spricc party | Nyitotta: Timea1 (2007.04.02 18:34)
Timea1 #1 | ma 18:34
Sziasztok!
Nemsokára lesz a spricc party.. Nem tudom hallottatok-e róla. Én most olvastam a kimaradas.hu oldalán.
http://www.kimaradas.hu/cimlap_hir.php?id=242&mosolyazarcodon=2
Nem hangzik rosszul.
Voltatok már ilyenen?
Érdekelne, hogy milyen..
Timea1 #1 | ma 18:34
Sziasztok!
Nemsokára lesz a spricc party.. Nem tudom hallottatok-e róla. Én most olvastam a kimaradas.hu oldalán.
http://www.kimaradas.hu/cimlap_hir.php?id=242&mosolyazarcodon=2
Nem hangzik rosszul.
Voltatok már ilyenen?
Érdekelne, hogy milyen..
na de ezt csak úgy lehet, ha begépelem a parancsokat, mert ha rákattintok a megfelelőre, akkor azokat egymás után illeszti be, úgy mint például ha írok egy szöveget, és utólag eszmélek rá, hogy egy szmájli kellene, akkor hiába viszem a kúrzort oda, ahova szeretném a szmájlit, mert az úgyis a végére kerül a szövegnek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 18:34
Törölt felhasználó (69371)

na ezt mogyorózd el! vagy várjál csak, merpróbálok valamit!
dako84 istenkirály
dako84 istenkirály
na ezt mogyorózd el! vagy várjál csak, merpróbálok valamit!
dako84 istenkirály (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
dako84 istenkirály (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
miért nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 18:26
Törölt felhasználó (69371)

a baj az, hogy egyszerre nem lehet több stílust használni! mármint dőlt és aláhúzott egyszerre például!
az ötlet jó, én támogatom!

a baj az, hogy egyszerre nem lehet több stílust használni! mármint dőlt és aláhúzott egyszerre például!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 18:15

formázások talán lehetne alkotni rá valami egységet?
pl:
valahonan ollozot szőveg, be illesztet forrás
szőveg rész kiemlés fontos részek
figyelem fel hivás, nyomatékositás
mit szoltok hozzá?
pl:
mit szoltok hozzá?
formázások talán lehetne alkotni rá valami egységet?
pl:
mit szoltok hozzá?
pl:
mit szoltok hozzá?
venkecske, volt némi kis gubanc, már megoldva, elnézést.
Vegyétek április 1.-jei tréfának.
(Ez egy válasz venkecske üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 15:55

Vegyétek április 1.-jei tréfának.

Köszönöm szépen a rengeteg e-mailt, amiben értesítetek arról, hogy véget ért az eltiltásom.Már az elsőt is megértettem, de ma már kb. a 30. jött és most már elég.Nyilván csak véletlen, de ha lehet, akkor kérném leállítani.Köszönöm.
Köszönöm szépen a rengeteg e-mailt, amiben értesítetek arról, hogy véget ért az eltiltásom.Már az elsőt is megértettem, de ma már kb. a 30. jött és most már elég.Nyilván csak véletlen, de ha lehet, akkor kérném leállítani.Köszönöm.
baromság!!!
Ne kattints ide! | Nyitotta: kiskiralyka[VIP] (2007.04.01 20:55)
Ne kattints ide! | Nyitotta: kiskiralyka[VIP] (2007.04.01 20:55)
köszönöm, még tanulgatom az új fórumot, de jó, hogy lett kereső, most, hogy mondod
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 03. 30. péntek 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 30. péntek 10:52

Koleszos csajok képei
nem vesztek el használd a keresőt és kőnyebben meg van.. illetve a kép kategoriában van
nem vesztek el használd a keresőt és kőnyebben meg van.. illetve a kép kategoriában van
E-mailban már értesítettelek, hogy "Katicika" nicknevemmel nem tudok - sorozatos "tiltásfeloldó" üzeneteitek ellenére sem - belépni.ÜdvKatinka
mi legyen a következő heti szavazásból áthozva...bár igazán nem tudom minek...vagyis talán az utókornak meghagyva
hypp #1050| ma 09:55
Fel vagyok háborodva!
Mivel új vagyok itt, megdöbbenve nézem a képeket, mindenhol csak borotvált pinákat látok. Tudom, hogy az higiénikus, meg etc. de könyörgöm azt a teremtő nem véletlenül tette olyanná! Igenis szép egy szőrös pina, /nekem spec a barna tetszik/ és több ilyet szeretnék látni. Ha nem akkor az admin "monnyon le" meg a kopasz pinájú csajok is.
Na eztkibeszéltem....
hypp
MÉG EGY ILYEN, ÉS TÉGED FOGLAK LEMONDATNI!

hypp #1050| ma 09:55
Fel vagyok háborodva!
Mivel új vagyok itt, megdöbbenve nézem a képeket, mindenhol csak borotvált pinákat látok. Tudom, hogy az higiénikus, meg etc. de könyörgöm azt a teremtő nem véletlenül tette olyanná! Igenis szép egy szőrös pina, /nekem spec a barna tetszik/ és több ilyet szeretnék látni. Ha nem akkor az admin "monnyon le" meg a kopasz pinájú csajok is.
Na eztkibeszéltem....
hypp
MÉG EGY ILYEN, ÉS TÉGED FOGLAK LEMONDATNI!
semmi gond.
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 30. péntek 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 30. péntek 13:21

köszönöm a felvilágositást,és bocsánat hogy rosszul jeleztem a kérdésem.

köszönöm a felvilágositást,és bocsánat hogy rosszul jeleztem a kérdésem.
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 03. 30. péntek 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 30. péntek 13:07

Az intézkedések topikban kapsz, tiltásról e-mail-ben is.
(és kérlek ok nélkül NE használd az Üzenet jelzése gombot.)
(és kérlek ok nélkül NE használd az Üzenet jelzése gombot.)
Az intézkedések topikban kapsz, tiltásról e-mail-ben is.
(és kérlek ok nélkül NE használd az Üzenet jelzése gombot.) (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 30. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 30. péntek 13:05
(és kérlek ok nélkül NE használd az Üzenet jelzése gombot.) (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 30. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)

tiszteld adminok,amennyibe én valami véletlen folytán hibát követnék el,amiért büntetés vagy figyelmeztetés járna,arról kapok és ha kapok akkor milyen formában kapok tájékosztatást.
tiszteld adminok,amennyibe én valami véletlen folytán hibát követnék el,amiért büntetés vagy figyelmeztetés járna,arról kapok és ha kapok akkor milyen formában kapok tájékosztatást.
Timóteus
is meg elrőltethetné magát nem csak a cimekre kel regálni hanem be is kapcsolodni a forumba a témákba vini tovább a társalgást
is meg elrőltethetné magát nem csak a cimekre kel regálni hanem be is kapcsolodni a forumba a témákba vini tovább a társalgást
zatur19850727
surdi veled meg mi let?
miez aegysoros hozá szolás dőmpig tőled?
miez aegysoros hozá szolás dőmpig tőled?
Koleszos csajok képei
nem vesztek el használd a keresőt és kőnyebben meg van.. illetve a kép kategoriában van (Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 03. 30. péntek 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 30. péntek 10:44
nem vesztek el használd a keresőt és kőnyebben meg van.. illetve a kép kategoriában van (Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 03. 30. péntek 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)

gyerekek! hová lett a koleszos csajok képei topic? vagy én vagyok béna, vagy tök eltűnt. ha utóbbi, akkor miért?