(F) FIGYELEM, felhívások (fórumozóknak és adminoknak)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

... 92 93 94 95 96 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#930   2007. 04. 18. szerda 23:48
new1 new1
A provokáció szándékos, célja van.
#929   2007. 04. 18. szerda 23:43
X Törölt felhasználó (24620)
Nem azt mondom, én is egy büdös nárcista állat vagyok, de csupibig exhibícionizmusa már tényleg sok... Nem lehetne végleg tiltani? mindig csak beszúr egy kommentet egy linkkel, ami az ő amatőr képeire mutat, aztán kész..
#928   2007. 04. 18. szerda 19:17
para11 para11
mert hármasban,négyesben nem lehet privizni,a mondanivalót a többiek úgysem értik,...
(mellesleg nagyon szét van cseszve a cset,egyesek a nyilt falon "priviznek",még többen ökörködnek,ha valaki komolyabb dologról beszelgetne,lehurrogják,hogy ez a téma nem odavaló,másból se áll az egész,mint a szivatásból,meg a köszngetésböl)
hehe Jól megaszondtam... wave
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 18. szerda 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 15:13
Na... hát csak bejött a sok bábás közmondásom...

Figyi Apa!

Te tudod a legjobban h. akik a nappaliban voltak szökőévben ha feljöttek a chatre...Vagy lehet ott vannak csak más néven... A fene sem tudja...
Most benéztem... senki az égadta világon a nappaliból nincs a chaten...Vajon miért? Pedig.. ott még frissíteni sem kell.. no mind1... Ezen elgondolkoztam...

No megyek! És folytatom nappali előtti hsz-ezéseimet wink wave

Ja.. még csak annyi... innentől egy tucat topic egymondatos "chat" formára változik... Nézz körül...
Aztán nyisd ki a nappalit... Tudod.. régen is volt a munkahelyi chat topic... wink
#927   2007. 04. 18. szerda 18:40
Moncy Moncy

Végülis... valahol mindig mindenkinek igaza van...
Na de gondolj bele... a chaten sem rakhatom ki az emberkéket szire szóra...
És nem zárhatom be a chat szobát ha valaki fikáz... no már pedig ott aztán "kapom az ívet" elég rendesen...

De ha betévednek a nappalisok árgus szemekkel fogok figyelni és kiélem rugdosós kedvemet ha nem úgy viselkednek nyes (Inf: vicc)

Na... rem. mindenki lenyugszik.. és tleg az egy-két szavasokat ki kell szűrni, meg aki csak képeket rak be... aztán had tegyem a gyöngyvirágcsokromat a nappali asztalára wink
#926   2007. 04. 18. szerda 17:27
édespille édespille
nyugi, én is... vigyor
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 18. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 18. szerda 17:05
amik itt mennek attól vagyok bezizzenve!
#925   2007. 04. 18. szerda 17:21
X Törölt felhasználó (69371)
sorry, de te meg pláne ne szólj hozzám! nem kell felettem apáskodnod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 18. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
2007. 04. 18. szerda 17:07
NE legyél!NEM SZABAD!
#924   2007. 04. 18. szerda 17:07
X Törölt felhasználó (20803)
NE legyél!NEM SZABAD!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 18. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 17:05
#923   2007. 04. 18. szerda 17:05
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 18. szerda 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 15:53
zizzent! smile smile smile
#922   2007. 04. 18. szerda 16:51
X Törölt felhasználó (20803)
Esetleg ha átméretezné öket elöször photoshop-al.
#921   2007. 04. 18. szerda 15:53
édespille édespille
zizzent! smile smile smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 18. szerda 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 15:49
nagy baj lenne ha kérném a fórumról való tiltásomat???
#920   2007. 04. 18. szerda 15:49
nagy baj lenne ha kérném a fórumról való tiltásomat???
#919   2007. 04. 18. szerda 15:27
a facom ki van! Zsoltee képei olyan lassan töltődnek be, hogy idegbajt kapok! nem lehet valamit csinálni velük?
#918   2007. 04. 18. szerda 15:13
Moncy Moncy
Na... hát csak bejött a sok bábás közmondásom...

Figyi Apa!

Te tudod a legjobban h. akik a nappaliban voltak szökőévben ha feljöttek a chatre...Vagy lehet ott vannak csak más néven... A fene sem tudja...
Most benéztem... senki az égadta világon a nappaliból nincs a chaten...Vajon miért? Pedig.. ott még frissíteni sem kell.. no mind1... Ezen elgondolkoztam...

No megyek! És folytatom nappali előtti hsz-ezéseimet wink wave

Ja.. még csak annyi... innentől egy tucat topic egymondatos "chat" formára változik... Nézz körül...
Aztán nyisd ki a nappalit... Tudod.. régen is volt a munkahelyi chat topic... wink
#917   2007. 04. 18. szerda 13:46
surdapapa surdapapa
na erre nem gtam! mert időbe ütötte egymást!

elolvastam, tudomásul veszem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 18. szerda 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 18. szerda 13:36
Nappali #2161
#916   2007. 04. 18. szerda 13:36
X Törölt felhasználó (21812)
Nappali #2161
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 18. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 13:20
itt írtad, h a csetelésről írtál egy hosszabb hsz-t a nappaliba. már 3* néztem át de nem találtam meg! kérlek segíts!

tom1019[VIP][ADMIN] #2165 | ma 09:55
Aki nem megy át a nappaliból a megfelelő helyre vitatkozni, sőt fenyegetőzik (ami róla lepereg), azt azonnal tiltom 1 napos gondolkodásra és lehiggadásra! (ez viszont nem fenyegetés, hanem admini figyelmeztetés!)

Miért nem olvasod el a csettelésről szóló hosszabb hsz-met, mielőtt bevágod a durcit?
Nem elég világosak vagy érthetőek az indokaim?
Válasz surdapapa üzenetére (ma 09:45)
surdapapa | ma 09:45
na jó!
Szilva elolvastam, amire felhívtad a figyelmem!
kicsit rágódom rajta (és a reggelin is), de így első körbe: szarok a pontokra (de ezt mindannyian tudjátok), és az igaz, amit bikuci írt! ide barátkozni jövünk, nem pontokat gyűjteni.
mivel este nem tudok lenni ilyenkor tudok reagálni az általatok leírtakra!

és azt hiszem azt már korábban is írtam, h akár egyszavas válasz is lehet érdemi hsz. ha pedig összefoglalva válaszolok az elhangzottakra elveszíti az egésznek az élét.

ergó én nem változtatok, ugyanúgy fogom csinálni, mint eddig. felhatalmazva benneteket, h a pontjaim töröljétek.
vagy esetleg csináljatok vmi külön szabályt a nappalira, vagy a pontrendszert úgy meghatározni, h ne hsz-ek számához, hanem karakterszámhoz kötődjön. stb stb stb!

tehát a labda a Ti térfeleteken pattog.

ha pedig (a szabályok szerint jogosan) tiltotok előbb utóbb megúnom és nem jövök közétek! amit nagyon sajnálnék, mert kiváló embereket ismertem itt meg, közületek (is) sok embert barátomnak érzek. ...

úgy látom nem rágódtam rajta!

Ugrás az eredeti hozzászólásra
#915   2007. 04. 18. szerda 13:26
surdapapa surdapapa
mifaszért került be az összes előzmény?

szarul másoltam át???

nem így akartam!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 18. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 13:20
itt írtad, h a csetelésről írtál egy hosszabb hsz-t a nappaliba. már 3* néztem át de nem találtam meg! kérlek segíts!

Aki nem megy át a nappaliból a megfelelő helyre vitatkozni, sőt fenyegetőzik (ami róla lepereg), azt azonnal tiltom 1 napos gondolkodásra és lehiggadásra! (ez viszont nem fenyegetés, hanem admini figyelmeztetés!)

Miért nem olvasod el a csettelésről szóló hosszabb hsz-met, mielőtt bevágod a durcit?
na jó!
kicsit rágódom rajta (és a reggelin is), de így első körbe: szarok a pontokra (de ezt mindannyian tudjátok), és az igaz, amit bikuci írt! ide barátkozni jövünk, nem pontokat gyűjteni.

és azt hiszem azt már korábban is írtam, h akár egyszavas válasz is lehet érdemi hsz. ha pedig összefoglalva válaszolok az elhangzottakra elveszíti az egésznek az élét.

ergó én nem változtatok, ugyanúgy fogom csinálni, mint eddig. felhatalmazva benneteket, h a pontjaim töröljétek.
vagy esetleg csináljatok vmi külön szabályt a nappalira, vagy a pontrendszert úgy meghatározni, h ne hsz-ek számához, hanem karakterszámhoz kötődjön. stb stb stb!

ha pedig (a szabályok szerint jogosan) tiltotok előbb utóbb megúnom és nem jövök közétek! amit nagyon sajnálnék, mert kiváló embereket ismertem itt meg, közületek (is) sok embert barátomnak érzek. ...

#914   2007. 04. 18. szerda 13:20
surdapapa surdapapa

na jó!

#913   2007. 04. 18. szerda 13:00
new1 new1
Re:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 18. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 18. szerda 11:14
Surdi, New!
Mail megy. Olvassátok léci!
#912   2007. 04. 18. szerda 12:29
surdapapa surdapapa
én a tiédben olvastam, de vmiért korábban azt értettem, h tom a sajátjába is beírta.

a chat véletlenül nem kíván vmi egyidejűséget.

mi nem vagyunk ott eccerre, nem tudunk eccerre a nappaliban lenni!

azért mondtam, ill kértem, vegyétek el a pontjainkat, mert ha ezt az elvárást teljesítjük akkor a nappalink jellege sérül, ergó nem lesz értelme jönni.

és félre értettetek semmi bajunk Veletek!
Szilva Veled meg pláne nincs, úcceretünk Téged! csak hiányzik mikor nincs pörgés a nappaliban és Te voltál/vagy az egyik mozgatója!

csak készítsétek mán el azt a qrva szabályzatot! anélkül nehéz bármit is betartani!

tom abba meg igaza volt (aszem) CPTnek, hogy Te és Vazi is ludasak voltatok a tegnap történtekbe.

és visszaolvastam a tegnapot és nagyjából a mát is, de nem találom a chat-re vonatkozólag általad leírtakat!

a visszaolvasás után sem értem miért kellett behegeszteni a nappali ajtaját. az oké, h nem ott kellett volna megvitatnunk, de semmi sértő nem hangzott el, kimondottan ügyeltünk rá (én pláne), h nehogy sértőt írjunk. elvégre a barátaink vagytok!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 18. szerda 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 18. szerda 11:48
2161# "valóban túlterhetjük a rendszert a sok és rövid párbeszédekkel, nem véletlen kellett már korábban a szerkesztőknek leválasztani a régi nappalit"

és fáradjatok át vagy az offba, vagy az adminok szobájába, ez itt a figyelemfelhívás
#911   2007. 04. 18. szerda 11:48
MmePrune MmePrune VIP Admin
2161# "valóban túlterhetjük a rendszert a sok és rövid párbeszédekkel, nem véletlen kellett már korábban a szerkesztőknek leválasztani a régi nappalit"

és fáradjatok át vagy az offba, vagy az adminok szobájába, ez itt a figyelemfelhívás
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 18. szerda 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 11:43
te tom? hol van a chetről írt dolog amire a nappaliba utaltál?

nem találom!

... 92 93 94 95 96 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom1019 tom1019
Nyitás ideje: 2006. 11. 22. szerda
Üzenetek: 2790db
Utolsó üzenet: 2021. 02. 13. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!