(F) FIGYELEM, felhívások (fórumozóknak és adminoknak)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

... 91 92 93 94 95 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#950   2007. 04. 27. péntek 01:35
DrAnthony DrAnthony VIP
Elnézést, elfelejtettem gyapoth és mások kérését, hogy 1-1 topicban a képeket 1 hsz-be tegyem meg! Ha kérhetném, az "Igéző nő tekintetek"-ben beszúrt 4 képemet 1 hsz-be tennétek? Köszi!
#949   2007. 04. 21. szombat 07:54
MmePrune MmePrune VIP Admin
nos dako...szerintem meg egyszerűen savanyú a szőlő smile
nyugodtan csinálhatod tovább...pattoghatsz, beszólhatsz, nyafoghatsz, hisztizhetsz, meg is sértődhetsz...ha nem durva, akkor tiltani sem fogunk, legfeljebb kimoderáljuk a hsz-edet...
és ha tiltunk, akkor mi van? semmi, egy nap múlva visszajössz...a mi(adminok)népszerűségünk nem változik, alapból utálja mindenki a rendszabályozókat...ellenben a saját viselkedéseddel a saját népszerűségedet csökkented
(erről ez jutott eszembe: mikor az uram duzzog, és sértetten közli, hogy nem is kér vacsorát, azt mondom neki: te tudod, szivi, nem én maradok éhes)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 21. szombat 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 21. szombat 07:43
de olvastam és válaszoltam is! csak már nagyon unom, hogy ide írok valamit, amit másnak is írok! szóval ha nem gyapoth lett volna az illetékes a dologban, akkor is ezt írtam volna!
#948   2007. 04. 21. szombat 07:43
X Törölt felhasználó (69371)
de olvastam és válaszoltam is! csak már nagyon unom, hogy ide írok valamit, amit másnak is írok! szóval ha nem gyapoth lett volna az illetékes a dologban, akkor is ezt írtam volna!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 21. szombat 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 21. szombat 07:39
te nem olvastad a privit? úgy látom tom is írt, és én is
#947   2007. 04. 21. szombat 07:39
MmePrune MmePrune VIP Admin
te nem olvastad a privit? úgy látom tom is írt, és én is
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 21. szombat 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 07:37
ne haragudj Tom, de azért mert egy topicnyitásra azt mondom, hogy: "ez baromság" abban nincs semmi, mert ide ennyit írtam! ezt már a régi fórumban is írtam, ha valaki olyan topic-ot nyitott, ami tök értelmetlen volt!
#946   2007. 04. 21. szombat 07:37
ne haragudj Tom, de azért mert egy topicnyitásra azt mondom, hogy: "ez baromság" abban nincs semmi, mert ide ennyit írtam! ezt már a régi fórumban is írtam, ha valaki olyan topic-ot nyitott, ami tök értelmetlen volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 21:18
(igazad van -ezért nem is tiltalak miatta-,
de ennek ellenére kimoderáltam a sértő és durva figyelemfelhívásodat -van megfelelő jelzőgomb, és topic itt, de - csak normális hangnem engedhető meg az adminokkal szemben! ezért szóban figyelmeztetlek!) ejnye1 :tom
#945   2007. 04. 20. péntek 23:44
édespille édespille
mit nem láttam? miről maradtam le? merges2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 21:18
de ennek ellenére kimoderáltam a sértő és durva figyelemfelhívásodat -van megfelelő jelzőgomb, és topic itt, de - csak normális hangnem engedhető meg az adminokkal szemben! ezért szóban figyelmeztetlek!) ejnye1 :tom
#944   2007. 04. 20. péntek 21:18
#943   2007. 04. 20. péntek 16:04
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
Nincs mit smile
#942   2007. 04. 20. péntek 14:40
DrAnthony DrAnthony VIP
Hehe!!! Moderálást-törlést kértem volna az ominózus sorokra, de látom, kérésemet megelőzted! Köszi!
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 04. 20. péntek 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törté-Net VIP Admin
2007. 04. 20. péntek 12:44
Egész jó hsz.
Csak az a mások mocskolódására való célzás nem kéne, nem kéne vitát gerjeszteni másokkal sem. Amúgy jó, okos. smile
#941   2007. 04. 20. péntek 12:44
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
Egész jó hsz.
Csak az a mások mocskolódására való célzás nem kéne, nem kéne vitát gerjeszteni másokkal sem. Amúgy jó, okos. smile
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 20. péntek 01:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 01:50
Nem bírom ki, hogy ne ugassak bele, még ha ezen off-om miatt 1 napos tiltás lesz a jutim...
Nem keresem vissza már, de pár hsz-szel korábban dako azt írta, hogy jeleztem neki, hogy tom tiltani akarja, és csak ürügyet keres. Erre nem reagáltam, az "Adminok fogadóórájá"-ban bárki visszakeresheti, surdapapával volt egy hsz váltásunk ezügyben, sztem ott egyértelmű a véleményem és a gondolkodásom ezügyben. Akit érdekel, rákeres, akit meg nem, az úgyis átlép efelett is.
To tom: Ha volna tapsoló smilei, megtapsolnám a 1326-os hsz-ed "...pille kedves..."-től kezdődő sorait. No more comment.
To dako: Figyelmezz szavaimra, tudod, hogy én általában melletted állok! DE: Kérlek, higgadj le. Nem akarok sem atyáskodni feletted, sem pedig irányítani nem akarlak, de hidd el, ha tiltani akartak volna, akkor már rég megtehették volna, akár ezen topic többszörös offolása miatt. Katicika egyetlen egy off-ot nyomott be a Nappaliba, egyből 1 nap ban lett a "jutalma", szóval take it easy!!! Ne keress ellenségeket, ne keress hátsó szándékokat, nincsenek. Egyenes megmozdulások vannak, de vedd észre: Sokszor hebrencs, fiatalos hevülettől űzött, de jóindulatú gyerek vagy. Épp ezekért irányításra, bizonyos mértékű terelgetésre szorulsz. Pille, Prune finoman, nőiesen teszik ezt, míg tom és vazi férfiasabban, keményebben, ha kell erősebb szavakkal. De kell egyfajta terelgetés neked, mert forró fejed miatt soxor előbb írsz, aztán gondolkodsz. Tudod, én így "győztem le" (Moderálva) is, hogy nem reagáltam le elsőre a szemétkedéseiket és mocskolódásukat, hanem átgondoltam, mivel lehet megfogni és sarokba szorítani őket. Ha nyugodtan, átgondoltan reagálnál te is, ha látnád, hogy segíteni akarnak az emberek, ha nem feltétlenül ellenséget keresnél, lehet, hogy sok ilyen vita elkerülhető lenne.
Tudom, a hp-s vitát megszenvedted, rólam jobban lepergett, de téged eléggé meggyötört.
Azóta nem találod a helyed, ugrasz az első szóra, légyen az vicces vagy komoly.
Higgadj le, nyugodj meg, mert ha másnak nem, nekem elhiheted: Már helyed van ebben a kis közösségben, a legtöbben még hevességeddel együtt is kedvelnek, de a kirohanásaidat mindenképpen "kezelni" kell (nem pejoratív értelemben, tehát az orvoslás alatt az irányítást értem).
Nagyjából ennyi. Take it easy, és ahogy Zombiee mondja: BÉKE
#940   2007. 04. 20. péntek 01:50
DrAnthony DrAnthony VIP
Nem bírom ki, hogy ne ugassak bele, még ha ezen off-om miatt 1 napos tiltás lesz a jutim...
Nem keresem vissza már, de pár hsz-szel korábban dako azt írta, hogy jeleztem neki, hogy tom tiltani akarja, és csak ürügyet keres. Erre nem reagáltam, az "Adminok fogadóórájá"-ban bárki visszakeresheti, surdapapával volt egy hsz váltásunk ezügyben, sztem ott egyértelmű a véleményem és a gondolkodásom ezügyben. Akit érdekel, rákeres, akit meg nem, az úgyis átlép efelett is.
To tom: Ha volna tapsoló smilei, megtapsolnám a 1326-os hsz-ed "...pille kedves..."-től kezdődő sorait. No more comment.
To dako: Figyelmezz szavaimra, tudod, hogy én általában melletted állok! DE: Kérlek, higgadj le. Nem akarok sem atyáskodni feletted, sem pedig irányítani nem akarlak, de hidd el, ha tiltani akartak volna, akkor már rég megtehették volna, akár ezen topic többszörös offolása miatt. Katicika egyetlen egy off-ot nyomott be a Nappaliba, egyből 1 nap ban lett a "jutalma", szóval take it easy!!! Ne keress ellenségeket, ne keress hátsó szándékokat, nincsenek. Egyenes megmozdulások vannak, de vedd észre: Sokszor hebrencs, fiatalos hevülettől űzött, de jóindulatú gyerek vagy. Épp ezekért irányításra, bizonyos mértékű terelgetésre szorulsz. Pille, Prune finoman, nőiesen teszik ezt, míg tom és vazi férfiasabban, keményebben, ha kell erősebb szavakkal. De kell egyfajta terelgetés neked, mert forró fejed miatt soxor előbb írsz, aztán gondolkodsz. Tudod, én így "győztem le" (Moderálva) is, hogy nem reagáltam le elsőre a szemétkedéseiket és mocskolódásukat, hanem átgondoltam, mivel lehet megfogni és sarokba szorítani őket. Ha nyugodtan, átgondoltan reagálnál te is, ha látnád, hogy segíteni akarnak az emberek, ha nem feltétlenül ellenséget keresnél, lehet, hogy sok ilyen vita elkerülhető lenne.
Tudom, a hp-s vitát megszenvedted, rólam jobban lepergett, de téged eléggé meggyötört.
Azóta nem találod a helyed, ugrasz az első szóra, légyen az vicces vagy komoly.
Higgadj le, nyugodj meg, mert ha másnak nem, nekem elhiheted: Már helyed van ebben a kis közösségben, a legtöbben még hevességeddel együtt is kedvelnek, de a kirohanásaidat mindenképpen "kezelni" kell (nem pejoratív értelemben, tehát az orvoslás alatt az irányítást értem).
Nagyjából ennyi. Take it easy, és ahogy Zombiee mondja: BÉKE
#939   2007. 04. 19. csütörtök 22:13
édespille édespille
olyan gyufaszálhuzogatós vagy ma. bee1
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 22:09
miért?

jah! akkor tegye át az Adminok fogadóórájába...
de ha eccer ő is ide ír, akkor nem egy másik topic-ba fogok válaszólni...
#938   2007. 04. 19. csütörtök 22:09
miért?

jah! akkor tegye át az Adminok fogadóórájába...
de ha eccer ő is ide ír, akkor nem egy másik topic-ba fogok válaszólni...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 22:06
még két beirás ide, s tutira kidobnak innét. szeretnél kidobódni?
#937   2007. 04. 19. csütörtök 22:06
édespille édespille
még két beirás ide, s tutira kidobnak innét. szeretnél kidobódni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 22:02
én tőlem kukázhatod! úgy is azt hittem mind ott van már! hp tiltása óta ezt csinálod, és nem csak nekem esett le, hogy ki akarsz tiltani, csak a megfelelő alkalmat keresed! legalább 5-en jelezték a dolgot nekem! de már valahogy az sem tud izgatni! és az utóbbi időben nem is írtam neked privit, csak esetleg válaszoltam!
#936   2007. 04. 19. csütörtök 22:02
én tőlem kukázhatod! úgy is azt hittem mind ott van már! hp tiltása óta ezt csinálod, és nem csak nekem esett le, hogy ki akarsz tiltani, csak a megfelelő alkalmat keresed! legalább 5-en jelezték a dolgot nekem! de már valahogy az sem tud izgatni! és az utóbbi időben nem is írtam neked privit, csak esetleg válaszoltam!
#935   2007. 04. 19. csütörtök 21:36
tudod azt hittem, hogy nekik írhatok, mert bennük bíztam, és mindig segítettek, ezért írtam nekik! Te maga a szigor vaskeze vagy, így Te eleve kilőve maradtál, Tom ki akar innen penderíteni, szóval Ő sem lehetett! így jöttek a csajok szóba!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2007. 04. 19. csütörtök 21:27
mivel nem rájuk tartozik a dolog iylenkor vagy azt udják irni hogy sorry vagy nekem tovább küldik ennyire egyszerű a dolog, ne bántsad őket ez a munkájuk ugy hogy igy jut el a kérdésed hozzám is. mert ők nem kopentesek benne tők főlőslegesen teeted fel neki a kérdést.
#934   2007. 04. 19. csütörtök 21:27
vazelinator vazelinator VIP Admin
mivel nem rájuk tartozik a dolog iylenkor vagy azt udják irni hogy sorry vagy nekem tovább küldik ennyire egyszerű a dolog, ne bántsad őket ez a munkájuk ugy hogy igy jut el a kérdésed hozzám is. mert ők nem kopentesek benne tők főlőslegesen teeted fel neki a kérdést.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 21:24
nem zaklatás volt! csak kérdeztem valamit! és senki másra nem tartozik csak a címzettekre!
#933   2007. 04. 19. csütörtök 21:24
nem zaklatás volt! csak kérdeztem valamit! és senki másra nem tartozik csak a címzettekre!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2007. 04. 19. csütörtök 21:22
felhivom mindenki figyelmét hogy a személyek eldőntése hozzám tartozik, tők főlősleges az adminokat zaklatni ezzel
#932   2007. 04. 19. csütörtök 21:22
vazelinator vazelinator VIP Admin
felhivom mindenki figyelmét hogy a személyek eldőntése hozzám tartozik, tők főlősleges az adminokat zaklatni ezzel
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 20:19
ha jól tudom neked nem írtam semmiféle E-MAIL-t!!! Prune-nak írtam és Pillének! nekik! azt sajnálom, hogy bennük sem lehet megbízni ezekszerint! pedig Pillére számítottam! én nem akarok előre/feljebb kerülni, csak elvárnék egy kis tiszteletet! tudom kis taknyos vagyok, nem értek én az ilyenekhez, ezért vagyok alkalmatlan mindenre! oké! csá!
#931   2007. 04. 19. csütörtök 20:19
ha jól tudom neked nem írtam semmiféle E-MAIL-t!!! Prune-nak írtam és Pillének! nekik! azt sajnálom, hogy bennük sem lehet megbízni ezekszerint! pedig Pillére számítottam! én nem akarok előre/feljebb kerülni, csak elvárnék egy kis tiszteletet! tudom kis taknyos vagyok, nem értek én az ilyenekhez, ezért vagyok alkalmatlan mindenre! oké! csá!

... 91 92 93 94 95 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom1019 tom1019
Nyitás ideje: 2006. 11. 22. szerda
Üzenetek: 2790db
Utolsó üzenet: 2021. 02. 13. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!