GG naptár---->Katt a képre!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 10. vasárnap 11:14
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37025)
Naptár?
Kedves Adminok! A ma feltöltött képek között található 2 sorozatunk is, viszont a lányok sorozatában nem szavazható a sor! Rendelkezik igazolóképpel és szeretnénk is versenyezni!!! Ezt be is jelöltük a feltöltésnél!
csongi86
Képes topicok offolása, + valami pénisznövelő reklámozása.
1 hetes tiltást és hsz-ek törlését kérem!
Képes topicok offolása, + valami pénisznövelő reklámozása.
1 hetes tiltást és hsz-ek törlését kérem!
fibon nevü forumozonk,spontán de nem önként,24 órás pihenöre vonulna mert a képes topicban nyitott feleslegesn olyan topicot ami már létezik.Köszönet Katicikának hogy felhivta rá a figyelmem!
vadászkutya legyek ha azt értem mit akarsz Te ezekkel az egysorosokkal vadászkutya74
vadászkutyú legyek, ha nem kap ezért egy kis büntit...főleg, hogy nem elég neki a kanna felhozatala, de sorozatban lealázza a topicot az offolásaival...
(ez a kutyának:
)
(ez meg a figyelemfelhívónak:
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 13:01
(ez a kutyának:
)(ez meg a figyelemfelhívónak:
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
vadászkutya legyek ha azt értem mit akarsz Te ezekkel az egysorosokkal vadászkutya74
Köszi látom!Betehettetek volna egy uj csajszit.
2008. 02. 10. vasárnap 11:14
Törölt felhasználó (37025)
Naptár?
A pedofilia avagy.... topic 858hsz janocika fórumozótól ebbe a topicba nem való!!!!!!!Sőt egy ilyen a GG fórumra se való egyén
Frankie007 24 órás pihit kér spontán de nem önként,felesleges topic nyitásért!
petting
- Képes topicok szöveges offolása;
- Máshol egyéb semmitmondó hsz-ek.
24 óra minima ban.
- Képes topicok szöveges offolása;
- Máshol egyéb semmitmondó hsz-ek.
24 óra minima ban.
zsozs70
Van, aki nem tanul... Ma ismét képes topic (egyenlőre 1 db) szöveges offolása + 1 semmitmondó hsz. a Transzikban.
Van, aki nem tanul... Ma ismét képes topic (egyenlőre 1 db) szöveges offolása + 1 semmitmondó hsz. a Transzikban.
na ő az a luser, akivel nem tudok mit kezdeni
ezer helyen elmondtam, hogy figyelmetlen, nem jól használja a topicokat, már tiltottam is, de az sem használt, még privit is írtam neki...semmi...
van egy egyezségem vele itt...61, 65,66,67
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 16. szombat 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 16. szombat 12:49
ezer helyen elmondtam, hogy figyelmetlen, nem jól használja a topicokat, már tiltottam is, de az sem használt, még privit is írtam neki...semmi...van egy egyezségem vele itt...61, 65,66,67
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 16. szombat 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
zsozs70
Nabazze...
Mondjuk írásmódja, stílusa alapján max 12-14 éves. Ez olyan biztos, mint hogy itt ülök. Ez nem lúzer, csak egy piti tini...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 16. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjuk írásmódja, stílusa alapján max 12-14 éves. Ez olyan biztos, mint hogy itt ülök. Ez nem lúzer, csak egy piti tini...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 16. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyeflaci 24 órát kér hogy kellemesen hasznosan tudjon nézelödni a szabályzat után a gg-én és addig se nyisson feleslegesen ujabb duplikált topic-okat a forumon!
Mélyen tisztelt és rajongásig szerett (Prune)
Admin társaim!Kérlek nézzétek meg egyremegy forumozó hsz-eit,nagyon nagyon off-olos,pontvadászos gyanus hsz-ek!! Melyeket a szex szokások topic-ban volt hivatott elhelyezni!
Admin társaim!Kérlek nézzétek meg egyremegy forumozó hsz-eit,nagyon nagyon off-olos,pontvadászos gyanus hsz-ek!! Melyeket a szex szokások topic-ban volt hivatott elhelyezni!
nem elég mélyen tisztelsz, és rajonghatnál kicsit többször is
indulok, és figyelmeztetem
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 17. vasárnap 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 17. vasárnap 10:12
indulok, és figyelmeztetem
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 17. vasárnap 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin
egyremegy
---------------------------------------------------
egyelőre csak egy szóbeli figyelmeztetést helyezek el...csak itt...csak most...csak neked
megnéztem a hszeidet, és azért nem kapsz tiltást, mert van néhány érdemi...de kérlek, hogy tartózkodj az egy soros, egy mondatos vélemények kinyilvánításától
2008. 02. 17. vasárnap 10:12
---------------------------------------------------
egyelőre csak egy szóbeli figyelmeztetést helyezek el...csak itt...csak most...csak neked
megnéztem a hszeidet, és azért nem kapsz tiltást, mert van néhány érdemi...de kérlek, hogy tartózkodj az egy soros, egy mondatos vélemények kinyilvánításától
VIP
Admin
Gyapikám lesz megint munkád,de azért jelezetem őket
ezért itt külön nem sorolom fel
ezért itt külön nem sorolom fel
Nos itt is vagyok!zo1i forumozonk 24 pihijét KÖVETELI mert duplikált topic nyitás,illetve a kinai csajok topicnak megnyitásáért,nem azért amiért megnyitotta,hanem mert ami nagy ramazurit ott csinált!
meg kapta neki való egy napot
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 17. vasárnap 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 17. vasárnap 19:34
VIP
Admin
Nos itt is vagyok!zo1i forumozonk 24 pihijét KÖVETELI mert duplikált topic nyitás,illetve a kinai csajok topicnak megnyitásáért,nem azért amiért megnyitotta,hanem mert ami nagy ramazurit ott csinált!

tom1019

gaborka2
(tini) Susane