon (amikor rámegyünk) mindig az utolsó feltett videó jelenik meg, és amikor utána frissités történik már nem biztos, hogy legközelebb az általad kivánt videó fog megjelenni!
Legyetek figyelmesebbek és körültekintőbbek!
VITA LEZÁRVA! ill. innentől fogva OFF! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 16:12
A honlapon (amikor rámegyünk) mindig az utolsó feltett videó jelenik meg, és amikor utána frissités történik már nem biztos, hogy legközelebb az általad kivánt videó fog megjelenni!
Legyetek figyelmesebbek és körültekintőbbek!
VITA LEZÁRVA! ill. innentől fogva OFF! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Éppen ezért mondom, kedves Gyapi. Kérlek, kattanj a következő linkre, majd, miután megnézted, töröld a hsz-emmel együtt! OK?
DÍJNYERTES SZOPÁS
DÍJNYERTES SZOPÁS