szeretném jelezni, hogy nem tetszik a fórum... először azt hittem eltévedtem... másodszor az előző fórum szinek sokkal jobbak voltak, ez vakít és bántja a szemet... és sokkal rosszabb az átláthatóság...számomra igen...
nem leugatni akarom a munkát, amibe benne van, de nekem az előző jobban tetszett...
maradok tisztelettel
nem leugatni akarom a munkát, amibe benne van, de nekem az előző jobban tetszett...
maradok tisztelettel
ilyen jellegű észrevételnek, hozzászólásnak van egy külön topic, érdemesebb oda írni, mert azt biztosan olvassák a szerkesztők és fejlesztők!
miértnem nézel körül mielött jelzel valamit, ami nem tetszik!
a fórumozók és adminok ebben nem tudnak neked segíteni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 18. csütörtök 13:26

Törölt felhasználó (69371)

szeretném jelezni, hogy nem tetszik a fórum... először azt hittem eltévedtem... másodszor az előző fórum szinek sokkal jobbak voltak, ez vakít és bántja a szemet... és sokkal rosszabb az átláthatóság...számomra igen...
maradok tisztelettel
maradok tisztelettel
nézzek körül??? azt sem tudom mi hol van... meg vagyok zavarodva mint vasorrú bába a mágnes viharban...
lécci másold már át oda, mert...
amúgy az amatőr és egyéb videókat csak VIP tagsággal lehet letölteni??? miéééééé??? eddig nem így volt
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 18. csütörtök 13:35
amúgy az amatőr és egyéb videókat csak VIP tagsággal lehet letölteni??? miéééééé??? eddig nem így volt

ilyen jellegű észrevételnek, hozzászólásnak van egy külön topic, érdemesebb oda írni, mert azt biztosan olvassák a szerkesztők és fejlesztők!

Nem rossz az ujitás bár még csak kutatom hogy mit hol találok.pl. a g,pont ismertetőt még nem találtam meg. reélem sikerűl eligazodnom hogy mi hol van. Bizonyára még alakúl az átláthatóság és jobb lessz mint pillanatnyilag.
Van külön topic, ott írd le a véleményed!
Kattints a "Saját menű" (jobbra fennt a sarokban) miután átvált az oldal a jobboldalon megtalálod.
Goldengate v2.0 hibajelentések, visszajelzések (Ez egy válasz arkamgyal üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 18. csütörtök 14:34
Kattints a "Saját menű" (jobbra fennt a sarokban) miután átvált az oldal a jobboldalon megtalálod.
Goldengate v2.0 hibajelentések, visszajelzések (Ez egy válasz arkamgyal üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem rossz az ujitás bár még csak kutatom hogy mit hol találok.pl. a g,pont ismertetőt még nem találtam meg. reélem sikerűl eligazodnom hogy mi hol van. Bizonyára még alakúl az átláthatóság és jobb lessz mint pillanatnyilag.
etiflex
azt hiszem rászolgáltál a végleges tíltásra, és ezen ne is csodálkozz+
kellemes karácsonyt neked!
Már én is jelezni akartam őt!
De van ismeretségem az adott játékban, és ott tilos így használni a linket. Szóval ott is számíthat egy végleges tiltásra. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 20. szombat 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 20. szombat 23:02
De van ismeretségem az adott játékban, és ott tilos így használni a linket. Szóval ott is számíthat egy végleges tiltásra. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 20. szombat 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

etiflex
menj be a szívküldibe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 18. csütörtök 13:44
Törölt felhasználó (69371)

nézzek körül??? azt sem tudom mi hol van... meg vagyok zavarodva mint vasorrú bába a mágnes viharban...

Megkérek mindenkit, hogy az oldal megújulásával kapcsolatos panaszát, gondját, baját, észrevételét a megfelelő topicba (hibabejelentés)írja vagy az ügyfélszolgálatra mutató klikkre küldje...minden más topicból törölni fogom az "off"-okat! IDE továbbra is csak a fórummal és azok hsz-vel kapcsolatos észrevételeket ÍRJÁTOK meg a fórumozóknak és az adminoknak! köszi

Köszönöm a választ az öreg Samnak. Még szokatlan az ujjitás.És igaza volt megtaláltam amit akartam és más dolgokat is. Mégegyszer köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 18. csütörtök 14:41
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Van külön topic, ott írd le a véleményed!
Goldengate v2.0 hibajelentések, visszajelzések
Goldengate v2.0 hibajelentések, visszajelzések
Először is kellemes ünnepeket !
Kérdésem lenne !
Csak nekem sokkal-sokkal lassabb ez-az új rendszer , vagy másnak is ?
Üdv.
Kérdésem lenne !
Üdv.
Nem tudom ki találta ki a sorozatok értékelésénél ezt a szakértő vagyok értékelést,gondolom ebbe is rengeteg munka van.Kopasz a punci vagy szörös na ezt eldönteni nem könnyü,kicsi a cici vagy nem kicsi na ez borit ki főleg mikor a beküldő úgy dönt,hogy a kedves hölgynek csak a csiklóját láthatjuk.Annak azért örülök,hogy nem kérdezitek meg milyen szinü a szeme.
rossz helyre írtál de van ötleted a bírálásra írd meg az emailra
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2008. 12. 27. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 10:27

Nem tudom ki találta ki a sorozatok értékelésénél ezt a szakértő vagyok értékelést,gondolom ebbe is rengeteg munka van.Kopasz a punci vagy szörös na ezt eldönteni nem könnyü,kicsi a cici vagy nem kicsi na ez borit ki főleg mikor a beküldő úgy dönt,hogy a kedves hölgynek csak a csiklóját láthatjuk.Annak azért örülök,hogy nem kérdezitek meg milyen szinü a szeme.
rossz témába írtál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 27. szombat 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 08:19
Törölt felhasználó (68790)

Először is kellemes ünnepeket !
Kérdésem lenne !
Üdv.
Kérdésem lenne !
Üdv.
..."feleségdugós" topik kicsit átment amatőr kandikamerás felvétel csere-bere hírdetőfallá.....
(kis moderálás történt a további nem témába illő hozzászólások elkerülése véget! :tom)

(kis moderálás történt a további nem témába illő hozzászólások elkerülése véget! :tom)
hello nekem lenne egy problémám mégpedig a cheaten azt az andie nevezetu nem tom kit semmi indokkal le tilt és szeretném ha valamit tenének vele mert ez igy nem korekt kőszike
(senki nincs indokolatlanul tiltva! privátban kérdezd meg az indokát! ha meg két nicnévvel operálsz, akár a fórumban is, ne csodálkozz, ha az egyiket "gyufahúzós" módszerrel véglegesen letiltom! :tom)
(senki nincs indokolatlanul tiltva! privátban kérdezd meg az indokát! ha meg két nicnévvel operálsz, akár a fórumban is, ne csodálkozz, ha az egyiket "gyufahúzós" módszerrel véglegesen letiltom! :tom)

Hali nemtom mijen jogon tiltottatok le a chat-röl mais hiszen ma semmi oj dolgot szavat nem használtam ellégé neces dolog csak ugy kizárkállni embereket 24 orára amikor normál modoral irnak .
joy77 megérett egy tíltásra, azt sem tudja ( legalábbis nem olvassa ) miről szól a topic címe
csak ollóz, és ollóz, és köp mindenre a társkereső topikokban.
kerékbetörésre javasolom!
(1 np figy. tiltás + felesleges hsz-i törlése! :tom)
csak ollóz, és ollóz, és köp mindenre a társkereső topikokban.
kerékbetörésre javasolom!

(1 np figy. tiltás + felesleges hsz-i törlése! :tom)
Ha nálad az semmi,hogy bejössz csetire anyázol...ribancozol...belekötsz mindenkibe....no és ráadásul egyszerre két nikkel...hisz a hanzi81 is a Tiéd...akkor valóban nem tettél semmi rosszat...no de én az efajta semmit nem tolerálom...egésszen addig mig nem tudsz normálissan kommunikálni...csetelni..ne is gyere. Ha ez fog menni akkor várunk szeretettel
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 14. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 14. szerda 22:09
Törölt felhasználó (411584)

Hali nemtom mijen jogon tiltottatok le a chat-röl mais hiszen ma semmi oj dolgot szavat nem használtam ellégé neces dolog csak ugy kizárkállni embereket 24 orára amikor normál modoral irnak .
Egy "sasmadár" szállt a "Jelenlétiíves" szobába és idegen oldalt linkelt be....