te tom? hol van a chetről írt dolog amire a nappaliba utaltál?
nem találom!
nem találom!
Surdi, New!
Mail megy. Olvassátok léci!
Mail megy. Olvassátok léci!
Adminjaink! a fogadóórába írtam, h nem tudok avatart váltani! mi lehet az oka?
remélem tom macskáira ereszted ezt a véres fenevadot!
Ő kizavar a nappaliból, mi kicsináljuk a macskáit!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 18. szerda 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Ő kizavar a nappaliból, mi kicsináljuk a macskáit!

Ilyen vagy tom.Elnyelted a nappalit

Hightower72
töröltem a 2 db képértékelős hsz-edet
a "jó képek" "szuper a csaj" "tegyetek be még képeket" jellegű hsz-ek pontgyűjtögetésre utalnak, és ha felmerül az adminokban a gyanú, akkor tiltanak
töröltem a 2 db képértékelős hsz-edet

a "jó képek" "szuper a csaj" "tegyetek be még képeket" jellegű hsz-ek pontgyűjtögetésre utalnak, és ha felmerül az adminokban a gyanú, akkor tiltanak
Mai naptól új adminunk van
gyapoth
munka kőrébe ő foglakozik a Erotikus és szex képek, videók kategóriában lévő képekkel és hozzászólásokkal
Illetve a többi kategóriában a képek javításával
Jogai :
Téma: áthelyezés, átnevezés, törlés, törlésre jelölés, fagyasztás
Hozzászólás: szerkesztés, törlés
gyapoth
munka kőrébe ő foglakozik a Erotikus és szex képek, videók kategóriában lévő képekkel és hozzászólásokkal
Illetve a többi kategóriában a képek javításával
Jogai :
Téma: áthelyezés, átnevezés, törlés, törlésre jelölés, fagyasztás
Hozzászólás: szerkesztés, törlés
nem gazdakszik de kapfejenkét 3 pontott és egyből elég 3 filmre
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 17:28
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

inkább csak linkelem
igaz, nem tiszta pontgyűjtögető, mert ebből ugyan nem gyarapszik, de akkor mi?!
inkább csak linkelem
Erre csak ezt tudom mondani:
Korrekt!

Friss kismalac képekben értelmetlen betűhalmazok:
shawayer nick
Oké, ott nem szükséges a magvas hozzásszólás, de ez azért nekem túlzás.
Nézzetek rá légysz
shawayer nick
Oké, ott nem szükséges a magvas hozzásszólás, de ez azért nekem túlzás.
Nézzetek rá légysz
írt egy privit nekem ez a Katicika! beszúrhatom??? melyben gestapo-zik! az gondolom nem véletlen, hogy tiltva lett!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 13. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 13:49

téleg egy kőrzetből vannak
katica látam hogy jelenteted de most mit csináljak felhivta valamire a figyelmünket után néztünk
katica látam hogy jelenteted de most mit csináljak felhivta valamire a figyelmünket után néztünk
téleg egy kőrzetből vannak
katica látam hogy jelenteted de most mit csináljak felhivta valamire a figyelmünket után néztünk (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 18:17
katica látam hogy jelenteted de most mit csináljak felhivta valamire a figyelmünket után néztünk (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

egyszer Anthony mondta, hogy fojo nevű fórumozó Katicika álrege! most a Kvíz-topic-ban is olyan kérdést tett fel, ami Katicikára vezethető vissza! persze könnyű kérdés, de a megfogalmazás Katicikás, főleg azzal az inverz szóval, és a részletes kérdésfeltétellel!
kérem nézzetek utána, hogy Katicika = fojo ?
ha nem, attól még lehet az, hogy máshonnan nyomja! csak azért kérdem, mert akkor Anthony-nak nem adtam igazat, de most nekem is gyanús lett!
ha nem, attól még lehet az, hogy máshonnan nyomja! csak azért kérdem, mert akkor Anthony-nak nem adtam igazat, de most nekem is gyanús lett!
KÉREK MINDENKIT, HOGY AKI KÉPET TÖLT FEL, ÉS NEM HASZNÁL KÉPFELTÖLTŐ PROGRAMOT, AKKOR LEGYEN OLY KEDVES ÉS HASZNÁLJA AZ ELŐNÉZET FUNKCIÓT, MERT NEM DÍSZNEK VAN! HA ELŐNÉZETBEN NEM JELENIK MEG A KÉP, AKKOR FEL KELL TÖLTENI EGY INGYENES TÁRHELYRE, ÉS ONNAN BESZÚRNI! MERT MÁR AZ AGYAMRA MEGY A HIBÁS KÉPBESZÚRÁS!
(elnézést a nagybetükért, de ezt qrva nagy figyelem felhívásnak szánom. ha gondoljátok tegyétek be a képfeltöltős topic-okba is!)
(elnézést a nagybetükért, de ezt qrva nagy figyelem felhívásnak szánom. ha gondoljátok tegyétek be a képfeltöltős topic-okba is!)
egyszer Anthony mondta, hogy fojo nevű fórumozó Katicika álrege! most a Kvíz-topic-ban is olyan kérdést tett fel, ami Katicikára vezethető vissza! persze könnyű kérdés, de a megfogalmazás Katicikás, főleg azzal az inverz szóval, és a részletes kérdésfeltétellel!
ha nem fogalmaznál emígyen, akkor nem zavarodnál össze!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 18:49

Törölt felhasználó (7767)

Csupán frisslevegő-vételként a pacsulifelhőben: azért nyomatékosítottam, mert csak egy hsz-résszel nem értettem egyet, és az ott tett felkiáltójeles gombnyomásomra az űr sötétje és némasága válaszolt, az inkriminált hsz(#3347)pedig férges részével egyetemben még mindig ott kuksol a helyén! Vagy ez a helyes? Teljesen összezavarodtam...

Csupán frisslevegő-vételként a pacsulifelhőben: azért nyomatékosítottam, mert csak egy hsz-résszel nem értettem egyet, és az ott tett felkiáltójeles gombnyomásomra az űr sötétje és némasága válaszolt, az inkriminált hsz(#3347)pedig férges részével egyetemben még mindig ott kuksol a helyén! Vagy ez a helyes? Teljesen összezavarodtam...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 00:35

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Törté-Net[VIP][ADMIN] #1193| 2007.03.29
E-mailben konkrétan megkapjuk, hogy mit írt, mikor, stb, és látjuk azt is, ha törölték már.
Egyszerűbb az.
ez akkor dakonak szólt, de rád is vonatkozik...és mindenkire...megjegyzem: az ilyenekért dako kapott már tiltást is
(valamint ajánlom figyelmedbe az off topicban a 3352# 1. pontját)
E-mailben konkrétan megkapjuk, hogy mit írt, mikor, stb, és látjuk azt is, ha törölték már.
Egyszerűbb az.

ez akkor dakonak szólt, de rád is vonatkozik...és mindenkire...megjegyzem: az ilyenekért dako kapott már tiltást is
(valamint ajánlom figyelmedbe az off topicban a 3352# 1. pontját)
Törté-Net[VIP][ADMIN] #1193| 2007.03.29
Egyszerűbb az.
(valamint ajánlom figyelmedbe az off topicban a 3352# 1. pontját) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 17:07
Egyszerűbb az.

(valamint ajánlom figyelmedbe az off topicban a 3352# 1. pontját) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

"Ügyes kutya, jó kutya!!! Nesze, itt a csontod, rágódj rajta egy kicsit...
Azért ezt szeretem, ha egy kutyuli ennyire gyorsan ugrik a gazdi hívó szavára. Sztem a Kárpátok géniusza is ezért szeretett téged annyira, mert hűséges ölebe voltál." (OFF topic, DrAnthony[VIP] #3347)
Politikai utalás Románia 1989 előtti helyzetére, egyes emberek besúgói minőségére, mindez sértő szándékkal egy fórumozó címére!
Azért ezt szeretem, ha egy kutyuli ennyire gyorsan ugrik a gazdi hívó szavára. Sztem a Kárpátok géniusza is ezért szeretett téged annyira, mert hűséges ölebe voltál." (OFF topic, DrAnthony[VIP] #3347)
Politikai utalás Románia 1989 előtti helyzetére, egyes emberek besúgói minőségére, mindez sértő szándékkal egy fórumozó címére!
most ide írom sorry!
matus bika vagy ki az isten, a figyelmeztetésetek ellenére is, azt csinálja, hogy egymás után ír 2 hsz.-t, amik max 1 mondatosak, és általánosságok!
mégegyszer sorry!
matus bika vagy ki az isten, a figyelmeztetésetek ellenére is, azt csinálja, hogy egymás után ír 2 hsz.-t, amik max 1 mondatosak, és általánosságok!
mégegyszer sorry!
"Ügyes kutya, jó kutya!!! Nesze, itt a csontod, rágódj rajta egy kicsit...