(F) FIGYELEM, felhívások (fórumozóknak és adminoknak)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

... 90 91 92 93 94 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#970   2007. 05. 06. vasárnap 14:36
Szoni Szoni
Kedves gyapoth ! Nincs mit intezkedni,mivel az altalam feltöltött kepek nem egyenkent,egymasutan jelentek meg,mindig van köztük valaki...Hogy a valaki egyszerre több kepet szur be es en csak egyenkent,hat sajnalom de erre nincs szabaly.

vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
2007. 05. 06. vasárnap 14:18
Igazad van részben.Kb.10 percenként rak fel képeket.Köszönöm hogy szoltál,intézkedek!Üdv:Gyapoth! wave
#969   2007. 05. 06. vasárnap 14:18
X Törölt felhasználó (20803)
Igazad van részben.Kb.10 percenként rak fel képeket.Köszönöm hogy szoltál,intézkedek!Üdv:Gyapoth! wave
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 14:12
Csak kérdezem, Szonira nem vonatkozik az a felhívás, hogy a képes topicok-ba ne egyesével toljuk fel a képeket??? (Igéző női tekintetek + Szép test topicok)...
#968   2007. 05. 06. vasárnap 14:16
MmePrune MmePrune VIP Admin
természetesen mindenkire vonatkozik smile
megkérjük tehát szonit is, hogy tartsa be smile
csak lehet, hogy még reggel nem tudta eldönteni, hogy hány képet akar ma berakni...de biztosan nem pontokat gyűjtöget smile
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 14:12
Csak kérdezem, Szonira nem vonatkozik az a felhívás, hogy a képes topicok-ba ne egyesével toljuk fel a képeket??? (Igéző női tekintetek + Szép test topicok)...
#967   2007. 05. 06. vasárnap 14:12
DrAnthony DrAnthony VIP
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 05. szombat 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 05. szombat 22:35
a képes kategóriák topicjai elsősorban képek beillesztésére szolgálnak...semmi szükség értékelő hsz-ekre, leginkább azért, mert mindenkinek más tetszik...aki talál kedvére való képet, az illessze be, aki nem az ne...aki talál kedvére való képet, az nézegesse, aki nem, az ne smile minden képértékelő, társkereső hozzászólást törölni fogok innentől kezdve, külön figyelmeztetés, értesítés nélkül
#966   2007. 05. 05. szombat 22:35
a képes kategóriák topicjai elsősorban képek beillesztésére szolgálnak...semmi szükség értékelő hsz-ekre, leginkább azért, mert mindenkinek más tetszik...aki talál kedvére való képet, az illessze be, aki nem az ne...aki talál kedvére való képet, az nézegesse, aki nem, az ne smile minden képértékelő, társkereső hozzászólást törölni fogok innentől kezdve, külön figyelmeztetés, értesítés nélkül
#965   2007. 05. 04. péntek 14:59
X Törölt felhasználó (5740)
Smúzolni szeretnék:
Hirlevel nickű felhasználó az "egyéb feltöltött videók"-ban értelmetlen betűhalmazokat pötyögtet.
Fékezzétek meg, mielőtt elburjánzik.

#964   2007. 05. 03. csütörtök 13:53
surdapapa surdapapa
bocs, h "okvetetlenkedem", de én emiatt írtam:
külföldi goldengate-k smile | Nyitotta: escape (2007.05.03 10:08) -ez törlésre lett jelölve ...
és már korábban is voltak ilyen/ehhez hasonló esetek.
de ez nem igazán érdekes.
téma részemről off.
#963   2007. 05. 03. csütörtök 13:12
surdapapa surdapapa
Skacok!
Szilva, Tom!

csak kerdes
min múlik, h ide/az intézkedésekbe betesztek vmit/ill. nem? (pl. ma is törlésre lett jelölve topic, de itt nincs nyoma)
#962   2007. 04. 29. vasárnap 08:21
zelli és kandurmarci
nagyon örülök, hogy egymásra találtatok wave és tetszik, hogy vannak érdemi hozzászólásaitok is, de moncy után szabadon: "Nehogy tiltás legyen a vége..."
a drága zelli megszólítás egyszer-kétszer oké, de ez nem privát levelezés itt, és nem is chat szoba, lehetőség szerint kerüljétek a fórumos fogócskázást hehe (bocs, de ezt nem tudtam kihagyni smile )
szóval érezzétek magatokat kicsit megdorgálva... az egyes topicok témájától eltérő hozzászólásaitokat törölgettem smile
#961   2007. 04. 28. szombat 22:04
simon01 simon01
Új vagyok, ha valamit elrontok szóljatok! wave sziasztok!
#960   2007. 04. 28. szombat 17:41
X Törölt felhasználó (69371)
igen meglöktek, egy senki volt az! de nem estem el, itt nincs sivalkodás! csak neked gyenge a felfogásod! megint hibáztál, alaptalanul vádoltál! de le vagy kullantva! LOL smile
#959   2007. 04. 28. szombat 12:08
X Törölt felhasználó (69371)
szépen meg nem fogok neked írni, mert azt hiszed meghunyászkodom! akkor majd beillesztem ide, ha nem olvasod el! oszt legalább lesz miért tiltanod örökre!
#958   2007. 04. 27. péntek 21:11
X Törölt felhasználó (7767)
Persze, hogy elfogadtad! Csak a szokásos sallangokkal is megtetézve... smile Béke!
#957   2007. 04. 27. péntek 20:51
Neked is csak azt tudom válaszolni, mint Tomnak: most vágjátok le a fejemet, de akkor sem tudok egyebet írni, mint ami megtörtént.Vállalom a felelősséget azért, ami itt ma megesett, többet nem tehetek, ha fejreálltok is.Most mit csináljak: kövessek eklézsiát? Ha elfogadjátok a magyarázatomat, akkor ok, ha nem, nincs mit tennem....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 27. péntek 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 17:49
Egy OFF-ot, ha megengedtek:
Előre jelzem, hogy nem kötekedni akarok, sem pedig veszekedést szítani. Továbbá hangsúlyozom, hogy bár nem voltam részese az ominózus eseménynek, mégis elfogadom Katicika bocsánatkérését. Mindezek előrebocsájtásával elmondok egy történetet, és mindenki értelmezze szája íze szerint:
Rendszeres látogatója vagyok a magyar AA közösségnek, ott is fórumozok. Az AA-ban, de a magyar közösségben a legnagyobb és megbocsáthatatlan bűn, a cheat, a csalás. Ha csaláson kapnak valaki, az egy életre el van vágva, és nem nagyon van bocsánat.
Az illető perifériára szurul, lenézett és megvetett lesz, a klánok kivetik magukból, magányos farkasként kell játszania, ha tud, mert magyar szerverről indoklás nélkül kick/ban-olják, és aki ismeri, az is inkább otthagyja, nem játszik vele többet.
Nos, ezért a fórumon szoktak menni a magyarázkodások: Az öcsém, a kishúgom, az aranyhalam nyes lépett be az accountommal, nem is tudtam, mit töltök le, csak kíváncsiság, egy haverom akart kitolni velem; stb., stb., stb. Se szeri, se száma a magyarázkodásnak, ennek ellenére egyetlen alkalommal mentesült valaki a "csaló" titulus alól: 3 hetes munkával bebizonyította, hogy feltörték a mail-rendszerét, és ellopva a nevét és jelszavát, imitálva az IP címét csíteltek. Minden más esetben csak szánalmas nézelődés volt a reakció a magyarázatokra, még akkor is, ha bármelyik igaz is volt.
Miért is: Az ember felelősséggel tartozik sok mindenért. Felelős a szavaiért, tetteiért. A Btk. a gondatlan elkövetési alakzatokban bünteti, ha valaki nem jár el kellő körültekintéssel, vagy a tőle ELVÁRHATÓ körültekintést és figyelmet mellőzte, és úgy követ el gondatlanságból bűncselekményt. Természetesen itt szó sincs bűncselekményről, de jelezni akartam, hogy a gondastlanság nem minden esetben mentség.
Ez elv: Valahol az ember felelős a "nyitva felejtett" ablakokért, bejelentkezve maradt nick-ekért, automatikusan bejelentkező accountokért, és azért, ha azzal valaki visszaél.
Már csak azért is, mert ennyi erővel ebből lavina és kóros folyamat lehet: bárkinek bármit írhatok, tehetek, majd lerendezem egy "bocsi, a kishúgom-aranyhalam-kutyám" volt, nem én. Ugye ez nem így működik?
Tisztelettel kérek mindenkit, hogy ez ne nagyon legyen rendszer, mert ha így mentesül bárki a felelősség alól, annak beláthatatlan következményei lehetnek.
Elnézést az OFF-ért.
#956   2007. 04. 27. péntek 20:46
Nem szeretem, ha egy férfi hisztériázik, de ezesetben elfogadom: egyszerűen nem tudom meg-nem-történtté tenni az esetet.Hogy elhiszed vagy nem, ettől arrafelé a Te ügyed, én az igazat írtam. És ezzel passz.
#955   2007. 04. 27. péntek 17:49
DrAnthony DrAnthony VIP
Egy OFF-ot, ha megengedtek:
Előre jelzem, hogy nem kötekedni akarok, sem pedig veszekedést szítani. Továbbá hangsúlyozom, hogy bár nem voltam részese az ominózus eseménynek, mégis elfogadom Katicika bocsánatkérését. Mindezek előrebocsájtásával elmondok egy történetet, és mindenki értelmezze szája íze szerint:
Rendszeres látogatója vagyok a magyar AA közösségnek, ott is fórumozok. Az AA-ban, de a magyar közösségben a legnagyobb és megbocsáthatatlan bűn, a cheat, a csalás. Ha csaláson kapnak valaki, az egy életre el van vágva, és nem nagyon van bocsánat.
Az illető perifériára szurul, lenézett és megvetett lesz, a klánok kivetik magukból, magányos farkasként kell játszania, ha tud, mert magyar szerverről indoklás nélkül kick/ban-olják, és aki ismeri, az is inkább otthagyja, nem játszik vele többet.
Nos, ezért a fórumon szoktak menni a magyarázkodások: Az öcsém, a kishúgom, az aranyhalam nyes lépett be az accountommal, nem is tudtam, mit töltök le, csak kíváncsiság, egy haverom akart kitolni velem; stb., stb., stb. Se szeri, se száma a magyarázkodásnak, ennek ellenére egyetlen alkalommal mentesült valaki a "csaló" titulus alól: 3 hetes munkával bebizonyította, hogy feltörték a mail-rendszerét, és ellopva a nevét és jelszavát, imitálva az IP címét csíteltek. Minden más esetben csak szánalmas nézelődés volt a reakció a magyarázatokra, még akkor is, ha bármelyik igaz is volt.
Miért is: Az ember felelősséggel tartozik sok mindenért. Felelős a szavaiért, tetteiért. A Btk. a gondatlan elkövetési alakzatokban bünteti, ha valaki nem jár el kellő körültekintéssel, vagy a tőle ELVÁRHATÓ körültekintést és figyelmet mellőzte, és úgy követ el gondatlanságból bűncselekményt. Természetesen itt szó sincs bűncselekményről, de jelezni akartam, hogy a gondastlanság nem minden esetben mentség.
Ez elv: Valahol az ember felelős a "nyitva felejtett" ablakokért, bejelentkezve maradt nick-ekért, automatikusan bejelentkező accountokért, és azért, ha azzal valaki visszaél.
Már csak azért is, mert ennyi erővel ebből lavina és kóros folyamat lehet: bárkinek bármit írhatok, tehetek, majd lerendezem egy "bocsi, a kishúgom-aranyhalam-kutyám" volt, nem én. Ugye ez nem így működik?
Tisztelettel kérek mindenkit, hogy ez ne nagyon legyen rendszer, mert ha így mentesül bárki a felelősség alól, annak beláthatatlan következményei lehetnek.
Elnézést az OFF-ért.
#954   2007. 04. 27. péntek 15:39
Azt írtam benne, hogy nyisd fel a sorompót, ember, semmi értelme! Bevallom, a gunyorosságra rászolgáltam, mea culpa, mea maxima culpa. Elképzelheted, mennyire meglepett, amikor hazatérve azt a nappalibeli hsz-et megláttam...No meg a választ is rá!
A krapek meg a tv előtt ült és nagyon rendesen, kedvesen, előzékenyen viselkedett! Most már tudom, miért! smile
#953   2007. 04. 27. péntek 15:34
Bocs, a rejtély kiderítve: harmadikos unokaöcsém a tettes!Bejelentkezve maradtam a GG-n, ő meg a Google helyett a legördülő Goldengate-forum linkjére klikkelt! Az eredménye megvolt. Meg itt is meglesz! boxer
Mégegyszer bocsánatot kérek: Katinka
#952   2007. 04. 27. péntek 14:13
surdapapa surdapapa
csak a zárójeleshez: nem lehet, h csak a freemail szarakodik? nekem se sikerül belépnem!
#951   2007. 04. 27. péntek 13:42
Felhívom az Adminok figyelmét, hogy valaki használja a Katicika nickemet a nappaliban és perverz, infantilis szöveget nyomott be hsz-ként!
" Katicika #2713 | ma 12:28
kabbe te majom "
Nem vállalom ezzel a közösséget. Kérlek, nézzetek utána! Köszönöm: Katinka

... 90 91 92 93 94 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom1019 tom1019
Nyitás ideje: 2006. 11. 22. szerda
Üzenetek: 2790db
Utolsó üzenet: 2021. 02. 13. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!