ma elég értetlenke vagy!
pedig érthetően fogalmaztam, és akinek nem inge....)
menj dugj egyet a du. kávéd helyett!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 04. szerda 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 12:17
pedig érthetően fogalmaztam, és akinek nem inge....)
menj dugj egyet a du. kávéd helyett!

vazze!
érthetőt kértem!
csekély értelmű medvebocs révén ebből sem értek semmit!!!
érthetőt kértem!
csekély értelmű medvebocs révén ebből sem értek semmit!!!
igen, igazad van, de címbe csak akkor javítunk bele (a topic indítójának hozzájárulásával), ha durva tartalmi, vagy értelmezési hibát találunk benne!
a többi (és a helyesírás is) az "alkotó" írói szabadságára van bízva!
de igazd van, szerencsésebb legalább a címekben a helyesírásra odafigyelni, ennek ellenére sem tartom az adott témánál szükségszerűnek az ilyen jellegű javítást (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 04. szerda 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 12:52
a többi (és a helyesírás is) az "alkotó" írói szabadságára van bízva!
de igazd van, szerencsésebb legalább a címekben a helyesírásra odafigyelni, ennek ellenére sem tartom az adott témánál szükségszerűnek az ilyen jellegű javítást (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 04. szerda 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Tom!
A szexmentes övezetben, a süllyesztőben találtam ismét egy topicot, amelyben 2 helyesírási hiba is van! Kinek tetszik a Piecing?
Helyesen: Kinek tetszik a piercing? A piercing nem tulajdonnév, hanem köznév. Tudom, hogy a sok-sok topicot nehéz áttekinteni, főleg a kifutott témákat!
A szexmentes övezetben, a süllyesztőben találtam ismét egy topicot, amelyben 2 helyesírási hiba is van! Kinek tetszik a Piecing?
Helyesen: Kinek tetszik a piercing? A piercing nem tulajdonnév, hanem köznév. Tudom, hogy a sok-sok topicot nehéz áttekinteni, főleg a kifutott témákat!

Kedves Tom!

vazze!
érthetőt kértem!
csekély értelmű medvebocs révén ebből sem értek semmit!!! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 04. szerda 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 12:10
Felhívom MINDENKI figyelmét, hogy az admin is "csak" egy ember, mint bárki más,
NEM TÉVEDHETETLEN? és NEM HIBÁTLAN! (ritkább esetben figyelmetlen is -önkritika-),
ezért akinek észrevétele, vagy kritikája, ill. javaslata van vele/ük szemben,
azt a megfelelő topicba tegye,
és biztos vagyok benne, hogy a hiba/tévedés kijavítása korrigálása időben meg fog történni!
surdi! a hiba az ön készülékeében van"
érthetőt kértem!
csekély értelmű medvebocs révén ebből sem értek semmit!!! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 04. szerda 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)

NEM TÉVEDHETETLEN? és NEM HIBÁTLAN! (ritkább esetben figyelmetlen is -önkritika-),
és biztos vagyok benne, hogy a hiba/tévedés kijavítása korrigálása időben meg fog történni!

erudite
----------------------------------------------
megkérlek, hogy a
NAGYBETŰK-ről leesni, és érdemben hozzászólni a témákhoz! (tiltás is járhat érte!)
(csak azért nem moderálom, mert vannak jó hsz-id is!) /2007.07.04. 11:19/
-----------------------------------------------------------------------
mukayy
nálad 24 óra tiltás is! csak érdemben szólj hozzá, ne csettelj a topicokban!
----------------------------------------------
megkérlek, hogy a
NAGYBETŰK-ről leesni, és érdemben hozzászólni a témákhoz! (tiltás is járhat érte!)
(csak azért nem moderálom, mert vannak jó hsz-id is!) /2007.07.04. 11:19/
-----------------------------------------------------------------------
mukayy
nálad 24 óra tiltás is! csak érdemben szólj hozzá, ne csettelj a topicokban!

Akos0907
--------------------------------------
hozzászólásaid pontgyüjtögető gyanúsak!
figyelmeztetlek, hogy csak érdemben szólj hozzá a támákhoz, mert ha így folytatod tiltás lesz a vége!
--------------------------------------
hozzászólásaid pontgyüjtögető gyanúsak!
figyelmeztetlek, hogy csak érdemben szólj hozzá a támákhoz, mert ha így folytatod tiltás lesz a vége!

ha meg mégis, akkor seggbekuki lesz mi?
azért is kipróbálom!
legfeljebb acélbetétes alsógatyóba jövök gégézni!
ui: no ezt megúsztam! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 03. kedd 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 15:39
azért is kipróbálom!
legfeljebb acélbetétes alsógatyóba jövök gégézni!

ui: no ezt megúsztam! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 03. kedd 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem folyton nyitva van, de a címében úgy jelzi, hogy fagyasztva
volt már ilyen...nyilván rendszerhiba
vagyis ha tudsz is írni bele, elméletileg nem tudod elküldeni

nekem folyton nyitva van, de a címében úgy jelzi, hogy fagyasztva
volt már ilyen...nyilván rendszerhiba
vagyis ha tudsz is írni bele, elméletileg nem tudod elküldeni
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 03. kedd 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 15:33

Szilva!
nyitva maradt az intézkedések ajtaja! csak azért jeleztem!
Szilva!
rudyka07!3 képes topic,10!!!db eszméletlen pontvadász hsz!Admin kollégámtol 1 HÉT! tiltást javaslok!
biztos, hogy olvassák, de van egy 3 napos átfutási idő, mert naponta rengeteg levelet, panaszt, észrevételt, javaslatot kell átolvasniuk és azokra válaszolniuk, ehhez viszont idő is kell! LEGYÉL TÜRELMESEBB! (még akkor is, ha ez esetben neked most elviekben nagyon fontos)
ok!
de akkor is ügyfélszolgálat---> és az amatőrök szerkesztő felelőse!
írd meg neki konkrétan a sorozat számát, abból is jelöld meg az érintett képeket, és adj olyan konkrét magyarázatot (bizonyítékot), hogy hitelesen el tudja fogadni az érintettségedet!
(nem tudok többet segíteni, és nem is akarok! mert mindenki védje a gépét az "illetéktelen behatolóktól" ahogyan tudja, vagy vállalja a következményeit, ha belerondítanak a képeibe!)
de akkor is ügyfélszolgálat---> és az amatőrök szerkesztő felelőse!
írd meg neki konkrétan a sorozat számát, abból is jelöld meg az érintett képeket, és adj olyan konkrét magyarázatot (bizonyítékot), hogy hitelesen el tudja fogadni az érintettségedet!
(nem tudok többet segíteni, és nem is akarok! mert mindenki védje a gépét az "illetéktelen behatolóktól" ahogyan tudja, vagy vállalja a következményeit, ha belerondítanak a képeibe!)
a leveleket jó helyre küldted, mert csak ők illetékesek (szerkesztők) a problémád orvoslására (de azzal a nicnévvel küd, akit konkrétan érint a dolog!)
Doki, és többi NEKATO tag!
NEKATO!
NEKATO!
Adnohvtx !
------------------------------------------------
semmi érdemi hozzászólásod NINCS!
csak közhelyek és jelzők!
figyelmeztetlek, hogy tiltás lesz a vége!
------------------------------------------------
semmi érdemi hozzászólásod NINCS!
csak közhelyek és jelzők!
figyelmeztetlek, hogy tiltás lesz a vége!

- egyetértek!
- én is nehezteltem miatta!
- el kellene dönteni, hogy a megyei topicok a társkeresőkbe kellenek, vagy a nappalikba,
mert így mindig is keveredés és "káosz" lesz!
- ugyanis sokan nem értik meg, hogy
mi a különbség a társkereső és a nappali topicok között!
- az adminok jó szándékkal támogatnak minden kezdeményezést, de a fórumozó társainknak kellene betartaniuk az iratlan szabályokat!
(természetesen ez nem rád, hanem azokra vonatkoznak, akik a keveredéseket, a "káoszt" okozzák!)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 01. vasárnap 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 01. vasárnap 09:52
- én is nehezteltem miatta!
- el kellene dönteni, hogy a megyei topicok a társkeresőkbe kellenek, vagy a nappalikba,
mert így mindig is keveredés és "káosz" lesz!
- ugyanis sokan nem értik meg, hogy
mi a különbség a társkereső és a nappali topicok között!
- az adminok jó szándékkal támogatnak minden kezdeményezést, de a fórumozó társainknak kellene betartaniuk az iratlan szabályokat!
(természetesen ez nem rád, hanem azokra vonatkoznak, akik a keveredéseket, a "káoszt" okozzák!)

A nappalik meg a társkereső témákban akkora káosz van a megyéket illetően...
Vagy csak Én látom így?
Pl.. baranya, fejér... itt is ott is...bi lány keres... majd ha mind a 19 megyéből keres nyit külön megyeit?
Vagy csak Én látom így?

Pl.. baranya, fejér... itt is ott is...bi lány keres... majd ha mind a 19 megyéből keres nyit külön megyeit?
A nappalik meg a társkereső témákban akkora káosz van a megyéket illetően...
Vagy csak Én látom így?
Vagy csak Én látom így?

képes topicba ne tegyetek írott hszt, mert minden külön értesítés nélkül törlöm

johnyboy13-nak a képes topic összeronditásáért stop and go-ot javaslok!
szörös punci képek:hát ez nem kituddja mi
Pink képek:belokném neki nemis eggyszer
Szex és sport:ez meg nekem is fájt
Kukkolos...:én is csatlakoznák a hancurozáshoz
Extrém bizarr...:brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tehát ez nem érdemi hsz-ek,és forumozás!
szörös punci képek:hát ez nem kituddja mi
Pink képek:belokném neki nemis eggyszer
Szex és sport:ez meg nekem is fájt
Kukkolos...:én is csatlakoznák a hancurozáshoz
Extrém bizarr...:brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tehát ez nem érdemi hsz-ek,és forumozás!