lehet, hogy nem fog megnyugtatni, de írtam a videótokhoz! olvasd!
(előttem szólóval meg egyetértek!)
(Ez egy válasz lacko02 üzenetére (2008. 02. 04. hétfő 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 04. hétfő 13:03
(előttem szólóval meg egyetértek!)
(Ez egy válasz lacko02 üzenetére (2008. 02. 04. hétfő 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ha nem vagyok érthető;magyar bekűldőtt videok,1355ős sorozat hozzászolásai,, kettő,, szavas semmitmondo pontvadászat!
Hol az uj naptár?
Wow50 forumozo spontán de nem önként 24 órás stop and go-ra jelentkezik felesleges és meggondolatlan topic nyitása miatt!
zolkrisz
------------------------------------------------
január 1 óta megjelensz egyes topicokban, és semmi mást nem csinálsz, mint valakinek a hsz-re azt reagálod le, hogy "nincs folytatás?" vagy "történeteket akarunk!" stb.
ez nem fórumozás, ez kiváncsiskodás!
nincs önálló gondolatod, véleményed, hozzászólásod a témákhoz?
------------------------------------------------
január 1 óta megjelensz egyes topicokban, és semmi mást nem csinálsz, mint valakinek a hsz-re azt reagálod le, hogy "nincs folytatás?" vagy "történeteket akarunk!" stb.
ez nem fórumozás, ez kiváncsiskodás!
nincs önálló gondolatod, véleményed, hozzászólásod a témákhoz?
A szauna club (szex szokások rovatban) topicot -a figyelmeztetések ellenére való folyamatos offolás miatt- ideiglenesen zároltam!
Aki normálisan, a témáról írni kíván bele, az itt, vagy az adminoknál jelezze, és megnyitjuk a topicot!!!
Aki normálisan, a témáról írni kíván bele, az itt, vagy az adminoknál jelezze, és megnyitjuk a topicot!!!
Naptár?
GG naptár---->Katt a képre!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 10. vasárnap 11:14
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37025)
Naptár?
Kedves Adminok! A ma feltöltött képek között található 2 sorozatunk is, viszont a lányok sorozatában nem szavazható a sor! Rendelkezik igazolóképpel és szeretnénk is versenyezni!!! Ezt be is jelöltük a feltöltésnél!
csongi86
Képes topicok offolása, + valami pénisznövelő reklámozása.
1 hetes tiltást és hsz-ek törlését kérem!
Képes topicok offolása, + valami pénisznövelő reklámozása.
1 hetes tiltást és hsz-ek törlését kérem!
fibon nevü forumozonk,spontán de nem önként,24 órás pihenöre vonulna mert a képes topicban nyitott feleslegesn olyan topicot ami már létezik.Köszönet Katicikának hogy felhivta rá a figyelmem!
vadászkutya legyek ha azt értem mit akarsz Te ezekkel az egysorosokkal vadászkutya74
vadászkutyú legyek, ha nem kap ezért egy kis büntit...főleg, hogy nem elég neki a kanna felhozatala, de sorozatban lealázza a topicot az offolásaival...
(ez a kutyának:
)
(ez meg a figyelemfelhívónak:
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 13:01
(ez a kutyának:
)(ez meg a figyelemfelhívónak:
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
vadászkutya legyek ha azt értem mit akarsz Te ezekkel az egysorosokkal vadászkutya74
Köszi látom!Betehettetek volna egy uj csajszit.
2008. 02. 10. vasárnap 11:14
Törölt felhasználó (37025)
Naptár?
A pedofilia avagy.... topic 858hsz janocika fórumozótól ebbe a topicba nem való!!!!!!!Sőt egy ilyen a GG fórumra se való egyén
Frankie007 24 órás pihit kér spontán de nem önként,felesleges topic nyitásért!
petting
- Képes topicok szöveges offolása;
- Máshol egyéb semmitmondó hsz-ek.
24 óra minima ban.
- Képes topicok szöveges offolása;
- Máshol egyéb semmitmondó hsz-ek.
24 óra minima ban.
zsozs70
Van, aki nem tanul... Ma ismét képes topic (egyenlőre 1 db) szöveges offolása + 1 semmitmondó hsz. a Transzikban.
Van, aki nem tanul... Ma ismét képes topic (egyenlőre 1 db) szöveges offolása + 1 semmitmondó hsz. a Transzikban.
na ő az a luser, akivel nem tudok mit kezdeni
ezer helyen elmondtam, hogy figyelmetlen, nem jól használja a topicokat, már tiltottam is, de az sem használt, még privit is írtam neki...semmi...
van egy egyezségem vele itt...61, 65,66,67
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 16. szombat 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 16. szombat 12:49
ezer helyen elmondtam, hogy figyelmetlen, nem jól használja a topicokat, már tiltottam is, de az sem használt, még privit is írtam neki...semmi...van egy egyezségem vele itt...61, 65,66,67
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 16. szombat 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
zsozs70
Nabazze...
Mondjuk írásmódja, stílusa alapján max 12-14 éves. Ez olyan biztos, mint hogy itt ülök. Ez nem lúzer, csak egy piti tini...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 16. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjuk írásmódja, stílusa alapján max 12-14 éves. Ez olyan biztos, mint hogy itt ülök. Ez nem lúzer, csak egy piti tini...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 16. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyeflaci 24 órát kér hogy kellemesen hasznosan tudjon nézelödni a szabályzat után a gg-én és addig se nyisson feleslegesen ujabb duplikált topic-okat a forumon!

tom1019

ricsi73