Kedves gyapoth ! Nincs mit intezkedni,mivel az altalam feltöltött kepek nem egyenkent,egymasutan jelentek meg,mindig van köztük valaki...Hogy a valaki egyszerre több kepet szur be es en csak egyenkent,hat sajnalom de erre nincs szabaly.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 14:18

Törölt felhasználó (20803)

Igazad van részben.Kb.10 percenként rak fel képeket.Köszönöm hogy szoltál,intézkedek!Üdv:Gyapoth!

Igazad van részben.Kb.10 percenként rak fel képeket.Köszönöm hogy szoltál,intézkedek!Üdv:Gyapoth!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 14:12

Csak kérdezem, Szonira nem vonatkozik az a felhívás, hogy a képes topicok-ba ne egyesével toljuk fel a képeket??? (Igéző női tekintetek + Szép test topicok)...
természetesen mindenkire vonatkozik
megkérjük tehát szonit is, hogy tartsa be
csak lehet, hogy még reggel nem tudta eldönteni, hogy hány képet akar ma berakni...de biztosan nem pontokat gyűjtöget
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 14:12

megkérjük tehát szonit is, hogy tartsa be

csak lehet, hogy még reggel nem tudta eldönteni, hogy hány képet akar ma berakni...de biztosan nem pontokat gyűjtöget

Csak kérdezem, Szonira nem vonatkozik az a felhívás, hogy a képes topicok-ba ne egyesével toljuk fel a képeket??? (Igéző női tekintetek + Szép test topicok)...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 05. szombat 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 05. szombat 22:35

a képes kategóriák topicjai elsősorban képek beillesztésére szolgálnak...semmi szükség értékelő hsz-ekre, leginkább azért, mert mindenkinek más tetszik...aki talál kedvére való képet, az illessze be, aki nem az ne...aki talál kedvére való képet, az nézegesse, aki nem, az ne
minden képértékelő, társkereső hozzászólást törölni fogok innentől kezdve, külön figyelmeztetés, értesítés nélkül

a képes kategóriák topicjai elsősorban képek beillesztésére szolgálnak...semmi szükség értékelő hsz-ekre, leginkább azért, mert mindenkinek más tetszik...aki talál kedvére való képet, az illessze be, aki nem az ne...aki talál kedvére való képet, az nézegesse, aki nem, az ne
minden képértékelő, társkereső hozzászólást törölni fogok innentől kezdve, külön figyelmeztetés, értesítés nélkül

Smúzolni szeretnék:
Hirlevel nickű felhasználó az "egyéb feltöltött videók"-ban értelmetlen betűhalmazokat pötyögtet.
Fékezzétek meg, mielőtt elburjánzik.
Hirlevel nickű felhasználó az "egyéb feltöltött videók"-ban értelmetlen betűhalmazokat pötyögtet.
Fékezzétek meg, mielőtt elburjánzik.
bocs, h "okvetetlenkedem", de én emiatt írtam:
külföldi goldengate-k
| Nyitotta: escape (2007.05.03 10:08) -ez törlésre lett jelölve ...
és már korábban is voltak ilyen/ehhez hasonló esetek.
de ez nem igazán érdekes.
téma részemről off.
külföldi goldengate-k

és már korábban is voltak ilyen/ehhez hasonló esetek.
de ez nem igazán érdekes.
téma részemről off.
Skacok!
Szilva, Tom!
csak
min múlik, h ide/az intézkedésekbe betesztek vmit/ill. nem? (pl. ma is törlésre lett jelölve topic, de itt nincs nyoma)
Szilva, Tom!
csak

min múlik, h ide/az intézkedésekbe betesztek vmit/ill. nem? (pl. ma is törlésre lett jelölve topic, de itt nincs nyoma)
zelli és kandurmarci
nagyon örülök, hogy egymásra találtatok
és tetszik, hogy vannak érdemi hozzászólásaitok is, de moncy után szabadon: "Nehogy tiltás legyen a vége..."
a drága zelli megszólítás egyszer-kétszer oké, de ez nem privát levelezés itt, és nem is chat szoba, lehetőség szerint kerüljétek a fórumos fogócskázást
(bocs, de ezt nem tudtam kihagyni
)
szóval érezzétek magatokat kicsit megdorgálva... az egyes topicok témájától eltérő hozzászólásaitokat törölgettem
nagyon örülök, hogy egymásra találtatok

a drága zelli megszólítás egyszer-kétszer oké, de ez nem privát levelezés itt, és nem is chat szoba, lehetőség szerint kerüljétek a fórumos fogócskázást

szóval érezzétek magatokat kicsit megdorgálva... az egyes topicok témájától eltérő hozzászólásaitokat törölgettem

Új vagyok, ha valamit elrontok szóljatok!
sziasztok!

igen meglöktek, egy senki volt az! de nem estem el, itt nincs sivalkodás! csak neked gyenge a felfogásod! megint hibáztál, alaptalanul vádoltál! de le vagy kullantva! LOL

szépen meg nem fogok neked írni, mert azt hiszed meghunyászkodom! akkor majd beillesztem ide, ha nem olvasod el! oszt legalább lesz miért tiltanod örökre!
Persze, hogy elfogadtad! Csak a szokásos sallangokkal is megtetézve...
Béke!

Neked is csak azt tudom válaszolni, mint Tomnak: most vágjátok le a fejemet, de akkor sem tudok egyebet írni, mint ami megtörtént.Vállalom a felelősséget azért, ami itt ma megesett, többet nem tehetek, ha fejreálltok is.Most mit csináljak: kövessek eklézsiát? Ha elfogadjátok a magyarázatomat, akkor ok, ha nem, nincs mit tennem....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 27. péntek 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 17:49

Egy OFF-ot, ha megengedtek:
Előre jelzem, hogy nem kötekedni akarok, sem pedig veszekedést szítani. Továbbá hangsúlyozom, hogy bár nem voltam részese az ominózus eseménynek, mégis elfogadom Katicika bocsánatkérését. Mindezek előrebocsájtásával elmondok egy történetet, és mindenki értelmezze szája íze szerint:
Rendszeres látogatója vagyok a magyar AA közösségnek, ott is fórumozok. Az AA-ban, de a magyar közösségben a legnagyobb és megbocsáthatatlan bűn, a cheat, a csalás. Ha csaláson kapnak valaki, az egy életre el van vágva, és nem nagyon van bocsánat.
Az illető perifériára szurul, lenézett és megvetett lesz, a klánok kivetik magukból, magányos farkasként kell játszania, ha tud, mert magyar szerverről indoklás nélkül kick/ban-olják, és aki ismeri, az is inkább otthagyja, nem játszik vele többet.
Nos, ezért a fórumon szoktak menni a magyarázkodások: Az öcsém, a kishúgom, az aranyhalam
lépett be az accountommal, nem is tudtam, mit töltök le, csak kíváncsiság, egy haverom akart kitolni velem; stb., stb., stb. Se szeri, se száma a magyarázkodásnak, ennek ellenére egyetlen alkalommal mentesült valaki a "csaló" titulus alól: 3 hetes munkával bebizonyította, hogy feltörték a mail-rendszerét, és ellopva a nevét és jelszavát, imitálva az IP címét csíteltek. Minden más esetben csak szánalmas nézelődés volt a reakció a magyarázatokra, még akkor is, ha bármelyik igaz is volt.
Miért is: Az ember felelősséggel tartozik sok mindenért. Felelős a szavaiért, tetteiért. A Btk. a gondatlan elkövetési alakzatokban bünteti, ha valaki nem jár el kellő körültekintéssel, vagy a tőle ELVÁRHATÓ körültekintést és figyelmet mellőzte, és úgy követ el gondatlanságból bűncselekményt. Természetesen itt szó sincs bűncselekményről, de jelezni akartam, hogy a gondastlanság nem minden esetben mentség.
Ez elv: Valahol az ember felelős a "nyitva felejtett" ablakokért, bejelentkezve maradt nick-ekért, automatikusan bejelentkező accountokért, és azért, ha azzal valaki visszaél.
Már csak azért is, mert ennyi erővel ebből lavina és kóros folyamat lehet: bárkinek bármit írhatok, tehetek, majd lerendezem egy "bocsi, a kishúgom-aranyhalam-kutyám" volt, nem én. Ugye ez nem így működik?
Tisztelettel kérek mindenkit, hogy ez ne nagyon legyen rendszer, mert ha így mentesül bárki a felelősség alól, annak beláthatatlan következményei lehetnek.
Elnézést az OFF-ért.
Előre jelzem, hogy nem kötekedni akarok, sem pedig veszekedést szítani. Továbbá hangsúlyozom, hogy bár nem voltam részese az ominózus eseménynek, mégis elfogadom Katicika bocsánatkérését. Mindezek előrebocsájtásával elmondok egy történetet, és mindenki értelmezze szája íze szerint:
Rendszeres látogatója vagyok a magyar AA közösségnek, ott is fórumozok. Az AA-ban, de a magyar közösségben a legnagyobb és megbocsáthatatlan bűn, a cheat, a csalás. Ha csaláson kapnak valaki, az egy életre el van vágva, és nem nagyon van bocsánat.
Az illető perifériára szurul, lenézett és megvetett lesz, a klánok kivetik magukból, magányos farkasként kell játszania, ha tud, mert magyar szerverről indoklás nélkül kick/ban-olják, és aki ismeri, az is inkább otthagyja, nem játszik vele többet.
Nos, ezért a fórumon szoktak menni a magyarázkodások: Az öcsém, a kishúgom, az aranyhalam

Miért is: Az ember felelősséggel tartozik sok mindenért. Felelős a szavaiért, tetteiért. A Btk. a gondatlan elkövetési alakzatokban bünteti, ha valaki nem jár el kellő körültekintéssel, vagy a tőle ELVÁRHATÓ körültekintést és figyelmet mellőzte, és úgy követ el gondatlanságból bűncselekményt. Természetesen itt szó sincs bűncselekményről, de jelezni akartam, hogy a gondastlanság nem minden esetben mentség.
Ez elv: Valahol az ember felelős a "nyitva felejtett" ablakokért, bejelentkezve maradt nick-ekért, automatikusan bejelentkező accountokért, és azért, ha azzal valaki visszaél.
Már csak azért is, mert ennyi erővel ebből lavina és kóros folyamat lehet: bárkinek bármit írhatok, tehetek, majd lerendezem egy "bocsi, a kishúgom-aranyhalam-kutyám" volt, nem én. Ugye ez nem így működik?
Tisztelettel kérek mindenkit, hogy ez ne nagyon legyen rendszer, mert ha így mentesül bárki a felelősség alól, annak beláthatatlan következményei lehetnek.
Elnézést az OFF-ért.
Nem szeretem, ha egy férfi hisztériázik, de ezesetben elfogadom: egyszerűen nem tudom meg-nem-történtté tenni az esetet.Hogy elhiszed vagy nem, ettől arrafelé a Te ügyed, én az igazat írtam. És ezzel passz.
Egy OFF-ot, ha megengedtek:
lépett be az accountommal, nem is tudtam, mit töltök le, csak kíváncsiság, egy haverom akart kitolni velem; stb., stb., stb. Se szeri, se száma a magyarázkodásnak, ennek ellenére egyetlen alkalommal mentesült valaki a "csaló" titulus alól: 3 hetes munkával bebizonyította, hogy feltörték a mail-rendszerét, és ellopva a nevét és jelszavát, imitálva az IP címét csíteltek. Minden más esetben csak szánalmas nézelődés volt a reakció a magyarázatokra, még akkor is, ha bármelyik igaz is volt.
Elnézést az OFF-ért.

Elnézést az OFF-ért.
Azt írtam benne, hogy nyisd fel a sorompót, ember, semmi értelme! Bevallom, a gunyorosságra rászolgáltam, mea culpa, mea maxima culpa. Elképzelheted, mennyire meglepett, amikor hazatérve azt a nappalibeli hsz-et megláttam...No meg a választ is rá!
A krapek meg a tv előtt ült és nagyon rendesen, kedvesen, előzékenyen viselkedett! Most már tudom, miért!
A krapek meg a tv előtt ült és nagyon rendesen, kedvesen, előzékenyen viselkedett! Most már tudom, miért!

Bocs, a rejtély kiderítve: harmadikos unokaöcsém a tettes!Bejelentkezve maradtam a GG-n, ő meg a Google helyett a legördülő Goldengate-forum linkjére klikkelt! Az eredménye megvolt. Meg itt is meglesz!
Mégegyszer bocsánatot kérek: Katinka

Mégegyszer bocsánatot kérek: Katinka
csak a zárójeleshez: nem lehet, h csak a freemail szarakodik? nekem se sikerül belépnem!
Felhívom az Adminok figyelmét, hogy valaki használja a Katicika nickemet a nappaliban és perverz, infantilis szöveget nyomott be hsz-ként!
" Katicika #2713 | ma 12:28
kabbe te majom "
Nem vállalom ezzel a közösséget. Kérlek, nézzetek utána! Köszönöm: Katinka
" Katicika #2713 | ma 12:28
kabbe te majom "
Nem vállalom ezzel a közösséget. Kérlek, nézzetek utána! Köszönöm: Katinka