VÉGLEGESEN TILTOTT LUZEREKNEK NEM ÉRDEMES VISSZAJÖNNI, MERT AZONNAL TILTOM ÉS TÖRLÖM!

pataki
az "Erotikus és szex képek, videók"-ban.
Még csak kilenc mondatnál jár, de lesz abból 10 is!!
az "Erotikus és szex képek, videók"-ban.
Még csak kilenc mondatnál jár, de lesz abból 10 is!!
edgar75
Kelemen Anna topic, 1 napig pihizni szeretne.
Kelemen Anna topic, 1 napig pihizni szeretne.
zsozs70
Korábban már lett többször figyelmeztetve, tiltva is, de nem tanult ezek szerint.
A pisiszex-ben eléggé durván fórumozik.
Szerintem ismét tiltani kellene pár napra.
Korábban már lett többször figyelmeztetve, tiltva is, de nem tanult ezek szerint.
jo hibáztam.de szerintem csak a véleményemet irtam.szabad országban vagyunk.nagyjábol.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 04:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 10. csütörtök 04:49

zsozs70
nah..zsozsi
régi barátságunkra való tekintettel
...kissé kedvesebben véleményezz...és a képes topicokba neeeee írj!!!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 10. csütörtök 20:49

jo hibáztam.de szerintem csak a véleményemet irtam.szabad országban vagyunk.nagyjábol.
vazzze! zsozs70[VIP]
--------------------------------------------------
olyan érthetetlen vagy, mint a szamár!
most nemrég figyelmeztettek, hogy ne pontvadászkodj a képes topicokban, de rögtön utána ráírsz az egyikre három szót!
nem győzöm a pontvadász benyögéseidet törölni, és ez eddig, csak azért nem tiltottalak, mert VIP vagy, és nem akarom elvenni a kedvedet a további fórumozástól!
DE, ha nem hagyod abba, és nem kezdesz érdemben hozzászólni a témákhoz, azok fonalát tovább göngyölítve értelmesen hozzászólni, akkor 1 hetet is rádnyomok, ami az összes hozzászólásod és pontod elvesztésével is járhat!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 10. csütörtök 20:49
--------------------------------------------------
olyan érthetetlen vagy, mint a szamár!
most nemrég figyelmeztettek, hogy ne pontvadászkodj a képes topicokban, de rögtön utána ráírsz az egyikre három szót!
nem győzöm a pontvadász benyögéseidet törölni, és ez eddig, csak azért nem tiltottalak, mert VIP vagy, és nem akarom elvenni a kedvedet a további fórumozástól!
DE, ha nem hagyod abba, és nem kezdesz érdemben hozzászólni a témákhoz, azok fonalát tovább göngyölítve értelmesen hozzászólni, akkor 1 hetet is rádnyomok, ami az összes hozzászólásod és pontod elvesztésével is járhat!

katicika fórumozóval kapcsolatos észrevételem:
2005.01.04 volt az első "hsz",eddig 69 oldalnyi "hsz"irt amit türelmesen átolvastam,magamban a következtetést levontam.De mivel egyéni véleménynyilvánitás sértésnek tekinthető ezért ezt mellőzném.
De tény hogy eddig a következő klón nevekett használta,és itt csak az elmult egy évre mennék vissza ugyanis ezek bizonyithatóak lásd fórum intézkedések topik
YANEK77,CATHLEEN,ORVOS-2,BAJUSZ53,CSERÉPJOE,KÖRMÖCI
Eszt az észrevételt a katicika álltal leirtak miatt teszem(golden gate chat és az operátorok)
Állitása szerint IP cimről esetleg a yanek77 irhatott.
yanek77 2007.06.07 kezdte a fórumozást "hsz"90% képek felrakása,a többi a kvizz szoba ill minden megnyilvánulása férfi ember mivoltátt tükrözi.A többi klón inkább az adminok kritizálása,lejáratása volt a cél és nem a normális fórumozás.
Továbbá egy másik érdekesség,akárhányszor tiltották,1 napon belül jött egy "ÚJ FÓRUMOS"és türhetettlen hangnemben nyilatkozott az admini munkárol.Amit természetesen rögtön töröltek és tiltottak
2005.01.04 volt az első "hsz",eddig 69 oldalnyi "hsz"irt amit türelmesen átolvastam,magamban a következtetést levontam.De mivel egyéni véleménynyilvánitás sértésnek tekinthető ezért ezt mellőzném.
De tény hogy eddig a következő klón nevekett használta,és itt csak az elmult egy évre mennék vissza ugyanis ezek bizonyithatóak lásd fórum intézkedések topik
YANEK77,CATHLEEN,ORVOS-2,BAJUSZ53,CSERÉPJOE,KÖRMÖCI
Eszt az észrevételt a katicika álltal leirtak miatt teszem(golden gate chat és az operátorok)
Állitása szerint IP cimről esetleg a yanek77 irhatott.
yanek77 2007.06.07 kezdte a fórumozást "hsz"90% képek felrakása,a többi a kvizz szoba ill minden megnyilvánulása férfi ember mivoltátt tükrözi.A többi klón inkább az adminok kritizálása,lejáratása volt a cél és nem a normális fórumozás.
Továbbá egy másik érdekesség,akárhányszor tiltották,1 napon belül jött egy "ÚJ FÓRUMOS"és türhetettlen hangnemben nyilatkozott az admini munkárol.Amit természetesen rögtön töröltek és tiltottak
normalis fórumozóval kapcsolatosan nincs egyetlen észrevételem se!

parbani user ezer éve ezt csinálja mint amit most is... többször lett figyelmeztetve, de soha semmit nem tesztek ellene, szabadon pontvadászik
bár cselesen valahova többet ír kitalált történeteket
igazad van, egyetértek, majd orrára koppintunk, ha eljön az ideje
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 11. péntek 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 11. péntek 21:19

Törölt felhasználó (69371)

parbani user ezer éve ezt csinálja mint amit most is... többször lett figyelmeztetve, de soha semmit nem tesztek ellene, szabadon pontvadászik

A mai estén kb. 4-5 felhasználó egy-két szavas hsz-ét moderáltam (tiltás nélkül) a KÉPES topicokból!
EZENTÚL, AKI A KÉPES TOPICOKAT (topic címében benne van, hogy CSAK KÉPEK!)
SZÖVEGES HSZ-EL OFFOLJA, AZT AUTOMATIKUSAN ÉS FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL 24 ÓRÁRA TILTOM + HSZ-ÉT TÖRLÖM!

sajt4
3 db pontvadász hsz a Karsai Zita topicban.
Ez nem fórumozás!!
A hozzászólások törlését eszközlöm!
(megtörtént 1 kivételével: tom)
3 db pontvadász hsz a Karsai Zita topicban.
Ez nem fórumozás!!

A hozzászólások törlését eszközlöm!
(megtörtént 1 kivételével: tom)
jenszike
------------------------
24 órás figyelmeztető tiltás + szöveges hsz-ed törlése a KÉPES topicból! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 22:22
A mai estén kb. 4-5 felhasználó egy-két szavas hsz-ét moderáltam (tiltás nélkül) a KÉPES topicokból!
SZÖVEGES HSZ-EL OFFOLJA, AZT AUTOMATIKUSAN ÉS FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL 24 ÓRÁRA TILTOM + HSZ-ÉT TÖRLÖM!
------------------------
24 órás figyelmeztető tiltás + szöveges hsz-ed törlése a KÉPES topicból! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem operával nem jelzi... pedig rápittyentettem... amúgy az oldal melyik böngészőre van optimalizálva?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 20. vasárnap 20:27

jenszike
------------------------
24 órás figyelmeztető tiltás + szöveges hsz-ed törlése a KÉPES topicból!
------------------------
24 órás figyelmeztető tiltás + szöveges hsz-ed törlése a KÉPES topicból!
csak példaképpen írtam be, hogy komolyan veszem a 24 órás beígért automatikus tiltásokat, aki offolja a KÉPES topikokat szöveges hsz-vel az tiltom, és törlöm a hsz-ét!
ezután nem írom be, csak végzem a dolgomat!
VIP-nél egyszer elmegy a hiba, ott csak törlök, de ha sorozatosan csinálja, akkor Őt is 24 órára banolom!
(az oldal elvileg mindegyik böngészővel megy, de az Operánál még nem ok a chat és annak funkciói!) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 20. vasárnap 20:41
ezután nem írom be, csak végzem a dolgomat!
VIP-nél egyszer elmegy a hiba, ott csak törlök, de ha sorozatosan csinálja, akkor Őt is 24 órára banolom!
(az oldal elvileg mindegyik böngészővel megy, de az Operánál még nem ok a chat és annak funkciói!) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem operával nem jelzi... pedig rápittyentettem... amúgy az oldal melyik böngészőre van optimalizálva?
képes topic-okban garázdálkodnak
A KÉPES topicok offolóit a megígérteknek megfelelően automatikusan 24 órára jegeljük és jelzős-semmitmondó hsz-ket töröljük
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 22. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 22. kedd 17:03

képes topic-okban garázdálkodnak
Internyet sExplorer.
Firefoxon helyenként még bugos. Bár ez a chat/zenőközpon szekcióra igaz, a lap többi része jól megy. Főleg ha Firefox alá betolsz egy AdBlock Plus-t akkor nem marad más csak tömény keksz. Elvégre ki kíváncsi a reklámokra?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 20. vasárnap 20:41
Firefoxon helyenként még bugos. Bár ez a chat/zenőközpon szekcióra igaz, a lap többi része jól megy. Főleg ha Firefox alá betolsz egy AdBlock Plus-t akkor nem marad más csak tömény keksz. Elvégre ki kíváncsi a reklámokra?

szerintem a képes topicokba direkt írkálnak... nem hiszem el, hogy egy 18 éves +++ embernek nincs ennyi esze, vagy ne tudjon olvasni....