(F) FIGYELEM, felhívások (fórumozóknak és adminoknak)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

... 46 47 48 49 50 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#941   2007. 04. 20. péntek 12:44
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
Egész jó hsz.
Csak az a mások mocskolódására való célzás nem kéne, nem kéne vitát gerjeszteni másokkal sem. Amúgy jó, okos. smile
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 20. péntek 01:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 01:50
Nem bírom ki, hogy ne ugassak bele, még ha ezen off-om miatt 1 napos tiltás lesz a jutim...
Nem keresem vissza már, de pár hsz-szel korábban dako azt írta, hogy jeleztem neki, hogy tom tiltani akarja, és csak ürügyet keres. Erre nem reagáltam, az "Adminok fogadóórájá"-ban bárki visszakeresheti, surdapapával volt egy hsz váltásunk ezügyben, sztem ott egyértelmű a véleményem és a gondolkodásom ezügyben. Akit érdekel, rákeres, akit meg nem, az úgyis átlép efelett is.
To tom: Ha volna tapsoló smilei, megtapsolnám a 1326-os hsz-ed "...pille kedves..."-től kezdődő sorait. No more comment.
To dako: Figyelmezz szavaimra, tudod, hogy én általában melletted állok! DE: Kérlek, higgadj le. Nem akarok sem atyáskodni feletted, sem pedig irányítani nem akarlak, de hidd el, ha tiltani akartak volna, akkor már rég megtehették volna, akár ezen topic többszörös offolása miatt. Katicika egyetlen egy off-ot nyomott be a Nappaliba, egyből 1 nap ban lett a "jutalma", szóval take it easy!!! Ne keress ellenségeket, ne keress hátsó szándékokat, nincsenek. Egyenes megmozdulások vannak, de vedd észre: Sokszor hebrencs, fiatalos hevülettől űzött, de jóindulatú gyerek vagy. Épp ezekért irányításra, bizonyos mértékű terelgetésre szorulsz. Pille, Prune finoman, nőiesen teszik ezt, míg tom és vazi férfiasabban, keményebben, ha kell erősebb szavakkal. De kell egyfajta terelgetés neked, mert forró fejed miatt soxor előbb írsz, aztán gondolkodsz. Tudod, én így "győztem le" (Moderálva) is, hogy nem reagáltam le elsőre a szemétkedéseiket és mocskolódásukat, hanem átgondoltam, mivel lehet megfogni és sarokba szorítani őket. Ha nyugodtan, átgondoltan reagálnál te is, ha látnád, hogy segíteni akarnak az emberek, ha nem feltétlenül ellenséget keresnél, lehet, hogy sok ilyen vita elkerülhető lenne.
Tudom, a hp-s vitát megszenvedted, rólam jobban lepergett, de téged eléggé meggyötört.
Azóta nem találod a helyed, ugrasz az első szóra, légyen az vicces vagy komoly.
Higgadj le, nyugodj meg, mert ha másnak nem, nekem elhiheted: Már helyed van ebben a kis közösségben, a legtöbben még hevességeddel együtt is kedvelnek, de a kirohanásaidat mindenképpen "kezelni" kell (nem pejoratív értelemben, tehát az orvoslás alatt az irányítást értem).
Nagyjából ennyi. Take it easy, és ahogy Zombiee mondja: BÉKE
#942   2007. 04. 20. péntek 14:40
DrAnthony DrAnthony VIP
Hehe!!! Moderálást-törlést kértem volna az ominózus sorokra, de látom, kérésemet megelőzted! Köszi!
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 04. 20. péntek 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törté-Net VIP Admin
2007. 04. 20. péntek 12:44
Egész jó hsz.
Csak az a mások mocskolódására való célzás nem kéne, nem kéne vitát gerjeszteni másokkal sem. Amúgy jó, okos. smile
#943   2007. 04. 20. péntek 16:04
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
Nincs mit smile
#944   2007. 04. 20. péntek 21:18
X Törölt felhasználó (69371)
(igazad van -ezért nem is tiltalak miatta-,
de ennek ellenére kimoderáltam a sértő és durva figyelemfelhívásodat -van megfelelő jelzőgomb, és topic itt, de - csak normális hangnem engedhető meg az adminokkal szemben! ezért szóban figyelmeztetlek!) ejnye1 :tom
#945   2007. 04. 20. péntek 23:44
édespille édespille
mit nem láttam? miről maradtam le? merges2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 20. péntek 21:18
de ennek ellenére kimoderáltam a sértő és durva figyelemfelhívásodat -van megfelelő jelzőgomb, és topic itt, de - csak normális hangnem engedhető meg az adminokkal szemben! ezért szóban figyelmeztetlek!) ejnye1 :tom
#946   2007. 04. 21. szombat 07:37
ne haragudj Tom, de azért mert egy topicnyitásra azt mondom, hogy: "ez baromság" abban nincs semmi, mert ide ennyit írtam! ezt már a régi fórumban is írtam, ha valaki olyan topic-ot nyitott, ami tök értelmetlen volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 21:18
#947   2007. 04. 21. szombat 07:39
MmePrune MmePrune VIP Admin
te nem olvastad a privit? úgy látom tom is írt, és én is
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 21. szombat 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 07:37
ne haragudj Tom, de azért mert egy topicnyitásra azt mondom, hogy: "ez baromság" abban nincs semmi, mert ide ennyit írtam! ezt már a régi fórumban is írtam, ha valaki olyan topic-ot nyitott, ami tök értelmetlen volt!
#948   2007. 04. 21. szombat 07:43
de olvastam és válaszoltam is! csak már nagyon unom, hogy ide írok valamit, amit másnak is írok! szóval ha nem gyapoth lett volna az illetékes a dologban, akkor is ezt írtam volna!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 21. szombat 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 21. szombat 07:39
te nem olvastad a privit? úgy látom tom is írt, és én is
#949   2007. 04. 21. szombat 07:54
MmePrune MmePrune VIP Admin
nos dako...szerintem meg egyszerűen savanyú a szőlő smile
nyugodtan csinálhatod tovább...pattoghatsz, beszólhatsz, nyafoghatsz, hisztizhetsz, meg is sértődhetsz...ha nem durva, akkor tiltani sem fogunk, legfeljebb kimoderáljuk a hsz-edet...
és ha tiltunk, akkor mi van? semmi, egy nap múlva visszajössz...a mi(adminok)népszerűségünk nem változik, alapból utálja mindenki a rendszabályozókat...ellenben a saját viselkedéseddel a saját népszerűségedet csökkented
(erről ez jutott eszembe: mikor az uram duzzog, és sértetten közli, hogy nem is kér vacsorát, azt mondom neki: te tudod, szivi, nem én maradok éhes)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 21. szombat 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 07:43
de olvastam és válaszoltam is! csak már nagyon unom, hogy ide írok valamit, amit másnak is írok! szóval ha nem gyapoth lett volna az illetékes a dologban, akkor is ezt írtam volna!
#950   2007. 04. 27. péntek 01:35
DrAnthony DrAnthony VIP
Elnézést, elfelejtettem gyapoth és mások kérését, hogy 1-1 topicban a képeket 1 hsz-be tegyem meg! Ha kérhetném, az "Igéző nő tekintetek"-ben beszúrt 4 képemet 1 hsz-be tennétek? Köszi!
#951   2007. 04. 27. péntek 13:42
X Törölt felhasználó (7767)
Felhívom az Adminok figyelmét, hogy valaki használja a Katicika nickemet a nappaliban és perverz, infantilis szöveget nyomott be hsz-ként!
" Katicika #2713 | ma 12:28
kabbe te majom "
Nem vállalom ezzel a közösséget. Kérlek, nézzetek utána! Köszönöm: Katinka

#952   2007. 04. 27. péntek 14:13
surdapapa surdapapa
csak a zárójeleshez: nem lehet, h csak a freemail szarakodik? nekem se sikerül belépnem!
#953   2007. 04. 27. péntek 15:34
Bocs, a rejtély kiderítve: harmadikos unokaöcsém a tettes!Bejelentkezve maradtam a GG-n, ő meg a Google helyett a legördülő Goldengate-forum linkjére klikkelt! Az eredménye megvolt. Meg itt is meglesz! boxer
Mégegyszer bocsánatot kérek: Katinka
#954   2007. 04. 27. péntek 15:39
Azt írtam benne, hogy nyisd fel a sorompót, ember, semmi értelme! Bevallom, a gunyorosságra rászolgáltam, mea culpa, mea maxima culpa. Elképzelheted, mennyire meglepett, amikor hazatérve azt a nappalibeli hsz-et megláttam...No meg a választ is rá!
A krapek meg a tv előtt ült és nagyon rendesen, kedvesen, előzékenyen viselkedett! Most már tudom, miért! smile
#955   2007. 04. 27. péntek 17:49
DrAnthony DrAnthony VIP
Egy OFF-ot, ha megengedtek:
Előre jelzem, hogy nem kötekedni akarok, sem pedig veszekedést szítani. Továbbá hangsúlyozom, hogy bár nem voltam részese az ominózus eseménynek, mégis elfogadom Katicika bocsánatkérését. Mindezek előrebocsájtásával elmondok egy történetet, és mindenki értelmezze szája íze szerint:
Rendszeres látogatója vagyok a magyar AA közösségnek, ott is fórumozok. Az AA-ban, de a magyar közösségben a legnagyobb és megbocsáthatatlan bűn, a cheat, a csalás. Ha csaláson kapnak valaki, az egy életre el van vágva, és nem nagyon van bocsánat.
Az illető perifériára szurul, lenézett és megvetett lesz, a klánok kivetik magukból, magányos farkasként kell játszania, ha tud, mert magyar szerverről indoklás nélkül kick/ban-olják, és aki ismeri, az is inkább otthagyja, nem játszik vele többet.
Nos, ezért a fórumon szoktak menni a magyarázkodások: Az öcsém, a kishúgom, az aranyhalam nyes lépett be az accountommal, nem is tudtam, mit töltök le, csak kíváncsiság, egy haverom akart kitolni velem; stb., stb., stb. Se szeri, se száma a magyarázkodásnak, ennek ellenére egyetlen alkalommal mentesült valaki a "csaló" titulus alól: 3 hetes munkával bebizonyította, hogy feltörték a mail-rendszerét, és ellopva a nevét és jelszavát, imitálva az IP címét csíteltek. Minden más esetben csak szánalmas nézelődés volt a reakció a magyarázatokra, még akkor is, ha bármelyik igaz is volt.
Miért is: Az ember felelősséggel tartozik sok mindenért. Felelős a szavaiért, tetteiért. A Btk. a gondatlan elkövetési alakzatokban bünteti, ha valaki nem jár el kellő körültekintéssel, vagy a tőle ELVÁRHATÓ körültekintést és figyelmet mellőzte, és úgy követ el gondatlanságból bűncselekményt. Természetesen itt szó sincs bűncselekményről, de jelezni akartam, hogy a gondastlanság nem minden esetben mentség.
Ez elv: Valahol az ember felelős a "nyitva felejtett" ablakokért, bejelentkezve maradt nick-ekért, automatikusan bejelentkező accountokért, és azért, ha azzal valaki visszaél.
Már csak azért is, mert ennyi erővel ebből lavina és kóros folyamat lehet: bárkinek bármit írhatok, tehetek, majd lerendezem egy "bocsi, a kishúgom-aranyhalam-kutyám" volt, nem én. Ugye ez nem így működik?
Tisztelettel kérek mindenkit, hogy ez ne nagyon legyen rendszer, mert ha így mentesül bárki a felelősség alól, annak beláthatatlan következményei lehetnek.
Elnézést az OFF-ért.
#956   2007. 04. 27. péntek 20:46
Nem szeretem, ha egy férfi hisztériázik, de ezesetben elfogadom: egyszerűen nem tudom meg-nem-történtté tenni az esetet.Hogy elhiszed vagy nem, ettől arrafelé a Te ügyed, én az igazat írtam. És ezzel passz.
#957   2007. 04. 27. péntek 20:51
Neked is csak azt tudom válaszolni, mint Tomnak: most vágjátok le a fejemet, de akkor sem tudok egyebet írni, mint ami megtörtént.Vállalom a felelősséget azért, ami itt ma megesett, többet nem tehetek, ha fejreálltok is.Most mit csináljak: kövessek eklézsiát? Ha elfogadjátok a magyarázatomat, akkor ok, ha nem, nincs mit tennem....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 27. péntek 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 17:49
Egy OFF-ot, ha megengedtek:
Előre jelzem, hogy nem kötekedni akarok, sem pedig veszekedést szítani. Továbbá hangsúlyozom, hogy bár nem voltam részese az ominózus eseménynek, mégis elfogadom Katicika bocsánatkérését. Mindezek előrebocsájtásával elmondok egy történetet, és mindenki értelmezze szája íze szerint:
Rendszeres látogatója vagyok a magyar AA közösségnek, ott is fórumozok. Az AA-ban, de a magyar közösségben a legnagyobb és megbocsáthatatlan bűn, a cheat, a csalás. Ha csaláson kapnak valaki, az egy életre el van vágva, és nem nagyon van bocsánat.
Az illető perifériára szurul, lenézett és megvetett lesz, a klánok kivetik magukból, magányos farkasként kell játszania, ha tud, mert magyar szerverről indoklás nélkül kick/ban-olják, és aki ismeri, az is inkább otthagyja, nem játszik vele többet.
Nos, ezért a fórumon szoktak menni a magyarázkodások: Az öcsém, a kishúgom, az aranyhalam nyes lépett be az accountommal, nem is tudtam, mit töltök le, csak kíváncsiság, egy haverom akart kitolni velem; stb., stb., stb. Se szeri, se száma a magyarázkodásnak, ennek ellenére egyetlen alkalommal mentesült valaki a "csaló" titulus alól: 3 hetes munkával bebizonyította, hogy feltörték a mail-rendszerét, és ellopva a nevét és jelszavát, imitálva az IP címét csíteltek. Minden más esetben csak szánalmas nézelődés volt a reakció a magyarázatokra, még akkor is, ha bármelyik igaz is volt.
Miért is: Az ember felelősséggel tartozik sok mindenért. Felelős a szavaiért, tetteiért. A Btk. a gondatlan elkövetési alakzatokban bünteti, ha valaki nem jár el kellő körültekintéssel, vagy a tőle ELVÁRHATÓ körültekintést és figyelmet mellőzte, és úgy követ el gondatlanságból bűncselekményt. Természetesen itt szó sincs bűncselekményről, de jelezni akartam, hogy a gondastlanság nem minden esetben mentség.
Ez elv: Valahol az ember felelős a "nyitva felejtett" ablakokért, bejelentkezve maradt nick-ekért, automatikusan bejelentkező accountokért, és azért, ha azzal valaki visszaél.
Már csak azért is, mert ennyi erővel ebből lavina és kóros folyamat lehet: bárkinek bármit írhatok, tehetek, majd lerendezem egy "bocsi, a kishúgom-aranyhalam-kutyám" volt, nem én. Ugye ez nem így működik?
Tisztelettel kérek mindenkit, hogy ez ne nagyon legyen rendszer, mert ha így mentesül bárki a felelősség alól, annak beláthatatlan következményei lehetnek.
Elnézést az OFF-ért.
#958   2007. 04. 27. péntek 21:11
Persze, hogy elfogadtad! Csak a szokásos sallangokkal is megtetézve... smile Béke!
#959   2007. 04. 28. szombat 12:08
szépen meg nem fogok neked írni, mert azt hiszed meghunyászkodom! akkor majd beillesztem ide, ha nem olvasod el! oszt legalább lesz miért tiltanod örökre!
#960   2007. 04. 28. szombat 17:41
igen meglöktek, egy senki volt az! de nem estem el, itt nincs sivalkodás! csak neked gyenge a felfogásod! megint hibáztál, alaptalanul vádoltál! de le vagy kullantva! LOL smile

... 46 47 48 49 50 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom1019 tom1019
Nyitás ideje: 2006. 11. 22. szerda
Üzenetek: 2790db
Utolsó üzenet: 2021. 02. 13. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!