(F) FIGYELEM, felhívások (fórumozóknak és adminoknak)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

... 58 59 60 61 62 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1610   2008. 01. 09. szerda 21:43
MmePrune MmePrune VIP Admin
a szerkesztőség úgy döntött, hogy pontrendszert vezet be...a pontokért vip tagságot vehetsz, amiért filmeket nézhetsz, szavazhatsz...ha beküldesz képet az amatőr rovatba, akkor kapsz pontot, amiért vehetsz vip tagságot, és filmeket nézhetsz, szavazhatsz...és így tovább
a hozzászólások pontjaiból nagyon lassan jön össze a vip tagság

egy téma kibeszélése során szükségtelenek az egysoros, értelmetlen, érdemi mondanivalót nem tartalmazó hsz-ek, ezért azokat töröljük

én úgy gondolom, hogy ha valahova bemegyek egy-ként a sok száz közé, akkor ott elfogadom a szabályokat...ha nem tetszenek azok, akkor nem töltöm ott az időmet...ha pedig mindenképpen ott akarok lenni, akkor kénytelen vagyok elfogadni és betartani a szabályokat
#1609   2008. 01. 09. szerda 21:35
tom1019 tom1019 VIP Admin
- senki nem generál semmit és senkit,
a pont rendszert NEM MI találtuk ki, hanem a Gg Szerkesztői, (abból a praktikus okból, hogy inspirálja a fórumozókat a normális és érdemi hozzászólásokra, és egyéb, a Gg és a fórumozók érdekeit támogató tevékenységekre)
ami álta a pontokat beválthatjátok VIP tagságra, és azzal meg több és színvonalasabb funkciókat tudtok elérni a honlapon belül!
- nyilván, akik ezzel visszaélnek, vagy erőltetett pontgyűjtésbe kezdenek semmitmondó 1-2-3 szavas hsz-kel, azokat "féken" kell tartani valamilyen módszerrel,
-ezek az admini módszerek, a figyelmeztetés, tiltás 24 órára, 1 hétre, v. véglegesen (és egyéb szankciók, mint a hsz-ek törlése és pontok megvonása), de ezekkel szerintem Te is tisztában vagy smile
#1608   2008. 01. 09. szerda 21:23
mindig olvasd el, hogy kinek írok!!!
neked csak javasoltam!!!
(ott van a válaszaim alatt! pedig a funkciót TE is használod!!!) confused
#1607   2008. 01. 09. szerda 21:08
ezt a fórumozók nagy része megérti, és alkalmazza is

magyarázzátok meg, hogy miért olyan nehéz ezt megérteni...ebben a fórumban kategóriákra lettek osztva a témák, és lett egy képes kategória...a képesben lévő témák nagy részéből van "másolat" pl. a szex kategóriákban...ott lehet beszélgetni

a képesekben sok esetben csak egyszavas jelzőket írnak, illetve olyan mondatokat, mint "hú de megbasznám"...ezekre nincs szükség

(Ez egy válasz izsakig üzenetére (2008. 01. 09. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 20:47
ezt mi egyszerű mezei fórumozók nem érthetjük meg!
Az ADMIN, mint olyan, sokkal magasabb rangban vannak, mint mi. Ők kb olyanok, mint az önkormányzati rendeletek, nem kell indokolni, csak elrendelik és kész...i, ellent mondani halállal büntetik! Mi csak a szolgáik vagyunk!
Ők kitaláltak valamit ,azt megcáfolnI, ANNAK ELLENT MONDANI, AZT HALÁLLAL BÜNTETIK!

Amúgy Valóban egy fórum arra van, hogy megbeszéljünk dolgokat! MÉGHA KÉPES IS. AZ JOBB, HA MINDEN TOPICNAK VAN EGY MÁSOLATA....
#1606   2008. 01. 09. szerda 21:03
ha kéred áttehetjük más kategóriába!
1. ott nyugodtan lehet véleményezni
2. talán nagyobb sikere lenne
(de a címén érdemes lenne valamicskét módosítani, és hogy miért, mert egy jó és figyelemfelhívó cím legalább annyira fontos, mint egy könyvnek v. filmnek a címe, húzhatja a nagyérdeműt a "mű" irányába) smile
#1605   2008. 01. 09. szerda 21:00
most, ha ezt komolyan írtad le, akkor megérdemelnél egy tiltást, de NEM azért mert elmondtad a véleményedet (szabad vélemény nyilvánítás van természetesen a gg fórumban is), hanem azért
mert akkora baromságot írtál, hogy az már szinte fájdalmas!!! ejnye1
(Ez egy válasz izsakig üzenetére (2008. 01. 09. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 20:47
Az ADMIN, mint olyan, sokkal magasabb rangban vannak, mint mi. Ők kb olyanok, mint az önkormányzati rendeletek, nem kell indokolni, csak elrendelik és kész...i, ellent mondani halállal büntetik! Mi csak a szolgáik vagyunk!
Ők kitaláltak valamit ,azt megcáfolnI, ANNAK ELLENT MONDANI, AZT HALÁLLAL BÜNTETIK!

Amúgy Valóban egy fórum arra van, hogy megbeszéljünk dolgokat! MÉGHA KÉPES IS. AZ JOBB, HA MINDEN TOPICNAK VAN EGY MÁSOLATA....
#1604   2008. 01. 09. szerda 20:47
izsakig izsakig

#1603   2008. 01. 09. szerda 20:43
egyszer már töröltünk egy ilyen jellegű topicot ugyanerre hivatkozva...ott vannak az amatőr lányok, fiúk, párok, tehát nem kell a fórumba ilyen téma

ami pedig a beszélgetést illeti...a képes topicban nyitottad a témát, ez azt jelenti, hogy csak képek lehetnek benne...ez a fórumunk sajátossága, a beszélgetős topicok között van egy olyan kategória, ahol csak képek lehetnek...ha bárki szeretne olyan témáról beszélgetni, amelyik a képesben van, az keresse meg a megfelelőjét, vagy ha nincs, akkor nyisson egyet a megfelelő kategóriában (ha kellőképpen indokolja, akkor maradhat)
#1602   2008. 01. 09. szerda 15:03
Ő lesz az új kollega a fórumban, a társkereső rovat adminjának javasoltam,
remélem, hamar befogadjátok, vidám fickónak látszik... eplus2

#1601   2008. 01. 09. szerda 09:02
surdapapa surdapapa
akkor meg csapd a farkadra a WC tetőt!

a lófax-t hiszem el én ezt!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 08. kedd 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 01. 08. kedd 19:57
nem offolós kép, tényleg kannáé a macsek! nyes
#1600   2008. 01. 09. szerda 04:58
X Törölt felhasználó (69371)
szerintem ezek felesleges nyitások:

Erotikus és szex képek, videók
Téma Üzenetek Utolsó üzenet Utolsó hozzászóló
harisnya 2 db ma 04:57 dako84
Casting!Szereplőket keresünk erotikus filmhez!
#1599   2008. 01. 08. kedd 19:57
nem offolós kép, tényleg kannáé a macsek! nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 08. kedd 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 14:43
akkor vedd ki az offolós képed a kannából is!

így korrekt!
és a tiltást ezért természetesen Te is megérdemelnéd! hehe

elképzelem amint tiltod magad! eplus2

de könyörgöm Téged lehet normálisan meggyőzni??? hisz legalább annyira lökött vagy, mint én!

mérgemben? wow1
hol wótam én mérges confused
#1598   2008. 01. 08. kedd 14:43
surdapapa surdapapa
akkor vedd ki az offolós képed a kannából is!

így korrekt!
és a tiltást ezért természetesen Te is megérdemelnéd! hehe

elképzelem amint tiltod magad! eplus2

de könyörgöm Téged lehet normálisan meggyőzni??? hisz legalább annyira lökött vagy, mint én!

mérgemben? wow1
hol wótam én mérges confused
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 08. kedd 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 01. 08. kedd 14:40
a celeb rovatból kimoderáltam a sok offolós fehér macskás képeidet!
a tiltást valóban megérdemelnéd, mert ha valami nem tetszik, akkor annak megvan a normális módja, hogy közzé, vagy az érintett tudomására hozd, nem kelle azért 6-8 topicot mérgedben szétoffolnod! ejnye1 buck
#1597   2008. 01. 08. kedd 14:40
a celeb rovatból kimoderáltam a sok offolós fehér macskás képeidet!
a tiltást valóban megérdemelnéd, mert ha valami nem tetszik, akkor annak megvan a normális módja, hogy közzé, vagy az érintett tudomására hozd, nem kelle azért 6-8 topicot mérgedben szétoffolnod! ejnye1 buck
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 08. kedd 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 13:52
most dönts!
okos domonkos!

vagy törlöd az összes topicból A Kannáéból is!!!

vagy tiltasz!

de gondold végig a tiltásom mennyire jogos! hehe mf2
#1596   2008. 01. 08. kedd 13:52
surdapapa surdapapa
most dönts!
okos domonkos!

vagy törlöd az összes topicból A Kannáéból is!!!

vagy tiltasz!

de gondold végig a tiltásom mennyire jogos! hehe mf2
#1595   2008. 01. 08. kedd 12:16
de volt, most 1 hetest kapott, ha tovább offolja 1 hét múlva a képes topicokat, akkor kénytelen leszünk tőle fájó szívvel véglegesen megválni! buck
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 01. 08. kedd 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 11:15
Csak egy kérdés:
tisza-tó nevű lúzernek nem volt már erős pontvadászatért tiltása?
#1594   2008. 01. 08. kedd 11:15
Fögenyó Fögenyó
Csak egy kérdés:
tisza-tó nevű lúzernek nem volt már erős pontvadászatért tiltása?
#1593   2008. 01. 07. hétfő 01:51
_Dr_Anthony_R _Dr_Anthony_R Admin
Máté88888

A topicokat teleszórtad "Hehe" és hasonló, offolós, semmitmondó, pontvadász hozzászólásokkal. Sőt, ezek nem hozzászólások, ez semmi, ez nem fórumozás! ejnye1

Nevezett szerintem pihenni szeretne 1 hétig...

#1592   2008. 01. 06. vasárnap 19:59
kozak01
-------------------------------------------
a mai napon a hsz-id nagy részét pontgyűjtögetés gyanúja miatt töröltem!
csak azért nem tiltottalak, mert van 1 képed és 1 olyan hsz-ed mai határeset a fórumozás kritériumainál
(az 1 napon egymás után "alkotott" 5 db idézetedet összevontam 1 hsz-be, ami nem fért bele azt töröltem!)

kérlek ismerd meg a fórumot,
s ne szórd tele egy pár szavas mondataiddal, frappáns megjegyzéseiddel és jelzőiddel a fórumot
a topicnál nem csak a téma címre kell reagálni hanem, a téma vonalát tovább vive bekapcsolodni abba! ejnye1
#1591   2008. 01. 06. vasárnap 18:35
_Dr_Anthony_R _Dr_Anthony_R Admin
Voxi

nem tanult 1 napos tiltásából.

A mai napon ismét 1 soros, 2 szavas hsz-szekkel pontgyűjtöget.

Megítélésem szerint 1 hetes tiltás + pontmegvonás háthat észre téríti.

("itélet" végrehajtva!: tom)

... 58 59 60 61 62 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom1019 tom1019
Nyitás ideje: 2006. 11. 22. szerda
Üzenetek: 2790db
Utolsó üzenet: 2021. 02. 13. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!