Lehet jelezni, de lehet, hogy nem fogjuk kapásból érteni, hogy "csak" az a gond, hogy az előzmény eltűnt.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 13:37

na lehet nem jó helyen teszem fel a kérdést.
ha vmit a saját hsz-embe cseszek el (pl. az érdekből dugás) azt is elég a felkiáltó jellel jelezni?
még a végén rákattintok a felkiáltó jelre és a saját jelzésem miatt tiltotok!
ha vmit a saját hsz-embe cseszek el (pl. az érdekből dugás) azt is elég a felkiáltó jellel jelezni?

na lehet nem jó helyen teszem fel a kérdést.
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 04. 06. péntek 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Megtörtént.

bocs a hová élvezzen a pasi topicból, egy sorral elnéztem!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 06. péntek 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 10:41

kérlek töröljétek az én hsz-em is a mi kell a pasiknak topicból, mert értelmetlen az egyremegy hsz-e nélkül!
kérlek töröljétek az én hsz-em is a mi kell a pasiknak topicból, mert értelmetlen az egyremegy hsz-e nélkül!
vazikám, kedves! még mindig nincsenek nálam a takaritó fiúk! vagy katicikának szóljak, hogy alkalomadtán továbbitsa őket hozzám?

hello Tom!Küldtem neked privit,hogy nem kaptam meg töled még mindig a privit!
Te rendkívül ellenszenves vagy velem, és azt sem értem miért tiltottál! gondolom nem vagyok szimpatikus! ez van! amúgy gyenge a felfogásom! valamit nehezen értek meg!
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 04. 04. szerda 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 19:19

Khm.
Sokszor kell neked egy dolgot leírni? Remélhetőleg többször nem.
Sokszor kell neked egy dolgot leírni? Remélhetőleg többször nem.
Khm.
Sokszor kell neked egy dolgot leírni? Remélhetőleg többször nem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 19:17
Sokszor kell neked egy dolgot leírni? Remélhetőleg többször nem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

raimi!!! nagyon sok helyen, más oldalak reklámozása!
azta de gyors valaki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 19:17

Írtam privit...Pusszanat Apa
Tárgy: [GoldenGate]Privát uzenet bem4-tol!
Szegény köcsög...................
Üdvözlettel:
Goldengate.hu
http://www.goldengate.hu/
(Ezt megkaptam, vagy megkaptukk vazi)
Szegény köcsög...................
Üdvözlettel:
Goldengate.hu
http://www.goldengate.hu/
(Ezt megkaptam, vagy megkaptukk vazi)
bocsi én a pont vadász bejelntésnek jobban őrülök itt mint ha egyenkét bejelnti valki őket...
és elég egy név és hogy pont gyanus onna utána meg nézem én is hogy téleg az e
és elég egy név és hogy pont gyanus onna utána meg nézem én is hogy téleg az e
Én így jeleztem... mivel nem csak az adminoknak jajongok
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 20:46

úgy is jeleztem, de olvass alám, nem mindig nekem kellene pampogni! ezzel off-olsz állandóan!
úgy is jeleztem, de olvass alám, nem mindig nekem kellene pampogni! ezzel off-olsz állandóan!
javaslatom pont megvonás és egy hét tiltás!!! az egy hét tutti, csak hogy nyugtunk legyen, mert holnap jön megint!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 20:36

huha...
Nem szoktam mostanában árulkodni...
De a picikuki nagggyon gyűjtöget...
tom1019[VIP][ADMIN] #131 | 2007.03.26
picikuki
--------------------------------------------------------------
pontvadász-gyanú...hsz-ek törlése
na amit kitörölt Tom, azt most szépen újra beírta a delikvens! plussz rá is kontráz!
picikuki
--------------------------------------------------------------
pontvadász-gyanú...hsz-ek törlése
na amit kitörölt Tom, azt most szépen újra beírta a delikvens! plussz rá is kontráz!
huha...
meg van
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 18:38

spricc party | Nyitotta: Timea1 (2007.04.02 18:34)
Timea1 #1 | ma 18:34
Sziasztok!
Nemsokára lesz a spricc party.. Nem tudom hallottatok-e róla. Én most olvastam a kimaradas.hu oldalán.
http://www.kimaradas.hu/cimlap_hir.php?id=242&mosolyazarcodon=2
Nem hangzik rosszul.
Voltatok már ilyenen?
Érdekelne, hogy milyen..
Timea1 #1 | ma 18:34
Sziasztok!
Nemsokára lesz a spricc party.. Nem tudom hallottatok-e róla. Én most olvastam a kimaradas.hu oldalán.
http://www.kimaradas.hu/cimlap_hir.php?id=242&mosolyazarcodon=2
Nem hangzik rosszul.
Voltatok már ilyenen?
Érdekelne, hogy milyen..