Akkor még egyszer a nyomaték kedvéért:
Más internetes oldalakat, ahol szexszel foglalkoznak ne linkeljetek be, mert tiltás jár érte!
Köszönöm mindenki megértését, a GG fórum alapvető kritériumának tiszteletben tartását!
Más internetes oldalakat, ahol szexszel foglalkoznak ne linkeljetek be, mert tiltás jár érte!
Köszönöm mindenki megértését, a GG fórum alapvető kritériumának tiszteletben tartását!
csak egy ismerősről, akivel az "ősközösségi társadalomban" együtt dugtuk a női fajt!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 18. péntek 02:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 02:53

Na ezt ha érteném, h mire írod??? Innentől kezdve minden új regelt tagot be fogsz jelenteni? Vagy neadjisten egy régi-új tagról van szó?

véletlen ráléptem, és még borogatja a lelkét...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)

csak csendesen kérdezzél, mert kikapsz, mint én szoktam!
pedig ez a kérdés már bennem is felvetődött! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
pedig ez a kérdés már bennem is felvetődött! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérdezhetek?
Katicabogár elreppent?
Vagy hova lett?
Katicabogár elreppent?
Vagy hova lett?
Na ezt ha érteném, h mire írod??? Innentől kezdve minden új regelt tagot be fogsz jelenteni? Vagy neadjisten egy régi-új tagról van szó?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 18. péntek 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 00:03

van egy új tagunk: Sheriff007 remélem hamarosan bejelentkezik!

türelem rózsát terem, a bimbója a ........
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 12:27

Ahogy láttad, tom, tőlem szokatlanul nyugodtan fogadtam a dolgot! Ezek szerint nem hiába volt az 1 hetes kényszerpihanő meg sok levélváltás...
Türelemmel várom a fejleményeket.

van egy új tagunk: Sheriff007 remélem hamarosan bejelentkezik!

Ahogy láttad, tom, tőlem szokatlanul nyugodtan fogadtam a dolgot! Ezek szerint nem hiába volt az 1 hetes kényszerpihanő meg sok levélváltás...
Türelemmel várom a fejleményeket.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 16. szerda 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 22:43

Nyugi!
utána szimatolok, és ha az, akire gondolsz, vsz. örökre tiltani fogom, és utána minden fellelhető nicjét és hsz-ét törölöm!
(kérek holnapig haladékot
)
utána szimatolok, és ha az, akire gondolsz, vsz. örökre tiltani fogom, és utána minden fellelhető nicjét és hsz-ét törölöm!

Nyugi!
)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 16. szerda 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 16:07

Sztem meg szándékosan volt provokatív...
Vagy az, akire gondolok (mondom, ez a nyakateker megfogalmazás nagyon emlékeztet rég nem látott fórumozónkra), vagy bandájának tagja. Valami ilyesmi lehet. De mindegy, meglátjuk, 1 nap múlva is megtalál-e, ha igen, akkor nekem volt igazam.

Sztem meg szándékosan volt provokatív...
Vagy az, akire gondolok (mondom, ez a nyakateker megfogalmazás nagyon emlékeztet rég nem látott fórumozónkra), vagy bandájának tagja. Valami ilyesmi lehet. De mindegy, meglátjuk, 1 nap múlva is megtalál-e, ha igen, akkor nekem volt igazam.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 14:44

biztos azt hitte, hogy lány vagy
ami a másik megjegyzésedet illeti: vagy nem az, akire te gondolsz, vagy szándékosan ostoba, mert nyitott egy "kínos" topicot, amiért sajna tiltanom kellett:(

Lali néven nem ismerem, de a stílusa túlontúl emlékeztet valakire (főleg ez a nyakatekert szövegezés)... Bár lehet, h Mme Prune-nak van igaza, h nőnek hisz (bár ez elég esélytelen, "Anthony" névvel, illetve az egyéb megjegyzések miatt)...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 16. szerda 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 14:36

Én értettem,hogy mit jawal neked Lali...
Ki is gúwadt a szemem,hogy milyen szemtelen!
De gondoltam,hogy ismeritek már 1mást!
De gondoltam,hogy ismeritek már 1mást!
biztos azt hitte, hogy lány vagy
ami a másik megjegyzésedet illeti: vagy nem az, akire te gondolsz, vagy szándékosan ostoba, mert nyitott egy "kínos" topicot, amiért sajna tiltanom kellett:(
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 16. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 14:05

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 16. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm!
Mondjuk speciel a nyakatekertségében bújtatva azt javasolta, hogy mindenféle nemzetiségű és méretű férfi egyedek az ajánlott spricceket velem műveljék. Így már vágod?
Mondjuk speciel a nyakatekertségében bújtatva azt javasolta, hogy mindenféle nemzetiségű és méretű férfi egyedek az ajánlott spricceket velem műveljék. Így már vágod?
Én értettem,hogy mit jawal neked Lali...
De gondoltam,hogy ismeritek már 1mást! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 16. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 14:05
De gondoltam,hogy ismeritek már 1mást! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 16. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm!
Köszönöm!
valójában elég nyakatekert mondat volt, és én sem vagyok biztos benne, hogy megértettem, de mivel a topicba nem ilyen hsz-eket várunk, töröltem
és akkor lali érezze magát figyelmeztetve
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 16. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 13:34

és akkor lali érezze magát figyelmeztetve

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 16. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi legyen a következő heti szavazás-ban:
"Lali #1015 | ma 13:05
Jó az ötlet kérlek prezentáld megnézném bár melyiket, de akár mindet ha te lennél az akivel ezeket elköbetnék változatos méretü és nemzetiségü fajtársaid. De nem zárkózom el a felől se hogy kis pikantériát vive a fantáziád szüleményébe termetes szerszámmal megáldott más emlős lény kövesse el veled a fentieket.
Válasz DrAnthony[VIP] üzenetére (2007.05.14)"
Ezt most mire véljem???
Mondjuk az írás stílusa gyanúsan ismerős... NAGYON ismerős.
Ha kérhetném ezen hsz törlését és az illető figyelmeztetését (akárki is).
Jó az ötlet kérlek prezentáld megnézném bár melyiket, de akár mindet ha te lennél az akivel ezeket elköbetnék változatos méretü és nemzetiségü fajtársaid. De nem zárkózom el a felől se hogy kis pikantériát vive a fantáziád szüleményébe termetes szerszámmal megáldott más emlős lény kövesse el veled a fentieket.
Ezt most mire véljem???
Mi legyen a következő heti szavazás-ban:
Ezt most mire véljem???
Ezt most mire véljem???
felhívom a saját magam figyelmét arra, hogy hagyjam abba tom1019[VIP][ADMIN]-nal való kötekedésem, mert különben illegalitásba kell, hogy vonuljak!
Timóteus
------------------------------------------------
végignéztem eddigi hsz-det!
80%-a semmitmondó, érdemi hozzászólást mellőző, tőmondatos megjegyzések, jelzők és érzelemnyilvánítások!
FIGYELMEZTETLEK, hogy tiltás lesz a vége!
------------------------------------------------
végignéztem eddigi hsz-det!
80%-a semmitmondó, érdemi hozzászólást mellőző, tőmondatos megjegyzések, jelzők és érzelemnyilvánítások!
FIGYELMEZTETLEK, hogy tiltás lesz a vége!
nos így ebben a formában igazad van, h nem jó!
akkor nincs használható megoldás
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 05. 11. péntek 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 16:26

(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 05. 11. péntek 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem jó, hiszen mi is egy gépről írunk. A cookie-kat meg egyébként is egy kattintás törölni, ráadásul a legtöbb otthoni gépnek dinamikus ip-je van.